ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک موقت: تبریک به Ultimator و neopersia عزیز، مدیران جدید بخش طراحی وب! ?!~!؟

DaRiOuShJh
02-09-2010, 13:07
دوستان حتما شما هم متوجه تغییراته اخیر انجمن شدید

mohsen khan عزیز، مدیر قدیم انجمن پس از زحمات بسیارشون برای این بخش و بخش اینترنت، بازنشسته شدند و در حال حاضر دو دوست قدیمی مون مهندسین نیما و یاسر عزیز مدیریت بخش طراحی وب را بر عهده گرفتن!

منم به سهمه خودم دوباره از محسن جان برای زحماتشون در این مدت قدردانی میکنم و به این دوستان تبریک میگم و امیدوارم که این بخش مانند چند وقت پیش به قوی ترین و مفیدترین منابع موجود در زبان فارسی برای هم میهنانمان در world wide web تبدیل شود! همی و بسی!×!

دوستان در کنار تبریک گفتن و سیل اسمایلی! اگر نظر یا پشنهادی در راستای کار انجمن دارید هم اشاره کنید تا هم تاپیک از یک نواختی و تک بعدی بودن در بیاد هم این دوستان راحت تر بتونن محیطی کاربر پسند تر برای ما مهیا کنند...

با تشکر
دوستدار شما
داریــــــــــــوش
از طرف بچه های باحال محله ی طراحی وب و کوچه بن بست های مجاور محدوده!!!:31::10:

hamidras
02-09-2010, 14:36
چه جالب جوابتو داد حال کردم:دی

Bill Gates
02-09-2010, 18:51
اخطار ها: 1/0 (0)

منم تبریک میگم

لطفا زودتر یه سر و سامونی به انجمن بدید :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:27:

DaRiOuShJh
02-09-2010, 20:12
دوستان شولوغ نکنید!!!
اون کارت زرد در اصل یک trophy است که به دلیل زحمات اخیر اینجانب است شخصا به بنده اعطا شده:21: درخواستی هم بوده:31:
حالا دیدید 2 تا شد اخراج شدم لابد خلافه این موضوع صادق بوده:27:

به جا حاشیه جات تبریک بگید و نظرات سازنده بدید وگرنه از اینا میگیرد ها --> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینطور که بحثش بوده همیشه طبقه بندی موضوعی انجمن همیشه مده نظر بوده منتها به نظره من هر چند که این کار انجمن رو منظم تر میکنه و کاره کاربرهای جدید رو آسون میکنه ولی از طرفی تا حدودی کارو برای مدیران و .... سخت تر میشه به مراتب
چون رسیدگی بیشتری میخواد و در صورت لزوم باید یه مقدار سخت گیرانه تر با کاربران خاطی برخورد بشه

ولی به نظرم اگه یه تاپیک راهنمای نسبتا کامل برای جاهاییکه پست ها باید زده بشه و راهنمای اصطلاحات مختلف زده بشه کمک خوبی بتونه بکنه

در مورد الگو و طرح اولیه تقسیم بندی هم به نظرم چند تا انجمن مطرح انگلیسی رو در نظر بگیریم و از اونا کمک بگیریم

یه طرح کلی دارم که از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته شده ...ببینید چه طوره:
Client Side

HTML, XHTML & CSS hdk[h اینجا زبون های پایه و بیس مورد بررسی قرار میگیرند
Javascipt, VBscript اینو جدا کردم از بعدی تا موضوعات مقدماتی و پایه در باره این زبون ها اینجا بررسی بشه

Ajax library and frameworks - Jquery, dojo, etc به نظرم برای هر کدوم از کتابخونه ها یه انجمن زیر مجموعه ایجاد بشه در این بخش خیلی خوبه

Web Graphic & Templates Section مباحث گرافیکی نظیر بنر ها و قالب ها و ... همینطور optmize انها برای استفاده در طراحی وب جدا از بخشه گرافیک پی سی
hosted Blogs and tools for Bloggers به نظرم اون بخشه بلاگ رو هم بشه از انجمنه اینترنت جدا کرد اینجا گزاشت بهتره چون ربطی به اونجا نداره، اینجا هم ماله کاربران بلاگ فا و بلاگ اسپات و ... که سوالای ریز و درست دارن

ُُُServerside

Sql, cgi, perl مباحث پایه و اولیه
php
asp / asp.net
free scripts - websites & ... معرفی اسکریپت و سایت ها و ....، درخواست ها هم میتونه زیر بخش این انجمن بشه

حالا برای CMS ها و .... نمیدونم بخشه جدایی در نظر بگیریم یا زیر مجموعه سرور ساید بزاریم! به نظرم اونا هم یه بخشه جدا بشن بهتره

فعلا همینا

alidata2010
02-09-2010, 20:17
این بنده خدا داره تشکر میکنه ازتون چرا بهش اخطار میدین:16::16::16:

pedramch
02-09-2010, 20:21
:دی
داریوش جان خودم هواتو دارم!
آقا تبریک تبریک تبریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک :27:

ممنون/:5:

Ultimator
02-09-2010, 20:57
ممنون داریوش جان از نظراتت یه سری تغییرات تیم مدیریت خودش در نظر داره حتما پیشنهاداتی که اینجا مطرح بشه هم بررسی و لحاظ میشه

لطفا اسپم هم ندین بچه ها مسائل تفریحی(!) و تبریکی رو تو پروفایل مطرح کنین و بذارین تو تاپیک بیشتر به مسائل انجمن پرداخته بشه .

David.Jn
02-09-2010, 21:28
اینطور که بحثش بوده همیشه طبقه بندی موضوعی انجمن همیشه مده نظر بوده منتها به نظره من هر چند که این کار انجمن رو منظم تر میکنه و کاره کاربرهای جدید رو آسون میکنه ولی از طرفی تا حدودی کارو برای مدیران و .... سخت تر میشه به مراتب
چون رسیدگی بیشتری میخواد و در صورت لزوم باید یه مقدار سخت گیرانه تر با کاربران خاطی برخورد بشه

ولی به نظرم اگه یه تاپیک راهنمای نسبتا کامل برای جاهاییکه پست ها باید زده بشه و راهنمای اصطلاحات مختلف زده بشه کمک خوبی بتونه بکنه

در مورد الگو و طرح اولیه تقسیم بندی هم به نظرم چند تا انجمن مطرح انگلیسی رو در نظر بگیریم و از اونا کمک بگیریم

یه طرح کلی دارم که از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته شده ...ببینید چه طوره:
Client Side

HTML, XHTML & CSS hdk[h اینجا زبون های پایه و بیس مورد بررسی قرار میگیرند
Javascipt, VBscript اینو جدا کردم از بعدی تا موضوعات مقدماتی و پایه در باره این زبون ها اینجا بررسی بشه

Ajax library and frameworks - Jquery, dojo, etc به نظرم برای هر کدوم از کتابخونه ها یه انجمن زیر مجموعه ایجاد بشه در این بخش خیلی خوبه

Web Graphic & Templates Section مباحث گرافیکی نظیر بنر ها و قالب ها و ... همینطور optmize انها برای استفاده در طراحی وب جدا از بخشه گرافیک پی سی
hosted Blogs and tools for Bloggers به نظرم اون بخشه بلاگ رو هم بشه از انجمنه اینترنت جدا کرد اینجا گزاشت بهتره چون ربطی به اونجا نداره، اینجا هم ماله کاربران بلاگ فا و بلاگ اسپات و ... که سوالای ریز و درست دارن

ُُُServerside

Sql, cgi, perl مباحث پایه و اولیه
php
asp / asp.net
free scripts - websites & ... معرفی اسکریپت و سایت ها و ....، درخواست ها هم میتونه زیر بخش این انجمن بشه

حالا برای CMS ها و .... نمیدونم بخشه جدایی در نظر بگیریم یا زیر مجموعه سرور ساید بزاریم! به نظرم اونا هم یه بخشه جدا بشن بهتره

این بخش گرافیک وب و هاستینگ و به مشکل برخوردن خیلی از کاربرا واقعاً لازمه

ولی فکر میکنم Vbscript و ASP زیاد طلبه نداشته باشه اونو بزارین جزو بخش کلی طراحی وب

بخش بلاگ هم واقعاً لازمه چون بلاگرهای زیادی رو الان تو فروم میبینیم که میان سوال میپرسن

فکر میکنم اگه تفکیک بخش قراره داده بشه بخش پایگاه داده هم لازمه
شامل Mysql , SqlServer

یه تاپیک داریم به واسه بحث های مهم انجمن اگه واسه هر کدوم از این بخش ها یکی از این تاپیک ها زده بشه خیلی خوبه
البته الان نه واسه بعد

نظر من اینکه که واسه Cms ها یه بخش جداگانه در نظر گرفته بشه واگه لازم دیدید واسه هر کدوم از Cms های معروف یک بخش جداگانه قرار بدید

فقط با بخش freescript یکم مشکلات هست چون فکر میکنم اینجوری هر کی یه اسکریپت در پیت رو هم پیدا کنه میاد میزاره یهو تاپیکش میشه تاپیک افزایش پست:دی
اسکریپتهای free رو میشه از تو نت گیر آوارد خیلی راحت
ولی اگه یه بخشی باشه واسه سوالات این اسکریپتها بدک نیست یعنی هر کی با یکی از این اسکریپتهای آماده مشکلی داشت بیاد توضیح لازم رو از دوستان بخواد(ولی باز فکرمیکنم اونم لازم نباشه)

خود بخش asp.net هم فکر میکنم باید یه تفکیاتی توش انجام بشه که خود نیما استادشه

DaRiOuShJh
04-09-2010, 20:34
مهندس نیمای عزیز! میگم بابا ذوقه بچه های مردم رو کور کردی ترسوندیشون بنده خدا ها رو:31:
بزار خوش باشن یه مقدار
اینطوری که پست ندن به جایی هم نمیرسیم ها

تغییراته انجمن در چه مرحله ای هست برادر؟ مهندس یاسر هم گمونم سرش بد به انجمنه خودش گرمه:20:

hamidras
04-09-2010, 20:38
ایجاد بخش اموزش کار با کنترل پنلا مثل cpenel و مباحث مزبوط به دامنه هم بد نیست.

Ultimator
05-09-2010, 00:34
مهندس نیمای عزیز! میگم بابا ذوقه بچه های مردم رو کور کردی ترسوندیشون بنده خدا ها رو:31:
بزار خوش باشن یه مقدار
اینطوری که پست ندن به جایی هم نمیرسیم ها

تغییراته انجمن در چه مرحله ای هست برادر؟ مهندس یاسر هم گمونم سرش بد به انجمنه خودش گرمه:20:
من که چیزی نگفتم :دی

در حال پیشرفته !

ایجاد بخش اموزش کار با کنترل پنلا مثل cpenel و مباحث مزبوط به دامنه هم بد نیست.

چیزایی شبیه به این در نظر گرفتیم

neopersia
05-09-2010, 04:38
تغییراته انجمن در چه مرحله ای هست برادر؟
در جریان هست. یه کم از قبلنا سریعتر :دی

ولی در هر حال اول به یک طرح جامع برسیم بهتره چون بعداً بخوایم دوباره عوض کنیم باید شیش هفت ماه دنبالش باشیم!
طرحی که ما داریم با یه کم تغییرات به نظر من خوبه. باید بررسی بشه تا ببینیم نتیجه نهایی چی میشه

ابنجا هم اگر دوستان نظر خودشون رو بگن میتونه به جمع بندی ما کمک کنه

مهندس یاسر هم گمونم سرش بد به انجمنه خودش گرمه
نه بابا اونجا هم نیستم :دی اما به زودی در هر دو جا فوق فعال خواهم بود

eAmin
05-09-2010, 23:46
سلام

ما هم به نوبه خودمون تبریم عرض می کنیم، و برای محسن عزیز هم آرزوی موفقیت می کنیم.

و اما در مورد بخش هایی که قرار اضافه بشه ما هم از خودمون نظراتی رو بازگو کنیم.
در مورد بخش JavaScript بسیار موافقم، یعنی یکی از ضروریات هست، ولی در مورد بخش Framwork ها و Library ها نظر من اینه یک زیر مجموعه ایجاد بشه که تمامی فریمورک ها و کتابخوانه های موجود رو پوشش بده، اینکه ما برای فریمورک خاصی بخش جداگانه ای انتخاب کنیم، اولا باعث شلوغی بیش از حد انجمن میشه، و کنترل اون سخت تر، دوما کلا فریمورک جماعت در جاوااسکریپت زیاد گسترده نیست که بخوایم براش بخش جداگانه ای ایجاد کنیم، همون یک کافی هست، سوما در جاوااسکریپت فریمورک ها و کتابخوانه های بی شماری وجود داره، حتی اگر معروفترینها رو هم بخواید قرار بدید کمتر از 7-8 نیست! و زیاد جالب نیست فقط برای فریمورک خاصی زیر مجوعه ایجاد کنیم، اینکار یکجور تبلیغ به حساب می یاد و شایسته یک انجمن بزرگ نیست، و بیشتر اینکارها برای سایتهای Official هست تا فرومهای غیر مرتبط. این از این:دی

