مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک در رابطه چند error
دوستان و اساتید عزیز من چند وقت پیش ویندوز رو عوض کردم. حالا با این مشکلات روبرو شدم:
1-موقع نصب 3d max 2010 یک نوع fatal error میده و مضمون پیغام اینکه به خاطر یه مشکل نصب در وقت نامناسب قطع شده و نکته ای که هست اینکه من قبلا رو همین سیستم که دارم و رو همین ویندوز قبلا برنامه رو نصب کردم.
2-برنامه daemon tools lite رو نصب کردم ولی این پیغام رو میده : "an unhandled win32 exception occurred in daemon.exe [2624] " واین هم در حالی هست که این برنامه رو هم روی این سیستم و ویندوز قبلا داشتم و سالم بود.
نظرتون رو بگید ممنون میشم.
شما ویندوز رو عوض کردید درایورها رو کامل نصب کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید
نصب بعضی تم ها رو ویندوز باعث این نوع مشکلا میشه
یا از نو ع یوزر ادمین نیستین که با اخطار مواجه میشین
شما ویندوز رو عوض کردید درایورها رو کامل نصب کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید
نصب بعضی تم ها رو ویندوز باعث این نوع مشکلا میشه
یا از نو ع یوزر ادمین نیستین که با اخطار مواجه میشین
دوست عزیز من وقتی کیس جدید رو که الان دارم تحویل گرفتم ویندوزشو عوض کردم و به مدت حدود یک سال هم بدنو تعویض ویندوز هیچ مشکلی نداشتم ولی الان نمی دونم چی شده.
به هر حال این نوع مشکلا مربوط به سیستم عامل و طریقه ی نصب درایورهاست و نرم افزاریه و بایه نصب ویندوز و نصب درایور مجدد
واسکن ویروس حل میشه
david est2
06-09-2010, 12:55
دوستان و اساتید عزیز من چند وقت پیش ویندوز رو عوض کردم. حالا با این مشکلات روبرو شدم:
1-موقع نصب 3d max 2010 یک نوع fatal error میده و مضمون پیغام اینکه به خاطر یه مشکل نصب در وقت نامناسب قطع شده و نکته ای که هست اینکه من قبلا رو همین سیستم که دارم و رو همین ویندوز قبلا برنامه رو نصب کردم.
2-برنامه daemon tools lite رو نصب کردم ولی این پیغام رو میده : "an unhandled win32 exception occurred in daemon.exe [2624] " واین هم در حالی هست که این برنامه رو هم روی این سیستم و ویندوز قبلا داشتم و سالم بود.
نظرتون رو بگید ممنون میشم.
منم با نظر مهراد موافقم مشکل دقیقا از ویندوزته عموما وینروز دستکاری شده که دارا ی تم هایی اضافه هستند این مشکل رو دارند، .
هرچند اینجا تالار ایرادات سخت افزاری اما .net ها هم تاثیر دارند اونا رو هم امتحان کن سئوالتو تو بخش نرم افزار ها هم مطرح کن
دوستان من ویندوزم xp هیچ تم اضافی هم نداره و همونطور که گفتم قبلا هم بمدت حدود یک سال با این ویندوز بدون هیچ ایرادی کار کردم. ویروس هم هر روز اسکن می کنم ویروس ندارم.
david est2
08-09-2010, 00:30
دوستان من ویندوزم xp هیچ تم اضافی هم نداره و همونطور که گفتم قبلا هم بمدت حدود یک سال با این ویندوز بدون هیچ ایرادی کار کردم. ویروس هم هر روز اسکن می کنم ویروس ندارم.
از رمت هم می تونه باشه ولی محض احتیاط یه بار دیگه ویندوزتو عوض کن و بلافاصله بعد از نصب ویندوز قبل از نصب درایورها و بدون رفتن به هیچ درایوی از روی سی دی (نه از روی فلش-احتمال ویروسی بودن فلش زیاده ) یکی از برنامه هایی رو که گفتی نصب کن ببین حل میشه ؟ بعد برو سراغ رم
فکر کنم به نصب دوباره ویندوز نیاز نباشه.
دوستان من یه ورژن دیگه از daemon tools رو نصب کردم و مشکلم در اون رابطه حل شد. 3d max 2010 هم نصب شد ولی حالا وقتی می خوام اجرا کنمش این پیغام رو میده
"the application failed to initialize properly (0x000007b). click on ok to terminate the application."
حالا شما مجددا ویندوز رو عوض کنید و درایورهاشو مجددا نصب کنید اگه بازم اینطور بود مشکل سخت افزاریه
حالا اون موقع یا هارد ایراد داره یا رم
چون این دو قطعه موقع نصب نرم افزارها و اجرا و لود آنها مهم اند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.