مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک Intel Core i7 920 و Corser 2GB x 3
آریا ایرانی
02-09-2010, 16:02
سلام، خوبین؟
آقا چه طور Intel core i7 920 رو اورکلاک کنم؟
چه طور 6GB Corser اورکلاک کنم؟
درباره ی اورکلاک MB تاپیکی ندیدم پس اگه می دونید بگید:
چه طور می تونم Asuse P6T Delux v2 رو اورکلاک کنم؟
ممنون... دست تون درد نکنه
می خوام دستگاهم بترکه دیگه :31:
پس راهنمایی کنید :46:
با سلام
دوست من فكر كنم شما بايد از ابتدا شروع به مطالعه كنيد . شما ابتدا بايد اطلاعات خودتون رو نسبت به پردازنده . مادربرد و چيبستهاي اون و تعداد فازهاي مادربرتون و خيلي از موارد ديگه كه مربوط به سيستمتون ميشه افزايش بديد . چون اوركلاك چيزي نيست كه يكي از كاربرها بهتون اينجا بگه بريد base clock رو از 133 به 200 افزايش بديد در حاليكه شما شايد ندونيد اصلا base clock چيه
پس ابتدا قسمت اوركلاك انجمن و آموزشهاي اونو بخونيد ضمنا در سايت شهر سخت افزار مقالاتي رو براي اوركلاك از مبتدي قرار دادن ميتونيد ببينيد
موفق باشيد
فکر نکنم نیازی به اورکلاک ای سی پی یو باشه چون این سی پی یو خاصیت turbo boost داره
آریا ایرانی
04-09-2010, 10:06
با سلام
دوست من فكر كنم شما بايد از ابتدا شروع به مطالعه كنيد . شما ابتدا بايد اطلاعات خودتون رو نسبت به پردازنده . مادربرد و چيبستهاي اون و تعداد فازهاي مادربرتون و خيلي از موارد ديگه كه مربوط به سيستمتون ميشه افزايش بديد . چون اوركلاك چيزي نيست كه يكي از كاربرها بهتون اينجا بگه بريد base clock رو از 133 به 200 افزايش بديد در حاليكه شما شايد ندونيد اصلا base clock چيه
پس ابتدا قسمت اوركلاك انجمن و آموزشهاي اونو بخونيد ضمنا در سايت شهر سخت افزار مقالاتي رو براي اوركلاك از مبتدي قرار دادن ميتونيد ببينيد
موفق باشيد
دمت گرم
آدرس شهر سخت افزار؟
یا تو Google بزنم می یاد مهندس؟ :46:
Download Master
06-09-2010, 20:25
دمت گرم
آدرس شهر سخت افزار؟
یا تو Google بزنم می یاد مهندس؟ :46:
Dadash In Maghala Ro Bekhoon Kheiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiili Alliye
Man too 5Min core i7-930 ro Bordam Balaye 4GHz
Rasti In MAghale Vase 930 Vali Vase 920 Ham Kamo Bish Javab Mide Faghat Kamtar Over Kon Motmaen Bashi
Khoshbakhtane MB Too Maghale Hamoon Mother Boarde Shomas Va Tozihat Ham Age Englisi Nesfe - Nime Ham Balad Bashid Halle
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آریا ایرانی
07-09-2010, 22:03
Dadash In Maghala Ro Bekhoon Kheiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiili Alliye
Man too 5Min core i7-930 ro Bordam Balaye 4GHz
Rasti In MAghale Vase 930 Vali Vase 920 Ham Kamo Bish Javab Mide Faghat Kamtar Over Kon Motmaen Bashi
Khoshbakhtane MB Too Maghale Hamoon Mother Boarde Shomas Va Tozihat Ham Age Englisi Nesfe - Nime Ham Balad Bashid Halle
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون خوشگلم ولی من بی سواد انگلیسی بلد نیستم :10:
کاش اگه می تونستی به صورت چند جمله ی مختصر می گفتی :46:
ممنون از محبتت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.