نظرم در مورد CMS ها هم همینطوره. اینم از این.:دی

در مورد بخش MSSql و MySql: البته با عذر خواهی از داود عزیز، اینکار هم زیاد برای یک انجمن طراحی وب جالب نیست، کلا این دو سطح برنامه نویسی هستن و قسمتی هم دارن برای توسعه دهندهای وب، البته MySql تا جایی که شواهد نشون می ده بیشتر در Server Side طرفدار داره تا Desktop! و اینکار بازهم باعث شلوغی بیش از حد میشه از نظر من.
کلا نتیجه گیری که از این قسمت اگر بخوایم بکنیم اینه که، اگر MSSql و MySql در بخش برنامه نویسی ایجاد بشه و نه در بخش طراحی وب کار عاقلانه ای به نظر می یاد.

کلا این نظرات از بنده حقیر بود که تو این چندساله بالا پایینش کردم تا به این نتیجه رسیدم، درضمن ما چاکر همه بروبکس هستیم.:10:
قربونتون.:20:

Ultimator
06-09-2010, 12:32
سلام

ما هم به نوبه خودمون تبریم عرض می کنیم، و برای محسن عزیز هم آرزوی موفقیت می کنیم.

و اما در مورد بخش هایی که قرار اضافه بشه ما هم از خودمون نظراتی رو بازگو کنیم.
در مورد بخش JavaScript بسیار موافقم، یعنی یکی از ضروریات هست، ولی در مورد بخش Framwork ها و Library ها نظر من اینه یک زیر مجموعه ایجاد بشه که تمامی فریمورک ها و کتابخوانه های موجود رو پوشش بده، اینکه ما برای فریمورک خاصی بخش جداگانه ای انتخاب کنیم، اولا باعث شلوغی بیش از حد انجمن میشه، و کنترل اون سخت تر، دوما کلا فریمورک جماعت در جاوااسکریپت زیاد گسترده نیست که بخوایم براش بخش جداگانه ای ایجاد کنیم، همون یک کافی هست، سوما در جاوااسکریپت فریمورک ها و کتابخوانه های بی شماری وجود داره، حتی اگر معروفترینها رو هم بخواید قرار بدید کمتر از 7-8 نیست! و زیاد جالب نیست فقط برای فریمورک خاصی زیر مجوعه ایجاد کنیم، اینکار یکجور تبلیغ به حساب می یاد و شایسته یک انجمن بزرگ نیست، و بیشتر اینکارها برای سایتهای Official هست تا فرومهای غیر مرتبط. این از این:دی

نظرم در مورد CMS ها هم همینطوره. اینم از این.:دی

در مورد بخش MSSql و MySql: البته با عذر خواهی از داود عزیز، اینکار هم زیاد برای یک انجمن طراحی وب جالب نیست، کلا این دو سطح برنامه نویسی هستن و قسمتی هم دارن برای توسعه دهندهای وب، البته MySql تا جایی که شواهد نشون می ده بیشتر در Server Side طرفدار داره تا Desktop! و اینکار بازهم باعث شلوغی بیش از حد میشه از نظر من.
کلا نتیجه گیری که از این قسمت اگر بخوایم بکنیم اینه که، اگر MSSql و MySql در بخش برنامه نویسی ایجاد بشه و نه در بخش طراحی وب کار عاقلانه ای به نظر می یاد.

کلا این نظرات از بنده حقیر بود که تو این چندساله بالا پایینش کردم تا به این نتیجه رسیدم، درضمن ما چاکر همه بروبکس هستیم.:10:
قربونتون.:20:
نظراتت همسو با نظرات ماست خشنود گشتیم :دی

درمورد جاوا اسکریپت و فریمورکها و اونطرف سی ام اس ها نظر خودمون هم همینه و لایحه ای که فرستادیم (!) همینشکلی بود

دیتابیس هم تا جایی که فعلا مشخصه برنامه های ویژه ای داریم (!) ولی محدوده اش خارج از مسائل انجمن وبه :دی

Mohammad King
07-09-2010, 21:53
سلام

دوستان تبریک عرض میکنم خدمت نیمای عزیز یاسر عزیز و بهزاد عزیز.

به امید پیشرفت انجمن

انجمن طراحی هم خیلی کامل شده اینا همه نشون دهنده مدیریت خوب یاسر و نیما هست. :)

موفق باشید

mmiladd
07-09-2010, 21:54
سلام..

تبريك مي گم به دوستان.. هميشه از اين قسمت پي سي ورد اطلاعات كاملي رو جمع مي كنم..

تشكر از دوستان..

DaRiOuShJh
07-09-2010, 23:20
به به به
چه کردن این دو تهمتن!×!
کاری که از چند سال پیش باید انجام میشد بالاخره انجام شد!

جای تشکر داره این همه پیگیری و استقامت:31: (هندونه بود من بابه زیر بغله مدیران)

ولی کوچه پس کوچه زیاد شده ها!×! باید RSS ای چیزی اد مکنیم تا بتونیم به همه جا سر بزنیم

راهکاری چیزی دارید؟

DaRiOuShJh
07-09-2010, 23:26
به به به
چه کردن این دو تهمتن!×!
کاری که از چند سال پیش باید انجام میشد بالاخره انجام شد!

جای تشکر داره این همه پیگیری و استقامت:31: (هندونه بود من بابه زیر بغله مدیران)

ولی کوچه پس کوچه زیاد شده ها!×! باید RSS ای چیزی اد مکنیم تا بتونیم به همه جا سر بزنیم

راهکاری چیزی دارید؟

hamidras
07-09-2010, 23:28
به نظرم به جای انجمن فروشگاه ساز ها انجمن وردپرس کاربردی تره چون قشر کمتری نیاز به فروشگاه ساز داره .

در ضمن فروشگاه ساز ها قطعا به تبلیغ بعضی سایتای فروشنده ختم میشه که خلاف قوانینه.

DaRiOuShJh
07-09-2010, 23:42
حمید جان اتفاقا فروشگاه ساز ها که خیلی مهمن
نمخصوصا الان از هر 10 ننفر که به من میگن کار دارن حدودا 8 نفرشون فروشگاه جات میخواد

از طرفی اسکریپت ها و ... مورد بررسی قرار میگیره حالا تک و توک نمونه هم باید قرار بگیره

به نظرم در مورده اون موضعه لینک دادن و ... یه مقدار حداقل تو بخش طراحی وب تخفیف قائل شن! چون بالاخره هر چی باشه لینک به سایت های مختلف زیاده

ولی وردپرس هم 100 درصد مورده توجه قرار میگیره

hamidras
07-09-2010, 23:45
حمید جان اتفاقا فروشگاه ساز ها که خیلی مهمن

مهم بودن مهم نیست:27: فراگیر بودن مهمه:دی

ولی وردپرس هم 100 درصد مورده توجه قرار میگیره
:40:

David.Jn
08-09-2010, 00:01
مهم بودن مهم نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراگیر بودن مهمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یه چیز که مهم میشه فراگیر هم میشه اینطور نیست

خوب منم به نوبه خودم تبریکات
ایشالا چرخش واستون بچرخه:دی
یه خونه تکونی اساسی شد
خدا کنه کاربرا هم رعایت کنن و هر تاپیک رو تو بخش خودش بزنن که دیگه انتقال دادن واسه بروبچ سخت میشه

hamidras
08-09-2010, 00:06
خوب یه چیز که مهم میشه فراگیر هم میشه اینطور نیست

خیر:دی

مثلا دارویی که واسه پیوند عضو استفاده میشه خیلی مهمه ولی فراگیر نیست!.

ولی استامینوفن که مهم نیست اینقده فراگیره!!!

(پیوند گودرز و شقایق هم مبارک!)

در کل هوای وردپرسم داشته باشید:دی

Ultimator
08-09-2010, 00:09
ورد پرس هم داریم که !

سیستم های مدیریت محتوا عمومی
سیستم های مدیریت محتوایی مانند جوملا نیوک وردپرس موبل تایپ و ... که برای مدیریت محتوای سایتها و بلاگها استفاده میشود
وردپرس شاخه جدا داشته باشه اونوقت جوملا هم باید داشته باشه ! اونوقت چرا نیوک نداشته باشه ؟ دیتالایف چی کم داره ؟ :دی ام تی مگه آدم نیست ؟ :دی اما در عوض فروشگاه یه نوعه ! هم ارز سی ام اس

مهم بودن مهم نیست فراگیر بودن مهمه
:دی جمله فلسفی بود :دی ؟
اگه فراگیر بودن مهمه طراحی وب باید کلا حذف بشه در مقابل انجمنهای فراگیر و پر طرفداری مثل گیم سخت افزار نرم افزار و موبایل !!! :دی
درسته که ما جزو خواصیم اما مهمیم ! :دی

hamidras
08-09-2010, 00:16
وردپرس شاخه جدا داشته باشه اونوقت جوملا هم باید داشته باشه ! اونوقت چرا نیوک نداشته باشه ؟ دیتالایف چی کم داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ام تی مگه آدم نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در عوض فروشگاه یه نوعه ! هم ارز سی ام اس

کاملا قانع کننده بود:دی توجه نکرده بودم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمله فلسفی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟

جمله شانسکی بود:دی

DaRiOuShJh
08-09-2010, 05:51
خوب حالا که مدیرا خودین یه گلگی شدید کنم:31:

اگر قراره فعالیت مفید داشته باشیم و اینکه مقالاتی که خودمون نوشتیم رو در این انجمن قرار بدیم خوب باید حداقل حق کپی رایتشون رو برای خودمون محفوظ بدونیم و در حده یه لینک به مقاله اصلی در سایتمون به عنوان منبع ذکر کنیم! ا ز طرفی بعضی محدودیت ها در این انجمن اجازه قرار دادن خیلی موارد و مثال ها رو نمیدن در نتیجه کاربر باید در جایی غیر از انجمن آنها رو مشاهده کنه!

متاسفانه مدتهاست دامنه و یا ادرس های خیلی از دوستان من جمله خوده بنده به کلمات ســـانسور شده انجمن اضافه شده در نتیجه هر چی گزاشتیم و بخوایم بزاریم نمیتونیم لینکی مستقیم بزاریم
جدا از اینکه مثلا خوده بنده این همه آموزش در انجمن های مختلف گزاشته بودم همه لینک ها و ... مشکل دار شدند و از کارایی خودشون افتادند:13:

لذا خواهشمندم هر چه سریعتر این کلمات از بلک لیست حذف شوند:20:تا حداقل از این به بعد مشکلات این قبیلی نداشته باشیم

با تشکر

از طرف داریوش و جمعی از بچه های گوشه نشین انجمن طراحی وب و رفقا

DaRiOuShJh
08-09-2010, 06:40
خوب با اجازه مدیران عزیز من دارم چند تا تاپیک کلیدی در بخش های مختلف که جدید به انجمن اضافه شدند اضافه میکنم تا جلوی بحث های متفرقه از همین ابتدا گرفته بشه:20:
حالا احیانا اگه تاپیک های مشابه قدیمی داشتیم سره فرصت اونا رو هم ادغام میکنیم

پیشنهاد هم میکنم در رابطه با خاطیان اشد مجازات در نظر گرفته بشه:31:

چون با این حجم زیر بخش ها و ... کاره مدیریت همینطوری به اندازه کافی سنگین هست
دیگه وقتی برای بستن و انتقال تاپیک های متفرقه نمیمونه

به نظر میاد دوباره باید بسیج عمومی اعلام کنیم و تاپیک های مفید رو لیستی چیزی کنیم

Ultimator
08-09-2010, 11:23
100% تو آمار کارت های قرمز از بقیه عقبیم :دی باید برسیم :دی

----

یه فرا خان یا فرا خانومی بیاد جمع کنه همش رو :دی

کم کم یه دوستانی شروع کردن ، فکر کنم بهتره برای شروع هر کس تاپیکهای مفید خودش رو لیست کنه برای انتقال چون اکثر حجم انجمن و تاپیکهای مقیدش برای کاربرای ثابت ماست :)

