مشاهده نسخه کامل
: همه چيز درمورد مهندسي شبكه مايكروسافت و سيسكو
oMID-END
02-09-2010, 15:28
سلام دوستان
ميخواستم يه سري اطلاعات راجع به دوره هاي مهندسي شبكه مايكروسافت و سيسكو بهم بديد.(تمام موضوعات قديمي رو مطالعه كردم)
راجع به:
1- بازار كار ؟
2- اعتبار مدرك ؟ (نسبت به مدرك دانشگاههاي ايران)
3- آيا ارزش داره كه اول بيام و اين مدارك رو بگيرم و بعد برم دانشگاه(يا اصلا دانشگاه نرم)؟ (رشته خودم معماري هستش و تازه ميخوام وارد دانشگاه بشم)
4- بدون تحصيلات دانشگاهي در زمينه IT گرفتن اين مدارك كار سختي نيست؟ ميشه قبول شد؟
5- كدوم آموزشگاه بهتره؟ (تهران و كرج)
لطفا به من كمك كنيد چون اين ماه بايد تصميمم رو بگيرم، يا دانشگاه يا مهندسي شبكه!
نميخوام تصميمي بگيرم كه بعدا پشيمون بشم...! :13: :41: :13:
ممنون...
بازار کار داره اگر با سواد باشی و کار عملیت خوب باشه یعنی سه سوت بتونی شبکه و روتر و سوییچ config کنی.
این مدارک بین الملی هستند از شرکت های بزرگ دنیا یعنی سیسکو و.. ؟ حالا به نظر خودت مدارک دانشگاه های ایران معتبر هست یا این شرکت ها؟
به نظر من دانشگاه رو بیخیال ! ( فعلا ؟؟!)
توی کلاس های مربوط به این مدارک همه چیو می گن و هیچ ربطی هم به تحصیلات دانشگاهی IT نداره( البته کسی که توی دانشگاه خونده می شه بگی ذهنش آماده تر است.)
مدارک حرفه ای سیسکو مثل CCNA/CCNP/CCIE و.. واقعا سخت است ولی باید واقعا علاقه داشته باشی و مطالعه کنید !
الان انگار ایرانی ها برای دادن امتحانات سیسکو به مشکل برخوردند خودت یه تحقیقی بکن.
alil1369
03-09-2010, 13:49
سلام
من خودم تو دانشگاه ازاد IT میخونم جوریه که دانشجو ها بیشتر از اساتید حالیشون هست !! و سطح درس ها و اموزش ها خیلی پایین هست و همه چیز خیلی محدود اموزش داده میشه مثلا ما تو 6 واحد ( دو ترم ) طراحی سایت فقط یاد گرفتیم چطوری یه نوشته رو بزاریم و یه عکس قرار بدیم !!!!!!!! ( اینو میشه خیلی بیشتر با یه کتاب تو یه روز و موارد حرفه ای تر تو یه هفته یاد گرفت )
من خودم 4 زبان برنامه نویسی وب رو خیلی خوب بلد هستم و مسلطم روش ، بعد تو دانشگاه به جای اینکه به اطلاعاتم اضافه بشه ..... ؟
به هرحال اصلا رو مدارک دانشگاهی ایران حساب نکن حتی اون دانشگاه حسابیش که بین المللی هست و ....
دوست من با مدرک مهندسی برق شریف و مدرک مهندسی ارتباطات مخابرات دانشگاه ازاد بین المللی امام خمینی قزوین رفت دبی ادم حسابش نکردن اومد !!!
ولی به هر حال مدارک دانشگاه ایران فقط تو خود ایران اعتبار داره اونم برای سازمان های دولتی !! نه جای دیگه
داشتن تجربه کاری ، شناخت کلی رو همه چیز ( توضیح دادنش سخته ) و علاقه خیلی شرطه و باید یه سری زمینه ها رو کنارش بلد باشی مثل زبان انگلیسی که خیلی مهم و شرطه !!
