مشاهده نسخه کامل
: سايت براي رصد آسمان توسط تلسكوپ
Alireza SM
03-09-2010, 08:33
بچه ها يادمه سوم راهنمايي كه بودم توي سايت مدرسمون معلممون ميرفت تو يه وبسايتي كه توش چندتا تلسكوپ رو به سرور سايت وصل كرده بودن و ميشد توش به صورت رايگان با تلسكوپ ها فضا رو ديد
همچين سايتي الان هم وجود داره ؟ سايتي كه وصل باشه به تلسكوپ و بشه اجرام آسماني رو رصد كرد .
مرتضی nvcd
03-09-2010, 23:01
یه سرچی تو یاهو انسر کردم ... دو تا سایت بود که معرفی کرده بودن ...
یکی این بود که ... اینطور که می گفت میباید قبلش وقت و سفارش بگیری ... که احتمالا هم پولیه ( راستش وقت نشد خودم بچرخم )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دیگه هم بود که فکر کنم نمی شه روی جای خاصی از اسمان اشاره اش کرد و اتو ماتیک و برنامه ریزی شده است :
قبلش هم بگم فقط ادرس رو کپی کردم و اصلا نمی دونم صحت داره یا نه ... ولی به امتحانش می ارزه اگه وقت داری ...
اگه چیز بیشتری پیدا شد خبر می کنم
Alireza SM
04-09-2010, 07:52
قربونت برم مرتضي جان
اون سايتي كه اون موقع ما ميديديم كاملا رايگان بود و با انيترنت 8 سال پپيش هم بدون مشكل باز ميشد
البته به عنوان Free Membership فقط هر مأموریت رو نهایتاً 5 دقیقه میتونید ببینید... ولی اگه اکانتتون رو Upgrade کنید و ماهیانه 5.95USD بدید میتونید به طور نامحدود نگاه کنید و همچنین رزرو هم انجام بدید... به هر حال چنین امکاناتی خرج داره و باید پولشو درآورد...! امکانات بیشتر = پول بده... همچنین یه متخصص، در هر mission ـی که در حال اجراس، توضیحات ارائه میده که صداشو میشنوی...
البته هستن بعضاً سایتایی که به صورت عکسی که هر از چند گاهی آپدیت میشه نشون میدن... باید کلی گوگل کنی شاید تونستی پیدا کنی... اینم یه نما از SLOOH :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه برنامه ـس که پولیه...! :پی :
البته در هر صورت باید اتصال اینترنت قابل اطمینان و پر سرعتی داشته باشید که هی لک نیفته...
Alireza SM
04-09-2010, 08:38
كلي ممنون و تشكرات
اين تلسكوپ هاش چطوره ؟ خيلي پيشرفتش ؟
حلال ارزشش رو داره خرج كنم واسش ؟ براي پرداختش هزنيه اي بيشتر ا اون 6 تومن درمياد واسم و نجوم هم خيلي كم ميدونم ولي علاقه دارم به رصد آسمون
كلي ممنون و تشكرات
اين تلسكوپ هاش چطوره ؟ خيلي پيشرفتش ؟
حلال ارزشش رو داره خرج كنم واسش ؟ براي پرداختش هزنيه اي بيشتر ا اون 6 تومن درمياد واسم و نجوم هم خيلي كم ميدونم ولي علاقه دارم به رصد آسمون
انقدری پیشرفته هستن که کافی باشه واسه رصد و دادن عکسای تقریباً با کیفیت...
یه تلسکوب تو جزایر قناری اسپانیا داره یکی توی شیلی و یکی توی آسترلیا و هر طرف که شب باشه تلسکوپاش باز میشن و شروع به فعالیت میکنن...
روی تلسکوپا بزنی وسط صفحه Upcoming Missions مأموریتایی که انجام خواهند شد و زمان باقیمونده تا انجام رصد رو نوشته... تلسکوپی که آنلاینه رو بری روش، نزدیک ترین مؤموریتی که قراره انجام بشه (از لحاظ زمانی) رو با یه شمارش معکوس نوشته و کنارش یه دکمه ـس نوشته Join Mission و روش بزنی، ساعت که صفر بشه توی یه پنجره جدید اتوماتیک باز میشه...