Ship Storm
08-09-2010, 16:53
سلام
به به
من تبریک میگم :31: این پیروزی رو :31:

mehdi_pro2
08-09-2010, 17:44
زود مسابقه طراحي وب برگزار كنيد :31:

neopersia
08-09-2010, 18:11
زود مسابقه طراحي وب برگزار كنيد :31:
مسابقه هم انشالله به موقعش. تازه ما بعد از یک سال و چند ماه دیشب موفق به شاخه بندی انجمن شدیم :دی
فعلن تا این تاپیک ها منتقل شه و انجمن نظم خودشو به دست بیاره یه مقدار کار میبره

pedramch
08-09-2010, 18:23
باسمه تعالی
از دوستان عزیز خواهش میکنم برای تسریع در عمل انتقال تاپیک ها و اسقاط کردن تاپیک های فرسوده :27: با مدیران محترم نهایت همکاری را به عمل آورید!
بدیهی است هر شخص حقیقی یا حقوقی میبایست تاپیک های مهم و نیمه مهم شاخه فعالیت خود را شناسایی ، و جهت اقدام موارد مربوطه را طبق نامه ای کتبا به مدیریت محترم اعلام نماید.
در نهایت لطف و توفیق روزافزون خداوند را برای شما خواستارم...
والسلام/ پدرام چراغی 1389/6/17

Ultimator
08-09-2010, 18:35
زود مسابقه طراحي وب برگزار كنيد

چه مسابقه ای ؟ :دی
پیشنهاد بدین بره تو صف :دی

پست پدرام هم تایید میشه لطفا همکاری کنین :دی

+

جالبه 6 تا پست آخر ، آواتارشون سینماییه :دی لازم شد بعد از تجاوز به انجمن گرافیک یه تجاوز م به انجمن فیلم بکنیم :دی

کسی متوجه شعبه ما تو انجمن گرافیک شده بود اصلا ؟ :دی

pedramch
08-09-2010, 18:43
جالبه 6 تا پست آخر ، آواتارشون سینماییه:دی لازم شد بعد از تجاوز به انجمن گرافیک یه تجاوز م به انجمن فیلم بکنیم :دی
اونجا رو بیخیال بابا:دی دارن کارشونو میکنن بدبختا...:27:

کسی متوجه شعبه ما تو انجمن گرافیک شده بود اصلا ؟ :دی
کو؟ کجا؟ کی؟ چی؟ :دی
آها دیدمش:دی نیما داره تو انجمن ها رخنه میکنه:27:

Aref_2008
08-09-2010, 18:54
من حدود 50.60 تا آموزش طراحي وب { php.css.html.asp.net و...} آپلود كردم ولي حوصله ندارم بزارمشون تو انجمن كسي اينكارو مي كنه؟ :10:

Ultimator
08-09-2010, 19:19
من حدود 50.60 تا آموزش طراحي وب { php.css.html.asp.net و...} آپلود كردم ولي حوصله ندارم بزارمشون تو انجمن كسي اينكارو مي كنه؟ :10:

بفرستین به اسم شما میذاریم انجمن آموزش یا شاخه مربوطه

Bill Gates
08-09-2010, 19:20
فیلم . pdf چیه آموزش ها؟

Aref_2008
08-09-2010, 19:40
فیلم . pdf چیه آموزش ها؟

pdf فرستادمش براي نيما :10:

سهیل ولف
08-09-2010, 21:03
با کلی تاخیر صمیمانه تبریک میگم:40:

DaRiOuShJh
08-09-2010, 21:20
این موضوعه شعبه تو انجمنه گرافیک چیه؟
همون زیر مجموعه خودمون اونجاست؟ گرافیک؟

من اونجا رو دیشب حمله کردم گرفتم:31: به کسی هم نمیدمش!:31::31:

یه مقدار درگیرم این چند روز وگرنه به جاهای دیگه هم حمله میکردم

راستی تاپیک هایی که ایجاد کردم تو بخش هاب جاوااسکریپت و گرافیک چه طورن؟ خوبن؟

Aref_2008
08-09-2010, 22:45
فكر كنم منظور نيما بخش تمپلیت، گرافیک و نرم افزار های وب بود. واقعا ديگه انجمن فلش و فتوشاپ بايد بندازيم كنار چون آقا داريوش زحمت كشيدن اموزش هاي خيلي خوبي گذاشتن داخل انجمن گرافيك طراحي وب! عجب خر تو خري شده ها :31:

eAmin
08-09-2010, 22:50
راستی تاپیک هایی که ایجاد کردم تو بخش هاب جاوااسکریپت و گرافیک چه طورن؟ خوبن؟
خوب که خوبن، یعنی موضعات پرطرفداری هستن و استقبال ازشون می شه، ولی این وسط یه چیزی هست: به نظرت بعدها که این تاپیکها هزارصفحه ای شد برای جستجو کردن به مشکل بر نمی خورن کاربرا؟

راستش من بقیه رو نمی دونم ولی همینجوریش هم حوصله دوتا سرچ کردن تو انجمن رو هم ندارم:دی آخه می دونی که اول تو انجمن جستجو می کنی و تاپیک مورد نظرت رو پیدا و بعد از اون تا بیای ببینی کدوم صفحه است پیر می شی، مجبوری دوباره تو تاپیک مربوطه جستجو کنی:دی

Ultimator
08-09-2010, 23:06
خوب که خوبن، یعنی موضعات پرطرفداری هستن و استقبال ازشون می شه، ولی این وسط یه چیزی هست: به نظرت بعدها که این تاپیکها هزارصفحه ای شد برای جستجو کردن به مشکل بر نمی خورن کاربرا؟

راستش من بقیه رو نمی دونم ولی همینجوریش هم حوصله دوتا سرچ کردن تو انجمن رو هم ندارم:دی آخه می دونی که اول تو انجمن جستجو می کنی و تاپیک مورد نظرت رو پیدا و بعد از اون تا بیای ببینی کدوم صفحه است پیر می شی، مجبوری دوباره تو تاپیک مربوطه جستجو کنی:دی
مرجع باید معرفی کنم به شما بنده :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی در کل با امین موافقم تاپیک هزار صفحه ای اصلا نمیشه توش چیزی پیدا کرد میشه سوزن تو انبار کاه
اگه قرار بود یه تاپیک جامع برای سی پنل داشته باشیم مثلا همه اونجا سوال کنن دیگه چه احتیاجی به زیر شاخه اختصاصی بود ؟ :دی

داریوش متاسفانه باید بگم همه تاپیکهاتو مرج میکنم با هم میذارم مجموعه اسپم جات داریوش داخل پرانتز جدی نگیرید =))

eAmin
08-09-2010, 23:07
یه نظر در مورد بخش آموزش!

