مشاهده نسخه کامل
: برای مدل سازی از کجا شروع کنم
kkkaktoos
02-09-2010, 11:26
دوستان سلام
چند وقتی هست که می خوام مدل سازی رو شروع کنم . اما با چند سوال روبرو هستم برای شروع کار .
1- maya or max
کدوم بهتره قابلیت کدوم بیشتره کدوم راحت تره ؟
2- auto cad هم لازمه بلد باشم ؟
3-از کجا شروع کنم ؟
اگرم چیزی لازم هست که بدونم ، بگید ممنون میشم
1-ببین کل کارا یزا هر منظوری از نرم افزارایه مختلفی باید استفاده کردو خودتو نباید محدود کنی !!
برا درک از نرم افزارایه سه بعدی مکس رو خیلی ها پیشنهاد میکنن ولی در بعضی از امورات کاری پیچیده میشه
ینی به دست می پیچه :دی
2-هر چی نرم افزار 3دی یاد بگیری به نفعته
3-از اموزشای Digital tutors
4-مدلسازی به بخشای مختلفی تقسیم بندی میشه
مث مدلسازی کاراکتر (ارگانیک) و مدلسازی صنعتی و معماری (غیر ارگانیک)
برا مدل سازیه کارکتر حتما رو نقاشی و طراحیت تکیه کنو کار بزن !
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
راستی یه سوال شما ؟
چرا اسمه یوزرت کاکتوسه :دی ؟!
warden جان به خوبی توضیح دادند ببینی اگه ممی خواهید واقعا موفق باشید. باید نرم افزار های زیادی را بشناسید و بتوانی کار کنید برای شروع کار بهتره از نرم افزار مکس شروع کنید چون دارای اینتر فیس خوبی است.ونصبت به مایا راحت تر البته مایا هم اینتر فیس خوبی داره ولی کسانی که برای ابتدا این نرم افزار را باز می کنند یکم از حجم انبوه امکاناتش می ترسند من که برای اولین بار که با ما یا کار کردم. واقعا ترسیدم. در درجه دوم هر هنرمنی که قراره کاره تریدی بکنه و اگه می خواد حرفی برای گفتن داشته باشه باید. سه تا از نرم افزار های تریدی را به خوبی یاد بگیره.مکس و مایا را که صحبت کردیم.می رسیم به نرم افزار قدرت مند زی براش که اگه شما این نرم افزارم جزء برنامه کاری خودت قرار بدی متونی در زمینه ی تریدی مفید عمل کنی.حالا برای شروع پیشنهادی که می کنم اول مکس را یاد بگیرید. سپس مایا را البته این طور فکر نکینید که حالا باید برید از اول نرم افزار مایا را بخواهید یاد بگیرید. نه برای مثال اگه مدل سازی را در مکس دستت را افتاد دیگه تو مایا هم مشکلی نداری.بعد از مایا هم باید بری سراغ زی براش.
برا شروع می تونی دی وی دی های سایت را خریداری کنی دی وی دی های خیلی خوبی سایت پی سی ورلد برای کاربران فراهم کرده .یه چیزه دیگه ای که می مونه اینه که شما برای شروع حتما یه کتاب اموزش مکس یا مایا به صلیقه خودت پیدا کن و کتاب های پیشنهادی اکثر بچه ها کتاب های آقای نصیری می باشد.
امید وارم مفید بوده باشه.
kkkaktoos
02-09-2010, 13:55
ممنون از راهنمایی هاتون .
این اموزش Digital tutors رو از کجا میتونم گیر بیارم جای واسه دانلود هست؟
نگفتید که اتوکد لازمه یا نه ؟
کلا از اسم کاکتوس خوشم میاد
اموزشای Figital tutors رو میتونی از فروشگاه همین فروم بخری !
اتوکد لزومی نداره ولی اشنایی با نرم افزار 3دی خیلی خوبه !
7008421311
06-09-2010, 11:02
دستکم عند الله... :6:
kkkaktoos
07-09-2010, 20:37
چه کتابی رو بخونم که خوب توضیح داده باشه و چند تا پروژه هم تا اخرش کار کنه
اسم نویسنده یا ناشرش رو بگید ممنون میشم .
کتاب های مجتمع فنی چطورن خوبن ؟
kkkaktoos
11-09-2010, 00:23
کسی نبود جواب مارو بده
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
کسی نبود جواب بده
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
کسی نبود جواب بده
dath-king
11-09-2010, 01:27
دوست عزیز من هم مثل تو تازه کار هستم بهت پیشنهاد می کنم با مایا کار کنی بهتره
اول هم یه آموزش تصویری دانلود کن می خوای لینک تورنت رو بهت بدم تا دانلود کنی.
از کتاب های آموزشی چیزی دستگیریت نمی شه فقط آموزش های تصویری
اول هم با چند تا کار ساده شروع کن من هم مثل تو اول می خواستم کاراکتر و ماشین بسازم حالا که دستم رفته تو کار فهمیدم خیلی مونده. :10: :11: :20:
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
اول هم با چند تا کار ساده شروع کن من هم مثل تو اول می خواستم کاراکتر و ماشین بسازم حالا که دستم رفته تو کار فهمیدم خیلی مونده. :10: :11: :20:
kkkaktoos
11-09-2010, 17:00
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
ممنون که جواب دادی ولی این جور که من توی این یه هفته دستگیرم شده محیط کاربری مکس راحتتر و user friendly تر از مایای هست به همین خاطر تصمیم گرفتم با مکس کار کنم . ولی این بیشنهادت خوب بود که با اموزش تصویری شروع کنم .
G LADIATOR
11-09-2010, 19:42
ممنون که جواب دادی ولی این جور که من توی این یه هفته دستگیرم شده محیط کاربری مکس راحتتر و user friendly تر از مایای هست به همین خاطر تصمیم گرفتم با مکس کار کنم . ولی این بیشنهادت خوب بود که با اموزش تصویری شروع کنم . از این فکرا نکن....
اگه به خوش دس بودن و اینچیزاس......مایا واقعا خوش دستره....
فرق مکس و مایا و... توی خصوصیات ریزش هست....نه به شکلش و آیکوناشو خوش دس بودنش......
در کل همه چیز رو اگه در نظر بگیریم....توضیحات رو هم بریزیم دور......من دوتا پیشنهاد بهت میدم....:
Maya
Softimage|XSI
که اونم چون مایا تو ایران بیشتر ازش استفاده میشه و هیچکی دور و بر XSI نیست...آموزش های XSI تو بازار اصلا گیر نمیاد.....پس فکر کنم مایا بیشتر به کارت بیاد....
ولی اگه بیشتر میخوای مدل سازی رو ادامه بدی....XSI از هر برنامه ای بهتره....
اره مایا از interface بهتری برخورداره
ولی خیلی ها همین مکمس رو برای شرو مفهومات 3دی پیشنهاد میکنن
منم خودم مایا رو پیشنهاد میکنم
ولی برای درک مراحل کار، مکس از سیستمه اکادمی تری برخورداره !!!
موفق باشی
Mehran_trex
15-09-2010, 20:27
دوست گرامی نکته ای که از همه مهمتره اینه که شما تکنیک های مدل سازی رو یاد بگیری اونم هم با دیدن آموزش های تصویری اصلا هم مهم نیست که با چی شروع کنی من هم با مکس هم مایا و هم xsi کار کردم بنظرم از همه بهتر توی مدل سازی به خاطر ابزارهای دم دست xsi بود ولی چون کارهای گروهی بیشتر با مایا انجام میشه از اون استفاده میکنم فقط این نکته رو مد نظر داشته باش با هر نرم افزاری که شروع کنی به همون عادت میکنی و سخته که بری روی نرم افزار دیگه پس همین ابتدا تصمیمت رو بگیر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.