مشاهده نسخه کامل
: خرید ال سی دی 1/500 تا 2میلیون
سلام
ما یه ال سی دی 32 ایکس ویژن داریم که متاسفانه دیشب تصویرش رفت و فقط صدا داره
الان میخوایم عوضش کنیم
بودجمونم همونطوری که گفتم بین 1.500 تا 2میلیون هستش
یه جنس خوب پدرمادردار میخوام که مث این ایکس ویژن انقدر اذیت نکنه و کیفیت تصویر بالایی داشته باشه
نظر خودم روی براویا هستش ولی خب براویا مدلای مختلف داره منم وارد نیستم تو این چیزا.
ممنون
t_tanhayam
04-09-2010, 22:30
سلام
ما یه ال سی دی 32 ایکس ویژن داریم که متاسفانه دیشب تصویرش رفت و فقط صدا داره
الان میخوایم عوضش کنیم
بودجمونم همونطوری که گفتم بین 1.500 تا 2میلیون هستش
یه جنس خوب پدرمادردار میخوام که مث این ایکس ویژن انقدر اذیت نکنه و کیفیت تصویر بالایی داشته باشه
نظر خودم روی براویا هستش ولی خب براویا مدلای مختلف داره منم وارد نیستم تو این چیزا.
ممنون
با توجه به اينكه به اين برند علاقه دارين و قيمت مدنظرتون البته اينچتون رو نميدونم
ميتونيد با 2 تومان به 40ex700 فكر كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirvania
05-09-2010, 07:58
با توجه به اینکه دوست داری ال سی دی بخری تو این مایه قیمتی و تا سایز 40 یا 42 فیلیپس هم حرفای زیادی برای گفتن داره . البته با این پول سراغ بهترین مدلهاش نمیتونی بری ولی خب حتی مدلای پائینش هم از خیلی از برندها سر ترن .
سپاس :10:
با توجه به اينكه به اين برند علاقه دارين و قيمت مدنظرتون البته اينچتون رو نميدونم
ميتونيد با 2 تومان به 40ex700 فكر كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورودی hdmi نزده توی امکاناتش
با توجه به اینکه دوست داری ال سی دی بخری تو این مایه قیمتی و تا سایز 40 یا 42 فیلیپس هم حرفای زیادی برای گفتن داره . البته با این پول سراغ بهترین مدلهاش نمیتونی بری ولی خب حتی مدلای پائینش هم از خیلی از برندها سر ترن .
سپاس :10:
من کلا به برند فلیپس علاقه زیادی دارم
چه مدلاییش مناسبه تو این قیمت؟
البته اگه مارکای دیگه ای هم مثل پاناسونیک و غیره تو این رنج تلویزیونای خوبی دارن که از بقیه مارکا بهتر هستش استقبال میکنم ازشون:31:
t_tanhayam
05-09-2010, 22:17
ورودی hdmi نزده توی امکاناتش
من کلا به برند فلیپس علاقه زیادی دارم
چه مدلاییش مناسبه تو این قیمت؟
البته اگه مارکای دیگه ای هم مثل پاناسونیک و غیره تو این رنج تلویزیونای خوبی دارن که از بقیه مارکا بهتر هستش استقبال میکنم ازشون:31:
مسلما ورودي hdmi داره عزيز
با اجازه امير جان
-در مورد فيليپس هم كه امير جان گفتند البته نظر من اين هست توي سري هاي 8 و9 حرف هاي زيادي داره واسه گفتن واينكه دقت كنيد قيمت هاي اين برند كمي نا متعادل هست البته كاملا نظر شخصيم هست و اينكه رده بندي اينچي رو هم تو بعضي سري هاش كم داريم
-در مورد پانا هم خوب v20 به حد كافي معروف هست تاپيك داره بخونيد بحث هايي كه در موردش شده
مامان باباي منم مشكل مشابه ايشون دارن و من ميخوام يه lcd 42 اينچ بهشون معرفي كنم،
درباره ي ماركشم چون اطلاعاته زيادي ندارم، درنتيجه نظر خاصي هم ندارم
به نظرتون با 1.5 چه ماركي و چه مدلي رو بهشون پيشنهاد بدم؟
مرسي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.