ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آرژانتین 4 اسپانیا 1 / دوستانه

nw_nk
05-09-2010, 11:29
دل بوسکه: دیداری جذاب مقابل آرژانتین

مربی ماتادورها بی صبرانه منتظر دیدار سه شنبه شب تیمش در بونئوس آیرس است.

سایت گل - بیسنته دل بوسکه، مربی تیم ملی اسپانیا بی صبرانه منتظر دیدار دوستانه تیمش مقابل آرژانتین است.این دیدار سه شنبه شب برگزار می شود و دل بوسکه امیدوار است که این دیدار، تبلیغ خوبی برای فوتبال باشد.

تیم قهرمان دنیا، جمعه شب در دیدار مرحله مقدماتی یورو 2012، با نتیجه 0-4 مقابل لیختن اشتاین به برتری دست یافت.

دل بوسکه در صحبتهایی که در روزنامه مارکا منتشر شد گفت: «ما الان مسئولیتهای بیشتری داریم، چون الان قهرمان دنیا هستیم. ما نمی توانیم الان متوقف شویم، چون در این شرایط بازیکنان می بایست به پیروزی های بیشتر و بیشتر فکر کنند.»

اسپانیا در نوامبر سال 2009 در دیداری دوستانه مقابل آرژانتین به میدان رفته بود و در آن دیدار با نتیجه 1-2 مقابل آلبی سلسته به پیروزی دست یافته بود.

دل بوسکه ادامه داد: «آخرین بار مقابل آرژانتین بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم، نبرد واقعا سختی بود. ما نباید این روحیه را از دست بدهیم.»

سرمربی ماتادورها در ادامه در مورد حریف آتی تیمش گفت: «آرژانتین تیم بزرگی است. بازیکنان آنها همواره رقابتی هستند؛ آنها باکیفیت هستند و سریعا با فوتبال ما تطبیق می یابند. با فراموش کردن آنچه در آفریقای جنوبی رخ داد، تیم ملی آرژانتین همیشه جزو برترینهاست.»

دل بوسکه در مورد لیونل مسی گفت: «در آخرین دیدارمان، او فوق العاده خوب بود. مسی بازیکن خارق العاده ای است. ما بازیکنانی داریم که او را به خوبی می شناسند ولی مسی قادر است تا برای هر مشکلی راه حلی بیابد. حتی اگر او نتوانست در جام جهانی گلزنی کند، باز هم خارق العاده بود. این تنها ناشی از بدشانسی او بود، چرا که مسی بارها و بارها در شرایط گلزنی قرار داشت.»

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/9/5

nw_nk
05-09-2010, 11:31
استبان کامبیاسو: اسپانیا و بارسلونا الگوی ما هستند

هافبک آرژانتینی ذهنیت فوتبال اسپانیایی را ستوده است.

سایت گل - آرژانتین و اسپانیا سه‌شنبه آینده در بوئنوس آیرس به مصاف هم می‌روند و استبان کامبیاسو خوشحال است که با قهرمان جهان رودررو می‌شود.

هافبک اینتر بر این باور است که اسپانیا بهترین رویکرد را به فوتبال دارد و سبک آنها الگویی برای هر فوتبالیستی است: «هر فوتبالیستی پیش از مرگ می‌خواهد تلاش کند به روش اسپانیایی‌ها فوتبال بازی کند. به نظرم اسپانیا و بارسلونا دو تیمی هستند که هر فوتبال‌دوست بی‌طرفی حاضر است تنها برای تماشای بازی آنها پول بپردازد. بارسلونا از نظر سبک بازی و ایده‌ها، از هر باشگاه دیگری در دنیا پیش است. ایده مربی ما، سرخیو باتیستا هم این است که همان ذهنیت را داشته باشیم. ما می‌خواهیم مانند آنها با توپ زیاد کار کنیم و اکثر مالکیت توپ در اختیار ما باشد.
ما باید تلاش کنیم و مانند آنها شویم، چون استعداد کافی برای این کار را داریم.»

2010/9/4

jyjy
06-09-2010, 14:16
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين قبل از بازي با قهرمان اروپا و جهان گفت: قبول کنيد که شکست دادن اسپانيا کار سختي است.

سایت فوتبال 3 -

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نقل از مارکا اسپانيا، سرخيو باتيستا مربي 47 ساله تيم ملي فوتبال آرژانتين که جاي خالي مارادونا را در اين تيم پر کرده در آستانه يک آزمايش بسيار بزرگ و حساس قرار گرفته است.

باتيستا که هرگز مربيگري را خارج از خاک آرژانتين تجربه نکرده و شناخت خاصي از سبک بازي تيم‌هاي اروپايي ندارد؛ عنوان کرد: متاسفانه رسانه‌هاي آرژانتين بازي با اسپانيا را چنان پررنگ جلوه داده‌اند که گويا آخرين فرصت من براي مربيگري است. تزريق اين همه استرس در تيمي که قرار است کم‌کم روي پا بايستد بي انصافي است.

وي ادامه داد: تيم ملي آرژانتين زخمي و خسته است و بايد به مرور زمان همه چيز را ترميم کرد.

2010/09/06

nw_nk
07-09-2010, 15:18
سرخیو راموس: باید ایگواین و مسی را مهار کنیم

او می‌داند این دو نفر خطرناک‌ترین بازیکنان آرژانتین هستند.

سایت گل - سرخیو راموس گفته گونسالو ایگواین هم‌تیمی‌اش در رئال مادرید، و لیونل مسی از بارسلونا جدی‌ترین تهدیدهای آرژانتین در دیدار دوستانه با اسپانیا در سه‌شنبه شب هستند.

قهرمان دنیا به بوئنوس آیرس می‌رود تا با آلبی‌سلسته دیداری دیدنی برگزار کند و در این بازی چند هم‌تیمی رودرروی هم قرار خواهند گرفت.

راموس از کیفیت رقیب تمجید کرد و گفت باید مردان کلیدی آرژانتین مهر شوند: «ایگواین و مسی دو بازیکنی هستند که همیشه در آستانه گل‌زنی قرار دارند و باید بسیار به آنها توجه کنیم. ما البته سبک خود را داریم و باید به فکر خود باشیم. به نظرم می‌دانیم که آرژانتینی‌ها چه قابلیت‌های گوناگونی دارند، اما باید تلاش کنیم فلسفه خود را در زمین پیاده کنیم، روشی که ما را به موفقیت‌های بسیاری رسانده است.»

راموس گفت انتظار دارد بازی کیفیت بالایی داشته باشد و طرفداران بتوانند دیداری عالی را ببینند: «این دوئل‌ها زیبایی و اهمیت خاصی دارند. در آنها دو تیم بزرگ مقابل هم قرار می‌گیرند و حقیقت این است که بازیکنان بزرگ همیشه از فرصت رویارویی با بهترین‌ها لذت می‌برند.»

2010/9/6

nw_nk
07-09-2010, 15:19
مسی: بازی با اسپانیا برای هواداران است

ستاره آرژانتینی بی صبرانه درانتظار رویارویی با هم تیمی های تیم باشگاهی اش در آرژانتین است.

سایت گل - لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی باشگاه بارسلونا در آستانه دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل اسپانیا در این رابطه به اظهار نظر پرداخته است.

قرمزپوشان به بوئنوس آیرس سفر کرده اند و روز سه شنبه در دیداری دوستانه مقابل آلبی سلسته قرار خواهند گرفت.

مسی در گفتگویی اختصاصی با روزنامه مارکای اسپانیا به این نکته اشاره کرده که بی صبرانه در انتظار رویارویی با جرارد پیکه، داوید ویا، آندرس اینیستا و چابی است. او در این رابطه گفت: «ما هنوز نمی دانیم که مربی تیم چه بازیکنانی را در ترکیب اصلی تیم قرار خواهد داد ولی واقعیت این است که بازی بسیار جذابی خواهد بود.»

مسی ادامه داد: «مطمئن باشید که استادیوم پر خواهد شد و بازی بسیار خوب و جذابی برای هواداران خواهد بود.ما می خواهیم در این بازی به پیروزی برسیم. آرژانتین همیشه برای برد وارد زمین می شود و ما می بایست این بازی را از اسپانیا ببریم.»

آخرین دیدار دوتیم به نوامبر سال 2009 برمی گردد؛ دو گل ژابی آلونسو در آن دیدار کافی بود تا آرژانتین با نتیجه 2-1 مغلوب اسپانیا شود.

2010/9/6

CHEGUEVARA.
07-09-2010, 19:19
سلام
دوستان بازي ساعت چنده...؟؟
شبكه 3 هم پخش ميكنه بازي رو....؟؟؟:13:

kasra_khan2003
07-09-2010, 20:12
سلام
دوستان بازي ساعت چنده...؟؟
شبكه 3 هم پخش ميكنه بازي رو....؟؟؟:13:

بازی ساعت 23:30 هست.

ظاهرا که نه! میخوان بازی سوئیس و انگلستان رو نشون بدن.

بازی اسپانیا از این شبکه ها پخش میشه، خوش به حال هرکی که مــاهواره ترک دار:

Dr.FANOOS
07-09-2010, 23:35

Dr.FANOOS
07-09-2010, 23:53

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

عجب تقابلی دارن این بارسایی ها و رئالی ها!

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

راموس خوب شد گفته بود باید مراقب این دو بازیکن باشیم!

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

oghyanoos
07-09-2010, 23:59
بازی تمام شد؟

Dr.FANOOS
08-09-2010, 00:08

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

آقا این آرژانتین داره چی کار میکنه...البته بهتره بگم این اسپانیا داره چی کار می کنه!:31:

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

بازی تمام شد؟
نه بابا تازه دقیقه 35 هست!

Amin
08-09-2010, 01:31
بازی 4-1 شد
خیلی حال داد
یجورایی انگار بازی درون تیمی بارسلونا و رئال مادرید بود!
مسی
هیگواین
توس
آگرو
برای آرژانتین گل زدند
یورنته برای اسپانیا

Dr.FANOOS
08-09-2010, 02:01

mahdishata
08-09-2010, 11:33
آرژانتینی‌ها و ورزشگاه منومنتال، میزبان خوبی برای تیم ملی اسپانیا نبود، چرا که تیم قهرمان دنیا در این ورزشگاه با دریافت 4 گل تحقیر شد. در دقایق ابتدایی نیمه اول، بازیکنان اسپانیا، نتوانستند با انسجام لازم بازی کنند و لغزش په په رینا کافی بود تا مسی اولین گل این دیدار را به ثمر برساند.

دو گل بعدی آرژانتین نیز به سرعت از راه رسیدند.پس از گل دقیقه 10 مسی، ایگواین در دقیقه 13 و تبس در دقیق 34 برای آلبی سلسته گلزنی کردند تا قهرمان دنیا در کمال تعجب همگان به زانو در بیاید.

به گزارش شبکه ایران، فرناندو یورنته در دقیقه 84 اولین گل را برای اسپانیا به ثمر رساند ولی این خیلی دیر بود و ماتادورها نتوانستند به خود بیایند.در نهایت این سرخیو آگوئرو بود که در دقیقه 90 کار قهرمان دنیا را یکسره کرد و با به ثمر رساندن چهارمین گل آرژانتین، قدرت واقعی آلبی سلسته را به جهانیان ثابت کرد.

البته باید این نکته را در نظر داشت که باتیستا در این دیدار دوستانه از تمام مهره های اصلی و کلیدی اش بهره برده بود ولی دل بوسکه ترجیح داد تا در این دیدار دوستانه، از تعدادی از بازیکنان نیمکت نشینش نیز بهره ببرد

اسپانیا کلا 3 شوت قابل توجه به دروازه میزبان داشت که دو شوت از ویا و یک شوت از کاسورلا راه به جایی نبردند.

ترکیب دو تیم:

آرژانتین: سرخیو رومرو – خاویر زانتی- دمیچلیس- گابریل میلیتو – هاینتزه-بانگا- ماسچرانو- استبان کامبیاسو – مسی (د الساندرو،89)- ایگواین ( آگوئرو،68)- تبس (دی ماریا، 60)

اسپانیا:رینا (والدس،45)، آربلوا ، پیکه، مارچنا، مونرئال، سرخیو بوسکتس، پدرو رودریگس،سیلوا (خسوس ناباس،45)،فابرگاس ( چابی، 56) ، اینیستا (کاسورلا،45) ، داوید ویا (یورنته ،45)

aram24
08-09-2010, 11:44
چه ميكنه اين آرژانتين

shahshahani
08-09-2010, 11:56
اسپانیا به همه دنیا ثابت کرد چجوری قهرمان جام جهانی شده!

من واقعا موندم مارادونا برای چی از کامبیاسو و زانتی تو جام جهانی استفاده نکرد؟؟!؟!؟

B L A S T E R
08-09-2010, 13:21
جداً والدس و رینا دیشب خیلی خندوندن منو :دی

H A M A S
08-09-2010, 13:38
اون گل عجیب و عریب رو والدز خورد یا رینا؟؟

ولی خودمونیم بازمهم برتری فوتبال امریکای جنوبی ثابت شد

بردیا
08-09-2010, 13:40

مهم جام جهانی بود که نماینده های امریکای جنوبی جلوی اروپا له شدن

Amin
08-09-2010, 13:42
والدس که خوب بازی کرد
یه گل حتمی رو هم از هیگواین گرفت
تمام خراب کاریا رو رینا کرد

shahshahani
08-09-2010, 13:44

تو جام جهانی عوامل زیادی تاثیر گزار هستن که قهرمان جام رو تعیین میکنن.... فقط فوتبال بازی کردن نیست.

mmiladd
08-09-2010, 13:47
دلم خنك شد... شكست تحقير آميزي بود...

گرافيكار
08-09-2010, 13:59
اي كاش اي كاش.........

بردیا
08-09-2010, 14:11
تو جام جهانی عوامل زیادی تاثیر گزار هستن که قهرمان جام رو تعیین میکنن.... فقط فوتبال بازی کردن نیست.