من خودم 13 تا مدرک از مایکروسافت دارم 5 تا مهندسی هست 5 تا تخصصی و 3 تا دیگه هم جز
مدارک سیسکو رو امتحان دادم ( CCNA ,CCNP ) ولی متاسفانه بخاطر بعضی مسایل مثل تحریم و ممنوع خروج بودنم فعلا مشکل خوردم
CEH رو هم همین طور ...
اگهی های استخدام شرکت های خاص و معتبر ( مثل نمایندگی های رسمی شرکت های بین المللی و گروه هایی مثل ایرانسل ،پارس انلاین و..... ) تو روزنامه دقت کرده باشی برای استخدام رده های بالا و پایین همیشه تجربه و سابقه کاری ، مدرک معتبر ( نه دانشگاهی مثلا برای شبکه MCSE ,MCITP ) و زبان انگلیسی ( حتی خیلی اگهی ها به زبان انگلیسی چاپ میشه ) مهم هست !!
و همون طور که dsa dsa گفت باید علاقه داشته باشی و مطالعه کنی و یه مورد دیگه هم هست که اونم اینه فقط با مطالعه نمیتونی به نتیجه برسی باید عملی هم کار کنی و تجربه بدست بیاری و بتونی مواردی که خارج از مطالعه هم هست انجام بدی
ولی پیشنهاد میکنم جفتش رو باهم شروع کنی و ادامه بدی اگه در توانت هست
اگه خواستی بیشتر راهنماییت کنم برام پیام خصوصی بزار
عملی کار کردن در زمینه شبکه خیلی خیلی مهمه ! باید با ابزارهای واقعی بتونی کار کنی برای اینکه :
1 - از خونده هات چقدر فهمیدی و چقدرشو می تونی عملی کنی !
2 - ایراد و نکته های کار رو پیدا کنی .
سلام دوستان
من تقريبا شرايطي مثل oMID-END دارم(البته الان). من كارداني كامپيوترم. و الان كنكور قبول شدم براي كارشناسي ، اما دانشگاه اون چيزي كه من مي خوام بهم نمي ده... مي خوام برم دنبال مهندسي شبكه, ... .
ممكنه كمكم كنيد و بگيد از كجا شروع كنم ؟ مثلا كدوم آموزشگاه ؟ كدوم مدرك؟؟؟ (من دنبال چيز ياد گرفتن و كار كردنم)
اين آي دي من ، خواهش مي كنم هر كي تجربه و اطلاع داره كمكم كنه : SnOoOoOpy_z
ممنون مي شم ازتون.
بچه ها حالا مدركش واقعا بين الملليه؟ يعني معتبره؟؟ از مايكروسافت؟(اگه مي خوايم معتبر باشه بايد چي كار كنيم؟؟؟)
آخه من توي مطالبه قبلي خوندم كه چند نفر گفته بودن اين ْموزشگاهها دروغ مي گن و .... اينا.
لطفا منو بي جواب نذاريد، من دانشگاهو دارم ول مي كنم و خيلي عجله دارم:(
alil1369
10-10-2010, 22:42
هر کی میخواد بره دنبالش تو ایران حتما دقت کنه که از خود اموزشگاه بهتون مدرک نمیدن
من خودم 13 تا مدرک از مایکروسافت دارم و تو ایران امتحان ندادم و یا تو دبی یا ترکیه یا انگلیس امتحانامو دادم
تو امضام ادرس سایتم هست اونجا لینک سایتم هست و از ونجا میشه چک کرد پروفایل مایکروسافتم رو ( Transcript ) اگه هم کسی راهنمایی بهتر میخواد باهام تماس بگیره راحت تر میتونم توضیح بدم و کمکش کنم ( شمارم تو امضام هست )
بابا شما چقدر كارت درسته!
خدارو شكر يه آدم با تجربه پيدا شد جواب مارو بده.
من خيييييلي عجله دارم.............................. ؟؟؟؟
دوستان من امروز از موسسه كهكشان پرسيدم راجع به مدركش.
گفتن كه بين الملليه و از طريق يه سنتر تو يك كشور ديگه به نام شما ميشه ، آزمونهاشم همين طور راستي.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.