ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به کمک فوری شما نیازمندم

iranesabz
03-09-2010, 12:24
با عرض سلام و احترام

یه چندروز پیش با مشاوره ای که از دوستان عزیز و محترم تو این فروم گرفتم قطعات سیستممو آپگرید کردم. این مشخصات جدیده:

MB: GA-P55A-UD3
CPU: Intel Core i5 760
RAM: 4g Corsair Dual 1600
VGA: Giga HD4670 - 1GB DDR3

بدلیل حل شدن مشکل اول به کمک دوستان عزیز این سوالو حذف کردم ولی سوال دوم همچنان وجود داره.

سوال دومم شاید خیلی مهمتر از اولی باشه. راستش حالا که ویندوز رو نصب کردم و سعی در نصب برنامه های جانبی دارم به یه مشکل خیلی آزار دهنده برخوردم. وقتی که من یه فایل setup رو ران میکنم، حدود 1-2 دقیقه طول میکشه که این فایل اجرا بشه و سیستم تو این مدت به صورت نیمه freeze در میاد و من عملا هیچ کاری جز صبر کردن ندارم. درضمن گاهی وسط نصب برنامه ها هم چنین اتفاقی می افته. گاهی هم وقتی یه برنامه (مثلا paint ویندوز) رو ران میکنم، زمان اجرا خیلی طول میکشه. البته در همه این موارد در نهایت برنامه اجرا و یا با موفقیت به پایان میرسه ولی همین زمان خیلی طولانی و freeze شدن سیستم خیلی عجیبه. خیلی دوست دارم بدونم نظرتون در این مورد چیه؟

خواهش میکنم لطفا منو راهنمایی کنید.

با تشکر فراوان

ess_1362
03-09-2010, 12:52
حالا سوالم اینه آیا من از این رم ها بصورت فول دارم استفاده می کنم یا نه؟ آخه مگه نه اینکه این رم 1600 هست پس چرا سیستم اینجوری داره نشون میده؟

خير رم شما داره در فركانس 1333 كار مي كنه
شما بهتر هست كه دو تا شات از تبهاي مموري و SPD برنامه CPU-Z براي من بذاريد
براي اجرا در 1600 وارد باياس بشيد و گزينه SYSTEM MEMORY MULTIPLIER(SPD).N را از AUTO خارج كنيد و مقدارش را از 10 بذاريد روي 12

سوال دومم شاید خیلی مهمتر از اولی باشه. راستش حالا که ویندوز رو نصب کردم و سعی در نصب برنامه های جانبی دارم به یه مشکل خیلی آزار دهنده برخوردم. وقتی که من یه فایل setup رو ران میکنم، حدود 1-2 دقیقه طول میکشه که این فایل اجرا بشه و سیستم تو این مدت به صورت نیمه freeze در میاد و من عملا هیچ کاری جز صبر کردن ندارم. درضمن گاهی وسط نصب برنامه ها هم چنین اتفاقی می افته. گاهی هم وقتی یه برنامه (مثلا paint ویندوز) رو ران میکنم، زمان اجرا خیلی طول میکشه. البته در همه این موارد در نهایت برنامه اجرا و یا با موفقیت به پایان میرسه ولی همین زمان خیلی طولانی و freeze شدن سیستم خیلی عجیبه. خیلی دوست دارم بدونم نظرتون در این مورد چیه؟ آیا این ربطی به رم داره و اون مشکلی که در بالا گفتم یا مشکل جای دیگه است؟

مدل هارد شما چي هست؟
سرعت نصب سيستم عامل و يا كپي كردن فايلها در سيستم عامل چطور هست؟
اين ايراد ممكن هست از دو جهت باشه و ربطي به فركانس رم نداره!!
1-ايراد نرم افزاري در سيستم عامل(اصطلاحا باگ)
2-مشكل معمول هاردهاي WESTERN DIGITAL GREEN كه بايد هارد را ALIGN كنيد و بصورت ADVANCE FORMAT استفاده كنيد

iranesabz
03-09-2010, 14:27
بسیار بسیار ممنون از اینکه زحمت کشیدید و به من جواب دادید.