من دخالت فیفا توی داوری ها رو قبول دارم که باعث میشن یه تیم بره بالا ولی نه شکست برزیل از هلند،نه آرژانتین از آلمان،نه اروگوئه از هلند و نه اروگوئه از آلمان هیچ کدومش به خاطر اشتباهات داوری نبودش
ولی اگه منظورت چیز دیگه ای هستش بگو تا بحث کنیم

charlize
08-09-2010, 14:12
این ایکر مقدس کیه که قهرمان جهان بدونش، اینطوری تحقیر میشه؟!!!
من خودم آرژانتینی هستم اما خداییش دیشب آرژانتین فقط 5 و نیم تا موقعیت گل داشت که 4تاش گل شد!!
از اون ور اسپانیا خیلی حمله کرد اما گل نمیتونست بزنه در حالیکه بازیکنا اصلیش بودن!(خط حمله)
پس نشون میده که وجود کاسیاس، چقدر تاثیر داشته تو 2 قهرمانی اسپانیا! (البته خداییش پویول رو هم باید گفت که نبودش احساس میشد)
+
والدس توپ هیگی رو خوب گرفت اما سر گل آگرو، انصافا ببینید چطور شیرجه میزنه!!: دی
+
مسی و هیگی چه گلای توپی زدن...
دمشون گرم..

یعنی قراره بترکونیم بعد عمری با یه مربی جدید(باتیستا)؟!!

MORINIO
08-09-2010, 14:33
اگه کاسیاس نبود که اسپانیا جلوی همون پاراگوئه از جام جهانی کنار میرفت!

اونوقت میگن بارسلونا بود که قهرمان جام جهانی شد نه اسپانیا !!!!!:27:

shahshahani
08-09-2010, 14:39
من دخالت فیفا توی داوری ها رو قبول دارم که باعث میشن یه تیم بره بالا ولی نه شکست برزیل از هلند،نه آرژانتین از آلمان،نه اروگوئه از هلند و نه اروگوئه از آلمان هیچ کدومش به خاطر اشتباهات داوری نبودش
ولی اگه منظورت چیز دیگه ای هستش بگو تا بحث کنیم

من نه کاری به هلند دارم و نه کاری به برزیل و اروگوئه و ....
من فقط بحثم سر اسپانیاست.

بازی با شیلی داور خیلی از حرکات اسپانیایی ها رو خطا نمیگرفت و در عوض تند تند خطای بازیکنای شیلی رو اعلام میکرد. شیلی که به اذعان همه کارشناسان زیبا ترین و چشم نواز ترین بازی ها رو ارائه میداد.

بازی با پرتقال یه گل مشکوک به آفساید باعث صعود اسپانیا شد. ضمن اینکه طبق معمول روی رونالدو هیچ وقت خطا نمیشد از دید داورا.

بازی با آلمان راحت باید چند تا از بازیکنای اسپانیا کارت میگرفتن ولی اینطور نشد. البته گلی که زدن موردی نداشت و کاملا سالم بود.

بازی فینال هم مدام جلوی حرکت فان پرسی گرفته میشد ولی داور..... البته اگه روبن اون دو تا موقعیت تک به تک رو گل کرده بود الان دیگه این بحثا نبود.

در کل تیمی که 1-0 میبره اکثر بازی هاش رو و قهرمان میشه معلومه که خیلی نسبت به بقیه تیمها سر نیست.

همه ی این بحثا یه طرف..... بحث اسپانسر های ورزشی هم یه طرف....
آدیداس که توپ و لباس ها و .... طراحی کرده و اینهمه پول خرج کرده و به فیفا داده معلومه که باید دستی در تعیین قهرمان داشته باشه. بالاخره ناسلامتی اسپانسر اسپانیا هم آدیداسه.

B L A S T E R
08-09-2010, 14:45
زی فینال هم مدام جلوی حرکت فان پرسی گرفته میشد ولی داور..... البته اگه روبن اون دو تا موقعیت تک به تک رو گل کرده بود الان دیگه این بحثا نبود.

من که تو بحث شما بی طرفم ولی خدائیش بازیکنای هلند به قصد جون بازیکنای اسپانیا اومده بودن !مثلا اون سیاهه کی بود که جفت پا رفت تو سینه ی ژابی الونسو ...
امار اخراجیها هم که معلومه !

H A M A S
08-09-2010, 15:00
اگر کند ذهنی مثل دونگا سرمربی برزیل نمیشد یا آلبی سلسته یکم به دفاع اهمیت میداد اوضاع اینجور نبود
حتی شیلی 10 نفره کاری کرد که المان-هلند-پرتغال نتونستن

توی این چند سال حسابی طرفداران بارسا رو رئالی ها تاختن..این حرف شما مظلومیت رئال رو میرسونه

بازی با شیلی داور خیلی از حرکات اسپانیایی ها رو خطا نمیگرفت و در عوض تند تند خطای بازیکنای شیلی رو اعلام میکرد. شیلی که به اذعان همه کارشناسان زیبا ترین و چشم نواز ترین بازی ها رو ارائه میداد.

.

انصافا آدم هر چی از این شیلی بگه کم گفته اگر یکم دقت میکردن توی دو بازی اول و گل بیشتری میزدن حتی با وجود باخت به اسپانیا میتونستن به عنوان تیم اول صعود کنن!

vatan2009
08-09-2010, 15:14

کاسیاس اگه میتونست کاری کنه که 6 تایی نمیشد تو الکلاسیکو

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

رینا عزیزم 3 تا گل را رینا خورد

vatan2009
08-09-2010, 15:19
کسانی که بازیو دیدند فهمیدند چرا دفاع بارسلونا اینقدر عالیه پویول نبود هر توپی میومد از دفاع رد میشد
این اربلوآ و مارچنا باید بیاند برند تیم ملی افغانستان به کسی نه نمیگفتند این اربلوآ یه توپ دفع نکرد
گابی میلیتو هم یه بازی رویایی کرد واقعا عالی بود مسی هم که 30 درصد مسی بود و همین برای یه تیم بسه

Dr.FANOOS
08-09-2010, 17:05
جداً والدس و رینا دیشب خیلی خندوندن منو :دی

هدف: تخریب والدز که این روزها داره عالی کار می کنه توسط بازی بد رینا !

اسپانیا به همه دنیا ثابت کرد چجوری قهرمان جام جهانی شده!

من واقعا موندم مارادونا برای چی از کامبیاسو و زانتی تو جام جهانی استفاده نکرد؟؟!؟!؟
اسپانیا با تیکی تاکای ناب بارسلونایی توسط یک مربی مادریدی به قهرمانی رسید و توانست آلمان رو که با شایستگی آرژانتین و انگلیس رو اوت کنه با شایستگی ازش عبور کنه!

من خودم خیلی فوتبال آمریکای جنوبی رو می پسندم چون فوتبال تکنیکی هست اما احساسات نقش زیادی در آن دارد در حالی که فوتبال اروپا یک فوتبال تخصصی هست و مثل فرمول می مونند مسئله رو باید بهشون داد جواب می دن بیرون.کمی شبیه به فوتبال ماشینی اما فوتبال فردا!

معمولا توی جام جهانی ها این له شدن ها نوبتی هست البته این جام جهانی این ترتیب رو بهم زد!:31:آمریکای جنوبی فعلا یکی عقبه!

والدس که خوب بازی کرد
یه گل حتمی رو هم از هیگواین گرفت
تمام خراب کاریا رو رینا کرد

این ایکر مقدس کیه که قهرمان جهان بدونش، اینطوری تحقیر میشه؟!!!
من خودم آرژانتینی هستم اما خداییش دیشب آرژانتین فقط 5 و نیم تا موقعیت گل داشت که 4تاش گل شد!!
از اون ور اسپانیا خیلی حمله کرد اما گل نمیتونست بزنه در حالیکه بازیکنا اصلیش بودن!(خط حمله)
پس نشون میده که وجود کاسیاس، چقدر تاثیر داشته تو 2 قهرمانی اسپانیا! (البته خداییش پویول رو هم باید گفت که نبودش احساس میشد)
+
والدس توپ هیگی رو خوب گرفت اما سر گل آگرو، انصافا ببینید چطور شیرجه میزنه!!: دی
+
مسی و هیگی چه گلای توپی زدن...
دمشون گرم..

یعنی قراره بترکونیم بعد عمری با یه مربی جدید(باتیستا)؟!!
100 درصد کاسیاس نقش به سزایی در قهرمانی اسپانیا داشت.همیشه وجود یه دروازه بان خوب توی دروازه تیم را از اول بهش انسجام می بخشه.اما اگر رینا روحیه تیم رو خراب نمی کرد اسپانیا اینطوری نمی باخت و انصافا حق والدز دروازه بان دومی اسپانیاست.آرژانتین همیشه از تیم های دوست داشتنی بود و هست به خاطر بازیکنانش که فوتبال رو به خوبی فهمیده اند:10:

بازی خوب سرخیو بوسکتس رو هم فراموش کردید که البته از دید فنی هیچ وقت نمی شه بوسکتس رو در اون بازی حذف کرد تمام ضد حملات پاراگوئه رو خنثی کرد در حالی که ژابی آلنسو کاملا داشت روبه جلو بازی می کرد بوسکتس در عقب داشت همه توپ ها رو جمع می کرد و دیگر هیچکس نگفت که چرا مارکوس سنا بازی نمی کنه!
گل های به ثمر رسیده در اسپانیا همگی کارهای بازیکنان بارسلونا بود که بار ها و بارها در لالیگا دیده بودیم.

بازی با پرتقال یه گل مشکوک به آفساید باعث صعود اسپانیا شد. ضمن اینکه طبق معمول روی رونالدو هیچ وقت خطا نمیشد از دید داورا.

بازی با آلمان راحت باید چند تا از بازیکنای اسپانیا کارت میگرفتن ولی اینطور نشد. البته گلی که زدن موردی نداشت و کاملا سالم بود.

بازی فینال هم مدام جلوی حرکت فان پرسی گرفته میشد ولی داور..... البته اگه روبن اون دو تا موقعیت تک به تک رو گل کرده بود الان دیگه این بحثا نبود.

در کل تیمی که 1-0 میبره اکثر بازی هاش رو و قهرمان میشه معلومه که خیلی نسبت به بقیه تیمها سر نیست.

آدیداس که توپ و لباس ها و .... طراحی کرده و اینهمه پول خرج کرده و به فیفا داده معلومه که باید دستی در تعیین قهرمان داشته باشه. بالاخره ناسلامتی اسپانسر اسپانیا هم آدیداسه.
شما انقدر جام جهانی رو خوب تحلیل می کنید چرا تلویزیون دعوت نشدید!:31: (شوخی کردم ناراحت نشی!:46:)
ولی احساس می کنم هدف شما از این صحبت ها کم جلوه دادن درخشش اسپانیا در جام جهانی هست.
در رقابت های کوتاه مدت نتایج 1-0 مهمترین نتیجه است برای دستیابی به قهرمانی.(که من خودم از این نتایج اصلا خوشم نمی یاد) اما یه تیم رسیدن به کاپ براش خیلی مهمتره تا تعداد گل زده اش!
البته تیمی مثل آلمان هم فوتبال تماشاگرپسند ارائه کرد و همه هم به این موضوع واقفند که فقط اسپانیا می تونست جلوی آلمان بایسته!
شما به قضیه خیلی ایرانی نگاه می کنید!حرف های شما من رو یاد مدیرعامل های باشگاه های ایران می ندازه مخصوصا بخش آدیداس!:31:

اگر کند ذهنی مثل دونگا سرمربی برزیل نمیشد یا آلبی سلسته یکم به دفاع اهمیت میداد اوضاع اینجور نبود
حتی شیلی 10 نفره کاری کرد که المان-هلند-پرتغال نتونستن

توی این چند سال حسابی طرفداران بارسا رو رئالی ها تاختن..این حرف شما مظلومیت رئال رو میرسونه

انصافا آدم هر چی از این شیلی بگه کم گفته اگر یکم دقت میکردن توی دو بازی اول و گل بیشتری میزدن حتی با وجود باخت به اسپانیا میتونستن به عنوان تیم اول صعود کنن!
اهالی ایالت کاتالونیا زیر ظلم مادرید هستند.شما همه چیز رو دارید برعکس می بینید!:31:همین بسه که بازوبند کاپیتانی رو به پویول نمی دن و به کاسیاس می دن!

کسانی که بازیو دیدند فهمیدند چرا دفاع بارسلونا اینقدر عالیه پویول نبود هر توپی میومد از دفاع رد میشد
این اربلوآ و مارچنا باید بیاند برند تیم ملی افغانستان به کسی نه نمیگفتند این اربلوآ یه توپ دفع نکرد
گابی میلیتو هم یه بازی رویایی کرد واقعا عالی بود مسی هم که 30 درصد مسی بود و همین برای یه تیم بسه
در کل این بازی فقط و فقط یک بازی دوستانه بود . و متاسفانه اکثر کاربر های ورزشی p30world منتظر لغزشی از بارسا یا اسپانیا هستند!:31:تا به این شکل حرف هایی که در زمان اوج این تیم ها نمی توانند بزنند در این فرصت ها بگن!
ومطمئنا اگر دروازه بان کاسیاس بود و حتی والدز از اول توی دروازه بود اسپانیا این مشکل رو نداشت!
و از همه مهمتر درخشش مسی و والدز بود و همچنین امروز نبود پویول حس شد. بعضی ها فکر می کردن اگر پویول خداحافظی کنه هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.زوج پویول و پیکه هستند که دفاع مطمئنی رو تشکیل می دهند!
من خودم به شخصه به دل بوسکه زیاد اعتقاد ندارم و به نظر من این تیم توسط آراگونس به این وضع رسیده و البته بازیکنان بارسا!:31:

errmii
08-09-2010, 17:19
آرژانتی 4 - اسپانیا 1
آلمان 4 - آرژانتین 0

پس نتیجه می گیریم:
آلمان 16 - اسپانیا 0.25
:31: :27:

Dr.FANOOS
08-09-2010, 17:36
آرژانتی 4 - اسپانیا 1
آلمان 4 - آرژانتین 0

پس نتیجه می گیریم:
آلمان 16 - اسپانیا 0.25
:31: :27:
دقیق تر و فنی تر:
آرژانتین 4-1اسپانیا========> دوستانه
اسپانیا1-0آلمان=========>رسمی
حالا خوبه بگم آرژانتین آلمان اگر فردا بازی کنن نتیجه اش چند چند می شه؟:31:

Perpetual
08-09-2010, 17:38
دلم خنک شد
از اول می دونستم اسپانیا می بازه
اگه تو جام هم رو به روی هم میفتادن بازم آرژانتین می برد.

