مشاهده نسخه کامل
: ::: مشاوره برای خرید کامپیوتر ALL IN ON :::
گرافيكار
01-09-2010, 13:51
سلام
ممنون میشم در مورد خرید یه کامپیوتر بدون کیس بهم کمک کنید تا 1200
اصلا گزینه های خوبی هستن یا فقط برای کلاسه
کلا از نظر علمی گرم نمیکنه اینکه سی دی درایو پشت صفحه نمایش باشه مشکلی ایجاد نمیکنه
برای کارهای عادی میخوام اینترنت و آفیس و فتوشاپ و بازی فیفا و ...
بهترینش مال کدوم مارک
قابلیت ارتقا دارن
مثلا میشه رمشون رو DDR3 کرد؟
البته شیک بودنشون انصافا خیلی به دلم نشسته
مرسی
mg_mahyar
01-09-2010, 14:00
من تا جایی که میدونم بهتریناش مال اچ پی بود تو پایتختم هست طبقه همکف وسطا سالن
01-09-2010, 14:04
من تا جایی که میدونم بهتریناش مال اچ پی بود تو پایتختم هست طبقه همکف وسطا سالن
اینجور سیستمها فقط بدرد حالا میخورن و تقریبا میشه گفت قابلیت ارتقا ندارند !!!
در مورد گرما هم اگه باهاشون کارهای معمولی انجام بشه مشکلی ایجاد نمیشه!
البته خرابی اینجور سیستمها دردسرهای زیادی داره چون قطعاتشون کمیاب هستند!! فقط خواستین بگیرین به گارانتی دقت کنین !!!
من شخصا all in one برند msi رو توصیه میکنم که احتمالا گارانتی معتبر ماتریکس رو داره !!!
البته من پیشنهاد میکنم با بودجه ی 1200 از اینجور سیستمها نگیرین چون در بعضی موارد حتی به اندازه ی نصف بودجه ای که صرف میشه کارایی نمیده و بیشتر قیمت بالاش بخواطر اشغال کمتر فضا هستش !!!
گرافيكار
01-09-2010, 14:31
مرسی
منم از این msi خوشم اومده
صفحشون لمسیه
میگم این صفحه لمسیا ویندوز خاصی میخوان
یا هر ویندوزی رو میشه روشون نصب کرد
فکر میکنم فقط ویندوز 7 از این قابلیت پشتیبانی میکنه !!!
soroshea
01-09-2010, 14:58
فکر نکن یقین داشته باش :46:
mg_mahyar
01-09-2010, 15:40
ام اس ای در برابر اچ پی قدرت خاصی نداره.
دقیقا نمیشه گفت فلان مدل رو بخری خوبه.
منم الان اطلاعات خوفی ندارم بهت بدم از کانفینگشون. گفتم یه سسر برو بازار گردی قیمتا رو در بیار بعدا بگو. ممکنه من بگم این مدل اچ چی خوبه بری تو بازار موجود نباشه. به هر حال هر چی میخری ام اس ای نخر.
هم اچ پی لمسی داره هم سونی و هم اپل. انتخابات محدوده شاید کلا سه 4 تا مدل اگر تو بازار بگردی پیدا کنی قیمتاشونو بگیری. اینجا روش نظر بدیم.
به نظرم برو سراغ لپ تاپ جای این سیستما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سیستما ولی باید بری تو بازار ببینی اینترنتی خرید اینا مفت نمی ارزه
mg_mahyar
01-09-2010, 15:45
شخصا این مدل کامپیوتر ها رو یا نمیخرم یا بخرم imac میخرم.
ام اس ای یکی از دوستام داشت غیر از مصرف برق کمش هیچی نداشت 2 ماه بعد زیر قیمت فروخت
شخصا این مدل کامپیوتر ها رو یا نمیخرم یا بخرم imac میخرم.
ام اس ای یکی از دوستام داشت غیر از مصرف برق کمش هیچی نداشت 2 ماه بعد زیر قیمت فروخت
منظوتون از اینکه غیر از مصرف برق کمش هیچی نداشت چیه !!!؟؟؟
میشه بپرسم ایشون چه انتظاراتی داشتن که msi براورده نکرده و بقیه برندها میتونن براورده کنن؟!!
hp و apple مطمئنا از msi بهترن ولی قیمت و گارانتیشون چی ؟!!
اما msi از برندهای sony و غیره هیجی کم نداره و حتی بهترم هست!!!
گرافيكار
02-09-2010, 14:47
دست دوستاني كه كمك كردن درد نكنه
ولي اي كاش مديرا و همكاراي محترمشون و اساتيد گل يه كم بيشتر در اين مورد توضيح بدن
مرسي
mg_mahyar
02-09-2010, 15:11
منظوتون از اینکه غیر از مصرف برق کمش هیچی نداشت چیه !!!؟؟؟
میشه بپرسم ایشون چه انتظاراتی داشتن که msi براورده نکرده و بقیه برندها میتونن براورده کنن؟!!
hp و apple مطمئنا از msi بهترن ولی قیمت و گارانتیشون چی ؟!!
اما msi از برندهای sony و غیره هیجی کم نداره و حتی بهترم هست!!!
نمیگم انتظاراتو براورده نگرد بقیه میتونن.
ام اس ای شما 600-700 پول میدی پردازنده اتم میخری.
اچ پی زیر 1300 نداره
اپل زیر 2100 نداره. از اون نظر میگم. ام اس ای ممکنه کارت به گارنتی بکشه ولی اپل عمرا. بازم میگم اینا رو نمیشه مشاوره داد باید بری ببینی چی تو بازار موجوده
گرافيكار
03-09-2010, 15:53
دوستان يه نگاهيم به ما بكنيد
گرافيكار
06-09-2010, 12:56
دوستن صاحب نظر
راهنمايي نميكنيد
:41::41::41:
iMac 21.5" MB950 حدود 1600 هست اگر گیر بیارین ... امکانات خوبیم داره ...
اینم گزینه خوبیه از ام اس آی ها خیلی بهتره تواین رده قیمت Sony VAIO JS240J
به قول دوستمون بهتره شما برین ببینین چی گیر میارین و اونوقت مقایسه کنین ... تو اینترنت چیز زیادی دستگیرتون نمیشه چون تنوعش به نسبت کم تره وقتی تو بازار میرین ...
اگر کاربردتون در حد موسیقی و اینترنت و فیلم و آفیس باشه گزینه های خیلی خوبین ... صفحه نمایش بزرگ و کم جا ...
اما مشکلش ارتقاشه ... دقیقا شما فرض کنین لپ تاپ دارین میخرین اما معمولا لپ تاپ ها تو محدوده قیمت این دستگاه ها مشخصات بالاتری میده بهتون اما دیگه ازون صفحه نمایش 21 اینچی خبری نیست ...
گرافيكار
07-09-2010, 20:57
iMac 21.5" MB950 حدود 1600 هست اگر گیر بیارین ... امکانات خوبیم داره ...
اینم گزینه خوبیه از ام اس آی ها خیلی بهتره تواین رده قیمت Sony VAIO JS240J
به قول دوستمون بهتره شما برین ببینین چی گیر میارین و اونوقت مقایسه کنین ... تو اینترنت چیز زیادی دستگیرتون نمیشه چون تنوعش به نسبت کم تره وقتی تو بازار میرین ...
اگر کاربردتون در حد موسیقی و اینترنت و فیلم و آفیس باشه گزینه های خیلی خوبین ... صفحه نمایش بزرگ و کم جا ...
اما مشکلش ارتقاشه ... دقیقا شما فرض کنین لپ تاپ دارین میخرین اما معمولا لپ تاپ ها تو محدوده قیمت این دستگاه ها مشخصات بالاتری میده بهتون اما دیگه ازون صفحه نمایش 21 اینچی خبری نیست ...
نظرتون درباره اين مدل چيه
Amir_Niknam
07-09-2010, 23:56
عذر ميخواهم كه در تاپيك شما اين سوال رو مطرح ميكنم من در مورد خريد اين سيستم ها هيچ تجربه اي ندارم فقط ميخواستم ببينم علت تهيه اين نوع سيستم از طرف شما چيه ؟ چون خود من هم علاقه زيادي به كمتر اشغال شدن فضا دارم اما ميبينم كه در بعضي موارد قيمت اينها از نوت بوك هاي مشابه هم بيشتره ! و خوب طبيعتا ترجيح ميدم نوت بوك بگيرم يعني اگر فضاي كمتر ميخواهيد با اين قيمت نوت بوك عالي ميشه گرفت اگر قدرت ميخواهيد خوب يك سيستم عادي تهيه كنيد فقط جهت اطلاع خودم ميپرسم كه چرا اين سيستم ها خريده ميشه
ممنون
گرافيكار
08-09-2010, 00:21
عذر ميخواهم كه در تاپيك شما اين سوال رو مطرح ميكنم من در مورد خريد اين سيستم ها هيچ تجربه اي ندارم فقط ميخواستم ببينم علت تهيه اين نوع سيستم از طرف شما چيه ؟ چون خود من هم علاقه زيادي به كمتر اشغال شدن فضا دارم اما ميبينم كه در بعضي موارد قيمت اينها از نوت بوك هاي مشابه هم بيشتره ! و خوب طبيعتا ترجيح ميدم نوت بوك بگيرم يعني اگر فضاي كمتر ميخواهيد با اين قيمت نوت بوك عالي ميشه گرفت اگر قدرت ميخواهيد خوب يك سيستم عادي تهيه كنيد فقط جهت اطلاع خودم ميپرسم كه چرا اين سيستم ها خريده ميشه
ممنون
خواهش ميكنم
من كلا با كامپيوتر كاراي چندان سنگيني نميكنم
80درصد اينترنت
باقيشم فيلم و فوتوشاپ
اما علاقه زيادي به تكنولوژيهاي جديد دارم
اين سيستم ها خيلي زيبا هستن
زيبايي ظاهري براي من خيلي مهمه
چون سيستم روميزي جزو دكور خونه ميشه
حاضرم به خاطر زيبايي 300 تا 400 هم اضافه بدم
لمسي بودنشون هم يه امتيازه كه بازم حاضرم براش پول اضافه بدم
در كل اگه سيستمي كه مناسبه كار منه 700 بشه من ترجيح ميدم پول اضافه رو بدم و يكي از اينا بخرم
ميدونم كه قطعات شون پايينه
هر چند اون سيستمي كه توي پست آخرم دادم خيلي قطعاتش خوبه
كه اميدوارم دوستان نظرشون رو بگن
این سیستما همشون مثل هم هستن همچینم بالا نیست که بخواین 500 بیشتر بدین کانفیگش در حد همون سونی است ...
فقط ترجیحا سی پی یو رو اتم نگیرین که هیچ کری نمیشه کرد باهاش ... بقیه همه core 2 due هستن و کانفیگام در یک سطحا تفاوت زیادی هم ندارن که بخوایم بگیم کدوم بهتره ...
بازم به گفته دوستان شما باید تشریف ببرین ببینین از کدوم براندا چه مدل هایی گیر میاد...
گرافيكار
21-09-2010, 14:18
دوستان من تصميمم رو براي خريد اين سيستم گرفتم
اميدوارم كار درستي باشه
ممنون ميشم نظر نهاييتون رو بگيد
همونطور که قبلا هم گفتم شما اگه واقعا به اینجور سیستم نیاز دارید و براتون مهمه که سیستمتون جاگیر نباشه ایرادی نداره تا این حد خرج کنین ولی اگه واقعا نیازی ندارید به هیچ وجه خرج بابت اینجور سیستمها که حتی یک سوم پولی که شما بابتش میدین به شما کارایی نمیدن نکنین که مطمئنا پشیمون میشین !!
شما با 1.300 میتونین سیستم خیلی خوبی بگیرین!!
در هر صورت این all in one برند lenovo سیستم خوبی بود و کمی از msi بهتره!! هرچند از directx 11 پشتیبانی نمیکنه !!
mg_mahyar
21-09-2010, 16:28
بازار بین المللی موبایل طبقه سه رو دیروز رفته بود کاش یادم میبود برات سوال میکردم. کارای قشنگی داشت. این لنوو هم تو پایتخت هست.
من قیافشو خوشم نیومد.
ولی در کل سیستم برای کارا روزمره خوبه. اگر میخوای ببخر مبارکت باشه
گرافيكار
22-09-2010, 22:51
مرسي از دوستان گل
اگه گرفتم حتما با عكس و بررسي توي همين تاپيك در خدمت خواهم بود
مدل 2400 msi هم چند روزه اومده و فوق العادس دو مدل داره.. یه مدل 1570 تومنه یه مدلم 1920 با این کانفیگ...
cpu Q9400 intel 6mb catch
ram 4gb ddr3
hdd 1 tb 7200 rpm
monitor 24 inch multi touch
vga ati 5650 1 gb ddr3
tv tuner
موس و کیبرد وایرلسم همراه دستگاه بهتون میدن.. تو بازار موبایل فروشگاه ماتریکس داره مدلی که گفتمو. من که دیدم کف کردم. به نظر من بهترین گزینه هم از لحاظ کیفیت هم ظاهر هم قیمت و گارانتی خوب ماتریکس همین msi هست
گرافيكار
23-09-2010, 15:10
مدل 2400 msi هم چند روزه اومده و فوق العادس دو مدل داره.. یه مدل 1570 تومنه یه مدلم 1920 با این کانفیگ...
cpu Q9400 intel 6mb catch
ram 4gb ddr3
hdd 1 tb 7200 rpm
monitor 24 inch multi touch
vga ati 5650 1 gb ddr3
tv tuner
موس و کیبرد وایرلسم همراه دستگاه بهتون میدن.. تو بازار موبایل فروشگاه ماتریکس داره مدلی که گفتمو. من که دیدم کف کردم. به نظر من بهترین گزینه هم از لحاظ کیفیت هم ظاهر هم قیمت و گارانتی خوب ماتریکس همین msi هست
اي كاش يه لينكي ازش ميزاشتين
جمالشو ميديديم
اي كاش يه لينكي ازش ميزاشتين
جمالشو ميديديم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.