خير رم شما داره در فركانس 1333 كار مي كنه
شما بهتر هست كه دو تا شات از تبهاي مموري و SPD برنامه CPU-Z براي من بذاريد
براي اجرا در 1600 وارد باياس بشيد و گزينه SYSTEM MEMORY MULTIPLIER(SPD).N را از AUTO خارج كنيد و مقدارش را از 10 بذاريد روي 12

من همونطور که فرموید توی بایاس رفتم ولی بالاترین مقداری که میشد انتخاب کرد 10 بود!

این هم شاتهای برنامه CPU-Z همونطور که فرموده بودید. ناگفته نمونه که فقط اجرای setup این برنامه حدود 1 دقیقه طول کشید که این هم همون مشکل دومی هست که خدمتتون عرض کردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل هارد شما چي هست؟
سرعت نصب سيستم عامل و يا كپي كردن فايلها در سيستم عامل چطور هست؟
اين ايراد ممكن هست از دو جهت باشه و ربطي به فركانس رم نداره!!
1-ايراد نرم افزاري در سيستم عامل(اصطلاحا باگ)
2-مشكل معمول هاردهاي WESTERN DIGITAL GREEN كه بايد هارد را ALIGN كنيد و بصورت ADVANCE FORMAT استفاده كنيد

مدل هارد من : Seagate ST3200822A-RK 200 GB ATA Internal Hard Drive

البته این هارد خیلی وقته که داره واسم کار میکنه و قبل از آپگرید هم روی سیستم قبلیم بود. سرعت نصب OS و کپی کردن هم خوبه و من مشکلی احساس نکردم. تنها مشکل تو ران کردن بعضی برنامه ها (شاید اکثر) علی الخصوص فایلهای setup و اینستالی. یا مثلا الان خواستم device manager رو ران کنم حدود ا دقیقه طول کشید.

درمورد باگ هم گمون نکنم. من از ویندوز اصلی Xp professional 32bit استفاده میکنم و نسخه اصل رو دارم و نه کپی یا قفل شکسته.

به نظر شما باید چکار کنم؟ من راستش سیستمو آپگرید کردم که سرعتم بره بالا ولی حالا واقعا عذاب آور شده!:41:

Ultra_Black
03-09-2010, 14:39
من همونطور که فرموید توی بایاس رفتم ولی بالاترین مقداری که میشد انتخاب کرد 10 بود!

این هم شاتهای برنامه CPU-Z همونطور که فرموده بودید. ناگفته نمونه که فقط اجرای setup این برنامه حدود 1 دقیقه طول کشید که این هم همون مشکل دومی هست که خدمتتون عرض کردم.
سلام
از Setup Bios گزینه Extreme Memory Profile یا XMP رو فعال کنید
تایمینگ و ولتاژ و فرکانس رم بصورت اتوماتیک تنظیم میشه

به نظر شما باید چکار کنم؟ من راستش سیستمو آپگرید کردم که سرعتم بره بالا ولی حالا واقعا عذاب آور شده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاورتون چی هست؟

TREASURES
03-09-2010, 14:43
سلام

من چند دفعه این مسئله رو گفتم آقا احسان میگه ربطی نداره :41:

iranesabz
03-09-2010, 14:52
جناب آلترا بلک خیلی لطف فرمودید که جواب دادید.

سلام

بله درست شد. خیلی خیلی ممنون. از جناب AMD system هم بخاطر پیامشون خیلی ممنونم.

[/QUOTE]پاورتون چی هست؟[/QUOTE]

پاور من corsair 750w اصل هست. از انگلیس خریدمش و درمورد قدرتش اطمینان دارم. البته امیدوارم اطمینانم درست باشه.

TREASURES
03-09-2010, 15:04
البته این هارد خیلی وقته که داره واسم کار میکنه و قبل از آپگرید هم روی سیستم قبلیم بود. سرعت نصب OS و کپی کردن هم خوبه و من مشکلی احساس نکردم. تنها مشکل تو ران کردن بعضی برنامه ها (شاید اکثر) علی الخصوص فایلهای setup و اینستالی. یا مثلا الان خواستم device manager رو ران کنم حدود ا دقیقه طول کشید.

اگه آنتی ویروس رو سیستم دارید DISABLED کنید .....

iranesabz
03-09-2010, 15:29
اگه آنتی ویروس رو سیستم دارید DISABLED کنید .....