صفحه تلسکوپش که باز میشه یکی به طور زنده توضیحات میده و قابلیت زوم و گرفتن 3 عکس و ذخیره توی پروفایلت و همچنین سه قابلیت دید کلی/منطقه ای/زومی داره که بستگی به مأموریت ممکنه دکمه اولی فعال نباشه... سمت چپشم قابلیتای تنظیم نور/کنتراست و غیره تصویر هست...
سمت راست یه چیزی هست به نام Imaging که کم کم از صفر میرسه به 100 درصد... اول که تصویر میاد سیاه و سفیده و کمی کیفیتش کمه... هر چقدر به 100 درصد نزدیک تر بشه رنگی تر و با کیفیت تر میشه...
در کل یه مدت استفاده کن اگه خوشت اومد بخر... اگه بخری دیگه بعد از 5 دقیقه پنجره mission بسته نمیشه و میتونی هر چقدر دلت خواست ببینی همچنین میتونی هفته ای بر اساس یه لیمیتی که نمیدونم چقدره، رزرویشن انجام بدی تا کنترل تلسکوپ رو به دست بگیری... دقیقاً در مورد این اطلاع ندارم...
تلسکوپ Canary Islands اسپانیا (همون CI آبی) تا 23 دقیقه دیگه قراره رو مشتری زوم کنه... بدو عقب نمونی... رو دکمه Join Mission بزن... :8:
مثلاً اینو ببین :
مسلماً در حد هابل نیست! ولی بازم واسه داخل جو زمین خوبه...
Soheil-Green
14-09-2010, 00:32
چرا از برنامه World Wide Telescope محصول Microsoft استفاده نمیکنید؟! کاملا هم مجانیه!
alirezaghanbari
14-09-2010, 16:47
چرا از برنامه World Wide Telescope محصول Microsoft استفاده نمیکنید؟! کاملا هم مجانیه!
امتحان کردم نشد!!
البته اون موقع اینترنت خیلی ضدحال میزد. شاید...
Soheil-Green
14-09-2010, 18:58
امتحان کردم نشد!!
البته اون موقع اینترنت خیلی ضدحال میزد. شاید...
من خودم دارم ازش استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم
رضا جنگنده
14-09-2010, 21:03
سلام
براي استفاده از اين سايت مي شه از دايل آپ هم استفاده كرد؟
MOHAMMAD2010
14-09-2010, 21:07
یه توضیحی دربارش میدی ؟
لینلشم اگه میشه بده
Soheil-Green
14-09-2010, 21:33
یه توضیحی دربارش میدی ؟
لینلشم اگه میشه بده
World Wide Telescope (یا به اختصار WWT) اسم یه نرم افزاره
این برنامه متعلق به Microsoft Research هست و مثل گوگل اسکای(گوگل ارث) میمونه با این فرق که مخصوص آسمان درست شده و امکانات فوق العاده ای داره (از جمله دیدن اجرام با تلسکوپ های مختلف و حالت های مختلف مثل: ماورا بنفش،فرو سرخ،پرتوهای X و ....) و همچنین قابلیت استفاده از تور های از پیش ساخته شده و ....
برای اطلاعات بیشتر و همچنین دانلود رایگان این برنامه میتونید به سایت این برنامه مراجعه کنید:
اگه یه سرچ هم بکنید اطلاعات زیادی راجبش بدست میارید
فقط تنها بدیش اینه که برای دایل آپی ها یه خورده حجمش بالاس(حدود 56 مگ) ولی ارزششو داره
آره World Wide Telescope برنامه و طرح خیلی خوبیه که شرکت معظم مایکروسافت گسترشش داده...
عکسای با کیفیت و حجم بالایی داره که موقع استفاده ـش اگه اینترنتتون حجمیه باید حواستون به حجمتونم باشه...!
البته تصاویر زنده نیستن ولی از لحاظ بانک تصاویر خیلی عالیه...
البته خیلی جاها کامل نیست عکساشون... به هر حال به این راحتیا هر سازمانی عکساشو در اختیار مایکروسافت نمیزاره که رایگان پخششون کنه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.