PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل تو رایت بازی برا Ps2 تروخدا کمک کنید

MohammadT15
04-09-2010, 20:20
سلام
بچه ها خیلی اعصابم خورد شده
من دیروز 700 مگ سی دی گیم شارک دانلود کردم برای PS2 پدرم درومد 5 ساعت داشتم دانلود میکردم اون همه حجم ای دی اس الم رفت.حالا بلد نیستم بریزم رو یه سی دی:19:
یه سی دی دی وی دی هم خراب کرم:41:من برای رایت سی دی از برنامه نرو استفاده میکنم
با دیتا هم زدم اما وقتی گذاشتم تو پلی استیشن کار نکرد:19:حالا باید چیکار کنم؟نکنه تخصص خاصی میخواد؟من بلد نیستم که:41:
ایناها وقتی بازی رو دانلود کردم به حالت زیپ بود از زیپ دراوردم ایناها اینم فرمتشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدید؟یه رید می داره اونو خوندم اصلا توجه نکردم چون حالیم نشد چی نوشته واسه شما بازش میکنم توش اینو نوشته بود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدید؟البته من نه زیپ کردم و نه توی پوشه گذاشتمش.همینجوری ریختم تو نرو و رایت کردم.با دیتا هم رایت کردم.
در ضمن رید می هم نریختما.فقط اون 2 تا فایل اول رو ریختم
این تمام کارایی بود که من کردم اما وقتی رایت شد توی پلی استیشن 2 نخوند:19:
یکی بیاد کمکم کنه پس من چه جوری باید اینو رایت کنم؟فقط اگه مطمئنید بگید من هی نرم دی وی دی بگیرم هی خراب شه:41:
ممنون

saeed_cpu_full
04-09-2010, 20:42
بی ارتباط به انجمن ساخت و ویرایش و هــک بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش کنسول ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tovamohammad
04-09-2010, 21:32
دوست عزیز همون طور که سعید جان گفت تاپیک رو جای اشتباه زدی، با این همه بیا اینم برا اینکه دست خالی بر نگردی:

MDS یه فایل اجرایی نیست، یه فرمت هست برای ایمیج. دو تا برنامه می شناسم که بازش می کنن. Alcohol 120% و Daemon.
خودم با Daemon باز کردم قبلا، ولی یادم نیس خودش رایت هم می کنه یا نه، یا Alcohol 120% بگیر و باش رایت کن و یا Daemon رو بزن، و اگه خودش رایت نمی کرد، همه ی فایلهای داخل ایمیج رو کپی کن رو هارد و بعد با نرو رایت کن.

موفق باشی. بای. :8:

MohammadT15
04-09-2010, 23:14
ممنون از راهنماییت داداش اما بازم متوجه نشدم
فکر نکنی خنگما:31:من تا حالا به غیر از نرو با برنامه ای کار نکردم
باید خیلی توضیح بدی تا بفهمم چی به چیه
اما دریغ نکن 700 مگ دانلود کردم
تو همون قسمتی که سعید آدرس داد رفتم همینو کپی کردم
بیا اونجا جوابمو بده ممنون

parvizamd
05-09-2010, 06:01
دوست عزیز برنامه Alcohol 120% رو سیستم نصب کن بعد کرک کردن نرم افزار می توانی از اون دو فایل mdf رو با نرم افزار باز کن بعد می تونی با نرم افزار الکول این فایل ایمیج رایت کنی