ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طراحی سایت فقط برای یکبار ؟

h-y2009
02-09-2010, 12:58
من میخواهم یه سایتی رو راه بندازم که برای یکبار طراحی بشه و ازون به بعد از داخل سایت بشه بهش مطلب اضافه کرد و متون و فایلها رو بدون هیچ نرم افزاری آپلود کرد (یعنی یه چیزی تو مایه های وبلاگ و یا مدیریت محتوا )
اگه نرم افزار خاصی هست برام معرفی کنید و یا اگه با بیشتر نرم افزارها میشه اینکار رو انجام داد لطفا برام فایل آموزشی برام بذارید.
ممنون از لطفتون

Ultimator
02-09-2010, 13:18
سلام
همونطور که خودتون اشاره کردین با سیستم های مدیریت محتوا میشه این کار رو انجام داد مثل joomla , nuke , wordpress , ...

برای اطلاعات بیشتر به انجمن مدیریت محتوا مراجعه کنید .

h-y2009
02-09-2010, 18:12
ولی مدیریت محتوا حالت انجمنی داره و من اینطوری نمیخوام
برای این مسئله باید چیکار کنم؟ یعنی مدیریت محتوا این امکان رو داره تا یه سایت ساده و معمولی دستم بده

alidata2010
02-09-2010, 18:16
برای این مسئله باید چیکار کنم؟ یعنی مدیریت محتوا این امکان رو داره تا یه سایت ساده و معمولی دستم بده

:18: یعنی چی حالت انجمنی داره؟ اون ویبالتینو و مای بی بی و phpbb هستن که انجمن سازن بقیه اینجوری نیستن

Ultimator
02-09-2010, 18:30
انجمن ها زیر مجموعه مدیریت محتوا هستند نه برعکسش ! یعنی سیستم مدیریت محتوا میتونه انجمن بسازه اما هر سیستم مدیریت محتوایی انجمن نیست !

شما برای اشنایی یک نسخه از وردپرس رو نصب کنید تا با امکاناتش آشنا بشین ، میشه یک سایت معمولی دقیقا با خصوصیاتی که میخواین طراحی کرد .

h-y2009
02-09-2010, 18:58
این ورد پرسی که میگین رو از کجا دانلود کنم بهتره و آیا فارسی شو دانلود کنم بهتره یا نه ؟
و حالا که شما رو اذیت کردم اینم درخواست کنم که اگه ممکنه یه لینک آموزش بهم بدین. ممنون:11:

Ultimator
02-09-2010, 19:26
این ورد پرسی که میگین رو از کجا دانلود کنم بهتره و آیا فارسی شو دانلود کنم بهتره یا نه ؟
و حالا که شما رو اذیت کردم اینم درخواست کنم که اگه ممکنه یه لینک آموزش بهم بدین. ممنون:11:
سایت رسمی وردپرس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نسخه فارسی هم هست

نصبش بسیار سادست خودتون متوجه میشین .
اگه لازم هم بود جستجوی ساده میتونه بهتون کمک کنه

alidata2010
02-09-2010, 20:30
تو نصبش مشکل داشتی بیا همینجا بگو

Bill Gates
03-09-2010, 10:56
آموزش کامل نصب وردپرس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید