مشاهده نسخه کامل
: یک مشکل اساسی همگانی با سیم کارتهای طلایی 0939
tazevared12
02-09-2010, 02:59
با سلام
این سوالا واسه اوناییست که نمیخوان سیم کارت ،از صفر خارج شه./توجه به مهلت 90 روزه برای فعال کردن سیمکارت از تاریخ تحویل /
1- آیا راهی واسه فعال کردن سیمکارت بدون انداختن رو گوشی وجود داره؟مثلا از طریق کدی ، دستوری ، سایتی ...؟
2- روی سیم کارت و پوکه آن، شماره سیمکارت ذکر نشده . راه حل استخراج شماره چیه؟
از شماره unblocking code و شماره بارکد مندرج بر پوکه_ بالای جایی که نوشته v10.00 _ میشه ؟
سلام
دوست عزیز راهی وجود نداره حتما باید سیم رو گوشی باشه فعال شه.....
مگه میشه شماره نداشته باشه پس چجوری انتخاب کردی بهترین راه اینکه سیم رو بزاری رو گوشی....
اگه میخوای میتونی فعال نکنی مسدود نمیشه ایرانسل سیم کارتشو بیخود مسدود نمیکنه....
موفق باشید...
meisam82
02-09-2010, 11:51
چه صفر ،چه كاركرده. كلا بيشتر از 90 روز نميتونه OFF باشه.
نه اینطور نیست...گوشی های فعال شده اگر در مدت 90روز خاموش باشه و ازش هیچ استفاده نشه مسدود میشه
اما اگر سیم کارت 939صفر باشه تا هر زمانی که فعال نشده میشه نگه داریش کرد و مسدود نمیشه من از نمایندگی ایرانسل و اپراتور پرسیدم
(مشاده کردید حتما توی بستش نوشته سیم کارت فعال نیست)
tazevared12
04-09-2010, 13:26
شماره ها طلایی اند -اینترنتی- وقتی به دستت میرسه، شماره رو یه برچسب کاغذی رو پکیج نوشته شده.اگه من یه برچسب پرینت کنم 09399000000 بزنم روش، کسی که میخا شماره رو ازم بخره ومثلا اونو صفر هدیه بده چجوری باید اعتماد کنه؟ شما باشی اعتماد میکنی؟ مسلما نه.
پس باید راهی باشه
سلام
مگه میشه شماره نداشته باشه پس چجوری انتخاب کردی بهترین راه اینکه سیم رو بزاری رو گوشی....
...
محل سکونتت حرف نداره منم 5 سال - 1381 تا 1386 - اونجا اندازه 50 سال زندگی کردم.
tazevared12
04-09-2010, 15:10
نه اینطور نیست...گوشی های فعال شده اگر در مدت 90روز خاموش باشه و ازش هیچ استفاده نشه مسدود میشه
اما اگر سیم کارت 939صفر باشه تا هر زمانی که فعال نشده میشه نگه داریش کرد و مسدود نمیشه من از نمایندگی ایرانسل و اپراتور پرسیدم
با تشکر. یعنی شما میگی به این هشدار یا تبصره ایرانسل که آن را پذیرفتیم اهمیت ندیم!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
milsare%69
05-09-2010, 11:56
چرا میخو ای فعال کنی وچرا نمی خوای بندازیش تو گوشت!؟
tazevared12
08-09-2010, 20:56
چرا میخو ای فعال کنی وچرا نمی خوای بندازیش تو گوشت!؟
من واسه معامله خریدمشون... اگه 90 روزه فعال نشه باطل میشه طبق قانون فایل ضمیمه پست قبل
رو گوشی نمیندازم تا از صفر در نیا .فروش صفرش هم سخته چه بسا کارکرده
این مطلب تایید میشه یا خیر؟
این مطلب تایید میشه یا خیر؟
کاری نداره زنگ بزنید به اپراتور بپرسید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.