مشاهده نسخه کامل
: توزيع برنامه و مشكل با عملگر like
سلام من يه برنامه با vb.net 2005 نوشتم كه مي خوام براش فايل نصب بسازم مي خواستم بدنم راهي هست كه برنامه من طوري كامپايل بشه كه نيازي به .net framwork نداشته باشه و يا حداقل بر نامه نصب خودش اتئماتيك اين برنامه رو نصب كنه ؟
در مورد عملگر like مشكل اين دستور كجاست؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
اين a تو اخر دستور قبلي اضافه است
سلام
بر نامه نصب خودش اتئماتيك اين برنامه رو نصب كنه ؟
برای ساخت setup دو پست زیر را مرور کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(((
لیست تاپیک های مهم و سوالات متداول انجمن Framework ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
)))
در مورد عملگر like مشكل اين دستور كجاست؟
به نظر ایرادی ندارد، ولی بسته به شرایط یونیکدی شاید یک N بخواهد و یا شاید در محل درج دستور داخل کدهای VB.Net به تعداد جفت کتیشن ها دقت نکرده اید...
(جفت کتیشن برای کامپایلر VB معنی خاصی دارد، اگر میخواهید یک جفت کتیشن داخل String تان داشته باشید باید دوجفت کتیشن تایپ کنید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در کل اگر لغت #C در کد فوق ثابت نیست و قراراست از TextBox و یاهر جای دیگری به دستورات اضافه شود، اصولاً این کارتان صحیح نیست.
اینکه بیاید String ها را جمع کنید و SQL را بسازید.
برای ارسال مقادیر باید از روش پارامتری استفاده کنید.
اين a تو اخر دستور قبلي اضافه است
برای نمایش صحیح دستورات و متون انگلیسی چپ به راست، بهتر است انها را داخل تگ [ C O D E ] قرار دهید یا از دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در زمان تایپ استفاده کنید.
موفق باشید.
ممنون مشكل عملگر like حل شد بايد بگم من با عملگر كنترلي * مشكل داشتم برنامه هيچ فيلدي رو بر نمي گردوند به خاطر همين يه سرچ تو msdn زدو ديدم به جاي * بايد % گذاشت تو تايپيك بالا اشتباها # تايپ كرده بودم كه عذر خواهي مي كنم درستش كردم در مورد ساخت setup هم ممنون تايپيك هايي رو كخ گفته بودي رو مطالعه كردم مشكل حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.