ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعال کردن همه ی هسته های پردازنده Core i7 920

آریا ایرانی
02-09-2010, 15:17
سلام، خوبین؟
آقا به ما گفتن که پردازنده ت با دو هسته کار می کنه! من این همه هزینه کردم که اینجوری بشه؟
می خوام بدونم چه جوری می شه از همه ی قدرت پردازنده ی Core i7 920 استفاده کرد و همه ی هسته هاش فعال بشه؟
باید تنظیمات مادربرد رو دست کاری کنم؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.

K1lou
02-09-2010, 15:25
با سلام
دوست من منظورتون رو درست متوجه نشدم اما پردازنده شما با 4 تا هسته كار ميكنه . تازه قابليت ht اونو براي سيستم عامل يك پردازنده هشت هسته اي هم ميكنه
اما احتمالا منظور كسي كه به شما اين حرف رو گفته اينه كه اكثر برنامه ها در حال حاضر ميتونن از دو هسته پردازنده استفاده كنن . خوب در اينگونه برنامه يك دو هسته اي با فركانس بالاتر از يك پردازنده 4 هسته اي با فركانس پايين بهتر عمل ميكنه اما شما نگران نباشيد چون اكثر برنامه ها دارن بهينه ميشن براي استفاده از 4 هسته
ضمنا پردازنده شما هم جزو پردازنده هاي جديد اينتل است پس جاي هيچ نگراني وجود نداره
موفق باشيد

آریا ایرانی
02-09-2010, 15:38
با سلام
دوست من منظورتون رو درست متوجه نشدم اما پردازنده شما با 4 تا هسته كار ميكنه . تازه قابليت ht اونو براي سيستم عامل يك پردازنده هشت هسته اي هم ميكنه
اما احتمالا منظور كسي كه به شما اين حرف رو گفته اينه كه اكثر برنامه ها در حال حاضر ميتونن از دو هسته پردازنده استفاده كنن . خوب در اينگونه برنامه يك دو هسته اي با فركانس بالاتر از يك پردازنده 4 هسته اي با فركانس پايين بهتر عمل ميكنه اما شما نگران نباشيد چون اكثر برنامه ها دارن بهينه ميشن براي استفاده از 4 هسته
ضمنا پردازنده شما هم جزو پردازنده هاي جديد اينتل است پس جاي هيچ نگراني وجود نداره
موفق باشيد

خیلی ماهی :10:
ولی چه کار کنم تا از قابلیت HT استفاده کنم؟

K1lou
02-09-2010, 15:58
با سلام
نيازي نيست شما كاري انجام بدين . در اين حالت هم نياز به بهينه بودن نرم افزار براي استفاده از اين هسته هاي مجازي است با اين وجود خود اين هسته هاي مجازي هيچوقت نميتونن جاي هسته هاي واقعي رو بگيرن و اگر همه شرايط مهيا باشه و نرم افزار از اين هسته هاي هم علاوه بر هسته هاي واقعي استفاده كنه چيزي حدود 30 درصد افزايش كارايي رو خواهيد داشت

mojtaba0007
04-09-2010, 12:40
تو TASK MANAGER معلومه ديگه اگه 8 قسمتي نبود از تو BIOS مادر بردت HYPER TREADING رو فعال كن

آریا ایرانی
05-09-2010, 15:30
تو TASK MANAGER معلومه ديگه اگه 8 قسمتي نبود از تو BIOS مادر بردت HYPER TREADING رو فعال كن
آره 8 تاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]