ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت برای خرید سمند LX یا 206 تیپ 3

LX or 206 v3
04-09-2010, 16:43
سلام دوستان
پدرم می خواد اسم بنویسه برای سمند LX
بنظرتون بجاش 206 تیپ 3 بگیریم بهتر نیست؟
در ضمن فضای درونی ماشین خیلی مهم نیست.
ممنون

SAEEDSAMSUNG
04-09-2010, 18:27
دوست عزیز این دو تا ماشین اصلا شبیه هم نیستن!!!! شما خواسته هاتون رو کامل از ماشین بگید تا کاربران این فروم بتونن راحت شما رو راهنمایی کنن...

اینا رو بگو:

1-چقدر پول دارید
2-دو گانه سوز بودن برات مهمه؟
3-خانواده چند نفری هستید
4-زیاد مسافرت میرید؟

درضمن سمند ماشین خانوادست و 206 جوون پسند تره ... ماشین میخوای زیر پای خودت هم باشه؟

درضمن کدوم 206 مد نظرته? SD یا معمولی؟ از SD ها کدوم مدل؟ V8 V2 ?

MoHaMaD ZaNd
04-09-2010, 20:57
داداش من گفته تیپ 3 یعنی SD نیست هاچبکه !

LX or 206 v3
04-09-2010, 20:59
دوست عزیز این دو تا ماشین اصلا شبیه هم نیستن!!!! شما خواسته هاتون رو کامل از ماشین بگید تا کاربران این فروم بتونن راحت شما رو راهنمایی کنن...

اینا رو بگو:

1-چقدر پول دارید
2-دو گانه سوز بودن برات مهمه؟
3-خانواده چند نفری هستید
4-زیاد مسافرت میرید؟

درضمن سمند ماشین خانوادست و 206 جوون پسند تره ... ماشین میخوای زیر پای خودت هم باشه؟

1- قیمتشون که توی یه مایه هست.
2- نه همون تک سوز باشه
3- گفتم اندازه داخلش برام مهم نیست.
4- حداقل سالی دو بار مسافرت می ریم.

آره ماشین اکثرا دست خودمه.
206 تیپ 3 می خوام. هاچ بک یا سمند LX

از نظر مصرف سوخت، سرعت و شتاب، نرم بودن، خسته نشدن بعد از چند ساعت رانندگی، رانندگی راحت، استحکام و ایمنی، امکانات، زود لگن نشدن و خرج و مخارج نگهداری و استهلاک برام مهمه

ممنون

shutdown
04-09-2010, 21:34
داداش 206 sd هم تيپ بندي هست اين دوستمون خواست بدونه دقيقا كدوم رو ميگي....
من كه نظرم رو 206 هست چون سمند يعد از چند سال يه جوري ميشه....انگار همه جاش وا رفته ولي 206 اينجوري نيست مصرفش هم كمتره...در كل به نظر من از سمند خيلي سر تره....

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

ببين پشت فرمون 206 خيلي از سمند راحت تره...همه چيز دمه دستته....به همه طرف تسلط كامل داري ولي سمند اينجوري نيست...در كل ماشيني هست كه فقط تو 1 سال اول خوبه و بعدا ديگه به درد نميخوره...اگه تعدادتون از 4 نفر بيشتره همون سمند بگيرين ولي اگه از اين تعداد بيشتر نيست 206 بهترين هست...:11:

REGISTERED-USER
04-09-2010, 21:34
سمند اگه میخوای بخری دوگانه سوز EF7 بخر که به ارزه و الا بقیشون بیخوده :دی

206 کلا از هر لحاظ فوق العاده است ... من خودم ماشین پت و پهن میخواستم هم برای راحتی و هم برای خانواده پس رفتم EF7 خریدم که تکمیل باشه و عین سمندهای معمولی LX وا نره ! و الا 206 میخریدم اونم SD

AmiRreZA_RAcEr
05-09-2010, 07:04
1- قیمتشون که توی یه مایه هست.
2- نه همون تک سوز باشه
3- گفتم اندازه داخلش برام مهم نیست.
4- حداقل سالی دو بار مسافرت می ریم.

