مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی در یک مرحله اسمبل کردن !
من فردا میخوام یه کیس اسمبل کنم و خودم قبلا این کار رو کردم فقط از دوستان در مورد نحوه صحیح این کارداشتم :
وقتی ما قطعات رو میخریم برای اینکه ببینیم قطعاتی که تهیه کردیم سالم هستند ودر کنار یکدیگر بدون مشکل کار میکنند باید قبل از پیچ شدن قطعات در کیس یه بار به صورت باز اسمبل کنیم تا در صورت مشکل قطعه مساله دار رو عوض کنیم !
سوال من اینجاست : فقط کافیه زمانی که قطعات رو به صورت باز اسمبل کردیم و تک بوق ok از اسپیکر کیس شنیدیم ودر منوی بایوس مادربورد قطعاتمان شناخته شد با خیال راحت قطعات را پیچ کنیم ؟ یا این کافی نیست و به صورت پیچ نشده باید ویندوز هم نصب کنیم تا از صحت قطعات مطمئن شویم !؟ یا اصلا احتیاج به هیچ یک از این کارها نیست ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .:11:
sayanermia
05-09-2010, 00:42
درود
اره قبل از پیچ کردن قطعات و به صورت باز ببند و ترجیحا یه ویندوز روش بریز!! وقتی از سلامت قطعات و کار کردنشون در ویندوز مطمئن شدی بعد پیچ کن!!
فقط یک نکته ریز و پیش پا افتاده! اگر کیس نو هستش قبل از بستن مادربرد حتما مطمئن شو روی بدنه ی کیس که مادربرد قراره پیچ بشه پایه داشته باشه تا از اتصال کف برد به بدنه کیس جلوگیری کنه!! بخاطر همین یه مورد ریز و پیش پا افتاده من 100 تومنی ضرر کردم و یه مادربرد سوزوندم!!
ممنون از راهنماییت یه سری سوال دیگه هم برام پیش اومد ممنون میشم راهنماییم کنی ::10:
1-وقتی دارم به صورت باز قطعات رو تست میکنم و ویندوز میریزم مادربرد رو کجا و به چه صورتی بزارم که داغ یا خراب نشه ؟
2-وقتی قطعات به صورت باز هستند برای روشن شدن و کار کردن قطعات فکر کنم با پیچ گوشتی باید به یه قسمت مادر برد اتصال برقرار کرد تا سیستم روشن بشه اون قسمت کجاست همون قسمتیه که به دکمه روشن شدن کیس وصل میشه هست؟
3-بعد که از سلامت قطعات مطمئن شدم خواستم مادر برد رو در کیس نو پیچ کنم احتیاج هست بین پایه کیس و مادربرد واشر قرار بدم یا واشر فقط مال بین مادر برد و پیچ هستش ؟
ممنون میشه اگه کسی بتونه راهنماییم کنه .:11:
جواب سوال 1: روي همون پنبهاي كه داخل كارتون مادربورد هست بزاريد.
جواب سوال 2: درسته بايستي پينهايي كه به دكمه روشن كيس وصل ميشه با يه وسيله مثل پيچگوشتي اتصال بدي تا روشن بشه.
جواب سوال 3: به نظر من فرقي نميكنه. دليلش هم اينه كه سازنده مادربورد تمامي اين موارد رو در نظر گرفته و مشكلي به وجود نميآد.
شاد باشيد :40:
vahid_lok
05-09-2010, 13:52
ممنون از راهنماییت یه سری سوال دیگه هم برام پیش اومد ممنون میشم راهنماییم کنی ::10:
1-وقتی دارم به صورت باز قطعات رو تست میکنم و ویندوز میریزم مادربرد رو کجا و به چه صورتی بزارم که داغ یا خراب نشه ؟
2-وقتی قطعات به صورت باز هستند برای روشن شدن و کار کردن قطعات فکر کنم با پیچ گوشتی باید به یه قسمت مادر برد اتصال برقرار کرد تا سیستم روشن بشه اون قسمت کجاست همون قسمتیه که به دکمه روشن شدن کیس وصل میشه هست؟
3-بعد که از سلامت قطعات مطمئن شدم خواستم مادر برد رو در کیس نو پیچ کنم احتیاج هست بین پایه کیس و مادربرد واشر قرار بدم یا واشر فقط مال بین مادر برد و پیچ هستش ؟
ممنون میشه اگه کسی بتونه راهنماییم کنه .:11:
سوال 1:هر جایی بزارید اشکال نداره فقط زیرش یه عایق باشه که اتصال نکنه!ز نظر گرما مشکلی پیش نمیاد مطمئن باش!
سوال 2:در دفترچه مادربوردت وجود داره توضیحاتش اگر بخونی!دکمه ای به نام پاور سوییچ که به اختصار روی بدنه مادربرود زده pw.
سوال 3:احتیاج به این کار نیست !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.