Dr.FANOOS
08-09-2010, 17:53

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

دلم خنک شد
از اول می دونستم اسپانیا می بازه
اگه تو جام هم رو به روی هم میفتادن بازم آرژانتین می برد.
خنک شدن دل تا یکی دو روزه! اما سوختگی همیشه جاش می مونه!:27:

بردیا
08-09-2010, 18:05

اونو که بله
توی بازی آلمان-اسپانیا فقط سرخیو راموس 2بار باید اخراج میشدش که نشد
در کل این دوره قرار بود اسپانیا هرجور که شده قهرمان بشه

البته فکر نکنم حرف شما درباره آدیداس درست باشه
آدیداس یه کمپانیه آلمانیه و اسپانسر تیم ملی آلمان هم هستش
اگه قرار بود آدیداس توی تعیین قهرمان دست داشته باشه مسلما آلمان رو به اسپانیا ترجیح میداد

Dr.FANOOS
08-09-2010, 18:24
پس از شکست سنگین اسپانیا مقابل آرژانتین؛ سانتی کاسورلا: می دانستیم به زودی شکست می خوریم

دو بازیکن ملی پوش اسپانیا به ارزیابی شکست 4-1 تیم شان مقابل آرژانتین پرداختند و تاکید کردند که گل زودهنگام تیم میزبان شرایط را برای آنها دشوار کرد

سایت گل- خسوس ناواس و سانتی کاسورلا، دو بازیکن ملی پوش اسپانیا به ارزیابی شکست 4-1 تیم شان مقابل آرژانتین پرداختند و تاکید کردند که گل زودهنگام تیم میزبان شرایط را برای آنها دشوار کرد.
آرژانتینی ها در همان 30 دقیقه ابتدایی بازی به لطف گلزنی مسی، ایگواین و تبس، 3-0 از قهرمان جهان پیش افتادند. اگرچه فرناندو یورنته در نیمه دوم یکی از گل ها را جبران کرد اما گل سرخیو آگرو در دقایق پایانی بازی، شب باشکوه آلبی سلسته را کامل کرد.
ناواس پس از پایان بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آنها خیلی زود به گل رسیدند و پس از آن شرایط خیلی سخت شد. تیم خیلی خوب بازی کرد و مربی کاملا به ما اطمینان داشت. ما موقعیت های زیادی ایجاد کردیم. اگر کمی بیشتر تلاش می کردیم، به گلهای بیشتری می رسیدیم.
ورزشگاه مونومنتال واقعا باشکوه است و خیلی حیف شد که بازی با این نتیجه به پایان رسید."
سانتی کاسورلا که در نیمه دوم یک بار تیر دروازه را به لرزه در آورد نیز گفت:" ما باید 4-1 شکست می خوردیم اما حملات زیادی انجام دادیم. ما شانس های زیادی داشتیم اما خیلی خوش شانس نبودیم. هیچ کس شکست را دوست ندارد اما می دانستیم که این اتفاق روزی رخ خواهد داد."

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

فابرگاس: بهانه ای برای شکست مقابل آرژانتین نداریم

در دیدار شب گذشته که با پیروزی 4-1 آرژانتین مقابل اسپانیا به پایان رسید، آرژانتینی ها در همان 30 دقیقه ابتدایی بازی 3 بار دروازه رینا را باز کردند.

سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک تیم ملی اسپانیا، تاکید کرد که آنها نباید برای شکست سنگین شان مقابل آرژانتین به دنبال توجیه باشند.
در دیدار شب گذشته که با پیروزی 4-1 آرژانتین مقابل اسپانیا به پایان رسید، آرژانتینی ها در همان 30 دقیقه ابتدایی بازی 3 بار دروازه رینا را باز کردند.
فابرگاس با ستایش از بازی حریف، گفت:" هیچ کس باختن را دوست ندارد. ما می دانستیم بازی دشواری در پیش داریم و هرچند عذرهایی وجود دارد، اما ما نمی خواهیم به آنها متوسل بشویم.
باید آنها را تحسین کرد زیرا آنها چهار بار حمله کردند و چهار گل به ثمر رساندند. درست است که ما در بهترین شرایط مان قرار نداشتیم، اما مستحق شکست 4-1 نبودیم. فکر می کنم نتیجه کمی غیر منصفانه بود.
آلوارو آربلوا، مدافع رئال مادرید، با تایید صحبت های فابرگاس در مورد نتیجه بازی، گفت:" آنها از ابتدای بازی بهتر بودند و ما نیز به آنها فرصت دادیم اما فکر نمی کنم نتیجه نهایی منصفانه بوده باشد. پپ رینا بد شانسی آورد و در مجموع شب ما نبود."

---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

دل بوسکه: آرژانتین تیم برترمیدان؛ نتیجه اغراق آمیز بودسرمربی تیم قهرمان جهان، معتقد است که پس از شکست تیمش مقابل آرژانتین، آسیبی به روحیه تیم وارد نیامده است

سایت گل- دیدار سه شنبه شب ورزشگاه منومنتال با برتری 1-4 آرژانتین مقابل قهرمان دنیا به پایان رسید و در پایان این دیدار دوستانه بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، در صحبتهایی اعلام کرد که با وجودی که آرژانتین تیم برتر میدان بوده ولی نتیجه این بازی اغراق آمیز بوده است.

گلهای مسی، ایگواین، تبس و آگوئرو در مقابل تک گل فرناندو یورنته، پیروزی را برای آلبی سلسته به ارمغان آورد.

در این میان بیسنته دل بوسکه سرمربی ماتادورها در گفت و گو با روزنامه آ.اس در این رابطه گفت:« نتیجه بازی نتیجه ای اغراق آمیز بود. من متعجب نشدم، چون آرژانتین برتر از ما بود، به ویژه در نیمه اول.»

دل بوسکه ادامه داد:« در نیمه دوم، ما انگیزه و تمایلمان را نشان دادیم.به نظر من نتیجه 1-4 تا حد
ودی اغراق آمیز است ولی این اصلا از شایستگی و پیروزی آرژانتین کم نمی کند.»

سرمربی ماتادورها در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« مااصلا به دنبال توجیه کردن نتیجه این بازی نیستیم، چرا که دلیل اصلی آن اعمال تغییراتی بود که من در تیم انجام دادم. بازیکنانی که وارد ترکیب تیم شدند هم بازیکنان تیم هستند.ما در ابتدای فصل هستیم و هیچ آسیبی به چهره ما وارد نیامده است، ما حتی با شکست هم چهره و هویتمان را حفظ می کنیم.»

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------

آرژانتین 4- اسپانیا1: پرستیژ، هدیه اسپانیا به آرژانتین

تیم قهرمان دنیا، با دریافت 4 گل در ورزشگاه منومنتال در هم شکسته شد

سایت گل- آرژانتینی ها و ورزشگاه منومنتال، میزبان خوبی برای تیم ملی اسپانیا نبود، چرا که تیم قهرمان دنیا در این ورزشگاه با دریافت 4 گل تحقیر شد.

در دقایق ابتدایی نیمه اول، بازیکنان اسپانیا، نتوانستند با انسجام لازم بازی کنند و لغزش په په رینا کافی بود تا مسی اولین گل این دیدار را به ثمر برساند.

دو گل بعدی آرژانتین نیز به سرعت از راه رسیدند.پس از گل دقیقه 10 مسی، ایگواین در دقیقه 13 و تبس در دقیق 34 برای آلبی سلسته گلزنی کردند تا قهرمان دنیا در کمال تعجب همگان به زانو در بیاید.
فرناندو یورنته در دقیقه 84 اولین گل را برای اسپانیا به ثمر رساند ولی این خیلی دیر بود و ماتادورها نتوانستند به خود بیایند.

در نهایت این سرخیو آگوئرو بود که در دقیقه 90 کار قهرمان دنیا را یکسره کرد و با به ثمر رساندن چهارمین گل آرژانتین، قدرت واقعی آلبی سلسته را به جهانیان ثابت کرد.

البته باید این نکته را در نظر داشت که باتیستا در این دیدار دوستانه از تمام مهره های اصلی و کلیدی اش بهره برده بود ولی دل بوسکه ترجیح داد تا در این دیدار دوستانه، از تعدادی از بازیکنان نیمکت نشینش نیز بهره ببرد

اسپانیا کلا 3 شوت قابل توجه به دروازه میزبان داشت که دو شوت از ویا و یک شوت از کاسورلا راه به جایی نبردند.

ترکیب دو تیم:

آرژانتین: سرخیو رومرو – خاویر زانتی- دمیچلیس- گابریل میلیتو – هاینتزه- بانگا- ماسچرانو- استبان کامبیاسو – مسی (د الساندرو،89)- ایگواین ( آگوئرو،68)- تبس (دی ماریا، 60)

اس
پانیا: رینا (والدس،45)، آربلوا ، پیکه، مارچنا، مونرئال، سرخیو بوسکتس، پدرو رودریگس،سیلوا (خسوس ناباس،45)،فابرگاس ( چابی، 56) ، اینیستا (کاسورلا،45) ، داوید ویا (یورنته ،45)

گلها: مسی (10)، ایگواین (13)، تبس (34)، یورنته (84) و آگوئرو(90)

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

حمایت زانتی از باتیستا برای مربیگری آرژانتین

خاویر زانتی معتقد است که سرخیو باتیستا شایستگی مربیگری آلبی سلسته را دارد

سایت گل- خاویر زانتی، ستاره تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که سرخیو باتیستا، شایستگی حمایت دارد و امیدوار است که او به عنوان سرمربی اصلی تیم ملی آرژانتین برگزیده شود.

این در حالی است که پس از کنار رفتن مارادونا، باتیستا به صورت موقت هدایت تیم را در دست گرفته است.

تیم ملی آرژانتین سه شنبه شب در دیداری دوستانه با نتیجه 1-4 موفق شد تا از سد اسپانیا، تیم قهرمان دنیا عبور کند و کاپیتان اینتر معتقد است که باتیستا از زمان برعهده گرفتن مسئولیت هدایت تیم ملی آرژانتین به خوبی از پس این وظیفه برآمده است.

زانتی در این رابطه گفت:« همه ما باید رو به جلو حرکت کنیم؛ خوشبختانه توانستیم لذت و شیرینی را به هوادارانمان هدیه کنیم؛ روز سه شنبه پیش از آغاز این دیدار دوستانه، همه آنها لطف و محبتشان را به ما نشان دادند.»

زانتی 37 ساله ادامه داد:« اسپانیا همان طور که توقع داشتیم خیلی خوب بود ولی آرژانتین هم بسیار خوب بازی کرد و ما تیم برتر میدان بودیم. باید بگویم که باتیستا به حمایت نیاز دارد. او به خوبی از پس مسئولیتش برمی آید و بسیار خوب است، دقیقا همان طوری که مارادونا پیش از این بود. الان زمان آن است که رو به آینده نگاه کنیم و چنین بردهایی به ما انگیزه و روحیه فراوانی می دهد.»

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

رینا: آن اشتباه مقابل آرژانتین تصادفی بود

دروازه‌بان اسپانیا روی گل سوم آرژانتین نقش زیادی داشت.

سایت گل – په‌په رینا گفته اشتباه او در جریان شکست چهار بر یک اسپانیا مقابل آرژانتین اهمیت چندانی نداشت.
دروازه‌بان لیورپول در حالی که قصد داشت پاس رو به عقب آلوارو آربلوا را را کنترل کند لیز خورد و کارلوس تبس توانست توپ را بگیرد و آن را به گل سوم آرژانتین تبدیل کند.
رینا می‌گوید: «در فوتبال، وقتی دروازه‌بانی اشتباه می‌کند تمامی بار تیم روی دوش او می‌افتد. آن صحنه اتفاقی بود. من سر خوردن را به اشتباه فنی ترجیح می‌دهم. باید آن را بپذیرم، آن را تنها تصادف ببینم و به پیش بروم. حالا باید به این فکر کنم که از هر دقایقی که مربی در اختیار من قرار می‌دهد استفاده کنم.»
او سپس گفت آرژانتین شایسته پیروزی بود، اما نتیجه اهمیت چندانی ندارد: «آنها بسیار باانگیزه بودند چون مقابل قهرمان دنیا بازی می‌کردند و بسیاری از بازیکنان آرژانتین هم در اسپانیا بازی می‌کنند. این شکست هم مانند دیگر شکست‌های فوتبال است. کاش شکست‌ها فقط در دیدارهای دوستانه رقم بخورند. ما نباید خیلی افسوس این شکست را بخوریم. گل سوم سرنوشت بازی را رقم زد. باید به آرژانتین تبریک گفت، اما این شکست هم خیلی سنگین بود.»

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

اونو که بله
توی بازی آلمان-اسپانیا فقط سرخیو راموس 2بار باید اخراج میشدش که نشد
در کل این دوره قرار بود اسپانیا هرجور که شده قهرمان بشه

البته فکر نکنم حرف شما درباره آدیداس درست باشه
آدیداس یه کمپانیه آلمانیه و اسپانسر تیم ملی آلمان هم هستش
اگه قرار بود آدیداس توی تعیین قهرمان دست داشته باشه مسلما آلمان رو به اسپانیا ترجیح میداد
و البته در فینا هم هلند باید 10 نفره می شد!:31:
2 بار اخراج شدن راموس هم این نظر شماست داوران چیز دیگری گفتند!:31:

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

دوستان فرصت رو از دست ندهید!
اسپانیا دچار لغزش شده سریعا اگر حرفی مونده بگید تا ......:27:

shahshahani
08-09-2010, 18:39
دوستان فرصت رو از دست ندهید!
اسپانیا دچار لغزش شده سریعا اگر حرفی مونده بگید تا ......:27:

ببین دوست من اشتباه نکن. بحث من و امثال من اسپانیا نیست. اتفاقا من یکی از طرفدارای لیگ اسپانیا یا همون لالیگا هستم و به تبع اون تیم ملی اسپانیا رو هم دوست دارم. حتی از لیگ برتر جزیره هم بیشتر لالیگا رو دوست دارم. اما از اینکه یه عده تافته جدا بافته بیان و همه ی افتخارات یه تیم رو بچسبونن به خودشون و از حمایت فیفا و داوران و آدیداس و ... هم برخوردار باشن خیلی بدم میاد.

