مشاهده نسخه کامل
: میخوام کارتون سازی دوبعدی رو شروع کنم. لطفا کمک کنید
سلام
من قصد دارم کارتون سازی رو شروع کنم اما نمی دونم از کجا
علاقه ی زیادی به ساختن کارتون هایی مثل اسفنج باب دارم
یه اطلاعاتی درباره ی چگونه ساختن این کارتون ها می خوام که مثلا با چه نرم افزار هایی ساخته می شن و چه سخت افزار هایی نیاز است
منتظر جوابتون هستم
خو اولا که اینجا فروم کارهای 3دی هستش
ولی برا انیمشین دو بعدی شما باید طراحیتونو خوب کنینین و مطالعاتی در مورد انیمشین دوبعدی داشته باشین
مث اکسنت ، تایمینگ و اسپیسینگ و ... که فک میکنم کتابایی که تو بازار ایران هستن منابع خوبی باشه
ولی خودم از رو کتاب یه نفری که امریکایی بود ولی کتابش ترجمه ی اقای زرین کرک بود راه افتادم
خوب بود :)
دوست عزیز برای ساخت انیمیشن های دو بعدی کتاب های زیادی در داخل نت هست. شما می توانید برای شروع از نرم افزار فلش استفاه کنید.که کار با آن هم ساده است همین طور که دوستمون هم گفتن. باید طراحیتون خوب باشه و تلاش زیادی هم بکنید.
نرم افزار های دیگری هم برای ساخ انیمیشن های دو بعدی هست که شما می توانید از آنها استفاده کنید.مثل :
TOON BOOM STUDIO
این نرم افزار را می توانید از همین سایت پی سی ورلد خودمون هم دانلود کنید. لینکش را در زیر گذاشتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد آموزش های این نرم افزارم هم بگم یک سرچ در داخل گوگل بزنید.هم براتون فیلم میاره هم کلی مطلب خوندنی
یه چیزیم این آخری بگم کاره این نرم افزار واقعا درسته.واقعا اکه می خواید یاد بگیرید درنگ نکنید.
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
چیزه دیگه ای هم که هست در بخش دانلود نرم افزار های گرافیکی سایت پی سی ورلد چندین نرم افزر دیگه هم هست که شما می تونید هر کدوم را بنا به سلیقه خودتون انتخاب کنید.
ehsan_wwe
02-09-2010, 22:27
جايي كه موضوع رو مطرح كردي جاي درستيه (قابل توجه بعضي از اسپمر ها )
دوست عزيز
براي ساخت انيميشن
به ياد گيري 3 يا 4 مرحله نيازه كه معمولا اين مراحل را 3 يا 4 تا گروه انجام ميدهند
براي ابتدا .
برو يه لايت دسك تهيه كن (ميزي كه زيرش نور باشه ) يا يه tablet (قلم نوري )
وقتي لايت دسك داري بايد طرح اوليه انيميشنتو روش بكشي مثلا frame اول راه رفتن
بايد تو حالت هاي مختلف تو از جسم متحركت به صورت مرحله به مرحله طرح بكشي ( حالا يا با لايت دسك و مداد * يا با tablet و نرم افزار هاي انيميشن سازي )
يه عكس ميزارم تا از frame ها و حالت هاي مرتب درك خوبي دشاته باشي
خوب اگه تونستي لايت دسك تيه كني
فريم اول رو رويه يه كاغذ ميكشي . بعد يه كاغذ ديگه ميزاري روي كاغذ اولت كه فريم اول روش كشيده شده است و شروع به كشيدن حركت بعدي ميكني
يه چيزي بي خودي خودتو اوسكل اين كتابا نكن ميخاي پيشرفت كني تمرين كن و خروجيتو نگاه كن تا قوي شي خيلي هم ميتوني قوي شي
اگه به صورت دجيتال كار كني خيلي جاي پيشرفت داريو بازار قوي منتظرته
هرچاشم كمك خاستي بيا اينجا تاپيك بزن كمكت ميكنم
