ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قبولي در دانشگاهي که انتخاب نکردم

Benygh
05-09-2010, 11:49
سلام
اگر کسي رشته هايي رو زده باشه و ترازش نرسيده باشه به هيچ کدوم ولي ترازش نسبتا بالا باشه ميتونه تو شهر خودش و يا حومه ي خودش به يک دانشگاهي که تراز کمتري ميخواد و تراز خودش براي اونجا بالاست بره ؟!

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

يکي از دوستان گفته بودند :

امسال توی اون قسمت که مینویسه قبول یا مردود یه جمله دیگه هم اضافه شده (مجاز به انتخاب رشته جدید) اگه این جمله برای شما هم نوشته شده میتونین

نه، چنين چيزي ننوشته ... فکر کنم به دليل اين باشه که من تيک انتخاب دانشگاه رو زده بودم و به من رشته اي در شهر خيلي دور بهم داده ...

safoora55
05-09-2010, 13:22
اگر خیلی دوندگی کنی شاید بتونی رشته ات رو عوض کنی البته غیر از تهران که سختتره
بهتره حتما یه سر بزنی مرکز آزمون خودت میبینی که چقدر برای این کار اومدن و اونا هم درخواست شون رو ثبت می کنن تا بررسی بشه ولی این که نتیجه بگیری یا نه؟ نمیدونم

doost4
05-09-2010, 13:36
سلام
اگر کسي رشته هايي رو زده باشه و ترازش نرسيده باشه به هيچ کدوم ولي ترازش نسبتا بالا باشه ميتونه تو شهر خودش و يا حومه ي خودش به يک دانشگاهي که تراز کمتري ميخواد و تراز خودش براي اونجا بالاست بره ؟!

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

يکي از دوستان گفته بودند :

امسال توی اون قسمت که مینویسه قبول یا مردود یه جمله دیگه هم اضافه شده (مجاز به انتخاب رشته جدید) اگه این جمله برای شما هم نوشته شده میتونین

نه، چنين چيزي ننوشته ... فکر کنم به دليل اين باشه که من تيک انتخاب دانشگاه رو زده بودم و به من رشته اي در شهر خيلي دور بهم داده ...

آره . ببین باید بری پیش رئیسس دانشگاهی که می خوای بری باهاش صحبت کنی می تونه ثبت نامت کنه

Benygh
05-09-2010, 14:09
يعني شدنيه ... ؟!
تراز من خيلي بالاتر از کف تراز رشته ايه که الان ميخوام در بوم خودم ثبت نام کنم ...

آيا لازم ميشه برم اون دانشگاهيه که توي سايت برم زده قبول ؟!

Benygh
05-09-2010, 14:14
من الان با مسئول آموزش يکي از دانشگاه ها صحبت کردم گفتند نميشه ...

يک سوال دارم :

تکميل ظرفيت فقط شامل رشته هايي ميشه که من انتخاب کردم و يا ميتونم رشته ي جديدي رو هم بزنم ؟!

مرکز آزمون منظورتون اينه که بايد برم تهران ؟!

loren
05-09-2010, 15:23
نرید مرکز آزمون هیچ کاری براتون نمیکنن که هیچ گمراهتون هم میکنن . اگه پارتی داشته باشی میشه ولی به امید تکمیل ظرفیت هم نباش که فقط کسایی قبول میشن که 2-3 تا از آخرین نفر قبول شده بالاتر باشن

safoora55
05-09-2010, 16:59
بله خیابان پاسداران حول و حوش برج سفید هست به نظر من بری بد نباشه البته زیاد امید نداشته باش و بهش دل نبند ولی خوب حداقلش اینه که تلاشت رو کردی بعدا دلت نمیسوزه

MaaRyaaMi
05-09-2010, 18:03
فکر نمیکنم
امیدی باشه
چون من مشابه همین موردو دیده بودم بین دوستام
که نتونستن برن

Benygh
05-09-2010, 23:39
قضيه تکميل ظرفيت چيه ؟​:-؟

من ي که سيستم برام يک رشته انتخاب کرده اتوماتيک هم ميتونم توش شرکت کنم ؟

آيا رشته هاي جديد هم هست و يا مرتبط به رشته هاي انتخابي منه ؟

آيا رشته هاي خوب هم خالي هست توشون ؟

loren
06-09-2010, 09:57
شما میری درخواست تکمیل ظرفیت میدی تو بهمن جوابش میاد . البته برا اختلاف های کمه . تو رشته های انتخابی خودت باید درخواستش رو بدی

Benygh
06-09-2010, 17:13
خوب به من هم اجازه ميدند با اين شرايط ؟!

در کارنامه ميگن بايد نوشته اي مانند ذخيره و رزرو وجود داشته باشه ... صحت داره ؟!

sogolii
06-09-2010, 17:40
سلام من تو نور فیریک هسته ای قبول شدم ازاد چون خیلی بد انتخاب رشته کرده بودم . من معماری دوست دارم می تونم 1 ترم برم معدلم بالا شه تغییر رشته بدم ؟ اصلا ازاد تغیر رشته داره ؟

Benygh
06-09-2010, 22:36
اصلا دانشگاه آزاد تکميل ظرفيت داره ؟

panizir
07-09-2010, 04:56
بله تكميل ظرفيت داره.
نه لازم نيست تو كارنامه چيزي نوشته باشه. چند وقت ديگه ميگن اين رشته ها خالي مونده اگه ميخواين درخواست بدين . البته نميدونم فقط رشته هايي هست كه خودتون زدين يا همه رشته ها رو ميتونين انتخاب كنين.