اسپانیا دچار لغزش نشد. این بارسا بود که دچار لغزش شد. چطور وقتی اسپانیا قهرمان جهان شد میگفتین : بارسلونا قهرمان جهان شد اما حالا که اسپانیا جلو آرژانتین سوراخ شد دیگه دم از بارسا نمیزنید؟؟؟؟:27:

H A M A S
08-09-2010, 19:20
طبق نتایج مشاهده شده در این تاپیک :

نفرت از تیم ملی اسپانیا خیلی بالاست

راستی مورینیو گفته واقعا خنده داره که توپ طلا رو بدن به یک اسپانیایی!

بردیا
08-09-2010, 19:51
و البته در فینا هم هلند باید 10 نفره می شد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 بار اخراج شدن راموس هم این نظر شماست داوران چیز دیگری گفتند![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفتی نظر داور یاد بازی چلسی بارسا افتادم که 5تا پنالتی برای چلسی گرفته نشد
اون موقع هم نمیدونم چرا نظر همه روی پنالتی بود ولی نظر داور نبود

الانم مثل اون موقع هستش
نمیدونم تو دهات شما(جسارت نشه از نظر مثلی منظورمه) وقتی یه بازیکنی با دروازبان تک به تک هستش و یکی دیگه میاد از پشت روش خطا میکنه و موقعیت صددرصد گل رو ازش میگیره داور چه تصمیمی میگیره
تو دهات ما بازیکن باید اخراج بشه حالا شما لطف کن بیا بگو داورای دهات شما چه تصمیمی میگیرن درین موارد
شایدم مثل داور بازی اسپانیا آلمان اصلا خطا هم نگیرنش چه برسه به اینکه اخراج هم بکنن

L.A.M.P.A.R.D
08-09-2010, 20:06
بردیا جون بیخیال....اینا زیره بار نمیرند هرچی بگی.....مرغشون پا نداره :دی

Stream
08-09-2010, 20:15
من خلاصه بازی رو دیدم ... آرژانتین خوب بازی کرد و اسپانیا هم تاکتیک های جدیدی رو آزمایش می کرد (بالاخره بازی دوستانه برای همینه!)

من خودم تیم اولم آرژانتینه ... ولی نه این یک برد توی یک بازی دوستانه باعث میشه آرژانتین رو بهترین تیم دنیا بدونیم، و نه این یک باخت باعث میشه ارزش های اسپانیا رو زیر سوال ببریم. دوستانه بودن بازی مشخص می کنه هیچ نتیجه ای از این بازی نمیش گرفت، حتی اگه تیم از ترکیب نسبتا اصلی خودش استفاده کرده باشه.

M A M M U T
08-09-2010, 20:31
یه چیزی میگم کاملا نظر شخصیمه و کلا من رو به باد فحش نگیرید:31:
اسپانیا شخصیت قهرمانی تو جام جهانی رو نداشت....

Perpetual
08-09-2010, 20:54
خنک شدن دل تا یکی دو روزه! اما سوختگی همیشه جاش می مونه!:27:
خدا دل شما رو نسوزونه!!

Dr.FANOOS
08-09-2010, 20:56

الانم مثل اون موقع هستش
نمیدونم تو دهات شما(جسارت نشه از نظر مثلی منظورمه) وقتی یه بازیکنی با دروازبان تک به تک هستش و یکی دیگه میاد از پشت روش خطا میکنه و موقعیت صددرصد گل رو ازش میگیره داور چه تصمیمی میگیره
تو دهات ما بازیکن باید اخراج بشه حالا شما لطف کن بیا بگو داورای دهات شما چه تصمیمی میگیرن درین موارد
شایدم مثل داور بازی اسپانیا آلمان اصلا خطا هم نگیرنش چه برسه به اینکه اخراج هم بکنن
بازی چلسی چه ربطی به این بازی داره؟ می دونی قضیه چیه؟ مثل توپ شیطونک رها شدی این ور و اون ور و می گیری تا بالاخره به یه جا گیر کنی:27:
همونطور که گفتم این نظر شما و اهالی داهاتتون هست اهالی دهات ما به نظر داور احترام می ذارن!:31:
و گرنه ما هم به پنالتی گرفته نشده اینیستا در بازی رفت اینتر هم می تونستیم زیاد مانور بدیم ولی این کار رو نکردیم!:31:

بردیا جون بیخیال....اینا زیره بار نمیرند هرچی بگی.....مرغشون پا نداره :دی
هدف: گرفتن ماهی از آب گل آلود(توی چند تا تاپیک این کارت بوده.چند وقته زیر نظرمی یه دفعه بهت یه چیزایی گفتم خصوصی!)

من خلاصه بازی رو دیدم ... آرژانتین خوب بازی کرد و اسپانیا هم تاکتیک های جدیدی رو آزمایش می کرد (بالاخره بازی دوستانه برای همینه!)

من خودم تیم اولم آرژانتینه ... ولی نه این یک برد توی یک بازی دوستانه باعث میشه آرژانتین رو بهترین تیم دنیا بدونیم، و نه این یک باخت باعث میشه ارزش های اسپانیا رو زیر سوال ببریم. دوستانه بودن بازی مشخص می کنه هیچ نتیجه ای از این بازی نمیش گرفت، حتی اگه تیم از ترکیب نسبتا اصلی خودش استفاده کرده باشه.

بله تیمی که از دروازه تا نوک حمله و حتی روی نیمکت فوق ستاره داره مسلمه که شخصیت نداره:27:
شما این دید فنی رو از کجا کسب کردید؟:31:

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

خدا دل شما رو نسوزونه!!
سوخته شدن دل که دیدن نداره اما سوخته شدن جاهای دیگه مکافاته!:21:

nw_nk
08-09-2010, 21:01
دوستان، دهات سوختن و ... رو کنار بزارید تا نیازی به سختگیری بیشتر در بحث ها نباشه.

:11:

بردیا
08-09-2010, 21:21
بازی چلسی چه ربطی به این بازی داره؟ می دونی قضیه چیه؟ مثل توپ شیطونک رها شدی این ور و اون ور و می گیری تا بالاخره به یه جا گیر کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفتم این نظر شما و اهالی داهاتتون هست اهالی دهات ما به نظر داور احترام می ذارن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و گرنه ما هم به پنالتی گرفته نشده اینیستا در بازی رفت اینتر هم می تونستیم زیاد مانور بدیم ولی این کار رو نکردیم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما گفتی نظر داور این نبوده منم بازی چلسی بارسا رو مثال زدم که بگم اون موقع هم نظر داور با نظر خیلی از تماشاگرا یکی نبوده و دلیلشم برای اونایی که چشماشون بازه کاملا روشنه
توی هر2کیس یه تیم قرار بوده بره فینال
نکته بعدی اینکه به نظر من تو هیچ فینالی نه یوفا نه فیفا شما نمیبینی که اشتباهات داوری به سود یه تیم باشه و در واقع اشتباهات داوری یه تیم رو قهرمان بکنن
امثال یوفا و فیفا در بعضی مواقع فینالیستا رو تعیین میکنن ولی توی خود مستطیل سبز بازی فینال دست نمیبرن
بنابراین من یادم نمیاد هیچ فینالی رو طی این سالا چه جام باشگاهای اروپا چه جام جهانی توی فینال بازیا اشتباهات فاحش داوری فقط به نفع یه تیم رخ بده ولی توی مسابقات قبلش بعضی وقتا به وفور قابل مشاهدست
بازی فینال بین هلند اسپانیا هم داور به طور کامل به هر 2تیم گند زدش
هم اعصاب هلندیا رو خورد کرده بود با سوتاش
هم خطاهای خشن هلندیا رو کارت نمیداد
بازی بارسلونا منچستر،بارسا تو زمین منچسترو برد

بازی اینتر-بایرن،اینتر توی زمین بایرنو شکست داد

ولی جریان داوری های بازی های قبل اسپانیا و همچنین اینتر اصلا لازم به گفتن نیست چون همه دیدن

M A M M U T
08-09-2010, 21:58
بله تیمی که از دروازه تا نوک حمله و حتی روی نیمکت فوق ستاره داره مسلمه که شخصیت نداره:27:
شما این دید فنی رو از کجا کسب کردید؟:31:

شخصیت قهرمانی رو بازیکنان به وجود نمی آرن.تاریخچه ی یک تیم هست که شخصیت قهرمانی رو به وجود میاره...تجربه ی یک تیم شخصیت رو به وجود می آره
مثلا یونان 2004 بی شخصیت ترین تیم تاریخ بود برا قهرمانی:31:
من خودم اون زمان طرفدار هلند بودم اما هلند هم شخصیت قهرمانی نداشت...
همون آرژانتین قهرمان میشد خیلی بهتر بود...

kasra_khan2003
08-09-2010, 22:57
به به، به به:دی آخ جون چقدر دشمن داشت اسپانیا و ما خبر نداشتیم

چقدر حرف های بعضی ها خنده داره! حالا نقل قول نمیکنم که بحث کش پیدا نکنه. هرچند دوستان خوب جواب دادن:27:

بگین، بازم بگین از این حرفا، ما خوشحال میشیم. آرژانتین فکر کرده با یه مسی میتونه قهرمان بشه! همه دیدن مسی بدون ژاوی هیچی نیست. حالا خوبه 1 گل هم نتونست بزنه! (جام جهانی)

تیمی که فابرگاس و والدز زخیرش باشن، معلومه همه رو میسوزونه:دی هر مربی عاشق اینکه که این همه فوق ستاره داشته باشه!

charlize
08-09-2010, 23:00
میگم مسی چطور شد بهترین بازیکن زمین؟!
در حالیکه هم تویه همین ریت ها و هم تویه بازی که دیدیم، توز عالی بود(1 گل و دوتا پاس گل)
تازه اول بازی (دقیقه 8) مصدوم هم شد و تا موقعی که تو زمین بود، با درد بازی میکرد...
+
اسپانیا از نبود ایکر اینقدر ضربه خورد و و تا حدودی نبود پویول...
به نظرم سوتی رینا هم نقش زیادی نداشت چون گل سوم بود نه گل اول! هر چند بی تاثیر نبود...
ربطش ندیم به جام جهانی و نتیجه گرفتنش..
الان اسپانیا بهترین تیم دنیاس...همونطور که تو جام جهانی بود (این رو یه آرژانتینی داره میگه!)
بی انصاف نباشید...

Dr.FANOOS
08-09-2010, 23:28
در حالیکه هم تویه همین ریت ها و هم تویه بازی که دیدیم، توز عالی بود(1 گل و دوتا پاس گل)
تازه اول بازی (دقیقه 8) مصدوم هم شد و تا موقعی که تو زمین بود، با درد بازی میکرد...
+
به نظرم سوتی رینا هم نقش زیادی نداشت چون گل سوم بود نه گل اول! هر چند بی تاثیر نبود...
الان اسپانیا بهترین تیم دنیاس...همونطور که تو جام جهانی بود (این رو یه آرژانتینی داره میگه!)
بی انصاف نباشید...
سلام.مسی هم از نظر کاربران گل بهترین بازیکن شده و هم از نظر کارشناسان سایت گل.وقتی بازیکنی اینجوری انتخاب می شه جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمی ذاره دیگه!یعنی منظورم اینه که بیشتر اون انتخاب ها بدلیل محبوبیت بازیکن هست و تا حدودی هم نمره ی بازیکن.
البته ته وز هم نمره ی خوبی گرفته و از پاداش بازی خوبش این بوده که نمره اش از مسی هم بالاتر بوده. اما بهترین بازیکن معمولا بازکنانی هستند که بیشتر توی چشم هستند و فانتزی ترند.می دونم می خواین بگین که حق توز ضایع شده اما خب برای اینکه وضعیت یه بازیکن توی زمین رو ببینید بهتره نمره اش رو نگاه کنید اون انتخاب ها بیشتر بدلیل محبوبیت هاست و این موضوع روشنی هست و خیلی خیلی با شما توی این موضوع موافق هستم!:46:

گرافيكار
08-09-2010, 23:37
يه بازي دوستانه اينقدر كل كل نداره
نه ايران با بردن كره قهرمان آسيا ميشه
نه آرژانتين با بردن اسپانيا قهرمان جهان
تازه شروع كار آرژانتين با سرمربي جديده

pcforlife
08-09-2010, 23:42
شخصیت قهرمانی رو بازیکنان به وجود نمی آرن.تاریخچه ی یک تیم هست که شخصیت قهرمانی رو به وجود میاره...تجربه ی یک تیم شخصیت رو به وجود می آره
درست متوجه شدم؟!:blink:
آرژانتین تو یورو 2004 قهرمان میشد؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr.FANOOS
08-09-2010, 23:57
اسپانیا پاداش زحماتی که برای کیفیت لیگش کشید رو گرفت تمام بازیکنانانش که ثابت بودند از لالیگا بودند به غیر از تورس!
شخصیت به این چیزا که شما می گید نیست.اگر به سابقه باشه که در فوتبال رو تخته کنن بگن فقط برزیل و ایتالیا شایسته قهرمانی هستن و به غیر اینا هرکی قهرمان بشه ارزش نداره!:5:

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

آرژانتین تو یورو 2004 قهرمان میشد؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه روزهای آخر ماه رمضونه و ....:31:
ماه رمضون تموم شه همه هوش و حواسها برمی گرده سرجاش!:46:

L.A.M.P.A.R.D
09-09-2010, 00:35
هدف: گرفتن ماهی از آب گل آلود(توی چند تا تاپیک این کارت بوده.چند وقته زیر نظرمی یه دفعه بهت یه چیزایی گفتم خصوصی!)