زياد دقت نكن كه طرح هات با خط هاي صاف باشه
چون يه مرحله ديگه داري بعد اين به اسم دسن
تو دسن انيميشن دستي تو طرح اوليه كه با مداد زده شوده رو ميزاري روي لايت دسك و يه كاغذ سفيد روش ميزاري بعد با rapid شروع ميكني به يه خط صاف و مرتب كشيدن به عنوان خط خاي دور كاراكتر
تو دسن ديجيتالم پاك كن رو ميكيري دستت و شورع به پاك كردن خط هاي اضافي ميكني و هم اندازه كردن خط هاي هاشيه
بعد از اين مرحله رنگ كردن شروع ميشه
تو دستي كه بهتره بعد از desan دسن كردن اسكن كني تصاوير رو و با فوتوشاپ و اون سطل رنگ خوشكلش رنگ كنيش
تو ديجيتالم كه مثل آب خوردن رنگ بريز تو كارت
مرحله آخر تدوينه و افكت ها
تو ديجيتال كه با اكسپورت گرفتن از انيميشن هاي تيكه تيكه (مثلا حركت باب اسفتجي تو يه فلدر سيو شده و بك گراند تو يه فلدر ديگه ) و وارد كردن اين تصاوير و سر هم كردنش تو برتامه هاي مختلف مثل after effect استفاده ميكنن
تو دستي هم بعد از اينكه وارد كامپوتر شد (با اسكن كردن ) كافيه مثل مرحله بالا رو انجام بدي
حالا صداشو ميزاري و يه كار خوشكل در اومده
ممنون از دوستان خوبم Warden ، VGS و مخصوصا ehsan_wwe
اگه به مشکل برخوردم حتما مطرح می کنم
موفق باشید
آقا یه چیزیم که هست ایگه بتونی به صورت یجیتال کار کنی خیلی خوبه ماه یعنی هم کارت آسون تر می شه و هم سریع کارت پیش می ره امید وارم موفق باشی.
به نظر شما می شه با نرم افزار anime studio یه کارتون حرفه ای ساخت
*Forgotten*
08-09-2010, 12:00
خوب همون طور که دوستان گفتند شما نیاز دارید طراحیه قوی داشته باشید و کاملا به هر نوع آناتومی مسلط باشید
ولی اگه حالو حوصله طراحیهای مختلف برای هر فریم رو ندارید میتوانید با خود برنامه های سه بعدی مثلا مکس براحتی کارتونهای دو بعدی بسازید
اول موضوع رو به صورت سه بعدی میسازید سپس با یه نور پردازی بدون سایه جسم دو بعدی به نظر میاد و تو مکس ابزاری هست که اون خطوط سیاه معمول دور هر موضوع در کارتون هارو که به اصطلاح همون خطوط طراحی هستند به موضوع سه بعدی اضافه کنید
اینجوری میتونید بدون اینکه برای هر حرکت کارتون یه طرحی بکشید فقط کافیه جسم سه بعدی رو انیمیت کنید و بچرخونید و از جهات مختلف رندر کنید
من قبلا کارتون دو بعدی تو مکس ساختم بدون اینکه از طراحیهای پیچیده سر در بیارم
این عکس رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کافیه جسم رو یه بار بسازید و تکسچور کنید و انیمیت کنید
soha is the beSt
08-09-2010, 12:17
منم روش مکس که *Forgotten* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفت و هم toon boom رو پیشنهاد میکنم
سلام دوست عزیز.از اینکه اینقدر علاقه داری به دیگران کمک کنی متعجب وخوشحالم.منم میخاستم مثل این دوستمون انیمه دوبعدی بسازم.میتونی توزمینه نرم افزار کمکم کنی؟من برای ساختن یه مانگا یا انیمه ژاپنی باکیفیت خوب ازچه برنامه ای استفاده کنم بهتره..ازلطفتون ممنونم.:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.