مشاهده نسخه کامل
: نسخه تک ایکون و ساین شده 3 برنامه معروف ا Jukebox.Smart Mov.X-plore ا
Hadi King
03-09-2010, 04:48
Lonely Cat Games LCG Jukebox 2.72, X-plore -1.51 & Smart Movie 4.15 Cracked Signed No
extra icons
سلام دوستان دراینجا برای شما ورژن فول و ساین شده این نرم افزارها گذاشته شده که نیاز به
هـک گوشی و ساین ندارند و بصورت تک آیکونه میباشند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!:40:
sirhector300
11-09-2010, 06:54
من قبلا برنامه جوک باکس رو داشتم. ولی یه بار نمیدونم چی بهش شد که از اون موقع به بعد هر وقت میزارم، یک لحظه بعد از اینکه ترانه خوندن رو شروع کرد، خارج میشه. هرچی هم پاکش میکنم دوباره نصبش میکنم درست نمیشه. حتی نسخه های دیگشو هم نصب کردم بازم درست نشد.
مشکل از چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنی
Hadi King
11-09-2010, 11:37
من قبلا برنامه جوک باکس رو داشتم. ولی یه بار نمیدونم چی بهش شد که از اون موقع به بعد هر وقت میزارم، یک لحظه بعد از اینکه ترانه خوندن رو شروع کرد، خارج میشه. هرچی هم پاکش میکنم دوباره نصبش میکنم درست نمیشه. حتی نسخه های دیگشو هم نصب کردم بازم درست نشد.
مشکل از چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنی
سلام دوست عزیز گوشیتون چیـــه ؟
هـک شــده یا نـــه !
sirhector300
11-09-2010, 17:33
سلام
نمیدونم چطور یادم رفت بگم، گوشیم 6220 کلاسیک هست.
نه -- شده نیست. من برنامه ها رو تک تک ساین میکنم و بعد نصب میکنم.
باید حتما -- بشه برا این برنامه؟
Hadi King
11-09-2010, 18:19
سلام
نمیدونم چطور یادم رفت بگم، گوشیم 6220 کلاسیک هست.
نه -- شده نیست. من برنامه ها رو تک تک ساین میکنم و بعد نصب میکنم.
باید حتما -- بشه برا این برنامه؟
سلام دوست عزیز گوشی من هـک شده ولی همچین مشکلی ندارم با برنامـه !
به دو سه تا از دوستام که گوشیشون هـک بودن هم نصب کردم هیچ مشکلی نبود ...
deniro60
17-09-2010, 16:22
دوست عزیز من از هر سه ورژن این برنامه ها استفاده کردم به غیر از smart movie برنامه های jukebox & x-plore بعد از چند بار باز وبسته کردن برنامه از کار می افتن البته من از ورژن فول x-plore v1.43 به صورت فول و jukebox به صورت فول استفاده میکنم البته از روش کرک با برنامه ی سورسر استفاده کردم که مسیر طولانی داره وحوصله ی زیادی هم برای کرک کردن میخواد اما ارزش داره چون میتونید از برنامه به صورت فول اجرا بشه. گوشیم هم نوکیا 5700 هست.
mortezahn
21-04-2011, 16:22
دوست عزیز من از هر سه ورژن این برنامه ها استفاده کردم به غیر از smart movie برنامه های jukebox & x-plore بعد از چند بار باز وبسته کردن برنامه از کار می افتن البته من از ورژن فول x-plore v1.43 به صورت فول و jukebox به صورت فول استفاده میکنم البته از روش کرک با برنامه ی سورسر استفاده کردم که مسیر طولانی داره وحوصله ی زیادی هم برای کرک کردن میخواد اما ارزش داره چون میتونید از برنامه به صورت فول اجرا بشه. گوشیم هم نوکیا 5700 هست.
سلام دوستان . من می خوام از سورسر استفاده کنم خطا میده . حتی ساین هم کردم بازم سورسر نصب نشد . در ضمن گوشی من 5800 هستش . راهنمایی کنید لطفا:13:
FreeMagic
30-01-2012, 13:50
شرمنده تاپیک خاک خورده رو بالا میکشم:31:
ولی من لینک دانلودی نمی بینم:13:
Hadi King
15-03-2012, 13:28
شرمنده تاپیک خاک خورده رو بالا میکشم:31:
ولی من لینک دانلودی نمی بینم:13:
سَلام , دشمنـت شرمنـده دوست عزیـز .., :20:
لینک دانلـود به پسـت نخسـت اضافـه شــُد , :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.