مشاهده نسخه کامل
: سوالی از رندر
Wolf of aria
02-09-2010, 17:56
سلام
من خودم مایا کارمیکنم شاید دوستان دیگری مایا یا تردی مکس کارکنند
وقتی ما خواسته باشیم یه رندر با ویری یا منتالری رندر بگیریم میبینم که زمان رندر ما به نیم ساعت یا زیاتر
میشه . ماکه رندر میگیریم از یه فریم صحنه کارخود رندر میگیرم این مدت زمان را میبره اگه خواسته
باشیم یه انیمیشن با این دو پلاگین منتال ری یا ویری رندر بگیرم شاید یه چند ماهی باید کامپیوتر مصروف
رندر گرفتن باشه .
حالا من ندونیستم آیا با منتال ری یا ویری از یه انیمیشن هم رندر میشه گرفت یا یه موتر دیگه است که میگرند؟
SSS_HHH_OOO
02-09-2010, 18:20
موتورای رندر دیگه ای هم هست که باهاشون رندر میگیرن
ولی با منتال ری رو وی ری هم انیمیشن میشه رندر کرد
البته شرکت بزرگ انیمیشن دنیا یعنی پیکسار موتور رندر خودشو یعنی renderman رو داره و از اون استفاده میکنه که خیلی قدرتمنده
ولی انیمیشن و فیلمهای دیگه ای هم بوده که با منتال ری رندر شدن.
برای قضیه سرعت هم این شرکتا نمیان با یه سیستم خونگی کارشونو رندر کنن
میان تعداد خیلی زیادی سیستم غول رو بهم شبکه میکنن و با استفاده از اونا رندر میگیرین.
شرکتایی هم الان هستن که این خدمات رو میدن. صحنه رو میدی بهشون و برات به سرعت همه فریم ها رو رندر میگیرن
smspersia
02-09-2010, 18:23
دمت گرم من خودم رسما هیچی رو با منتال عوض نمی کنم
احتمالا اینو میدونی ولی می گم !!
با هر دوشون میشه انیمیشن رندر گرفت - مثلا من تو مایا با فرمت iff ر ندر می گیرم ،بعدش با نرم افزارهی کامپوزیت مثل fcheck خود مایا اونو پخش می کنم (کامپوزیت ؟؟؟)
پلاگین های رندر؟رندر من و مایا سافتوار البته بازم هست
رندر من سریع ترین موتور رندر ه واسه انیمیشنه ( البته فقط واسه مایا 2009 هستش ) که اونم یاد گیریش خیلی سخته !!
مایا سافتوارم خیلی باحاله :31: -من تا حالا فقط از این واسه انیمیشن استفاده کردم - یک دقیقه رو بخوای رندر بگیری خیلی خیلی طول بکشه یک ساعت میشه
چقدر تایپ این طول کشید!!!!!!!!
Wolf of aria
02-09-2010, 20:49
ممنون از شما .
يعني رندرمن براي مايا 2011 نيومده يا اصلاً وجود نداره.
Wolf of aria
02-09-2010, 20:59
دمت گرم من خودم رسما هیچی رو با منتال عوض نمی کنم
احتمالا اینو میدونی ولی می گم !!
با هر دوشون میشه انیمیشن رندر گرفت - مثلا من تو مایا با فرمت iff ر ندر می گیرم ،بعدش با نرم افزارهی کامپوزیت مثل fcheck خود مایا اونو پخش می کنم (کامپوزیت ؟؟؟)
پلاگین های رندر؟رندر من و مایا سافتوار البته بازم هست
رندر من سریع ترین موتور رندر ه واسه انیمیشنه ( البته فقط واسه مایا 2009 هستش ) که اونم یاد گیریش خیلی سخته !!
مایا سافتوارم خیلی باحاله :31: -من تا حالا فقط از این واسه انیمیشن استفاده کردم - یک دقیقه رو بخوای رندر بگیری خیلی خیلی طول بکشه یک ساعت میشه
چقدر تایپ این طول کشید!!!!!!!!
مايا سافتوير كه نه منظورم با منتال ري بود كه خود من هم كه خيلي دوست دارم باهاش رندر بگيرم حتا
شايد يه انيميشن .
smspersia
02-09-2010, 21:04
رندر من هست فقط رايگان نيست ؟؟
خيلي هم يادگيريش سخته -
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.