ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جدیدترین بازی گیم لافت : Real Soccer 2011

Legend
01-09-2010, 12:07
Real Soccer 2011 by Gameloft

Dedomil

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

We've brought the game to an all-new playing field for the most realistic football experience ever: Witness cool new graphics and animations; experience the intensity of being a real football champion like David Villa; and lead your favourite team, including all the real players, to victory. Numerous game modes provide endless hours of fun. You can even challenge friends via Bluetooth Multiplayer mode and rise to the top of the global leaderboard.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Features
* Completely revamped graphics and animations with realistic players, stadiums and lighting effects.
* Choose from 245 teams in 9 leagues with all the real players's names thanks to the FIFPro licence.
* Play against friends locally via Bluetooth and climb the RF League leaderboard by playing a season.
* Play a variety of game modes: Historic Challenges let you relive football history, or Become a Legend and control 1 player for a season.
* Unlock achievements by performing amazing football feats! Can you score 5 goals in 1 match?
* Answer fun football trivia during loading screens.

دوستان فعلا فقط نسخه نوکیا سری 40 منتشر شده!

mjorh
01-09-2010, 13:21
فقط نوکیا ؟

Legend
01-09-2010, 13:40
فقط نوکیا ؟
فعلا" بله دوست عزیز!
شما اگه بخوای میتونی این نسخه رو روی سونی تست کنی..
شاید جواب بده..:46:
شاد باشی:40:

ATA FARZADI
01-09-2010, 13:47
دوست عزیز این فایل جاوا نیستش؟؟؟؟؟؟؟

اگر هست که دیگه باید بخوره

سری 40

رو گوشی ویوتی من همیشه جواب میداد

دانلود میکنم امیدوارم که بخوره
با تشکر

Hadi King
01-09-2010, 13:59
دوست عزیز این فایل جاوا نیستش؟؟؟؟؟؟؟

اگر هست که دیگه باید بخوره

سری 40

رو گوشی ویوتی من همیشه جواب میداد

دانلود میکنم امیدوارم که بخوره
با تشکر

سلام دوست عزیز داری میبینی که پسوند فایل jar هستش ! جاوا دیــگه ...
خب هر گوشی جاوا داشته باشه این بازی براش نصب میشه ولی یه ایراد داره اونم سرعت بازی کردن اگه این بازی رو روی سونی اجرا کنی میتونی بازی کنی ولی سرعت خوبی نسبت به گوشی های سری 40 نداره که مخصوص خودش ارائه شــده ...
موفق باشید!:40:

Legend
01-09-2010, 21:31
نسخه 1 مگ مخصوص سونی به پست اول اضافه شد..

شاد باشید:40:

keb
02-09-2010, 09:47
این بازی همون Real Footbal سابقه که اسمش به Real Soccer تغییر کرده؟

hosiyar
02-09-2010, 12:57

بله همونه . فقط یه افت شدیدی نسبت به نسخه های قبلی کرده که اونم اینه که اسم هیچ کدوم از بازیکنا جز David Villa درست نیست !!! :13:(حداقل تا اونجایی که من دیدم .)

Hadi King
02-09-2010, 14:31

بله همونه . فقط یه افت شدیدی نسبت به نسخه های قبلی کرده که اونم اینه که اسم هیچ کدوم از بازیکنا جز David Villa درست نیست !!! :13:(حداقل تا اونجایی که من دیدم .)

سلام دوستان خب این کم کاری شرکت Gameloft رو نشون میـــده :20:
موفق باشید!:40: