مشاهده نسخه کامل
: Azera . Sonata2011 . C5 New کدام یک؟؟
با سلام..
من میخوام به امید خدا یکی از این سه تا ماشین رو بگیرم ولی موندم کدوم یکی رو بگیرم!
حالا شما نظر بدین و بگید کدوم بهتره.
با سلام..
من میخوام به امید خدا یکی از این سه تا ماشین رو بگیرم ولی موندم کدوم یکی رو بگیرم!
من الان ابادانم و اینجا بندر ازاد و تا دلت بخواد ماشین مدل بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من حدود یک هفته قبل دوستم یه سوناتا 2011 خرید 24 تومن فولش رو......:10::10::10::10:
من یه ربع نشتم پشتش ..دیگه نمیخواستم پیاده بشم!:27: فوق العاده ماشین رویایی هستش.از نظر قیافه که به هر دوی اون دو مدل شما سر هست...البته سلیقه ای هستش.... از نظر امکانات .عالی هر چی بخوای داره البته مدل فولش....وقتی در رو میبندی ارتباط شما با بیرون کاملا قطع میشه.سکوت مطلق.موتورشم که ما صدایی نشنیدیم از ش .شما خریدی اگه صدا داشت به بقیه هم بگو:27: من صد در صد سوناتای 2011 رو پیشنهاد میدم شک نکن توش چون ازرا رو هم روندم خدایی عالیه..اما دیگه الان خز شده ..اما این لاکردار یه چیز دیگست..ادم اولش فکر میکنه یه جورایی یه سفینه فضایی خریده...چون خداییش طراحیش خیلی خفنه!!! من عاشق اون خط کناره ماشینم که بغل ماشین رو خیلی قشنگ کرده!
brad pitt
02-09-2010, 12:26
اگر منظورت آزرایی هست که الان هست به قول دوست بالایی خز شده سوناتا 2011 مامانترین ماشینه
وگرنه یکم دیگه صبر کن آزرا 2011 بگیر
من هم نظرم بیشتر رو سوناتا و C5 هست.
قیمت سوناتا 2011 تو بازار چنده؟؟همچنین C5؟
MehranVB
02-09-2010, 18:03
C5 در کلاس پائینتری نسبت به آزرا و سوناتا قرار داره، اتاقش کوچکتر، موتور 2000 (طبیعتاً با قدرت کمتر) و قیمتی که مسبت به بقیه ماشینا یکم گرون بنظر میاد! (از 48 تومن تا 53)
اگر منظورت از سوناتا 2011 مدل 6 سیلندر هست، نسبت به آزرا کاملاً سره و از نظر موتور قویتر و قیافه بهتری داره و قیمتش فکر میکنم 56 باشه.
farshad bugatti
02-09-2010, 18:49
با سلام..
با سلام
اگه انتظارات خودتون رو نگید مجبوریم تاپیک رو قفل کنیم! چون اینطوری نمیشه نتیجه گیری کرد!
میتونید از اینجا کمک بگیرید:
برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
وگرنه یکم دیگه صبر کن آزرا 2011 بگیر
ازرا 2010 چند وقته تو نمایشگاه ها و نمایندگی ها موجوده!
من هم نظرم بیشتر رو سوناتا و C5 هست.
قیمت سوناتا 2011 تو بازار چنده؟؟همچنین C5؟
C5 از 54 تا 57 تومن قیمتشه. سوناتا هم الان خیلی گرون اخرین قیمتی کهداشتم 62 تومن بود! کمی صبر کنید ارزون میشه! هنوز تازه وارده و قیمتش غیر منطقی گرونه!
C5 در کلاس پائینتری نسبت به آزرا و سوناتا قرار داره، اتاقش کوچکتر، موتور 2000 (طبیعتاً با قدرت کمتر) و قیمتی که مسبت به بقیه ماشینا یکم گرون بنظر میاد! (از 48 تومن تا 53)
اگر منظورت از سوناتا 2011 مدل 6 سیلندر هست، نسبت به آزرا کاملاً سره و از نظر موتور قویتر و قیافه بهتری داره و قیمتش فکر میکنم 56 باشه.
مهران تو دیگه چرا؟!:21:
کجای C5 از سوناتا و ازرا در کلاس پایین تری قرار داره؟!:5:
خب با ازرا که کاملا متفاوته اما فقط روی کاغذ! چون تو امکانات دست کمی از ازرا نداره! سوناتا هم که به غیر از مدل 2011 اصلا کنار C5 به غیر از موتور اصلا حرفی برای گفتن نداره! تو کیفیت ساخت هم که C5 یک کلاس بالاتر از ایناست!
حیف که موتورش ضعیفه! وگر نه تو رنج خودش عالی بود! در ضمن اگه با 48 تومن پیدا کردی بگو من 10 تا
بخرم :31: الان میگن تو تهران تا 60 تومن هم قیمت گذاشتن روش!
فرشادجان 62 تومن قیمت 4 سیلندره یا 6؟؟
farshad bugatti
02-09-2010, 19:41
فرشادجان 62 تومن قیمت 4 سیلندره یا 6؟؟
همون 4 سیلندر
البته اینو هم بگم این موتور 4 سیلندر سوناتا واقعا تکنولوژِیش خیلی بالاست! با اینکه کم مصرفه قدرت نزدیک به ازرا رو بهت میده!
MehranVB
02-09-2010, 23:13
مهران تو دیگه چرا؟!:21:
کجای C5 از سوناتا و ازرا در کلاس پایین تری قرار داره؟!:5:
خب با ازرا که کاملا متفاوته اما فقط روی کاغذ! چون تو امکانات دست کمی از ازرا نداره! سوناتا هم که به غیر از مدل 2011 اصلا کنار C5 به غیر از موتور اصلا حرفی برای گفتن نداره! تو کیفیت ساخت هم که C5 یک کلاس بالاتر از ایناست!
حیف که موتورش ضعیفه! وگر نه تو رنج خودش عالی بود! در ضمن اگه با 48 تومن پیدا کردی بگو من 10 تا
بخرم :31: الان میگن تو تهران تا 60 تومن هم قیمت گذاشتن روش!
منظور از کلاس سایز ماشین بود! آزرا و سوناتا (و جنسیس) توی رده Full Size هست و با C6 مقایسه میشه، C5 خیلی کوچیکتر بقیست!
در مورد قیمت حق باش ماست، من با 407 اشتباه گرفتم!
و اینکه میگی به غیر از موتور اصلا حرفی برای گفتن نداره جای بحث داره که اینجا جاش نیست، نمیدونم چطور این حرف رو زدی، اما پیشنهاد میکنم یکم بیشتر در مورد امکانات مدل 2011 سوناتا تحقیق کن :46:
farshad bugatti
03-09-2010, 14:47
منظور از کلاس سایز ماشین بود!
خب اینو باید اول میگفتی! من از کجا بدونم.gif
البته از لحاز سایزی هیچ ماشینی اسم مشخصی نداره! سوناتا و c5 هر دو سدان نیمه لوکس و ازرا سدان لوکس که از نظر ابعاد هم از این دو بزرگتره.
اینکه میگی به غیر از موتور اصلا حرفی برای گفتن نداره جای بحث داره که اینجا جاش نیست، نمیدونم چطور این حرف رو زدی، اما پیشنهاد میکنم یکم بیشتر در مورد امکانات مدل 2011 سوناتا تحقیق کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
مهران خیلی در موقع پست دادن عجله میکنی و بدون اینکه پست طرف مقابل رو بخونی سریعا قضاوت میکنی!
اگه دقت کنی من گفتم به غیر از مدل 2011
سوناتا هم که به غیر از مدل 2011 اصلا کنار C5 به غیر از موتور اصلا حرفی برای گفتن نداره!
---------------------------------------------------------------
اما پیشنهاد میکنم یکم بیشتر در مورد امکانات مدل 2011 سوناتا تحقیق کن
خیلی وقته پیش در موردش تحقیق کردم! حتی اینجا هم ازش تعریف کردم:
البته اینو هم بگم این موتور 4 سیلندر سوناتا 2011 واقعا تکنولوژِیش خیلی بالاست! با اینکه کم مصرفه قدرت نزدیک به ازرا رو بهت میده!
گزینه های بیشتری هم اضافه کن
جنسیس واقعا جنسیسه !
farshad bugatti
03-09-2010, 16:57
گزینه های بیشتری هم اضافه کن
جنسیس واقعا جنسیسه !
ارشین جان سعی کن اون چیزایی که صاحب تاپیک میخواد رو جواب بدی.
چون وقتی یه ماشین خارج از بحث پیشنهاد میشه بحث میکشه رو اون ماشین اخر هم هیچ کس نمیتونه نتیجه گیری کنه!
البته اینو به همه میگم دوستان هر نظری که میدن با دلیل و مدرک باشه لطفا.
پیشنهاد میکنم فقط یه بار با c5 رانندگی کنی مخصوصا سر پیچ یا رویه دس اندازا دوستان مدل c5new رو با c5 2007 اشتباه نگیرید. اصلان به نظر من در راحتیو ایمنی هیچ حرفی باقی نمیزاره.
شک نکن سوناتا 2011
ببین میتونی جایی گیر بیاری سوار شی...بعد می فهمی من چی میگم......الان تمام سایتهای دنیا دارن درباره این ماشین صحبت میکنن ....
c5 زیباست با امکانات بالا اگر قدرت بسیار نمیخوای گزینه خوبیه اما قطعاتش گرونه
سوناتا کدوم رنگش بهتره؟ به نظر خودم سفید صدفی و دولفینی.
farshad bugatti
06-09-2010, 15:39
سعی کنید رنگ ماشین رو خودتون انتخاب کنید! چون سلایق باهم فرق میکنه.
AmiRreZA_RAcEr
06-09-2010, 16:11
سوناتا 2011 آسان موتور ثبت نام داره یا آزاد فقط هست ؟! قیمت ؟!؟
ar.behnam
15-09-2010, 14:00
یکی به من بگه قیمت سوناتا 2011 چنده؟
توی سایت راهنورد قیمت رو زده 22000 دلار البته قیمت داخل ایران رو میخوام
و یه سوال دیگه این که قیمت ماشینهای وارداتی که جامع باشه توی چه سایتی میتونم پیدا کنم ؟
البته سوناتا 2011 کلاً مدل 6 سیلندر نداره فعلاً موتورهای 4 سیلندرش هم دو نوعه یکی مدل جدید که ارتقاء یافتهی موتور قدیم هست که برای اکثر کشورهای دنیا با این موتور عرضه میشه و نزدیک 200 اسب قدرتشه (که برای یه موتور 4 سیلندر بدون توربو عالیه)، یکی هم موتور قدیم سوناتا هست که 170 اسب فکر کنم قدرتشه و فکر میکنم فکر میکنم برای ایران همین با موتور قدیم رو وارد کنن (البته اینو مطمئن نیستم)، در مورد c5 هم خریدش تقریباً اشتباهه این ماشین خیلی طالب نداره (حتی با ظاهر خوبی که داره) و آیندهي مبهمی داره مثل 407 و ممکنه برای قطعات یدکی به مشکل بربخورید در آینده. البته تو این وضعیت که کیا ایران رو تحریم کرده و دیگه ماشین و قطعات نمیفرسته به ایران! احتمالش زیاده هیودای هم فردا ایران تحریم کنه و وضعیت ماشینها و قطعات یدکیشون بشدت خراب میشه.
سلام..
دوستان شما سوناتا 2011 پلاک شده دیدین؟؟چون من خودم دوتا دیدم که پلاک موقت داشتن و تو سایت زیر هم نوشته که فعلا پلاک نمیشه!!:41:
حالا نمیدونم چیکار کنم.:13:
سلام..
دوستان شما سوناتا 2011 پلاک شده دیدین؟؟چون من خودم دوتا دیدم که پلاک موقت داشتن و تو سایت زیر هم نوشته که فعلا پلاک نمیشه!!:41:
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
سلام..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.:PAR3A:.
16-09-2010, 11:42
عزیز آزرا دیگه خیلی خز و خیل شده می بینی هر گره گوری آزرا سوارن .
سی فایو هم خوب من اصلا باهاش حال نمی کنم طراحیش جالب نیست اطاقش هم یه جوریه آدم توش حال نمیکنه و موتور و امکانات کمتری داره و به طرز فجیعی هم دل ریفیقمو زده در حدی که بهش میگه سیفون و دو ماهه روی مخ باباش داره کار میکنه که بره یه چی دیگه بخره.
من به شدت سوناتا 2011 رو توصیه میکنم چون واقعا عالیه.
اگه پولت میرسه به فول آپشنش که بهتر :دی
Dark.Life
16-09-2010, 11:56
اگه دوستان ناراحت نمیشن :دی اپتیما هم بد نیست
موتورش 6 سیلندره در برابر c5 و سوناتا که 4 سیلندر هستن
مصرفشم با اینکه 6 سیلندره کمه
امکاناتشم کامله دیگه
قیافشم که خوبه
farshad bugatti
16-09-2010, 13:08
عزیز آزرا دیگه خیلی خز و خیل شده می بینی هر گره گوری آزرا سوارن .
این دلیل برای یک انتخاب نمیشه! شما نظر شخصیتون اینه این دلیل نمیشه! مدل 2011 ازرا هم اومده و من از نزدیک چند تا شو دیدم خیلی زیباست!
سی فایو هم خوب من اصلا باهاش حال نمی کنم طراحیش جالب نیست اطاقش هم یه جوریه آدم توش حال نمیکنه و موتور و امکانات کمتری داره و به طرز فجیعی هم دل ریفیقمو زده در حدی که بهش میگه سیفون و دو ماهه روی مخ باباش داره کار میکنه که بره یه چی دیگه بخره.
لااقال یه ایرادی از C5 بگیرید که باهاش جور در بیاد! شما که همش نظر شخصی خودتون رو گفتی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifکه کلا بی منطق بود! :دی
طراحیش که واقعا عالیه! یعنی اصلا حرف نداره! اتاقش هم که تا بشینی تو اصلا نمیتونی به ماشین اسیایی سوار بشی!
امکانات هم که در حد یک خودرو ی تمام لوکس داره! ایمنی و راحتی اون هم که قابل مقایسه با ماشینای 200 میلیونی هستش!
اگه یکی از حرف هام رو کسی قبول نداره بگه کامل شرح بدم!
البته C5 هزار تا ایراد بزرگ داره اما اینایی که شما گفتی جز محاسنش بود نه معایب!
اگه دوستان ناراحت نمیشن :دی اپتیما هم بد نیست
موتورش 6 سیلندره در برابر c5 و سوناتا که 4 سیلندر هستن
مصرفشم با اینکه 6 سیلندره کمه
امکاناتشم کامله دیگه
قیافشم که خوبه
من خودم پیشنهادم اپتیما هستش اما فقط از وضعیت سوناتا 2011 خبر ندارم امروز میرم دنبالش! اگه خبری گیر اوردم حتما میگم!
hamed malekpour
16-09-2010, 14:11
به نظر من هم سوناتا 2011بهترین انتخاب می تونه باشه همه امکانات را داره و می تونی رانندگی حرفه ای را با این ماشین تجربه کنی.
.:PAR3A:.
16-09-2010, 14:20
این دلیل برای یک انتخاب نمیشه! شما نظر شخصیتون اینه این دلیل نمیشه! مدل 2011 ازرا هم اومده و من از نزدیک چند تا شو دیدم خیلی زیباست!
لااقال یه ایرادی از C5 بگیرید که باهاش جور در بیاد! شما که همش نظر شخصی خودتون رو گفتی! :دیکه کلا بی منطق بود! :دی
طراحیش که واقعا عالیه! یعنی اصلا حرف نداره! اتاقش هم که تا بشینی تو اصلا نمیتونی به ماشین اسیایی سوار بشی!
امکانات هم که در حد یک خودرو ی تمام لوکس داره! ایمنی و راحتی اون هم که قابل مقایسه با ماشینای 200 میلیونی هستش!
اگه یکی از حرف هام رو کسی قبول نداره بگه کامل شرح بدم!
البته C5 هزار تا ایراد بزرگ داره اما اینایی که شما گفتی چز محاسنش بود نه معایب!
من خودم پیشنهادم اپتیما هستش اما فقط از وضعیت سوناتا 2011 خبر ندارم امروز میرم دنبالش! اگه خبری گیر اوردم حتما میگم!
با خاک یکسان می شویــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــم :(
yassin_car
19-09-2010, 14:22
اگر با موتور2000 سی5 کنار بیایید در سایر پارامترها از دو خودروی دیگر بهتر است.
البته اگر سی5 را با موتور قوی تر می خواهید نیسان تی ینا هم وجود دارد؛یعنی هم خر را دارید
هم خرما را!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
آزرا 2010 از نظر تناسب میان دینامیک و مصرف سوخت اصلا" جالب نیست و من حتی ماکسیما را هم
به آن ترجیح می دهم.اصطحلاک آن هم وحشتناک بالاست و با 30 هزار کارکرد مصرف آن در برخی
موارد نزدیک به 1.5 برابر حالت استاندارد می شود.ضمن آن که کیفیت قطعات فنی و متریال کابین هم
مناسب نیست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
آزرا 2011 مشکل تناسب میان مصرف سوخت و دینامیک را حل کرده و حدّ نسبتا" خوبی رسانده؛ولی
مشکل متریال و کیفیت ساخت آن همچنان پابرجاست.
به جرئت می توان سوناتا2011 را اوّلین خودروی با کیفیت تاریخ هیوندای دانست؛گر چه هنوز تا ژاپنی
ها و اروپایی ها هنوز فاصله دارد.گونه 201 اسبی آن در خاورمیانه عرضه نمی شود و در ایران 187
اسب توان دارد و در 9.5 ثانیه به 100می رسد که چندان پرشتاب تر از سی5 نیست و با آن هم مصرف
است.
قیمت:
سی5: 56
تی ینا: 63
آزرا2010: 53
آزرا2011: 57
سوناتا2011: حدود60
yassin_car
19-09-2010, 14:34
ببخشید مطلب متفاوت بود مجبور شدم از پست دیگر استفاده کنم.
سی5 گرچه در شتاب گیری کمی کند است،ولی قادر به تحمّل 0.9 جی شتاب جانبی است که آن را قادر
می سازد تا در مسیر های مارپیچ آزرا را در پس خود قرار دهد.
شتاب جانبی آزرا0.78 و سوناتا2011 0.82 جی است که هر دو فاصله ی قابل توجّهی تا سی5 دارند.
SAEED_BARCELONA
19-09-2010, 14:58
آقا من سوناتا 2011 دارم اگر انشالا خواستی بگیری حتما فول آپشنش رو بگیر که بعدا نگی چرا اونو نگرفتم. چون واقعا حیفه ببینی سمند LX از جفتت رد میشه سنسور دنده عقب داره ولی ماشین تو نداره:دی. خلاصه خواستم راهنمایی کنم که نگی نگفتی:دی
ماشین خیلی خوبی هستش. قیافش هم به نظرم عالیه حالا بعضیا میگن ابهت نداره که نمیدونم منظورشون از ابهت چیه! کیفیت ساختش هم نسبت به نسل قبلش خیلی بهتر شده.
الان هم فک کنم 62تومن قیمت داشته باشه!
فول بگیریا:دی
آقا من سوناتا 2011 دارم اگر انشالا خواستی بگیری حتما فول آپشنش رو بگیر که بعدا نگی چرا اونو نگرفتم. چون واقعا حیفه ببینی سمند LX از جفتت رد میشه سنسور دنده عقب داره ولی ماشین تو نداره:دی. خلاصه خواستم راهنمایی کنم که نگی نگفتی:دی
ماشین خیلی خوبی هستش. قیافش هم به نظرم عالیه حالا بعضیا میگن ابهت نداره که نمیدونم منظورشون از ابهت چیه! کیفیت ساختش هم نسبت به نسل قبلش خیلی بهتر شده.
الان هم فک کنم 62تومن قیمت داشته باشه!
فول بگیریا:دی
سلام,ممنون از راهنماییت.:11:
چند تا سوال داشتم:
مال شما از نوع 187 اسبیه؟حداکثر سرعتش چنده؟داشبورد و صندلیها چه رنگیه؟و ایا فکر میکنی قیمتش پایینتر بیاد؟
راستی هرکی ازرا 2011 دیده لطف کنه بگه فرقش با مدل 2010 چیه؟
Dark.Life
19-09-2010, 23:21
سلام,ممنون از راهنماییت.:11:
چند تا سوال داشتم:
مال شما از نوع 187 اسبیه؟حداکثر سرعتش چنده؟داشبورد و صندلیها چه رنگیه؟و ایا فکر میکنی قیمتش پایینتر بیاد؟
راستی هرکی ازرا 2011 دیده لطف کنه بگه فرقش با مدل 2010 چیه؟
سوناتا یه موتور 2 لیتری توربو داره که فک کنم قدرتش 247 اسبه و فک نکنم گیر بیاد ... پیدا هم کنی شماره نمیکنن حتماً
ادیت : 274 اسب درسته!
SAEED_BARCELONA
20-09-2010, 00:05
سلام,ممنون از راهنماییت.
چند تا سوال داشتم:
آره همون 187 اسبیه. والا من 1 بار باش 220تا رفتم جا داشت بازم بره ولی جاده تموم شد:دی
داشبورد مشکی و کرم قاتیه. صندلی هم کرم. قیمتشو نمیدونم پائین بیاد یا نه. الانم که شده 62 تومن مثل اینکه به خاطر پلاک نکردنشه!
فقط سوناتا2011 واقعا ماشین هلویی هستش...
farshad bugatti
20-09-2010, 15:13
اگر با موتور2000 سی5 کنار بیایید در سایر پارامترها از دو خودروی دیگر بهتر است.
البته اگر سی5 را با موتور قوی تر می خواهید نیسان تی ینا هم وجود دارد؛یعنی هم خر را دارید
هم خرما را!
همین طور که در جاهای دیگر هم گفتم C5 خیلی تو ایران مشکل داره! یعنی کلا نگهداری اون تو ایران عذابه!
آزرا 2010 از نظر تناسب میان دینامیک و مصرف سوخت اصلا" جالب نیست و من حتی ماکسیما را هم
به آن ترجیح می دهم.اصطحلاک آن هم وحشتناک بالاست و با 30 هزار کارکرد مصرف آن در برخی
موارد نزدیک به 1.5 برابر حالت استاندارد می شود.ضمن آن که کیفیت قطعات فنی و متریال کابین هم
مناسب نیست.
آزرا 2011 مشکل تناسب میان مصرف سوخت و دینامیک را حل کرده و حدّ نسبتا" خوبی رسانده؛ولی
مشکل متریال و کیفیت ساخت آن همچنان پابرجاست.
مگه ماکسیما خودش مصرفش کمه! خود ماکسیما با مصرف بالای 30 هزار تا بنزینو میخوره! هر چی باشه موتور ازرا جدیدتره و تکنولوژِیش خیلی بالاتره به خصوص اینکه سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ داره که ماکسیما نداره!!!
ممنون از نظر شما اما خیلی با تعصب صحبت میکنید! البته طرفداری هاتی بی دلیل شما از ماکسیما همیشه شاهد متعصب بودن شما بوده!
ازرا 2011 هم که واقعا عالیه!
