PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از اسلوموشن شدن بازی تاشکستن پایه فن cpu

vahid*
05-09-2010, 07:06
حین انجام بازی بودم که متوجه اسلو موشن شدن بازی شدم اما اعتنا نکردم و به بازی ادامه دادم و این حالت زیاد شد تا اینکه یکدفعه سیستم خاموش شد دمای روی دماسنج کیس 40-42 بود. از setup مادر برد که دمای cpu رو دیدم 80-85 بود. هربارکه این بازیو انجام میدادم اینطوری میشد (pes 2010 که گرافیکش نسبت به بقیه بازیهایی که میکردم بیشتربود ) البته دما تو حالت خارج از بازی هم حدود70 بود. خلاصه وقتی سراغ فن رفتم دوتا از4 پایه آون بطور متقارن شکسته بودلطفا راهنمایی کنیدکه:
ا) اصلا ایراد از فنه (اسلوموشن شدن) ؟
2) چرا پایه ها شکسته شدن چون هیچ ضربه ای وارد نشده؟!
3) این دماها طبیعیه و درحالت نرمال دما باید چند باشه؟
4) استفاده از فن روی این دوپایه کار درستیه یا باید تعویض یا اگه قابل تعمیره ، تعمیر بشه
5) اگر باید تعویض بشه یکی دو مورد با قیمت مناسب معرفی کنید(باتوجه به مشخصات سیستم در زیر)
6) آیا سیستم به فن اضافه علاوه بر فن cpu احتیاج داره که اگه داره چندتا با چه مشخصاتی؟
مشخصات سیستم: cpu:core2 5300 / vga:gforce 9400gt / ram:2G

Saeed_S17
12-09-2010, 12:14
ممكنه مشكل از بد بودن پايه هاي فن سي پي يوت باشه.يا شايد روي مين بد سوار ميشه روش فشار مياد ميشكنه.يك فن مناسب كه به مينت ميخوره براش بگير.

amd>intel
13-09-2010, 08:57
يك فن پردازنده بگيريد تا CPU نسوخته .من كولر مستر رو بهت پيشنهاد ميدم

TREASURES
13-09-2010, 09:20
ا) اصلا ایراد از فنه (اسلوموشن شدن) ؟

با بالا رفتن دما سیستم می افته ریپ زدن

2) چرا پایه ها شکسته شدن چون هیچ ضربه ای وارد نشده؟!

باید بررسی کنی که در گذشته چه اتفاقی برای سیستمت افتاده اینو دیگه ما نمیدونیم :31:

3) این دماها طبیعیه و درحالت نرمال دما باید چند باشه؟

خیر
دما سی پی یو باید زیر 63 باشه و دمای گرافیک تا 80 جا داره ....

4) استفاده از فن روی این دوپایه کار درستیه یا باید تعویض یا اگه قابل تعمیره ، تعمیر بشه
باید به هر نحوی درست بشه چون اتصال ناقص سی پی یو به سینک باعث بالا رفتن دما و در نهایت نابود شدن سی پی یو میشه....

5) اگر باید تعویض بشه یکی دو مورد با قیمت مناسب معرفی کنید(باتوجه به مشخصات سیستم در زیر)
6) آیا سیستم به فن اضافه علاوه بر فن cpu احتیاج داره که اگه داره چندتا با چه مشخصاتی؟
مشخصات سیستم: cpu:core2 5300 / vga:gforce 9400gt / ram:2G
فن سی پی یو اگه مشکل داره باید 100 درصد تعویض بشه
حداقل به دو تا فن 8 یا 12 سانتی که یکی هوا رو به داخل و دیگری به خارج هدایت کنه لازمه....

vahid*
17-09-2010, 07:00
يك فن پردازنده بگيريد تا CPU نسوخته .من كولر مستر رو بهت پيشنهاد ميدم
چه قیمتی هست ؟ بودجه حدود30