آره ماشین اکثرا دست خودمه.
206 تیپ 3 می خوام. هاچ بک یا سمند LX

از نظر مصرف سوخت، سرعت و شتاب، نرم بودن، خسته نشدن بعد از چند ساعت رانندگی، رانندگی راحت، استحکام و ایمنی، امکانات، زود لگن نشدن و خرج و مخارج نگهداری و استهلاک برام مهمه

ممنون

الآن چند وقته که کیفیت 206 به شدت افت پیدا کرده اما بازهم از سمند بهتره از نظر همون زود لگن نشدن که خودت گفتی
واسه مسافرت سرنشینای عقب اذیت میشن توی 206 ! حالا شما میگی اندازش مهم نیست دیگه بیخیال میشیم !
راحتی جلو 206 بهتره به نظرم اما صندلی های عقبش نه
امکاناتشون که دیگه جفتشون هیچی ندارن واقعا ! اما 206 ت 3 بهتره طراحی داخلیشم به نظر میرسه که امکانات بالایی داره ! ( واسه کلاس ! )
خرج و مخارج و استهلاک اونایی که سمند داشتن و استفادشون زیاد بوده اکثرا ناراضی بودن :13:
استحکام و ایمنی 206 خیلی بهتره ، متاسفانه چون سمند الکی بزرگ و سنگینه ملت فکر میکنن خیلی ماشین قوی هست ولی اصلا اینطور نیست اما 206 به خاطر فرم ساختی که داره حتی تا حدی میشه گفت برای سرنشینان عقب هم سیف هستش و کلا بهتره سمنده
مصرف سوختش ، سمند lx رو دقیق نمیدونم اما 206 تمیز تیپ 3 در حد صدی 7 و 8 فکر کنم باشه
نتیجه میشه 206 تیپ 3 بهتره برای شما

farshad bugatti
05-09-2010, 16:31
ممنون امیررضا جان منم نظرم مثل ایشون رو 206 تیپ 3 هستش.

آرشین
05-09-2010, 17:08
تایید میشه سمند استهلاک بالایی داره نمیارزه
یه ef7 تمیز ازش در اومد که اونم موتور ساخت آلمان بود ولی بدنه همچنان استهلاک بالایی داره

LX or 206 v3
05-09-2010, 17:48
ممنون از همگی دکمه تشکر نیست مجبور شدم بنویسم
نظر خودمم به 206 تیپ 3 بود مخصوصا اینکه حداقل داخلش امکانات خوبی داره. چون بجز ترمز عقب و موتور در بقیه موارد کاملا شبیه تیپ 5 هست. مخصوصا سیستم تهویه دیجیتالی.

آرشین
05-09-2010, 19:56
این رو هم داشته باش 206 قطعات یدکی گرونی داره

sanaz_German
05-09-2010, 20:06
206 تیپ 3 مگه هنوز تولید میشه؟!

tired friend
05-09-2010, 20:19
از من می شنوی lx هر دورو امتحان کردم......برای تو سمند خوبه.....

REGISTERED-USER
05-09-2010, 21:38
یه جور میگن سمند بدنه اش مستهلک میشه انگار چیه ! :دی

آدم باهاش درست رفتار کنه مراقبت هم بکنه هیچی اش نمیشه

والا رفیق خودم 4 ساله سمند داره نگاش کنی 100 تا 206 رو می ارزه !

در ضمن خود 206 اینقدر موتورش و در و پیکرش مشکل داره که حد نداره ، بزار به خرج بیفته هی قطعه بخرید و بعد ببینید مشکل داره ! قطعه فرانسوی میخواد که نیست ! حتی درش !