میشه فرق آزرا 2011 با 2010 رو بگید؟
MehranVB
20-09-2010, 18:40
اتاق یک کمی بزرگتر شده و جای پاها باز شده و حدود 10 20 سانتی اضافه شده (دقیق یادم نیست، توی مجله ماشین تیر ماه بود)
MoHaMaD ZaNd
21-09-2010, 06:22
میشه فرق آزرا 2011 با 2010 رو بگید؟
دوست من یه سر به سایت NetCarShow بزن تمامی تفاوت هاشو میتونی ببینی ! من یه آزرا مدل 2011 توی جاده چالوس دیدم ! به نظرم قیافش خیلی خوشگل تر شده بود ! از توی تونل ها که میرفتیم و چراغ هاشو روشن میکرد آدم خودبه خود حواسش پرت میشد ( چون خیلی خوشگل بود )
Azera چون برای سال دیگه مدل کاملاً جدیدش میاد به نظر خرید این مدل فیس لیفت شده خیلی دلچسب نمیاد چون سال دیگه باید بشینین مدل جدیدش رو با طراحی های جدید و عالی هیوندایی ببنین (که احتمالاً تا حد زیادی از سوناتا 2011 ارث خواهد برد). موتور 6 سیلندر 3.5 لیتری جدید هیوندایی هم با 276 اسب بخار احتمالاً روی این ماشین استفاده بشه پس آزرا را فعلاً طرفش نرین بهتره.
در مورد پلاک نشدن سوناتا 2011 احتمالاً باید منتظر واردات آسان موتور باشید، که کلاً در نیمه ی اول سال 89 دقت کنید هیچ خودروی جدیدی از هیچ کمپانی وارد بازار نشده و تمام خودروهای جدید ورودشون برای ساله پیشه مگه کسی شخصی وارد کرده باشه، که دلیلش فکر می کنم مسائل سیا-سی باشه.
m.behnam
21-09-2010, 14:01
اگه ماشین: با اصالت, کم اصطحلاک, مصرف سوخت کم, کار کن, ایمن میخوای 100% c5
اگه ماشین: پرخرج, مصرف سوخت بالا, پر زرق و برق میخوای 100% آزرا
اگه میانگین این دوتا رو میخوای: سوناتا 2011
farshad bugatti
21-09-2010, 14:12
اگه ماشین: با اصالت, کم اصطحلاک, مصرف سوخت کم, کار کن, ایمن میخوای 100% c5
C5 که اخره استهلاکه! و عزار تا دردسر خاص خودشو داره! فکر نکنید من با این ماشین مشکلی دارم! میتونم بگم اگه 100 بخوام بدم ماشین دوتا C5 میخرم!
اگه ماشین: پرخرج, مصرف سوخت بالا, پر زرق و برق میخوای 100% آزرا
اگه میانگین این دوتا رو میخوای: سوناتا 2011
اگه خواستی ماشینا رو تحلیل کنی یه جوری بکن که ادم بتونه سر در بیاره!
خودت باشی با این دلایلی که خودتون گفتی میری 50 میلیون بدی ماشین!!!
m.behnam
21-09-2010, 14:30
C5 که اخره استهلاکه! و عزار تا دردسر خاص خودشو داره! فکر نکنید من با این ماشین مشکلی دارم! میتونم بگم اگه 100 بخوام بدم ماشین دوتا C5 میخرم!
اگه خواستی ماشینا رو تحلیل کنی یه جوری بکن که ادم بتونه سر در بیاره!
خودت باشی با این دلایلی که خودتون گفتی میری 50 میلیون بدی ماشین!!!
هر کسی یه نظری میده و کسی حق ایراد گرفتن از نظر دیگران رو قطعا نداره!
و به نظر من برای کمک به دیگران اگه به صورت کنایه صحبت نشه بهتره!
SAEED_BARCELONA
21-09-2010, 16:32
آقا سوناتا رو بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی. چراغاش رو که روشن میکنی دل سنگ هم به درد میاد:دی
مصرفش هم خیلی خوبه. آزرا رو بیخیال شو قدیمی شده فکر کنم مدل فیس لیفتش هم خیلی گرون باشه!
سلام..
با این حساب و نظر شما دوستان گرامی من سوناتا رو انتخاب کردم..
نمایندگی به این زودیها این ماشین رو وارد میکنه؟فکر کنم تا ورود رسمیش صبر کنم بهتر باشه چون قیمتش هم پایینتر میاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.