همونطور که از توضیحات بخش آموزش معلوم هست گفته شده که آموزشهای original و مرجع و تا تهش حرفه ای. بهتر نیست رو این قسمت یک کنترل سخت گیرانه تری بشه؟ اینطوری دیگه تموم کاربرا تا تقی به توقی می شه می یان آموزش html و css و کدها وبلاگ و از اینجور چیزها می زارن بدون اینکه در نظر بگیرن قبلا چنین تا پیکی وجود داشته! در ضمن در مواردی که عرض کردم، به نظرم هرگز نباید اصلا چنین تاپیکهایی ایجاد بشه، خود کاربر مجبوره یکمی هم خودش تلاش کنه و با کتاب خوندن و جستجو کردن در اینترنت به جواب سوالهاش برسه. همونطور که از توضیحات بخش فوق واضحه.
به هرحال اینجا انجمنه و خودتون که بهتر از من از اهداف انجمنها آگاه هستید.

اگر نیاز به تائید داشته باشه و توسط مدیران سطح مقاله بازشناسی بشه و بعد اجازه انتشار پیدا کنه، خوب می شه:دی ( مدیران عزیز نزنید منو:دی )

Ultimator
08-09-2010, 23:23

همونطور که از توضیحات بخش آموزش معلوم هست گفته شده که آموزشهای original و مرجع و تا تهش حرفه ای. بهتر نیست رو این قسمت یک کنترل سخت گیرانه تری بشه؟ اینطوری دیگه تموم کاربرا تا تقی به توقی می شه می یان آموزش html و css و کدها وبلاگ و از اینجور چیزها می زارن بدون اینکه در نظر بگیرن قبلا چنین تا پیکی وجود داشته! در ضمن در مواردی که عرض کردم، به نظرم هرگز نباید اصلا چنین تاپیکهایی ایجاد بشه، خود کاربر مجبوره یکمی هم خودش تلاش کنه و با کتاب خوندن و جستجو کردن در اینترنت به جواب سوالهاش برسه. همونطور که از توضیحات بخش فوق واضحه.

اگر نیاز به تائید داشته باشه و توسط مدیران سطح مقاله بازشناسی بشه و بعد اجازه انتشار پیدا کنه، خوب می شه:دی ( مدیران عزیز نزنید منو:دی )
بله بله موافقم ! اون توضیحات رو که همشو من نوشتم جدی نگیر :دی اتفاقا دیشب هی میخواستم بگم به ادمین که آموزش رو محدود کنه ! یادم رفت آخرش از بس بحثهای متفرقه زیاد بود :دی حالا همینطوریشم مقاله اگه بود که در سطح اون شاخه نبود move میکنیم تو شاخه مربوطه که اونجا اصالتش رو حفظ کنه :)

DaRiOuShJh
10-09-2010, 04:05
برادران میگم یه روشی چیزی به من معرفی کنید تا بتونم تاپیک های جدید ایجاد شده در زیر بخش ها رو زیره نظر داشته باشم :31:

اینطوری سخته حوصالشم نیست که دونه دونه بریم ببینیم چه خبره

DaRiOuShJh
10-09-2010, 05:01
مسابقه هم انشالله به موقعش. تازه ما بعد از یک سال و چند ماه دیشب موفق به شاخه بندی انجمن شدیم :دی
فعلن تا این تاپیک ها منتقل شه و انجمن نظم خودشو به دست بیاره یه مقدار کار میبره

بنده نمیشه جایزم رو قبل از شروع دریافت کنم؟×!:31:

بله بله موافقم ! اون توضیحات رو که همشو من نوشتم جدی نگیر :دی اتفاقا دیشب هی میخواستم بگم به ادمین که آموزش رو محدود کنه ! یادم رفت آخرش از بس بحثهای متفرقه زیاد بود :دی حالا همینطوریشم مقاله اگه بود که در سطح اون شاخه نبود move میکنیم تو شاخه مربوطه که اونجا اصالتش رو حفظ کنه :)

خوب فکریه این طوری بهتر میشه

فكر كنم منظور نيما بخش تمپلیت، گرافیک و نرم افزار های وب بود. واقعا ديگه انجمن فلش و فتوشاپ بايد بندازيم كنار چون آقا داريوش زحمت كشيدن اموزش هاي خيلي خوبي گذاشتن داخل انجمن گرافيك طراحي وب! عجب خر تو خري شده ها :31:

جان؟
الان این خوب بود یا بد:20:
من که هنوز آموزشی نزاشتم!؟

بهه
خوب برادر هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد و تمبر هندی غورط دهد!×!
اگر دوباره بخوایم همه برای هر موضوعی تاپیک بزنن که ....
روز از نو روزی تعطیل

مرجع باید معرفی کنم به شما بنده :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی در کل با امین موافقم تاپیک هزار صفحه ای اصلا نمیشه توش چیزی پیدا کرد میشه سوزن تو انبار کاه
اگه قرار بود یه تاپیک جامع برای سی پنل داشته باشیم مثلا همه اونجا سوال کنن دیگه چه احتیاجی به زیر شاخه اختصاصی بود ؟ :دی

داریوش متاسفانه باید بگم همه تاپیکهاتو مرج میکنم با هم میذارم مجموعه اسپم جات داریوش داخل پرانتز جدی نگیرید =))

:31:اهه
جایزه هم داره؟
زیر شاخه داریم مگه برای سی پنل؟ کوش؟

موافقم
کلا به نظرم انرژیمون رو بزاریم رو ی معرفی مراجع بزرگ و کلی و همینطور آموزش های کامل
موارد جزئی تر و مقدامتی تر رو بزارم برای نیروی جوان انجمن:21:

Ultimator
10-09-2010, 15:44
برادران میگم یه روشی چیزی به من معرفی کنید تا بتونم تاپیک های جدید ایجاد شده در زیر بخش ها رو زیره نظر داشته باشم

اینطوری سخته حوصالشم نیست که دونه دونه بریم ببینیم چه خبره
:18: داریوووووش ! این تویی ؟ !!

RSS ، اشتراک ایمیل ، اشتراک بی ایمیل تو کنترل پنل و ... :18:
بدون Rss چک میکنی ؟ :18:

زیر شاخه داریم مگه برای سی پنل؟ کوش؟
زیر شاخه هاستینگ و مدیریت سرور دیگه ! کلا مگه چند جور پنل داریم حالا جا کم بیاد :دی

DaRiOuShJh
10-09-2010, 16:13
:18: داریوووووش ! این تویی ؟ !!