M A M M U T
05-09-2010, 22:04
یه جور میگن سمند بدنه اش مستهلک میشه انگار چیه ! :دی

آدم باهاش درست رفتار کنه مراقبت هم بکنه هیچی اش نمیشه

نه اصلا بحث درست رفتار کردن نیست.ما سه ساله ال ایکس داریم(اون موقع انتخابی بهتر از این پیدا نکردیم).زیاد هم ازش کار نکشیدیم(33000)
مثل گل باهاش رفتار کردیم.بیشتر هم باهاش مسافرت کردیم و تو شهر کمتر رفتیم اما بازم خیلی ناجوره(به اصطلاح لش میندازه).اون اولا احساس نمیشه اما بعدا متوجه میشی.در های سنگین.بدنهی الکی بزرگ.فرم عضلانی که اصلا متناسب نیست(مثل این ورزشکار دوپینگی ها).بعد از مدتی در ها به سر و صدا میافته.(مخصوصا تو ی چاله چوله)کیفیت نه چندان خوب اون قسمت به اصطلاح چوب کاری وسط داشبورد که بلند میشه از جاش.توی ماشین خیلی گوده.من پشتش ننشستم (رانندش بابامه:31:) اما صندلی عقب اصلا به اطراف تسلط نداره.
اما خوب خوبی هایی هم داره.یکی اون دستگاه رمز و ایناشه.دوم کولر و بخاری خوبه.سوم خیلی جاداره.(مخصوصا جعبش مثله تانکه).از نظر رانندگی هم نمی تونم نظر بدم.تازه اون زمانی که ما خریدیم هنوز کیفیت تا حدودی خوب بود.از اون زمان تا حالا غیر از لنت و رو غن و اینا فقط یه بار اون کنسول سوییچ رو عوض کردیم.یک بار مخزن روغن هیدرولیک و یکبار هم مخزن شیشه پاک کن.یکبار چراغ دنده عقب کار نمی کرد که بعدا به کار افتاد.
اینا تجربه ی شخصیم بود .قبل از خرید حتما خیلی مشورت کن.حرف های من نظر خودم بود.

brad pitt
05-09-2010, 23:26
206 تیپ 3 که با 2 فرقی نداره
میدونم البته الان یه عده میان میگن ............

اگه 206 تیپ 2 با سمند ال ایکس داری مقایسه میکنی سمند ال ایکس بهتره

ولی سمند یه مدت بعد صدا میده

206 کیفیت قطعاتش اینا بهتره . درسته کمی گرونتره ولی دیرتر هم خراب میشه

ولی اگه تیپه 2 یا 3 هست سمند بگیری بهتره

آرشین
06-09-2010, 14:55
206 تیپ 3 مگه هنوز تولید میشه؟!
تا 10 روز پیش که خبر دارم فروش داشت
قیمت :
15.229.000

نه اصلا بحث درست رفتار کردن نیست.ما سه ساله ال ایکس داریم(اون موقع انتخابی بهتر از این پیدا نکردیم).زیاد هم ازش کار نکشیدیم(33000)
مثل گل باهاش رفتار کردیم.بیشتر هم باهاش مسافرت کردیم و تو شهر کمتر رفتیم اما بازم خیلی ناجوره(به اصطلاح لش میندازه).اون اولا احساس نمیشه اما بعدا متوجه میشی.در های سنگین.بدنهی الکی بزرگ.فرم عضلانی که اصلا متناسب نیست(مثل این ورزشکار دوپینگی ها).بعد از مدتی در ها به سر و صدا میافته.(مخصوصا تو ی چاله چوله)کیفیت نه چندان خوب اون قسمت به اصطلاح چوب کاری وسط داشبورد که بلند میشه از جاش.توی ماشین خیلی گوده.من پشتش ننشستم (رانندش بابامه:31:) اما صندلی عقب اصلا به اطراف تسلط نداره.
اما خوب خوبی هایی هم داره.یکی اون دستگاه رمز و ایناشه.دوم کولر و بخاری خوبه.سوم خیلی جاداره.(مخصوصا جعبش مثله تانکه).از نظر رانندگی هم نمی تونم نظر بدم.تازه اون زمانی که ما خریدیم هنوز کیفیت تا حدودی خوب بود.از اون زمان تا حالا غیر از لنت و رو غن و اینا فقط یه بار اون کنسول سوییچ رو عوض کردیم.یک بار مخزن روغن هیدرولیک و یکبار هم مخزن شیشه پاک کن.یکبار چراغ دنده عقب کار نمی کرد که بعدا به کار افتاد.
اینا تجربه ی شخصیم بود .قبل از خرید حتما خیلی مشورت کن.حرف های من نظر خودم بود.