!
مگه دروغ گقتم که ناراحت میشی.....هرچی هم که میشه میگی :
هدف: گرفتن ماهی از اب گل الود
خواهشا جواب نداری دیگه شلوغش نکن:13:

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------

+
بی انصاف نباشید...
کلا اینا عشق مسی هستند:31:

yuseph
09-09-2010, 00:43
يه بازي دوستانه اينقدر كل كل نداره
نه ايران با بردن كره قهرمان آسيا ميشه
نه آرژانتين با بردن اسپانيا قهرمان جهان
تازه شروع كار آرژانتين با سرمربي جديده
درسته رفیق...
حق باشماست بازی دوستانه اینقدر کل کل نداره..
اما
این بازی ها خیلی چیزها رو به خیلی ها ثابت کردن..همین :31:

Dr.FANOOS
09-09-2010, 01:36
مگه دروغ گقتم که ناراحت میشی.....هرچی هم که میشه میگی :
هدف: گرفتن ماهی از اب گل الود
خواهشا جواب نداری دیگه شلوغش نکن
پست هایی که می زنی اسمشون اسپم هست!
ما که خدا رو شکر تا اونجا که سعی کردیم جواب دوستان رو دادیم!:5:

درسته رفیق...
حق باشماست بازی دوستانه اینقدر کل کل نداره..
اما
این بازی ها خیلی چیزها رو به خیلی ها ثابت کردن..همین
صحبت های متناقض!!!!!:31:

yuseph
09-09-2010, 02:06
صحبت های متناقض!!!!!:31:
نه دیگه...نشد...ما کسی نیستیم که متناقض صحبت کنیم..
بازی دوستانه بود...وبه نظرم ارزش دعوا وکل کل های ناجور رو نداره..
اگر هم من حرفی جایی زدم منظورم اینه که..
بابا..
شما یعنی خیرسرتون قهرمان جهانید؟
4تا؟
اونم از آرژانتین؟(با تمام احترام به طرفداران آرژانتینی گل)
قبول کن که تمام دنیا از اسپانیا انتظار برد دارن...
خوب توی این شرایط میاید و4تا میخورید..
قابل قبول نیست..حالا به هر دلیلی..
همین...
چیز بدی گفتیم؟
ای بابا..

Maziar_69
09-09-2010, 02:31
بنده هم به نوبه ی خودم با اعلام انزجار از اسپانیا اعلام میکنم که خیلی حال کردم. :دی
هرچند طرفدار رئال هستم اما از اسپانیا متنفرم! نمیدونم چرا...

iman_abi
09-09-2010, 02:57
اگه آر‍ژانتين مربي مثه كارلوس بيلاردو رو داشت مطمئنا قهرمان جهان ميشد....
با اينكه مارادونا رو دوس دارم ولي معتقدم خيلي زود بود كه بشه مربي تيم ملي آرژانتين!!!

H A M A S
09-09-2010, 03:21

اسپانیا بواسطه خلاء قدرت در تیم های بزرگ فوتبال جهان که در این جام پیش اومد تونست به قهرمانی برسه .و گرنه همیشه اسپانیا دلاور مرد مقطع یک هشتم بوده

فرانسه-ایتالیا-برزیل-انگلیس-آرژانتین-آلمان(خوب بود اما جوون بودن و بی تجربه)پرتغال-هلند(توتال فوتبال رو گذاشته بودن کنار) هیچ کدوم در حد و اندازه های خودشون ظاهر نشدن مخصوصا این تیم های که بولد آبی هست خیلی پایینتر از انتظارات کار کردن

چو بیشه تهی ماند از نره شیر
شغالی درآید به بیشه دلیر

davy jones
09-09-2010, 05:59
تیکی تاکا تیکی تاکا که برخی از دوستان بارسایی سینه براش چاک میکردن همین بود؟ 4 تا؟:31:

M A M M U T
09-09-2010, 09:15
نه.شما منظور من رو بد فهمیدید.گفتم که یونان تو 2004 شخصیت قهرمانی نداشت.
من در 2010 طرفدار هلند بودم .اما در 2010 بهتر بود آرژانتین قهرمان بشه.
دیگه روزهای آخر ماه رمضونه و ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه روزهای آخر ماه رمضونه و ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماه رمضون تموم شه همه هوش و حواسها برمی گرده سرجاش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم بد متوجه شدید.بالا توضیح دادم.:46:

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

اسپانیا بواسطه خلاء قدرت در تیم های بزرگ فوتبال جهان که در این جام پیش اومد تونست به قهرمانی برسه .و گرنه همیشه اسپانیا دلاور مرد مقطع یک هشتم بوده

فرانسه-ایتالیا-برزیل-انگلیس-آرژانتین-آلمان(خوب بود اما جوون بودن و بی تجربه)پرتغال-هلند(توتال فوتبال رو گذاشته بودن کنار) هیچ کدوم در حد و اندازه های خودشون ظاهر نشدن مخصوصا این تیم های که بولد آبی هست خیلی پایینتر از انتظارات کار کردن

چو بیشه تهی ماند از نره شیر
شغالی درآید به بیشه دلیر

این بار رو با شما کاملا موافقم:20:

Ezel
09-09-2010, 09:22
در کل تیمی که 1-0 میبره اکثر بازی هاش رو و قهرمان میشه معلومه که خیلی نسبت به بقیه تیمها سر نیست.از اسپانیا خوشم نمیاد چون بارساییهاش بیشتر از رئالی هاش هستند ( جدای از دل بوسکه ) ولی :

بازی اسپانیا برابر سوییس هشداری بود که باعث شد تا اسپانیا به نوعی بازی تماشاگر پسند و نتیجه گرا توامان رو بیاره و به قهرمانیش منجر بشه ، اگر اسپانیا اکثر بازیهاش رو 1-0 برد دلیل بر فاصله کم این تیم با تیمهای مقابلش نبود ، حتی در بازی برابر آلمان که فوتبال جذابی رو ارائه میداد دیدیم که عملا آلمان کاملا اسیر اسپانیا بود و در مالکیت توپ چندان خوب نبود .

واقعا 1-0 ها و بازیهای اسپانیا در جام جهانی قابل مقایسه با 1-0 ها و بازیهای اینتر مانچینی یا چلسی مورینیو یا از همه بدتر یونان هاگل هست ؟؟؟

L.A.M.P.A.R.D
09-09-2010, 10:25
پست هایی که می زنی اسمشون اسپم هست!
ما که خدا رو شکر تا اونجا که سعی کردیم جواب دوستان رو دادیم!:5:

شما وقت کردی یه چنتا از اون پست های غیر اسپمت به ما غرض بده :27:

nw_nk
09-09-2010, 10:28
از اسپانیا خوشم نمیاد چون بارساییهاش بیشتر از رئالی هاش هستند ( جدای از دل بوسکه ) ولی :

بازی اسپانیا برابر سوییس هشداری بود که باعث شد تا اسپانیا به نوعی بازی تماشاگر پسند و نتیجه گرا توامان رو بیاره و به قهرمانیش منجر بشه ، اگر اسپانیا اکثر بازیهاش رو 1-0 برد دلیل بر فاصله کم این تیم با تیمهای مقابلش نبود ، حتی در بازی برابر آلمان که فوتبال جذابی رو ارائه میداد دیدیم که عملا آلمان کاملا اسیر اسپانیا بود و در مالکیت توپ چندان خوب نبود .

واقعا 1-0 ها و بازیهای اسپانیا در جام جهانی قابل مقایسه با 1-0 ها و بازیهای اینتر مانچینی یا چلسی مورینیو یا از همه بدتر یونان هاگل هست ؟؟؟

کل 1-0 ها شوخیه. بازی اسپانیا و نتیجه گرفتنش برابر تاکتیکای دفاعی بسته از نکات مثبت جام بود.

۱۶ تير ۱۳۸۹

آنها که خرده می‌‌گیرند و اسپانیا را در نشانه گیری و به هدف زدن موفق نمی‌‌دانند، حق دارند: بازیکنان اسپانیا فقط ۶ بار در ۵ بازی دروازه حریفان را باز کرده اند، با این که در مجموع ۶۷ بار به سوی دروازه حریفان شلیک کرده اند و از این نظر پس از غنا، برزیل و آرژانتین حمله ور‌ترین تیم در جام جهانی‌ اند، تنها ۲۶ بار به چارچوب زده اند، درست به اندازه شلیک‌های انگلستان به دروازه حریفانش تا در نشانه گیری جز موفق‌ترین‌ها به شمار نیایند.
اما به آنها باید یاد آور شد که اسپانیا بیشتر بازی‌ها را ده نفر و نیمه بازی کرده است و فرناندو تورس، مرد هدف در خط آتش تیم، نیمی از خودش هم نیست، شاید خیلی‌ها از جمله فرناندو هیرو، مدافع افسانه‌ای فوتبال اسپانیا، باور دارند که او روز به روز بهتر میشود و شاید بلا خره بدرخشد، اما عده‌ای به بازی‌های اسپانیا برابر پرتقال و پاراگویه اشاره می‌‌کنند و باور دارند وقتی‌ مهاجم لیورپول را از زمین بیرون کشیدند، تیم خیلی بهتر بازی ‌‌کرد.

طبق نتایج مشاهده شده در این تاپیک :

نفرت از تیم ملی اسپانیا خیلی بالاست

راستی مورینیو گفته واقعا خنده داره که توپ طلا رو بدن به یک اسپانیایی!

نفرت که از سر و روش میباره.

پیش بینی قهرمان جام جهانی 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آلمان 39 10.29%
ایتالیا 38 10.03%
انگلیس 45 11.87%
فرانسه 9 2.37%
برزیل 51 13.46%
آرژانتین 54 14.25%
پرتغال 9 2.37%
اسپانیا 108 28.50%
هلند 26 6.86%

ایا تیکی تاکای اسپانیا جذاب است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله 101 68.24%
خیر 47 31.76%

قهرمان جام جهانی ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برزیل 46 36.22%
اسپانیا 60 47.24%
پرتغال 3 2.36%
هلند 23 18.11%
ایتالیا 20 15.75%
آلمان 21 16.54%
آرژانتین 31 24.41%
انگلیس 42 33.07%
فرانسه 7 5.51%
ایالات متحده 0 0%
اروگوئه 0 0%
مکزیک 0 0%
شیلی 1 0.79%
کامرون 0 0%
استرالیا 0 0%
نیجریه 0 0%
آفریقای جنوبی - میزبان 2 1.57%
تیم های دیگر 2 1.57%

فینال جام جهانی 2010 | اسپانیا - هلند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسپانیا 127 57.73%
هلند 93 42.27%

البته نه وقتی که هواداران پرتغال، انگلیس، آلمان، ایتالیا (؟)، هلند و ... در یک جبهه قرار میگیرن.

توپ طلا اینجا: توپ طلا (FIFA Ballon d'Or) | سال 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Rjoun
09-09-2010, 11:36
ویرایش شد...

yuseph
09-09-2010, 11:43
جدی که نمیگی؟....میگی؟:31:
رفیق .....همکار گرامی!!!
این امار وارقام هیچ کدوم محبوبیت اسپانیارو ثابت نمیکنن خو...
اونها همش در مورد شانس پیروزی وقهرمانین وبس!!!
اما

بازی اسپانیا و نتیجه گرفتنش برابر تاکتیکای دفاعی بسته از نکات مثبت جام بود.

تاک توک تیک شیک پیک......یعنی بزن زیرش؟
جان؟
تا دیروز که سلطان پاس کوتاه..
یک دو های ریز...
پاس های تو در..
دریبل های تو عرض
و کلی حرف و حدیث دیگه بودین...
چی شد پس؟
4تا که خوردین شد دفاعی؟
اهان یادم نبود شما همیشه با 10نفر بازی میکردین:27:
چرا؟
چون جناب فرناندو تورس، روی فرم و نصف خودش هم نیست!!!
به این میگن جوانمردی!!
بهرحال ممنون که با این حرکت جوانمردانه به تیم ملی،کشور،ملت آرژانتین روحیه دادین:27:

shutdown
09-09-2010, 12:09
جدا بازي 4-1 شد؟؟؟!!!!!
ترينداد و توباگو اگه بود 4تا نميخورد:39::16:
ولي خوب راست ميگن...نورس اماده نبود 4تا خوردن....كاسياس و پويول هم نبودند...تيم به اين 2تا بستگي داره؟؟؟
جالبه:16::thumbsdow

shahshahani
09-09-2010, 12:15
از اسپانیا خوشم نمیاد چون بارساییهاش بیشتر از رئالی هاش هستند ( جدای از دل بوسکه ) ولی :

دقیقا منم به همین خاطر از اسپانیا بدم میاد.

و به علت های دیگه مثل اینکه بعد از قهرمانی اسپانیا میگفتن : بارسا با لباس دیگر قهرمان شد.:2::2::2:

حالا چرا نمیگید بارسا با لباس دیگر سوراخ شد؟؟؟

در مورد بازی جذاب و مالکیت توپ و .... هم با شما موافق نیستم. تیمی که مالکیت توپ رو در یک سوم میانی زمین داشته باشه و تو یک سوم حریف نیاد میشه فوتبال جذاب؟!؟!؟ اگه مالکیت توپ رو تو یک سوم حریف داشتن که بازی هاشون به زور و به لطف داور 1 - 0 تموم نمیشد و لا اقل باید 3 الی 4 تا گل تو هر بازی میزدن. کلا بحث مالکیت توپ چیز فرعی و حاشیه ای هست. همین آلمان که شما میگی اومد 4 تا 4 تا تیم ها رو برد. آیا هی دم از مالکیت توپ زد؟ مالکیت توپ وقتی ارزش پیدا میکنه که شما ازش استفاده کنی و موقعیت گل خلق کنی. نه اینکه :

آنها که خرده می‌‌گیرند و اسپانیا را در نشانه گیری و به هدف زدن موفق نمی‌‌دانند، حق دارند: بازیکنان اسپانیا فقط ۶ بار در ۵ بازی دروازه حریفان را باز کرده اند، با این که در مجموع ۶۷ بار به سوی دروازه حریفان شلیک کرده اند و از این نظر پس از غنا، برزیل و آرژانتین حمله ور‌ترین تیم در جام جهانی‌ اند، تنها ۲۶ بار به چارچوب زده اند، درست به اندازه شلیک‌های انگلستان به دروازه حریفانش تا در نشانه گیری جز موفق‌ترین‌ها به شمار نیایند.