RSS ، اشتراک ایمیل ، اشتراک بی ایمیل تو کنترل پنل و ... :18:
بدون Rss چک میکنی ؟ :18:

زیر شاخه هاستینگ و مدیریت سرور دیگه ! کلا مگه چند جور پنل داریم حالا جا کم بیاد :دی

آره خودشم!×!:31: یه قوله شاعر که میگه: من همونیم که هستم یکی داره این وسط عوض میشه!×!:27:

rss رو پایم ولی آخه هر چی کر میکنم حس و حاله در آوردنه rss برای تک تک این زیر بخش ها نیست که ببینم چه خبره
از طرفی خیلی هم rss کار نمیکنم آشنایی ندارم همچین
یکی دو تا توی igoogle اضافه کرده بودم قدیما ولی چون میمرد لود شه ورداشتم:31: کلاینت جدا هم حس و حالش نیست بریزم

حالا اگه چیزه جالب و به درد بخوری که تو جیب جا شه و شولوغ هم نکنه سراغ دارید بگید استفاده میکنیم به کسی هم نمیدیم:46:

از طرفی اون اشتراک هم که تو کنترل پنل میده فقط برای اونایی هست که مشترک تاپیک شم یا ایجاد کرده باشمش:31: من کله تاپیک ها رو میخوام

آخه سی پنل که خیلی چیزه خاصی نداره مخصوصا ورژن صاحب دامینش

Ultimator
10-09-2010, 17:59
آره خودشم!×!:31: یه قوله شاعر که میگه: من همونیم که هستم یکی داره این وسط عوض میشه!×!:27:

rss رو پایم ولی آخه هر چی کر میکنم حس و حاله در آوردنه rss برای تک تک این زیر بخش ها نیست که ببینم چه خبره
از طرفی خیلی هم rss کار نمیکنم آشنایی ندارم همچین
یکی دو تا توی igoogle اضافه کرده بودم قدیما ولی چون میمرد لود شه ورداشتم:31: کلاینت جدا هم حس و حالش نیست بریزم

حالا اگه چیزه جالب و به درد بخوری که تو جیب جا شه و شولوغ هم نکنه سراغ دارید بگید استفاده میکنیم به کسی هم نمیدیم:46:

از طرفی اون اشتراک هم که تو کنترل پنل میده فقط برای اونایی هست که مشترک تاپیک شم یا ایجاد کرده باشمش:31: من کله تاپیک ها رو میخوام

آخه سی پنل که خیلی چیزه خاصی نداره مخصوصا ورژن صاحب دامینش
Google Reader واسه هر انجمن یه فولدر بساز آر اسس ها رو مرتب بریزه توش
:دی اشتراک به انجمن هم داریم :دی

DaRiOuShJh
11-09-2010, 11:24
نیما بابا این آبونمان خوده انجمن ها که سرره کاری بود!
چیزی نشون نمیده

حالا الان نشستم همه زیر مجموعه های اینترنت و طراحی وب رو تو گوگل ریدر اد کردم

اگر کسی خواست اینجا هستن کامل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

neopersia
11-09-2010, 12:06
آبونمان ایمیل روزانه میفرسته (اگه هفتگی رو انتخاب نکنی)
آر اس اس هم همچین سر ثانیه آپدیت نمیکنه
ولی انقدر هم سخت نیستا! همش 17 تا شاخه رو باید زیر نظر داشته باشی :دی

DaRiOuShJh
11-09-2010, 12:41
آهان
ممنون یاسر
پس بگو اون آبونمان ایمیلی هست!×! نه من بدونه ارسال ایمیل مشترک شدم برای اونه شاید
rss حالا باز 24 ساعت یه بار آپدیت میشه دیگه از هیچی بهتره

آخه اینور اونور هم اد شدن تو زمان های مختلف آی دی هاشون هم پشته سره هم نیست
یکی دو رقمیه یکی 3 رقمی

حالا ببینیم rss خوب جواب میده یا نه
ولی یه بدی که داره اینه که گمونم وقتی پستی توی یه تاپیک داده بهش دیگه تو rss اپدیت نکنه فقط تاپیک های جدید رو آپدیت میکنه و نشون میده
برای ایستگاه موتول که همچین بود اینجا هم باید همینطوریا باشه

neopersia
11-09-2010, 20:49
پس بگو اون آبونمان ایمیلی هست!×! نه من بدونه ارسال ایمیل مشترک شدم برای اونه شاید
آبونمان که میشی آپدیتها رو توی این صفحه لیست میکنه برات:

برای آبونمان انجمن شدن سه تا گزینه داره فقط اولیش بدون ایمیله دومیش ایمیل روزانه سومیش ایمیل هفتگی

ولی یه بدی که داره اینه که گمونم وقتی پستی توی یه تاپیک داده بهش دیگه تو rss اپدیت نکنه فقط تاپیک های جدید رو آپدیت میکنه و نشون میده
آره فکر میکنم وقتی توی انجمن آبونمان بشی دیگه برای پستهای جدید آپدیت نمیکنه فقط تاپیکهای جدید رو لیست میکنه (البته زیاد هم مطمئن نیستم :دی)
ولی تو تنظیمات کاربری یه گزینه داره برای اینکه اتوماتیک مشترک تاپیکی بشی که توش پست میدی. این گزینه رو چک بزنی تو هر تاپیکی پست بزنی پستهای بعدی رو برات ایمیل میکنه

البته جسارته داریوش جون. تو که بیشتر از من به وی بی واردی. فقط جهت اطلاع دوستانی که ممکنه فراموش کرده باشن گفتم :دی

DaRiOuShJh
11-09-2010, 22:55
آبونمان که میشی آپدیتها رو توی این صفحه لیست میکنه برات:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای آبونمان انجمن شدن سه تا گزینه داره فقط اولیش بدون ایمیله دومیش ایمیل روزانه سومیش ایمیل هفتگی

آره فکر میکنم وقتی توی انجمن آبونمان بشی دیگه برای پستهای جدید آپدیت نمیکنه فقط تاپیکهای جدید رو لیست میکنه (البته زیاد هم مطمئن نیستم :دی)
ولی تو تنظیمات کاربری یه گزینه داره برای اینکه اتوماتیک مشترک تاپیکی بشی که توش پست میدی. این گزینه رو چک بزنی تو هر تاپیکی پست بزنی پستهای بعدی رو برات ایمیل میکنه

البته جسارته داریوش جون. تو که بیشتر از من به وی بی واردی. فقط جهت اطلاع دوستانی که ممکنه فراموش کرده باشن گفتم :دی
آهان
الان دیدم
نه بابا میدونستم اینا رو تا یه حدی
ولی این نیما (بگم خدا چی کارش کنه:31:) گفت مشترک شی میاد تو لیست subscription ها و از این تکنولوژی های نانو و سایبر!×!
منم رفتم دو ساعت اد کردم
الان دیدم فقط همونطوری قلمبه انجمن رو گزاشته!!! جدا خسته نباشید داره این وی بی×!؟×#$!@#