بله Kaspersky Internet Secutiry 2010 رو دارم که اونم البته ورزن اصلی هست. آیا بازم باید اونو disable کنم؟ بعدش چکار کنم؟

TREASURES
03-09-2010, 18:03
بله Kaspersky Internet Secutiry 2010 رو دارم که اونم البته ورزن اصلی هست. آیا بازم باید اونو disable کنم؟ بعدش چکار کنم؟
گفتم DISABLED کنید چون آنتی ویروس ها معمولا سرعت سیستم رو کاهش میدن ....
فکر کنم یافتم :46:
شما یه شات از تب CPU سی پی یو زد میگذاری ؟ اونی که گذاشتی مشکل داره ( فکر کنم یه حالتی شبیه COOL N QUIET سی پی یو AMD تو سی پی یو ی شما فعال شده که تو حالت بیکاری فرکانسو کاهش میده که تو بایاس باید غیر فعال شه )

iranesabz
03-09-2010, 22:16
جناب AMD بسیار ممنون از جوابتون. اینم شات. منتظر پاسخ شما هستم. با تشکر

pasargadd
03-09-2010, 22:45
سلام
ایا ولتاژ cpu پایین نیست؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

iranesabz
03-09-2010, 22:50
سلام
ایا ولتاژ cpu پایین نیست؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

نمیدونم. من در این زمینه اصلا تخصصی ندارم. فقط امیدوارم یکی بتونه به من کمک کنه این مشکلو حل کنم.

amd>intel
04-09-2010, 08:26
نه پائين نيست .

TREASURES
04-09-2010, 12:43
فقط امیدوارم یکی بتونه به من کمک کنه این مشکلو حل کنم
سلام
خب اون مشکلی که فکر میکردم نبود چون فرکانستون درسته.....
فقط یه راه هست که با هارد دیگه امتحان کنید تا مشخص بشه از هارد هست یا نه که اگه از هارد نباشه بریم سراغ بقیه ی قطعات .....

a1i
04-09-2010, 14:21
سلام
مشکل سرعت کامپیوتر شما احتمالا یا از هارد هست که Barracuda 7200.7 هست یا از ویندوزه طبق نظری که دوستان هم دادن...
شما برای اینکه ویندوز اورجینالتون را هم از دست ندهید بهتر است یک هارد دیگه به سیستم وصل کنین و روی آن ویندوز 7 بریزین ... (احتمالا مشکل از ویندوزه)
اما میتونین رو یک درایو دیگتون در کنار XP ویندوز 7 هم نصب کنین و تست کنین اما مشکلی هست اگر بخوایین پاکش کنین مجبورین که هردو ویندوز را پاک کنین چون با پاک کردن یکی وارد دیگری هم نمیتوانید بشید در بیشر مواقع اینجور است...

در همین فروم یکی از دوستان از سرعت پایینش ناراضی بود که بعدا متوجه شد علت جانرفتن درست یکی از اسلات های رمش بوده ... (این مسئله هم چک کنین برای مطمئن شدن.)

اگرم مشکلتون با عوض کردن ویندوزم حل نشد (احتمالا درست میشه) ، از CPU-Z و HWMONITOR هم شات بزارین تا دوستان بیشتر راهمناییتون کنند.

iranesabz
06-09-2010, 21:30
با سلام و تشکر از جواب شما عزیزان

فکر کنم مشکلو پیدا کردم. حدس میزنم مشکل از رم هاست. ببینید تو MB میگه که این مدلها رو ساپورت میکنه.

1.5 v DDR3 DIMM
Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz

حالا اینم مشخصات رم های من:

Corsair XMS3 DDR3
1600 MHz 1.67V

همونطور که ملاحظه میکنید هم ولتاز این بالاتره و هم frequency با اونی که مادربورد ساپورت میکنه فرق داره. مشکل از رمه نه؟

تو رو خدا بگید که حدسم درسته واقعا دارم دیونه میشم.

TREASURES
07-09-2010, 10:42
همونطور که ملاحظه میکنید هم ولتاز این بالاتره و هم frequency با اونی که مادربورد ساپورت میکنه فرق داره. مشکل از رمه نه؟

تو رو خدا بگید که حدسم درسته واقعا دارم دیونه میشم.
خیر ربطی نداره رم شما برای اینکه تو فرکانس 1600 کلاکش پایین بیاد ولتاژ بیشتری رو براش در نظر گرفتن