این دیگه حرف من نیست. حرف طرفداران بارسا و اسپانیاست. حالا هی بیان اون وسط زمین با هم پاسکاری کنن... جز از بین بردن زیبایی های فوتبال چیز دیگه ای داره؟ زیبایی های فوتبال به پاسکاری وسط زمین و بردن های میلیمتری به لطف داور هست یا به موقعیت های متعدد گل و بازی های 4-0 ؟!؟
بعد هی میگن اسپانیا جذاب بازی میکنه....:2::2: کجاش جذابه؟!؟!؟!؟

L.A.M.P.A.R.D
09-09-2010, 12:18
جدا بازي 4-1 شد؟؟؟!!!!!
ترينداد و توباگو اگه بود 4تا نميخورد:39::16:
ولي خوب راست ميگن...نورس اماده نبود 4تا خوردن....كاسياس و پويول هم نبودند...تيم به اين 2تا بستگي داره؟؟؟
جالبه:16::thumbsdow
like it :10::31:

Ezel
09-09-2010, 12:40
در مورد بازی جذاب و مالکیت توپ و .... هم با شما موافق نیستم. تیمی که مالکیت توپ رو در یک سوم میانی زمین داشته باشه و تو یک سوم حریف نیاد میشه فوتبال جذاب؟!؟!؟ اگه مالکیت توپ رو تو یک سوم حریف داشتن که بازی هاشون به زور و به لطف داور 1 - 0 تموم نمیشد و لا اقل باید 3 الی 4 تا گل تو هر بازی میزدن. کلا بحث مالکیت توپ چیز فرعی و حاشیه ای هست. همین آلمان که شما میگی اومد 4 تا 4 تا تیم ها رو برد. آیا هی دم از مالکیت توپ زد؟ مالکیت توپ وقتی ارزش پیدا میکنه که شما ازش استفاده کنی و موقعیت گل خلق کنی. نه اینکه :نکته ای که در سبک بازی مرسوم به تیکی تاکای اسپانیا و بارسا جلب توجه میکنه اینه که حتی برای حفظ نتیجه و دفاع هم از مالکیت توپ استفاده می کنند و این از نظر من شایسته بالاترین تقدیرها و احترام هاست ، به جای اینکه از روشهای معمول و مرسوم استفاده کنند .

ضمن اینکه در مهم ترین تورنمنت جهان به نظر عقلایی نمیاد تیمی به دنبال حمله بی محابا باشه ،و فکر می کنم کمتر کسی در شایستگی اسپانیا برای قهرمانی جهان تردید داشته باشه .

برای تیمهایی مثل بارسا و اسپانیا سخته که در یک سوم تیمهایی مثل چلسی و اینتر و آلمان و سوئیس مالکیت مطلق توپ رو در اختیار داشته باشند چون معمولا تیمهایی در این سطح برابر بارسا یا اسپانیا برای جلوگیری از وقوع فاجعه با تراکم زیاد و با پرسینگ شدید در این منطقه بازی میکنند و این پرسینگ باعث افزایش سرعت پاسکاری میشه و افزایش سرعت پاسکاری هم باعث میشه تا ضریب اشتباه بازیکن ها در ارسال پاس افزایش پیدا کنه و در نتیجه توپ رو از دست بدن .

و کاملا مشخصه که نظرات اشخاص در زمینه های مختلف با هم متفاوت است . :46:

Dr.FANOOS
09-09-2010, 12:48
نه دیگه...نشد...ما کسی نیستیم که متناقض صحبت کنیم..
بازی دوستانه بود...وبه نظرم ارزش دعوا وکل کل های ناجور رو نداره..
اگر هم من حرفی جایی زدم منظورم اینه که..
بابا..
شما یعنی خیرسرتون قهرمان جهانید؟
4تا؟
اونم از آرژانتین؟(با تمام احترام به طرفداران آرژانتینی گل)
قبول کن که تمام دنیا از اسپانیا انتظار برد دارن...
خوب توی این شرایط میاید و4تا میخورید..
قابل قبول نیست..حالا به هر دلیلی..
همین...
چیز بدی گفتیم؟
ای بابا..
قبول دارم.اسپانیا قهرمانه و دشمن زیاد داره و این دشمنان هم منتظر همچین فرصتی بودن!البته بلا نسبت شما!!!:31: راستی شما رپ کار می کنید؟ چون همه ی پستات یه جوره!

روال رقابت های کوتاه مدت همین بوده و هست و تیمها معمولا با نتایج نزدیک به مراحل بالایی می رسن.دوستان فکر می کنند بازی های لیگ هستش اسپانیا باید تیم ها رو با تعداد گل بالا ببرن. توی این جام جهانی هیچکس نتونست به زیبایی اسپانیا بازی کنه و حتی آلمانها با درخششون هم اسیر ماتادورها شدند.ای کاش همه مثل شما دید فنی داشتند.مشکل من توی این تاپیک همینه!:46:

کل 1-0 ها شوخیه. بازی اسپانیا و نتیجه گرفتنش برابر تاکتیکای دفاعی بسته از نکات مثبت جام بود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید۱۶ تير ۱۳۸۹

اما به آنها باید یاد آور شد که اسپانیا بیشتر بازی‌ها را ده نفر و نیمه بازی کرده است و فرناندو تورس، مرد هدف در خط آتش تیم، نیمی از خودش هم نیست، شاید خیلی‌ها از جمله فرناندو هیرو، مدافع افسانه‌ای فوتبال اسپانیا، باور دارند که او روز به روز بهتر میشود و شاید بلا خره بدرخشد، اما عده‌ای به بازی‌های اسپانیا برابر پرتقال و پاراگویه اشاره می‌‌کنند و باور دارند وقتی‌ مهاجم لیورپول را از زمین بیرون کشیدند، تیم خیلی بهتر بازی ‌‌کرد.

نفرت که از سر و روش میباره.

پیش بینی قهرمان جام جهانی 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آلمان 39 10.29%
ایتالیا 38 10.03%
انگلیس 45 11.87%
فرانسه 9 2.37%
برزیل 51 13.46%
آرژانتین 54 14.25%
پرتغال 9 2.37%
اسپانیا 108 28.50%
هلند 26 6.86%

ایا تیکی تاکای اسپانیا جذاب است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بله 101 68.24%
خیر 47 31.76%

قهرمان جام جهانی ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برزیل 46 36.22%
اسپانیا 60 47.24%
پرتغال 3 2.36%
هلند 23 18.11%
ایتالیا 20 15.75%
آلمان 21 16.54%
آرژانتین 31 24.41%
انگلیس 42 33.07%
فرانسه 7 5.51%
ایالات متحده 0 0%
اروگوئه 0 0%
مکزیک 0 0%
شیلی 1 0.79%
کامرون 0 0%
استرالیا 0 0%
نیجریه 0 0%
آفریقای جنوبی - میزبان 2 1.57%
تیم های دیگر 2 1.57%

فینال جام جهانی 2010 | اسپانیا - هلند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسپانیا 127 57.73%
هلند 93 42.27%

البته نه وقتی که هواداران پرتغال، انگلیس، آلمان، ایتالیا (؟)، هلند و ... در یک جبهه قرار میگیرن.

توپ طلا اینجا: توپ طلا (FIFA Ballon d'Or) | سال 2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اطلاعات بسیار بسیار خوبی بود!:46:

دقیقا منم به همین خاطر از اسپانیا بدم میاد.

و به علت های دیگه مثل اینکه بعد از قهرمانی اسپانیا میگفتن : بارسا با لباس دیگر قهرمان شد.:2::2::2:

حالا چرا نمیگید بارسا با لباس دیگر سوراخ شد؟؟؟

در مورد بازی جذاب و مالکیت توپ و .... هم با شما موافق نیستم. تیمی که مالکیت توپ رو در یک سوم میانی زمین داشته باشه و تو یک سوم حریف نیاد میشه فوتبال جذاب؟!؟!؟ اگه مالکیت توپ رو تو یک سوم حریف داشتن که بازی هاشون به زور و به لطف داور 1 - 0 تموم نمیشد و لا اقل باید 3 الی 4 تا گل تو هر بازی میزدن. کلا بحث مالکیت توپ چیز فرعی و حاشیه ای هست. همین آلمان که شما میگی اومد 4 تا 4 تا تیم ها رو برد. آیا هی دم از مالکیت توپ زد؟ مالکیت توپ وقتی ارزش پیدا میکنه که شما ازش استفاده کنی و موقعیت گل خلق کنی. نه اینکه :

این دیگه حرف من نیست. حرف طرفداران بارسا و اسپانیاست. حالا هی بیان اون وسط زمین با هم پاسکاری کنن... جز از بین بردن زیبایی های فوتبال چیز دیگه ای داره؟ زیبایی های فوتبال به پاسکاری وسط زمین و بردن های میلیمتری به لطف داور هست یا به موقعیت های متعدد گل و بازی های 4-0 ؟!؟
بعد هی میگن اسپانیا جذاب بازی میکنه....:2::2: کجاش جذابه؟!؟!؟!؟
بله درست گفتید.بارسلونا با پیراهن دیگری قهرمان شد برای بار سوم این مطلب رو توضیح می دم.دل بوسکه خودش از اساتید مکتب تیکی تاکاست و از هماهنگی بازیکنان بارسلونا در بخش هافبک ها و دفاع میانی ها استفاده کرد و گل هایی که اسپانیا به ثمر می رسوند چندین و چند بار در لالیگا توسط بارسا دیده بودیم.البته من خودم به شخصه معتقدم آراگونس تیم رو به این شکل در اورد و تیم ملی اسپانیا بیشتر زحمات رو مدیون آراگونس هست.زیاد خودم به دل بوسکه اعتقاد ندارم!
اما در مورد جمله ای که بلد کردم:
این رو برای بار دوم هست که دارید می گید دفعه ی اول هم خواستم پاسخ شما رو بدم اما مثل اینکه اصرار زیادی دارید و دلیلش هم رئالی بودنتون و....هست:46:
1-اسپانیا جمع بارسلونایی هاش تکمیل نبود
2-لئو مسی یه بارسلونایی دیگه اسپانیا رو به این حال و روز انداخت
از دوست هر چه رسد نیکوست!:31:
شما حتما باید اطلاع داشته باشید احتمال برد تیمی که یک سوم میانه رو تحت تسلط خودش داره خیلی بیشتره. هافبک ها به راحتی در قلمروی خودشان بازیسازی می کنند.کاری که هم اسپانیا و هم هلند انجام داد!
همین مونده بود که شما بگید بارسلونا با پاسکاری هاش فوتبال رو خراب کرده!:18:اولین بار بود که می شنوم البته شما رئالی هستید و....:27:

vatan2009
09-09-2010, 13:30
ببین دوست من اشتباه نکن. بحث من و امثال من اسپانیا نیست. اتفاقا من یکی از طرفدارای لیگ اسپانیا یا همون لالیگا هستم و به تبع اون تیم ملی اسپانیا رو هم دوست دارم. حتی از لیگ برتر جزیره هم بیشتر لالیگا رو دوست دارم. اما از اینکه یه عده تافته جدا بافته بیان و همه ی افتخارات یه تیم رو بچسبونن به خودشون و از حمایت فیفا و داوران و آدیداس و ... هم برخوردار باشن خیلی بدم میاد.

اسپانیا دچار لغزش نشد. این بارسا بود که دچار لغزش شد. چطور وقتی اسپانیا قهرمان جهان شد میگفتین : بارسلونا قهرمان جهان شد اما حالا که اسپانیا جلو آرژانتین سوراخ شد دیگه دم از بارسا نمیزنید؟؟؟؟:27:

چون ارژانتین هم توسط بارسایی هاش موفق شد شما به بیت شعر زیر توجه کن
اگه ماسکی و گابی و مسی نبودند ................... الان 6 تا یکی یکی خورده بودند :31:

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

5 تا نبود و 7 تا بود تازه 4 بازیکن بارسلونا هم باید اخراج میشدند اگه قصد تخریب چلسی را داری اونو بگو:31:

shahshahani
09-09-2010, 13:39
روال رقابت های کوتاه مدت همین بوده و هست و تیمها معمولا با نتایج نزدیک به مراحل بالایی می رسن.دوستان فکر می کنند بازی های لیگ هستش اسپانیا باید تیم ها رو با تعداد گل بالا ببرن. توی این جام جهانی هیچکس نتونست به زیبایی اسپانیا بازی کنه و حتی آلمانها با درخششون هم اسیر ماتادورها شدند.ای کاش همه مثل شما دید فنی داشتند.مشکل من توی این تاپیک همینه!:46:

بله درست گفتید.بارسلونا با پیراهن دیگری قهرمان شد برای بار سوم این مطلب رو توضیح می دم.دل بوسکه خودش از اساتید مکتب تیکی تاکاست و از هماهنگی بازیکنان بارسلونا در بخش هافبک ها و دفاع میانی ها استفاده کرد و گل هایی که اسپانیا به ثمر می رسوند چندین و چند بار در لالیگا توسط بارسا دیده بودیم.البته من خودم به شخصه معتقدم آراگونس تیم رو به این شکل در اورد و تیم ملی اسپانیا بیشتر زحمات رو مدیون آراگونس هست.زیاد خودم به دل بوسکه اعتقاد ندارم!
اما در مورد جمله ای که بلد کردم:
این رو برای بار دوم هست که دارید می گید دفعه ی اول هم خواستم پاسخ شما رو بدم اما مثل اینکه اصرار زیادی دارید و دلیلش هم رئالی بودنتون و....هست:46:
1-اسپانیا جمع بارسلونایی هاش تکمیل نبود
2-لئو مسی یه بارسلونایی دیگه اسپانیا رو به این حال و روز انداخت
از دوست هر چه رسد نیکوست!:31:
شما حتما باید اطلاع داشته باشید احتمال برد تیمی که یک سوم میانه رو تحت تسلط خودش داره خیلی بیشتره. هافبک ها به راحتی در قلمروی خودشان بازیسازی می کنند.کاری که هم اسپانیا و هم هلند انجام داد!
همین مونده بود که شما بگید بارسلونا با پاسکاری هاش فوتبال رو خراب کرده!:18:اولین بار بود که می شنوم البته شما رئالی هستید و....:27:

شما بارسایی ها عادت دارید از این شاخه به اون شاخه بپرید. هر وقت تو بحث نتیجه گیری کم میارید میپرید روی بازی زیبا و هر وقت تو بازی زیبا کم میارید میگید نتیجه گیری....
در مورد جمله اولی که بولد کردم این قضیه کاملا مشهوده. همه کارشناسان و علاقه مندان فوتبال ادعان کردن که آلمان ها از همه زیبا تر بازی میکنن اونوقت شما استدلالت اینه که چون اسپانیا جلو آلمان نتیجه گرفته پس زیباتر بازی میکرده؟ البته از شما بارسایی ها انتظاری نیست که تفاوت بازی زیبا و بازی نتیجه گرا رو درک کنید.