ایمیلی هم نیستم اعصاب رو خراب میکنه حتی هفتگیش چه برسه بخوام بزارم روزانه

بدون ایمیل مشترک میشم

ولی فعلا از گوگل ریدره که راضیم، بد نبوده
برای تاپیک ها هم که از تو اشتراک ها میبینم

Ultimator
11-09-2010, 23:28
من یه کار جلب تر میکنم به کسی نگین :دی

تاپیکهای جدید که هیچ با Rss میاد اگه بخواین آپدیت تاپیک هایی که توش هستین رو دنبال کنین میشه از این کوئری استفاده کنین :

مثلا داریوش :

neopersia
11-09-2010, 23:48
نیما این سرچ همه تاپیکهایی رو که داریوش توش پست داده نشون میده؟
این do دومی که اولی رو اورراید میکنه :دی

DaRiOuShJh
12-09-2010, 15:45
خوب نیما خسته نباشی
همون subscribe without email رو پیش فرض فعال کن هر تاپیکی پست بدی مشترک هم میشی دیگه:31:
چه کاریه

راستی بچه ها یه اسکریپت نیم وجبی سراغ دارید که لینک رو بگیره آی پی بده؟
برا رپید شیر میخوام

همچین چیزی:

بعضی اوقات کار نمیکنه از طرفی هم کنده

Ultimator
12-09-2010, 21:06
نیما این سرچ همه تاپیکهایی رو که داریوش توش پست داده نشون میده؟
این do دومی که اولی رو اورراید میکنه :دی
همه تاپیکها تا تاریخی که پیشفرض سرچ باشه

آره راس میگی do اولی رو تا حالا ندیده بودم :دی دومی رو خودم اضافه کرده بودم و حذف بشه هم پست نشون میده :دی ولی اولی رو اصلا یادم نمیاد چرا گذاشتم :دی :دی اثرات کپی پیسته :دی

eAmin
13-09-2010, 21:09
سلام

شما فعلا با این آبونمان و اینجور چیزها مشغول باشید تا بعد!:دی

من باز اومد تا یک چیز دیگه بپرونم؛ این انجمن کلاینت ساید، یه خرده عنوانش بنظرتون گمراه کننده نیست برای کاربرای تازه وارد؟ اگه همون JavaScript بود بهتر نمی شد؟ یا حداقل بجای اینکه enpersi ( اسطلاح بهتری به ذهنم نرسید:دی ) همون Client Side بود باز بهتر خونده میشد و تو چشم بود.

وقتی گفته میشه Client Side یعنی تمامی زبانهای نشانه گذاری و برنامه نویسی سمت کاربر رو در بر میگیره اینطور نیست؟:دی
جاوااسکریپت هم نباید enpersi باشه، و بنظر باید JavaScript باشه:دی

به نظرم بهترین عنوانی که میشه برای این بخش پیدا کرد این باشه: "JavaScript و Framework های آن" یا "JavaScript و Framework و کتابخوانه هایش" دومی زیاد جَلَب نشد:دی

خلاصه شرمنده من اینقدر تو کارتون فضولی می کنم:46:
بازم کوچیک همتونیم، حالا باز من فعلا برم تا بعد شاید یک مورد دیگه هم پیدا کردم:دی

DaRiOuShJh
13-09-2010, 21:57
خوب امین جان این dhtm و html dom و این خرت پرت ها رو هم اگه خواستیم اضافه کنیم به اون قسمت اضافه میکنیم دیگه

vbscript اینا هم هست

eAmin
14-09-2010, 09:05
بفرمائید، اینهم از اولین نمونه ش:دی:
-------
نه حاج داریوش منظور من کلا بود، dhtml و اینا که از همون زیر مجموعه های JavaScript بهمراه html هست و محسوب می شن.
vbscript رو هم که باید کلا بی خیالش شد، قدرتمند هست ولی چون فقط در ie پشتیبانی میشه و استاندارد نیست و مرورگرهای دیگه از اون پشتیبانی نمی کنن، پیشنهاد نمی شه.

حالا باز ببینیم چی پیش می یاد.

neopersia
14-09-2010, 11:12
اون پست منتقل شد :دی

آره اسم انجمن شاید یه مقدار گنگ باشه برای تازه واردها
متأسفانه این قبیل کاربرها توضیحات زیر اسم انجمن رو هم نمیخونن ظاهراً!:

جاوا اسکریپت و کتابخانه های مرتبط مانند JQ و ... که صفحات وب با نمای ایستا را حرکت میبخشند + Ajax
ولی چه کنیم که کسی نمیخونه :دی
که اگر میخوندن براشون واضح بود.

Ultimator
14-09-2010, 17:51
طراحی صفحات وب تمامی سوالات مربوط به طراحی صفحات وب در این بخش مطرح می شود. سوالات عمومی را در این بخش مطرح کنید و سوال های تخصصی مربوط به طراحی وب را در زیر شاخه ها ارسال کنید.
بالای همین پیج هم نوشته :دی چندتا عکس بگیریم از توضیحات بذاریم تو اعلان ملت ببینن کجا رو باید بخونن :دی rename کردن انجمن رو هم میذارم واسه برنامه بعدی ( 21 ماه بعد :دی )

DaRiOuShJh
14-09-2010, 23:51
بهه من اینهمه اون شبی تا بح بیدار بودم تاپیک های کلیدی زدم که بچه ها تو اونا بگن
الان ماشالله هر کی یه تاپیکه جدا درست میکنه:31: حتی برای اینکه جاوااسکریپت رو چی ریختی مینویسن انگلیسی!×!!×
کلا دوبراه همون آش و کاسه قدیم شده:20:

پیشنهاد همراه با خشونت!: چند نفر رو بن کنید سر دره انجمن آیدیشون رو آویزون کنید درسه عبارتی شه برای بقیه:21:

tabriz-info
15-09-2010, 00:11
بهه من اینهمه اون شبی تا بح بیدار بودم تاپیک های کلیدی زدم که بچه ها تو اونا بگن
الان ماشالله هر کی یه تاپیکه جدا درست میکنه:31: حتی برای اینکه جاوااسکریپت رو چی ریختی مینویسن انگلیسی!×!!×
کلا دوبراه همون آش و کاسه قدیم شده:20:

پیشنهاد همراه با خشونت!: چند نفر رو بن کنید سر دره انجمن آیدیشون رو آویزون کنید درسه عبارتی شه برای بقیه:21:

كي بهترو آينه ي عبرت تر از DaRiOuShJh