ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ لمسي

tavassoli.farfani
04-09-2010, 15:57
سلام دوستان
اولا خواهش دارم از دوستان كه اين تاپيكا با تاپيك ديگه ادغام نكنند واسه اينكه دليل دارم.
من تو خيلي جاها گشتم تا در مورد لپ تاپ هاي لمسي بدونم ولي بي فايده بود . و تقريبا همه مطالبي كه ميدونم مربوط به همين فرومه.

حالا اينا را بيخيال من دانشجوي مهندسي نرم افزار هستم ميخوام يه لپ تاپ بخرم. خيلي دوس دارم لپ تاپي كه ميخوام بخرم لمسي باشه ولي با تحقيقايي كه كردم به مدل بدرد بخوري دست پيدا نكردم و اينكه ميگن اين لپ تاپ ها كانفيگ خوبي نداره ، مطلبي هم راجع به كانفيگ لپ تاپ ها تو همين فروم خوندم ولي نفهميدم كانفيگ كه خوب نيست يعني چي.
ميخوام اگه ميشه شما راهنمايي كنيد كه من چه مدلي بخرم تقريبا تا 1.300 هم ميتونم هزينه كنم و كانفيگ و همه ي اين چيزهاش خوب باشه . اصلا خريد لپ تاپ لمسي عاقلانه هست؟
كلا هر چيز راجه به اين مدل لپ تاپ ها ميدونيد بگيد.

biostar
05-09-2010, 23:20
لمسی باشه یا تبلت؟

خوب با بودجه ی شما فقط میشه مدل های سزی TM از اچ پی رو پیشنهاد داد که تبلت های به نسبت خوبی هستند اما مشخصات سخت افزاری پایینی دارند و شاید مناسب خیلی از کار های سنگین و بازی ها نباشند.

یک سری نوت بوک سری DV3 هم هست که تبلت نیست و فقط لمسیه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kiuq
05-09-2010, 23:25
اینم هست::31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tavassoli.farfani
06-09-2010, 10:47
اینم هست::31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من نظرم اينه كه لپ تاپ باشه نه تبلت

اگه نظرتون اينه كه لمسي نگيرم يه مدل خوب تو غير لمسي ها بديد كه مناسب با كاراي من باشه. البته من اصلا بازي نميكنم.

tavassoli.farfani
21-09-2010, 11:21
دوستان من یه سری تحقیق کردم و یه مدل پیدا کردم میخوام نظر شما را درباره این مدل بدونم
مدلی که دوستان به من پیشنهاد کردن از همو اچ پی هست که مدل HP PAVILION DV3-2380 T هستش.
میخوام نظر شما را راجع به این مدل بدونم لطفا مزایا و معایبش را بگید.
اصلا خرید لمسی ها عاقلانه هست؟
غیر از اچ پی کدوم شرکت لمسی داره ؟

tiyam 01
21-09-2010, 11:41
acer 5738pg هم لمسیه. نمی دونم تو ایران هست یا نه. acer 5738dg (سه بعدی اش) تو بازار هست