مشاهده نسخه کامل
: از اسلوموشن شدن بازی تاشکستن پایه فن cpu
حین انجام بازی بودم که متوجه اسلو موشن شدن بازی شدم اما اعتنا نکردم و به بازی ادامه دادم و این حالت زیاد شد تا اینکه یکدفعه سیستم خاموش شد دمای روی دماسنج کیس 40-42 بود. از setup مادر برد که دمای cpu رو دیدم 80-85 بود. هربارکه این بازیو انجام میدادم اینطوری میشد (pes 2010 که گرافیکش نسبت به بقیه بازیهایی که میکردم بیشتربود ) البته دما تو حالت خارج از بازی هم حدود70 بود. خلاصه وقتی سراغ فن رفتم دوتا از4 پایه آون بطور متقارن شکسته بودلطفا راهنمایی کنیدکه:
ا) اصلا ایراد از فنه (اسلوموشن شدن) ؟
2) چرا پایه ها شکسته شدن چون هیچ ضربه ای وارد نشده؟!
3) این دماها طبیعیه و درحالت نرمال دما باید چند باشه؟
4) استفاده از فن روی این دوپایه کار درستیه یا باید تعویض یا اگه قابل تعمیره ، تعمیر بشه
5) اگر باید تعویض بشه یکی دو مورد با قیمت مناسب معرفی کنید(باتوجه به مشخصات سیستم در زیر)
6) آیا سیستم به فن اضافه علاوه بر فن cpu احتیاج داره که اگه داره چندتا با چه مشخصاتی؟
مشخصات سیستم: cpu:core2 5300 / vga:gforce 9400gt / ram:2G
amd>intel
05-09-2010, 09:58
فن Hyper TX 212 بگيريد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست این سوالهارو جواب بده؟!؟:13:
sirchicco
11-09-2010, 13:26
1- بله امکانش هست
2- خدا می دونه :31:
3- دمای CPU شما در حالت نرمال باید حدود 48 - 53 باشه
4- خیر کار درستی نیست ، باید حتما تعویض بشه
5- همین که دوستمون معرفی کرد Cooler master Hyper TX 212
6- به تهویه کیست بستگی داره، مدل کیستون چیه؟
pooria-ir
11-09-2010, 13:45
دوست عزیز cpu شما به دلیل عدم تهویه مناسب حرارت زیادی داشته،این در مرور زمان باعث کاهش توانایی cpu میشه،و در نهایت هم به مادربرد لطمه میزنه
پایه های فن هم تا اونحایی که میدونم قابل تعمیر نیست،بهتره یه فن بخرین،اگه نمیخواین زیاد هزینه کنین یه فن استوک اینتل بخرین،پایه هاش رو اسمبل کنین روی این فن و استفاده کنین(اگه موتورش سالمه)،اگرم نه اون مدلی که دوستمون معرفی کردن چیز خیلی خوبیه
به هر حال چیزی که مشخصه این فن در حال حاضر به درد سیستم شما نمیخوره
حدود قیمت این فن hyper و استوک اینتل چقدره ؟
-
6- به تهویه کیست بستگی داره، مدل کیستون چیه؟
داخل کیس کاملا معمولی با تمام قطعات+یه کارت TV ، مدل کیس هم اگه اشتبا ه نکنم wind cruiser
قیمت فن هایپر رو دیدم که زیاده لطفا مدلی رو معرفی کنید حدود30 تومن
Saeed System
19-09-2010, 07:52
جدا از فن و حرارت پردازنده اصلی اسلو شدن و پایین آمدن فریم بازی به کارت گرافیک هم مربوط میشه .
کارت گرافیک شما قدرت آنچنانی نداره اگر تصویر بازی اسلو میشه و فریم پایین میاد باید در اینجا :
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات مربوط به رزولیشن رو به 1024*768
و کیفیت تکسچر هم به mediom یا low تغییر بدید.
sirchicco
19-09-2010, 18:32
داخل کیس کاملا معمولی با تمام قطعات+یه کارت TV ، مدل کیس هم اگه اشتبا ه نکنم wind cruiser
اگه در کیس رو باز نمیذارین حداقل یه فن 12x12cm پشت کیس واسه خروج هوا نیازه البته بستگی به کیستون داره که این قابلیتو داشته باشه یا نه
برای پایه ها اصلاً نیازی به تعویض فن نیست.توی تعمیراتی ها میتونید پایه را تهیه کنید.
جدا از فن و حرارت پردازنده اصلی اسلو شدن و پایین آمدن فریم بازی به کارت گرافیک هم مربوط میشه .
تنظیمات مربوط به رزولیشن رو به 1024*768
و کیفیت تکسچر هم به mediom یا low تغییر بدید.
اینکارو قبلا امتحان کردم و الان مطمئنم که مشکل از فنه چون رو هر رزولیشنی همین مشکل بود ضمن اینکه وقتی سیستمو تازه روشن میکردم (زمانی که cpu خنک بود) بازی کاملا روان اجرا میشد اما یکم که میگذشت دوباره مشکل بروز میکرد.
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:50 AM ----------
برای پایه ها اصلاً نیازی به تعویض فن نیست.توی تعمیراتی ها میتونید پایه را تهیه کنید.
بیشتر میشه توضیح بدی اینکه از کجا تهیه کنم و چطور عوض کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.