مشاهده نسخه کامل
: دریافت صدا از کارت صوتی و کپچر تصویر توسط کابل DV
برای کپچر همزمان صدا (از یک منبع خارجی توسط کارت صدا ) با تصویر دریافتی از کابل DV چکار باید کرد
به دلیل وجود نویز در قسمت صدای دوربین مجبور به دریافت صدا از طریق میکروفن سیستم هستم.اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه در کدوم نرافزار و کدوم قسمتش میشه تعیین کرد که منبع سورس از صدا کارت صوتی باشه نه ورودی دیجیتال کابل DV.
ماشالله چقدر در جواب دادن عجله دارین.
بابا یکی یکی حول نزنین
به نوبت
meysam 3d
18-09-2010, 19:21
یه کمی بیشتر توضیح بدین
سلام
بهتره صدا رو با یه نرم افزار مثه jet audio ضبط کنی و تصویر رو با همون dv بعد ببری توی edius یا premiere و ویرایش کنی .
برای توضیح بیشتر اینجور میشه بیان کرد که
وقطی صدا را از یک منبع صوتی(میکسر صدا) مستقیم به دوربین متصل میکنم(دوربین پاناسونیک مدل MD10000 ) صدا دارای نویز(وجود هوا در حین ضبط) مبشود.البته کابل و اتصالات را چک کردم و از بهترین نوع آنها هم استفاده کرده ام ولی با این حال مشکل وجود دارد.
الان میخواهم از لپ تاپ به عنوان یک DVD RECORDER استفاده کنم.به این صورت که
تصویر را از طریق کابل DV 1394 منتقل کنم و صدا را هم از طریق میکروفن لپ تاپ (از میکسر صوتی) وارد کنم.ولی در اکثر نرم افزار ها قسمتی پیدا نکردم که بشه صدا را از لاین ورودی میکروفن بگیره نه از خوده دوربین
البته کاری که دوستمون گفته بود را هم انجام دادم(صدا را جدا ضبط کنم بعدش با پریمایر روی تصویر میکس کنم) ولی به دلیل وقت گیر بودن و اینکه بعد از حدوده 45 دقیقه صدا و تصویر عقب و جلو میپرن جواب نداد
اگر اساتید لطف کنند و راهنمایی کنند ممنون میشم.
البته اگه کمک کنید در ثواب آن هم شریک می شوید،چون این مشکل مربوط به یک مجموعه فرهنگی و مذهبی میشه و از این طریق شما هم در اجر و پاداش این کار سهیم خواهید شد
با تشکر
فک کنم ادیوس یه همچین گزینه ای داره audio capture شاید این کارتو راه بندازه .
عزیزان من هنوز این مشکل رو دارم ولی می خوام که الان با یک کارت کپچر تصویر AV را از دوربین بگیرم و به جای اینکه صدا از دوربین بگیرم از میکسر صدا بگیرم
ولی کارت کپچر ارزان قیمت کیفیت بسیار پایینی داره
دوستان اگر کسی اطلاع داره بهترین کپچری که افت کیفیت نداشته باشه چی مارک ومدلی است و اگه لطف کنید بگید رنج قیمتیش چقدر ممنون می شم
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.