در مورد جمله دوم هم دیگه خنده دار ترین توجیحی بود که تو عمرم شنیده بودم.:39:
جمع بارسایی ها جمع نبود؟ فقط از بارسایی ها یه پویول نبود. به جاش دیوید ویا و والدز بودن. تازه جمعتون جمع تر از جام جهانی هم بود. کی نبود؟ پیکه ، اینیستا ، ژاوی ، بوسکتس ، پدرو ، والدز و ویا همه بودن.
لیونل مسی هم فقط یه گل زد محض اطلاع. یه گل هم از تبس و یه گل هم از هیگواین خوردین. اونا هم از نظر شما نکوست:27: البته شما بارسایی هستید و ....... :27:

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

چون ارژانتین هم توسط بارسایی هاش موفق شد شما به بیت شعر زیر توجه کن
اگه ماسکی و گابی و مسی نبودند ................... الان 6 تا یکی یکی خورده بودند :31:

خوب شد ماسکرانو دو روزه اومده بارسا. وگر نه شما چجوری میخواستی قافیه رو جور کنی نمیدونم.:31::10:

M A M M U T
09-09-2010, 13:40
شما بارسایی ها عادت دارید از این شاخه به اون شاخه بپرید. هر وقت تو بحث نتیجه گیری کم میارید میپرید روی بازی زیبا و هر وقت تو بازی زیبا کم میارید میگید نتیجه گیری....
به صورت شدید اللحنی تایید میشه.

Dr.FANOOS
09-09-2010, 13:48
در مورد جمله اولی که بولد کردم این قضیه کاملا مشهوده. همه کارشناسان و علاقه مندان فوتبال ادعان کردن که آلمان ها از همه زیبا تر بازی میکنن اونوقت شما استدلالت اینه که چون اسپانیا جلو آلمان نتیجه گرفته پس زیباتر بازی میکرده؟ البته از شما بارسایی ها انتظاری نیست که تفاوت بازی زیبا و بازی نتیجه گرا رو درک کنید.

در مورد جمله دوم هم دیگه خنده دار ترین توجیحی بود که تو عمرم شنیده بودم.:39:
جمع بارسایی ها جمع نبود؟ فقط از بارسایی ها یه پویول نبود. به جاش دیوید ویا و والدز بودن. تازه جمعتون جمع تر از جام جهانی هم بود. کی نبود؟ پیکه ، اینیستا ، ژاوی ، بوسکتس ، پدرو ، والدز و ویا همه بودن.
لیونل مسی هم فقط یه گل زد محض اطلاع. یه گل هم از تبس و یه گل هم از هیگواین خوردین. اونا هم از نظر شما نکوست:27: البته شما بارسایی هستید و ....... :27:

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

خوب شد ماسکرانو دو روزه اومده بارسا. وگر نه شما چجوری میخواستی قافیه رو جور کنی نمیدونم.:31::10:
بارسلونا و نتیجه گرایی؟ این خنده دارترین چیزی بود که من شنیدم!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگفتم که آلمان بد بازی کرد.آلمان بازی های جوانمردانه و تماشاگر پسندی رو ارائه کرد با وجود بازیکنان بی نام و نشانش اما همین آلمان توی مشت اسپانیا بود!:5:
بازیکنان بارسا در این بازی دوستانه هر کدوم 45 دقیقه بازی کردند و مطمئنا 45 دقیقه سنجش خوبی نیست برای یه بازیکن(البته ژاوی 30 دقیقه بازی کرد) و مهمتر از اینها این بازی فقط و فقط دوستانه بود و مربی توی این بازی ها روش های دیگرش رو امتحان می کنه.
پیشنهاد می کنم بازی رو یک بار دیگه ببینید البته به دور از تعصبات کورکورانه تا ببینید مسی چی کار کرد .مسی فقط یک گل زد؟:27:
بسی لذت بردیم دوست عزیز:31:

vatan2009
09-09-2010, 13:48
خوب هرکسی نظری داره خود من بازی زیبا را دوستدارم یکی دیگه نتیجه گیری دوست داره ولی چیزی که مشهوده اینه که بارسا واقعا زیبا بازی میکنه

vatan2009
09-09-2010, 13:49
خوب هرکسی نظری داره خود من بازی زیبا را دوستدارم یکی دیگه نتیجه گیری دوست داره ولی چیزی که مشهوده اینه که بارسا واقعا زیبا بازی میکنه

M A M M U T
09-09-2010, 14:21
من رئالیم اما از اسپانیا زیاد خوشم نمیاد.همون سبک بارسا رو اجرا میکنه اما ضعیف تر(خب معلومه دیگه سرمربی رئالی با بازیکنان بارسایی میشه این)
اما رئال زمان دل بوسکه طوفانی بود واسه خودش(الآن هم هست البته:20:)
اسپانیا بدون رئالی هاش هیچی نیست.(نمونش هم همین بازی که کاسیاس نبود)

Dr.FANOOS
09-09-2010, 14:23
من رئالیم اما از اسپانیا زیاد خوشم نمیاد.همون سبک بارسا رو اجرا میکنه اما ضعیف تر(خب معلومه دیگه سرمربی رئالی با بازیکنان بارسایی میشه این)
اما رئال زمان دل بوسکه طوفانی بود واسه خودش(الآن هم هست البته:20:)
اسپانیا بدون رئالی هاش هیچی نیست.(نمونش هم همین بازی که کاسیاس نبود)
خیلی عالی بود.حداقل شما طوری بحث کردید که بشه باهاتون بحث رو ادامه داد بعضیا که....
همین جمله ی اولیتون به خیلیا ثابت می کنه که بارسا در جام جهانی قهرمان شد.
من خودم به دل بوسکه زیاد اعتقاد ندارم...آراگونس خیلی قشنگتر با این تیم کار می کرد.
جمله آخرتون هم مربوط به این تاپیک نمی شه!!:31:
من هم موظم به علاقه مندی های شما احترام بذارم
راستی امضا قبلیت قشنگ بود!
TANX:11:

M A M M U T
09-09-2010, 14:32
خیلی عالی بود.حداقل شما طوری بحث کردید که بشه باهاتون بحث رو ادامه داد بعضیا که....
همین جمله ی اولیتون به خیلیا ثابت می کنه که بارسا در جام جهانی قهرمان شد.
من خودم به دل بوسکه زیاد اعتقاد ندارم...آراگونس خیلی قشنگتر با این تیم کار می کرد.
جمله آخرتون هم مربوط به این تاپیک نمی شه!!:31:
من هم موظم به علاقه مندی های شما احترام بذارم
راستی امضا قبلیت قشنگ بود!
TANX:11:
البته من گفتم بارسا با کمک رئالی ها قهرمان شدن.یعنی اگه رئالی ها نبودن بارسایی ها در خیلی از پست ها ضعف داشتند.(نمونه ی اصلیش دروازه بان)
یکی از عوامل قهرمانی اسپانیا همین لیگ قدرتمندش هست. شامل رئال و بارسلونا و والنسیا
وقتی این سه تا با هم یه تیم رو تشکیل دادن اون وقت شدن اسپانیا که چون بارسلونایی ها توش بیشتر بودن سبک بازی مانند تیم بارسلونا در اومد که من زیاد این سبک رو نمی پسندم.

Highbury
09-09-2010, 14:47
تیکی تاکا تیکی تاکا که برخی از دوستان بارسایی سینه براش چاک میکردن همین بود؟ 4 تا؟:31:
این تیکی تاکا که تبلیغ میکنن اصلش مال ارسنال هست.ارسنال بازی زمینی و پاسکاری و از عقب بازی کردن رو 15 سال قبل شروع کرده بود توی این چند سال که افت کرده بارسا شروع به این سبک بازی کرده و همه فکر میکنن کار بارسا هست.

Dr.FANOOS
09-09-2010, 14:48
البته من گفتم بارسا با کمک رئالی ها قهرمان شدن.یعنی اگه رئالی ها نبودن بارسایی ها در خیلی از پست ها ضعف داشتند.(نمونه ی اصلیش دروازه بان)
یکی از عوامل قهرمانی اسپانیا همین لیگ قدرتمندش هست. شامل رئال و بارسلونا و والنسیا
وقتی این سه تا با هم یه تیم رو تشکیل دادن اون وقت شدن اسپانیا که چون بارسلونایی ها توش بیشتر بودن سبک بازی مانند تیم بارسلونا در اومد که من زیاد این سبک رو نمی پسندم.
این رو قبول دارم که کاسیاس خیلی در قهرمانی اسپانیا موثر بود اما اگر والدز از اول دروازه بود مطمئنا اسپانیا اینطوری نمی باخت.الان همه تقصیر ها گردن رینا هست:31:
و مطمئنا اگر کاسیاس دروازه بود بازی نتیجه بهتری داشت و البته پویول رو هم فراموش نکنیم!:46:

Dr.FANOOS
09-09-2010, 15:00
این تیکی تاکا که تبلیغ میکنن اصلش مال ارسنال هست.ارسنال بازی زمینی و پاسکاری و از عقب بازی کردن رو 15 سال قبل شروع کرده بود توی این چند سال که افت کرده بارسا شروع به این سبک بازی کرده و همه فکر میکنن کار بارسا هست.
تا حدودی به شما حق می دم.اما اگر بخوایم خیلی دقیق تر به قضیه نگاه کنیم دل بوسکه در رئال مادرید 10 سال پیش این سبک رو با رئال آغاز کرد بعد از دل بوسکه ، ونگر چند سال با این سبک کار کرد و هنوز هم تمایل داره کار کنه ولی به خاطر افت تیم و نداشتن ابزار لازم کمی به چشم نمی یاد.الان آرسنال به نظر من تنها تیم انگلیسی هست که داره این سبک اسپانیایی رو اجرا می کنه . والبته بارسلونای گواردیولا بهترین تیمی هست که این سبک رو اجرا می کنه و تمام قوانینش رو پیاده می کنه.

L.A.M.P.A.R.D
09-09-2010, 15:04
ولی من شنیدم که تیکی تاکا رو هلند ساخته اصلا..........اسم اون فرد یادم نیست

بردیا
09-09-2010, 15:06
ولی من شنیدم که تیکی تاکا رو هلند ساخته اصلا..........اسم اون فرد یادم نیست

اون تیکی تاکا نیستش
توتال فوتباله که فکر کنم بایرن فعلا تنها تیمی باشه که کامل اجراش میکنه به خاطر سرمربی هلندیش که تئوریسین این سبک هستش

L.A.M.P.A.R.D
09-09-2010, 15:09
ولی هرچی که هست خیلی روونه....من که خیلی خوشم میاد

Dr.FANOOS
09-09-2010, 15:34
ولی هرچی که هست خیلی روونه....من که خیلی خوشم میاد
هلند و اسپانیا خیلی فوتبال های قشنگی ارائه می کنند.فوتبالشون هم خیلی نزدیکه به هم.یه زمانی که لالیگا پر شده بود از هلندی البته الان که کم شدن.در کل هر جفتش سبک های دوست داشتنی هست.:46:

L.A.M.P.A.R.D
09-09-2010, 15:37
سبکی هم که انجلوتی در چلسی پیاده کرده سبک حیرت انگیزیه.......خیلی جالب بازی میکنند

pcforlife
09-09-2010, 15:39
سبکی هم که انجلوتی در چلسی پیاده کرده سبک حیرت انگیزیه.......خیلی جالب بازی میکنند
لامصب ابزارش رو هم داره! (چلسی رو چش بزنیم!!:31:)

H A M A S
09-09-2010, 15:39

نظری درباره این جمله مخصوصا طرفدارن اسپانیا نداشتین؟
چرا اینقدر اصرار دارید این تیم رو اینقدر گنده کنید؟

L.A.M.P.A.R.D
09-09-2010, 15:44
لامصب ابزارش رو هم داره! (چلسی رو چش بزنیم!!:31:)
ای نامردااااا :دی

راستی چقدر این منچستری ها واسه ی چلسی جنگ روانی درست کردن :19::41:
فهمیدی که ؟!

