مشاهده نسخه کامل
: چرخش 360 درجه
Mostafa 3D
02-09-2010, 20:41
سلام دوستان
یه سوال داشتم
اول این فایل رو ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور میشه یه چنین چیزی ساخت ؟
من یه دستگاه رو توی تری دی مکس ساختم و به صورت 360 درجه ازش رندر گرفتم و حالا میخوام خروجی کارم یه چنین چیزی بشه
من فلش بلد نیستم چی کار کنم ؟
اصلا یه نرم افزار مخصوص این کار نداریم ؟
خیلی کارم گیره تروخدا کمکم کنید
من یه فایل آماده که این کار رو کرده بود از نت پیدا کردم ولی وقتی عکسهای خودم رو جایگزین کردم چند تا فایل swf خروجی میگیره و با یه فایل xml به هم دیگه آدرس میده ولی یه چنین فایلی برای گزاشتن توی سایت خیلی به درد نمیخوره اونم سایت جوملایی
منتظر کمکتون هستم :11:
Mostafa 3D
03-09-2010, 16:33
کسی چیزی نمیدونه ؟
تروخدا کمکم کنید
gonbad city
03-09-2010, 22:39
----------------------------------------------------------------------------------------
Mostafa 3D
03-09-2010, 23:46
----------------------------------------------------------------------------------------
هـــــــــــــــا ؟؟؟
gonbad city
04-09-2010, 00:13
ببخشید موفق به مشاهده فلش تشده بودم به همین خاطر یکم دیر شد
برات آپ کردم بهت جی آی اف میده
اگه نتونستی بگو تا تبدیلش به فلشم بهت یاد بدم تا قشنگ بچرخه
Mostafa 3D
04-09-2010, 00:21
ببخشید موفق به مشاهده فلش تشده بودم به همین خاطر یکم دیر شد
برات آپ کردم بهت جی آی اف میده
اگه نتونستی بگو تا تبدیلش به فلشم بهت یاد بدم تا قشنگ بچرخه
دمت گرم
فقط این نرم افزار برای ساختن اشکالی همچون باکسه
ولی مدل من یه دستگاه که توی تری دی مکس ساختمش و بصورت 360 درجه چروخندم و فریم فریم ازش رندر کردم حالا اینو چطور میشه ساخت ؟؟
gonbad city
04-09-2010, 00:24
منظورت از دستگاه ، دستگاه پخشه؟
gonbad city
04-09-2010, 00:32
اگه شکلت استاندارد نباشه باید از این برنامه کمک بگیری اینو بخون
شاید شما از آن دسته افرادی باشید که علاقمند ساخت انیمیشن و کارهای سه بعدی اند اما برنامه مناسب و ساده ای که پیچیدگی زیادی نداشته باشد را نمی یابید چرا که اکثر برنامه های سه بعدی ساز مثل 3D MAX آنقدر ابزار و منو دارند که شما را از کار با آن دلسرد می کند. برنامه ای که اینجا معرفی کردیم قادرست شما را به آنچه علاقمندید برساند و برای آندسته که با نرم افزار Adobe Flash کار می کنند هم نوید بخش قابلیتهای تازه ای است. جدیدترین نسخه از برنامه معروف Electric Rain Swift3D برای گرافیستها و طراحان حرفه ای ارائه شد. Swift 3D تنها نرم افزار سه بعدی ساز قدرتمندست که در راستای ساخت تصاویر سه بعدی و وارد کردن آن به برنامه پرقدرت Adobe Flash® (جهت ساخت فلشهای زیبا) از طریق ابزار وارد کننده فایلهای Swift 3D و تکنولوژی لایه هوشمند ساخته شده است. در واقع Swift3D نرم افزار Adobe Flash را تکمیل می کند. به کمک تکنولوژی لایه هوشمند ابزارها و محیط کار مناسب برنامه، این قابلیت را دارید که با سرعت، اجسام سه بعدی ایجاد کنید درحالیکه از مجموعه ابزارهای کامل و پیشرفته ای بهره مندید. تکنولوژی لایه هوشمندی که در این برنامه وجود دارد باعث می شود طراحان کنترل کاملی روی رندر وکتورهای سه بعدی طرحشان داشته باشند. این بدین معناست که تمامی قسمتهای ظاهری طرح اعم از نور، سایه، رنگ ، خطوط لبه و … بصورت خودکار در لایه های جداگانه از هم تفکیک می شوند و بصورت یک طرح تفکیک شده و قابل تنظیم درمی آیند در کنار این موضوع که حجم آنها نیز کاهش می یابد.
منبع : آسان دانلود
gonbad city
04-09-2010, 00:32
چه کنم با این موس قاطی که واسه خودش دابل میزنه و یه پستو میزنه دو پست
مدیران عزیز لطف کنین دو تا پست آف من در این تاپیک رو ترش کنن
ممنون و شرمنده
eaw_Master
05-09-2010, 11:15
شرکت نرم افزاری که دوستمون معرفی کردن یک پلاگین هم جهت ایجاد انیمیشن های فلش از خروجی تری دی استادیو ساخته که اونم به همین نام سوییفت هست البته پلاگین هست که یک موتور رندر به تری دی مکس اضافه می کنه که باید به تری دی مکس مسلط باشی واسه استفادش
Mostafa 3D
05-09-2010, 23:13
سلام
ممنون از همه دوستان ولی فکر کنم متوجه منظور بنده نشدید
فایل زیر رو اجرا کنید :
حالا روی عکس کلیک و درگ کنید
میبینید می میشه بصورت دستی عکس رو چرخوند
چه روش خوبی برای تبلیغاته
gonbad city
06-09-2010, 00:24
چه روش خوبی برای تبلیغاته
... همه را به کیش خود پندارد
Mostafa 3D
06-09-2010, 00:45
... همه را به کیش خود پندارد
موافقــــــــــــم
soha is the beSt
06-09-2010, 03:39
از دور دستگاهتون به طور 360 درجه عکس بگیر بعد از یکی از اساتید فلش بپرس که من این عکسامو چطوری اینطوری کنم:27::31:
eaw_Master
07-09-2010, 06:28
1-خوب اینجور چیز فقط با استفاده از عکس 360 درجه هستش + یه خرده اکشن اسکریپت
2- اون پلاگینی رو که گفتم واس خاطر همینه دیگه یه انیمیشن 360 درجه در تری دی استادیو میگیری و با استفاده از موتور رندری که بهت میده خروجی فلاش میگیری و بعد در یک مووی کلیپ اینپورت می کنی فریم هاشو که یه چیزی شبیه گزینه 1 بوجود میاد حال باید یه خرده اکشن اسکریپتم بنویسی و دیگر هیچ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.