مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ویژوال بیسیک 2010
سلام به همه ی پی سی وردی ها من یه مشکل کوچیک دارم ،به دلیل اینکه قبلا VB6 کار می کردم :27: در رویداد keydown از keycode برای شناسایی کلید زده شده استفاده می کردم:8: اما متاسفانه keycode در VB10 وجود نداره ... :18:اگه ممکنه یکی راهنمایی کنه و بگه که چه چیزی جایگزین keycode شده...؟:40:
شادی خانوم ممنونم خیلی بهم کمک کردید :20: من یه مشکل کوچیک دیگه هم دارم ... :46: و اون اینه که قبلا برای کشیدن دایره روی فرم از دستور circle (x,y),r استفاده میکردم :31: ولی الان دیگه با ویژوال بیسیک 10 نمی تونم دایره رو با استفاده از دستور رسم کنم :19: اگه ممکنه یکی کمک کنه.......:10:
modirmasool
03-09-2010, 04:39
اینطوری میشه دایره و بیضی کشید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جا داره که یک تشکر ویژه از جناب mormasool بکنم که خیلی بهم کمک کردند .:11:
من چند سوال دیگه دارم(ویژوال بیسیک 2010) که اگه اساتید لطف کنند و جواب بدند خیلی خیلی ممنون می شم.:blush:
1- چطور میشه URL یک Browser که روی فرم قرار داره رو بدون استفاده از Properties Window مقدار دهی کرد؟
2- چگونه مشخصه ی Image که مربوط به Picturebox هستش رو بدون استفاده از پنجره ی Properties تغییر یا مقدار دهی کرد ؟
3- با چه دستوری میشه یه فایل اجرایی رو Run کرد؟
Payman_62
03-09-2010, 23:57
سلام.
از این پک هم میتونید استفاده کنید.
به خوبی کار به shape ها و line ها رو کپسوله کرده. محصول خود ماکروسافت هم هست و معتبره و سازگار با دات نت.
ضمنان سوال رو در بخش مربوطه و برای سوال های جدید و بی ارتباط به موضوع تاپیک تاپیک جدید بزنید. برای تاپیک هم نام مناسب انتخاب کنید که گویای مشکل شما باشه.
god of war 2
04-09-2010, 11:31
1- چطور میشه URL یک Browser که روی فرم قرار داره رو بدون استفاده از Properties Window مقدار دهی کرد؟
- چگونه مشخصه ی Image که مربوط به Picturebox هستش رو بدون استفاده از پنجره ی Properties تغییر یا مقدار دهی کرد ؟
3- با چه دستوری میشه یه فایل اجرایی رو Run کرد؟
موفق باشید
God of war 2 عزیز ممنون که جواب دادی ولی دستور مربوط به URL کار نکرد :41: ولی اون دو دستور دیگه کار کردند و یه دنیا ازتون متشکرم :11:.
god of war 2
04-09-2010, 13:36
دستور مربوط به URL کار نکرد
توی پستی که دادم کلمه New و Url به هم چسبیده شاید بخاطر این باشه.
و یه نکته دیگه اینه که سایتی که داخلش نوشتم ف*ی*ل*ت*ر هست و اگه شما با اون سایت دستورو امتحان کرده باشین ممکنه به مشکل بخورید.
توی پستی که دادم کلمه New و Url به هم چسبیده شاید بخاطر این باشه.
God of war 2 عزیز مشکل برطرف شد یه دنیا ازت ممنونم.:26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.