Dr.FANOOS
09-09-2010, 16:15
نظری درباره این جمله مخصوصا طرفدارن اسپانیا نداشتین؟
چرا اینقدر اصرار دارید این تیم رو اینقدر گنده کنید؟
چرا نداشته باشیم؟:31:انقدر بحث توی این تاپیک باز شد که این جمله ی قشنگتون جا موند.
ببین خودت می گی در حال حاضر این تیم ها قدرتمند نیستند و دیگه در اوج نیستند حالا هر کدوم از تیم ها به یک دلیل نتونسته مثل سابقش باشه.اما خب تیم آماده ای مثل اسپانیا در این زمان که همه ضعیف هستند اومده کاپ رو از چنگ همه دراورده!
امیدوارم منظور شما رو درست متوجه شده باشم.
خب الان که مثلا اسپانیا آماده است و برزیل و...نا آماده کدوم تیم شایستگی قهرمانی داشت؟برزیل نا آماده یا اسپانیای آماده؟ مسلما همه دوست دارن که حق به حق دار برسه.
این رو چند بار گفتم بازم می گم اسپانیا مزد تلاشی که برای کیفیت لالیگا کشیده بود رو گرفت! چیزی که باعث ضعف ایتالیا بود. من خودم بعد از لالیگا سری آرو دوست دارم و تیم ملی ایتالیا رو کمتر از اسپانیا دوست ندارم.ایتالیا لیگش خیلی ضعیف شده بود و با اتکا کردن به بازیکنان پیرش خواست بیاد جلو و چون لیگ ایتالیا بازیکنی ارائه نکرده بود نتیجه اش شد این.
برزیل هم با وجود بازیکنان خوب و مربی خوبش اسیر غرور شد .البته بازیکنانش به نظر من فقط اسم و رسم داشتند و اصلا آماده نبودند و البته با ترکیبی که دونگا اتخاذ کرده بود کاملا مخالف بودم.
فرانسه هم مشکلش دقیقا مثل ایتالیا بود.کسی رو نداشت که جایگزین زیدان کنه.کسی رو نداشت که به جای تیری آنری نااماده به کار بگیره.
پرتغال هم به نظرم مشکل مربی داره.کوئیروش در حد دستیاری هست نه سر مربی یه کشور.
آلمان که دیگه جای بحث نداره.به نظر من با اون بازیکنا بهترین نتیجه رو گرفت و بهتر از اون نمی شد.
هلند به نظر من عالی بود (برعکس نظر شما) و مثل آلمان نسبت به دوره های قبل خیلی پیشرفت کرده بود.هلند در دوره های قبل به قول شما دلاور مرد مرحله گروهی بود و بعدش توی مرحله حذفی سریع حذف می شد.
اما اسپانیا همه ی اینها رو داشت.بازیکن بزرگ.نیمکت نشین بزرگ.تیم آماده (درواقع بازیکنان آماده) مربی با تجربه و خوش سابقه.
این تیم بزرگ نیست؟ این تیم شایستگی قهرمانی نداره؟:11:

M A M M U T
09-09-2010, 17:25
اون تیکی تاکا نیستش
توتال فوتباله که فکر کنم بایرن فعلا تنها تیمی باشه که کامل اجراش میکنه به خاطر سرمربی هلندیش که تئوریسین این سبک هستش
البته توتال فوتبال هم توسط یک فرد انگلیسی ابداع شده و به هلند برده شده.:46:

A.N.A.P
09-09-2010, 17:26
به نظر من این شکست لازم بود که زیادی مغرور نشن !!!

اصلا از همه بهتر برد 5-0 ایتالیا !!!

nw_nk
09-09-2010, 17:35
قهرمانی اسپانیا در جام جهانی و سبک بازیش: اسپانیا و تیکی تاکایش فاتح جام جهانی ۲۰۱۰ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوشبختانه در بارسلونا به 20 سال قبل برمیگرده. البته به مرور زمان پیشرفت زیادی داشته و عنوان تیکی تاکا هم 2006 رواج پیدا کرد.

بردیا
09-09-2010, 20:13
یوسف جون بنابر صحبتای همکار محترم انجمن شما اگه 99درصد پستت خوب باشه ولی یه کلمه توش توهین باشه پستت پاک میشه
ماشالله پست شما هم سرشار از توهینه
همین که میگی اسپانیا 4تا خورده میدونی یعنی چی؟
میدونی چه توهین بزرگی کردی؟
آقا اسپانیا 8تا زده چرا تحریف تاریخ میکنی؟

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

باتیستا: می‌توانستیم تیم کامل اسپانیا را هم ببریم

سایت گل – سرخیو باتیستا، سرمربی موقت آرژانتین گفته از پیروزی چهار بر یک تیمش مقابل اسپانیا خوشحال است: «از این پیروزی لذت می‌برم. بازیکنان من قهرمان اسپانیا را که با تمام بازیکنانش پا به آرژانتین گذاشته بود شکست دادند. از همکاری تیمی بازیکنان خوشحالم و همه چیز کامل بود.

ما نباید کاری که کردیم را دست کم بگیریم. اگر اسپانیا با تیم کاملش بازی می‌کرد هم به همین ترتیب آنها را می‌بردیم.»

آرژانتینی‌ها کامل‌ترین نمایش خود در چند سال گذشته را داشتند و سیالیت و پیوستگی فراوانی در اکثر دقایق دیدار داشتند. باتیستا می‌گوید که این نمایش دقیقا همان چیزی بود که از بازیکنانش می‌خواهد: «به نظرم فوتبال خیلی هم رازآمیز نیست. گاهی ما آن را پر رمز و راز می‌کنیم. روشی که من دوست دارم بازی کنیم این است که توپ را در عمق بگیریم و مالکیت توپ را در اختیار داشته باشیم. گابریل میلیتو به روشنی این روش را در ذهن خود دارد. او توانایی‌های فنی بالایی دارد و می‌تواند توپ را به خوبی به جریان بیندازد.

استبان کامبیاسو فرمانده تیم است. او مربی ما در میدان است و می‌داند چه زمانی پاس بدهد تا حمله را شروع کند و چه زمانی دفاع کند.

خاویر زانتی از آن مدافعانی است که می‌داند چه زمانی به پیش برود و برای تعیین بازی در حملات شرکت می‌کند.»

این سه بازیکن جدیدا دوباره به تیم ملی دعوت شده‌اند.

باتیستا همچنین از لیونل مسی، زننده یکی از گل‌ها و آندرس دی‌الساندرو که او هم به تیم ملی برگشته ستایش کرد و گفت کاش می‌توانست به دل‌الساندرو زمان بیشتری برای بازی بدهد.

او از دو استعداد برتر برای جام جهانی 2014 هم نام برد، یعنی پابلو سابالتا و سباستین بلانو، بازیکن شماره 10 لانوس: «بلانکو را دوست دارم و برنامه من این است که ترکیبی از بازیکنان داشته باشم که بازی او در میان آنها بیشتر به چشم بیاید. سابالیتا هم در تیم حضور خواهد داشت. با داشتن پابلو باید به 2014 فکر کرد.»

باتیستا در پایان گفت: «پیروزی این‌چنینی گامی مهم است، چون ما چهار بر یک بردیم. اگر چهار بر یک می‌باختیم هزار گام به عقب می‌رفتیم.»

H A M A S
09-09-2010, 20:34
چرا نداشته باشیم؟:31:انقدر بحث توی این تاپیک باز شد که این جمله ی قشنگتون جا موند.
ببین خودت می گی در حال حاضر این تیم ها قدرتمند نیستند و دیگه در اوج نیستند حالا هر کدوم از تیم ها به یک دلیل نتونسته مثل سابقش باشه.اما خب تیم آماده ای مثل اسپانیا در این زمان که همه ضعیف هستند اومده کاپ رو از چنگ همه دراورده!
امیدوارم منظور شما رو درست متوجه شده باشم.
خب الان که مثلا اسپانیا آماده است و برزیل و...نا آماده کدوم تیم شایستگی قهرمانی داشت؟برزیل نا آماده یا اسپانیای آماده؟ مسلما همه دوست دارن که حق به حق دار برسه.
این رو چند بار گفتم بازم می گم اسپانیا مزد تلاشی که برای کیفیت لالیگا کشیده بود رو گرفت! چیزی که باعث ضعف ایتالیا بود. من خودم بعد از لالیگا سری آرو دوست دارم و تیم ملی ایتالیا رو کمتر از اسپانیا دوست ندارم.ایتالیا لیگش خیلی ضعیف شده بود و با اتکا کردن به بازیکنان پیرش خواست بیاد جلو و چون لیگ ایتالیا بازیکنی ارائه نکرده بود نتیجه اش شد این.
برزیل هم با وجود بازیکنان خوب و مربی خوبش اسیر غرور شد .البته بازیکنانش به نظر من فقط اسم و رسم داشتند و اصلا آماده نبودند و البته با ترکیبی که دونگا اتخاذ کرده بود کاملا مخالف بودم.
فرانسه هم مشکلش دقیقا مثل ایتالیا بود.کسی رو نداشت که جایگزین زیدان کنه.کسی رو نداشت که به جای تیری آنری نااماده به کار بگیره.
پرتغال هم به نظرم مشکل مربی داره.کوئیروش در حد دستیاری هست نه سر مربی یه کشور.
آلمان که دیگه جای بحث نداره.به نظر من با اون بازیکنا بهترین نتیجه رو گرفت و بهتر از اون نمی شد.
هلند به نظر من عالی بود (برعکس نظر شما) و مثل آلمان نسبت به دوره های قبل خیلی پیشرفت کرده بود.هلند در دوره های قبل به قول شما دلاور مرد مرحله گروهی بود و بعدش توی مرحله حذفی سریع حذف می شد.
اما اسپانیا همه ی اینها رو داشت.بازیکن بزرگ.نیمکت نشین بزرگ.تیم آماده (درواقع بازیکنان آماده) مربی با تجربه و خوش سابقه.
این تیم بزرگ نیست؟ این تیم شایستگی قهرمانی نداره؟:11:

خیلی خوب :31:
فقط میتونم بگم صبر کنیم تا این تیم هایی که گفتم ضعییفن رو فرم بیان تا انوقت جذابیت رقابت ها زیاد شن
چیزی که همه منتظرش هستیم

Ezel
09-09-2010, 20:38
Total Football

نوعی روش بازی در فوتبال که در آن تمام بازیکنان در انجام حمله یا دفاع شرکت می کنند. در این روش تاکتیکی، زمانی که بازیکنی از پست خود به پست دیگر می رود (برای مثال از دفاع به حمله)، بازیکنی دیگر جای او را در پستش پر می کند تا زمانیکه او به پست اصلیش برگردد.

برای انجام روش “توتال فوتبال”، باید تیم از بازیکنان حرفه ای و با قابلیت زیاد برخوردار باشد، چون در این نوع بازی دفاع می تواند حمله کند و حمله قابلیت دفاع را دارد. همچنین بازیکنان میبایست از نظر تاکتیکی و هوشمندی ورزیده باشند، سرعت نیز نقش مهمی در این نوع فوتبال را دارد.

تیم هلند در دهه 1970 از توتال فوتبال به خوبی استفاده می کرد. Jack Reynolds مربی Ajax Amesterdam، و Rinus Michels که در زمان مربیگری Reynolds در تیم آژاکس بود و بعد از دوران بازیکنی مربی همین تیم شده را می توان به عنوان پایه گذاران Total Soccer نام برد. همچنین یوهان کرایف (Johan Cruyff) نیز بازیکنی بود که در تیم ملی هلند این نوع فوتبال را با موفقیت تمام اجرا کرد.

M A M M U T
09-09-2010, 21:29
Total Football

نوعی روش بازی در فوتبال که در آن تمام بازیکنان در انجام حمله یا دفاع شرکت می کنند. در این روش تاکتیکی، زمانی که بازیکنی از پست خود به پست دیگر می رود (برای مثال از دفاع به حمله)، بازیکنی دیگر جای او را در پستش پر می کند تا زمانیکه او به پست اصلیش برگردد.

برای انجام روش “توتال فوتبال”، باید تیم از بازیکنان حرفه ای و با قابلیت زیاد برخوردار باشد، چون در این نوع بازی دفاع می تواند حمله کند و حمله قابلیت دفاع را دارد. همچنین بازیکنان میبایست از نظر تاکتیکی و هوشمندی ورزیده باشند، سرعت نیز نقش مهمی در این نوع فوتبال را دارد.

تیم هلند در دهه 1970 از توتال فوتبال به خوبی استفاده می کرد. Jack Reynolds مربی Ajax Amesterdam، و Rinus Michels که در زمان مربیگری Reynolds در تیم آژاکس بود و بعد از دوران بازیکنی مربی همین تیم شده را می توان به عنوان پایه گذاران Total Soccer نام برد. همچنین یوهان کرایف (Johan Cruyff) نیز بازیکنی بود که در تیم ملی هلند این نوع فوتبال را با موفقیت تمام اجرا کرد.

همون طور که گفتم Jack Reynolds انگلیسی هست.

nw_nk
09-09-2010, 21:34
جناب yuseph ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مثل اینکه از خود بیخود شدید. به اندازه کافی حاشیه های شما رو تحمل کردیم. نوشته هایی مثل "آبرو؟ خوب اونو که نداشتین قبلا" اونم در تاپیک حریف و جنجال هایی که آغاز می کنید برای برخورد با شما کافیه. صحبتاتون در مورد مدیریت رو هم بهش اضافه کنید.

اگر براتون قابل قبول نیست فکری بکنیم:

متاسفانه آزادی که چند روز اخیر در بحث ها داده شد نتیجه ای جز درگیری نداشت و کل زحتمشم نصیب پژمان جان شد که من خودم ازش خجالت کشیدم.

در مورد ذکر خیر. همون امین تا وقتی که انجمن جام جهانی بود به اندازه کافی شکایت و تهمت شنید. حالا که تموم شده قربونش میرید. درست مثل فیض که قبلا به ورزشی رسیدگی می کرد. پدرشو در آوردن حالا شد یادش بخیر. حتی اگه کسی تجربه زیادی نداشته باشه صحبتای بابک نوید اینو میده که بعد از بازنشستگی بد و بیراها تبدیل به گل و بلبل میشه. البته اون زمان تیم وقت در حال تحمل صحبت ها خواهد بود.

Dr.FANOOS
09-09-2010, 23:06
Total Football

fifa 10 برای xbox کاملا مبتنی بر تیکی تاکاست و اگر مدافع جلو بزنه جاش خالی می مونه! اما در فیفا های گذشته(در ps2) همون توتال فوتبال اجرا می شد و اگر مدافع جلو بزنه سریع کسی میومد و جاش رو پر می کرد.
حالا منتظر هستیم ببینیم FIFA 11 چه سبکی رو در پیش داره!:31:

L.A.M.P.A.R.D
09-09-2010, 23:11
توی fifa11 همچی با هم هست.....باید خودت مشخص کنی چه سبکی دوس داری

nafas
09-09-2010, 23:15
Total Football

توتال فوتبال خیلی بازی قشنگیه اگه تیمی بتونه اجراش کنه

مثل 3 بازی اول هلند توی یورو 2008

دیدی چیکار کرد ؟:27:

B3HZ@D
09-09-2010, 23:15
خوب حالا این صحبت ها چه ربطی به اینجا داره؟! :31:

Capcom
09-09-2010, 23:17
لبته توتال فوتبال هم توسط یک فرد انگلیسی ابداع شده و به هلند برده شده
با توجه به هدف پست شما:
پس چرا تو همون انگلیس ارائه نکرد؟