حالا که کار به اینجا کشید بزار با یک مثال تایپک رو مختوم کنیم
سمند مثل زن فاحشه ایه که کاملا لخته ولی یه چادر سرش کرده !
کافیه یه باد بزه تا ملت بفهمن ........
سمند هم وقتی از شرکت میاد همین وضعیت رو داره ولی کافیه یه کم فشار بهش بیاری که اینجا فشار آوردن حکم همون باد رو داره :5::27:

farshad bugatti
06-09-2010, 15:20
دوستان در مورد سمند اینقدر کم لطفی نکنید!
سمند ماشین پر استهلاکی هستش اما مهم اینه که ازش چه جور سواری گرفته بشه!
واقعا زیر 20 تومن تو ایران هیچ ماشین راحتی مثل سمند ندیدم! هم امکانات و هم ایمنیش و هم استیلش برای جاده خیلی خوبه. سمند موقعی استهلاک زیادش به چشم میاد و زود لش میشه که باهاش تو شهر مسافر کشی کنی!

LX or 206 v3
06-09-2010, 20:04
خوب بنظرتون توی همین قیمت (15 تومان) چی ثبت نام کنیم بهتره؟
206 صندوق دار یا ریو یا ... ؟

MoHaMaD ZaNd
06-09-2010, 22:05
دوستان در مورد سمند اینقدر کم لطفی نکنید!
سمند ماشین پر استهلاکی هستش اما مهم اینه که ازش چه جور سواری گرفته بشه!
واقعا زیر 20 تومن تو ایران هیچ ماشین راحتی مثل سمند ندیدم! هم امکانات و هم ایمنیش و هم استیلش برای جاده خیلی خوبه. سمند موقعی استهلاک زیادش به چشم میاد و زود لش میشه که باهاش تو شهر مسافر کشی کنی!
کاملا موافقم ! ما خودمون واسه توی شهر فقط از اتوبوس استفاده میکنیم ! ( مگه مواقع اضطراری ) 95 درصد استفادمون توی جاده هستش ! مصرفش که توی جاده 7.9 تا 8.5 هستش . تا امروز که 2 سال و 6 ماه هست از عمرش میگذره تنها خرجی که داشته بنزین و فیلتر و روغن و ... بوده . کلا تا حالا اذیتمون نکرده !

irinn65
07-09-2010, 01:55
در صورتی که ال ایکس EF7پایه گاز سوز باشه که الان تولید نمیشه عالیه پس راهی نیست جز 206تیپ 3البته چیز خوبیه اما اگه برای پدره اس دی بگیری مردونه تره....البته گزینه های دیگم هست اما با توجه به انتخاب شما گفتم...

LX or 206 v3
09-09-2010, 08:05

sh-a
11-09-2010, 10:56

206 صندوق دار ثبت نام کنی بهتره چون الان تیپ 2 هم دیگه abs داره و بازارش بهتر از ریو هست . ریو ماشین خوبی ذاتاً منتها مشکلاتی براش هست.
1- نداشتن abs
2-پائین بودن اکسل عقب
3-صدای زیاد موتور داخل کابین و همچنین بیرون
4-کمبود قطعات

و من خودم دوبار ثبت نام کردم به نسبت 12 میلیون و خورده ای بد نیست ولی وقتی شماپول بیشتری داری میتونی ماشین بهتری بخری.

البته قبلا هم گفتم اگر بتونی کمی بیشتر پول جورکنی میتونی 206 V8 بگیری که واقعا آخر قدرت و امکانات هست

meto_895
11-09-2010, 21:42
اگه جادار بودن و گازسوز بودن براتون مهم نیست 206 بخر چون کم مصرف نسبت به سمند خرجش کمتره

سمند رو زیاد نمیشه تایید کرد چون ماشین ایرانی دیگه زود به خرج میوفته

ولی اگه زیاد مسافرت میرید سمند بگیر چون به درد جاده میخوره به دلیل جادار بودن و سرعت بالای اون