مشاهده نسخه کامل
: برنامه اعلام سررسید چک
hamid2live
31-08-2010, 18:08
دوستان عزیز من تازه کارم ولی به برنامه نویسی خیلی علاقه دارم البته نه تازه کار تازه کار
در مورد چندتا برنامه لطف کنید منو راهنمایی کنید
اولیش برنامه ی اعلام سررسید چک
به عنوان اولین سوال :
من در کل با تاریخ شمسی مشکل دارم چطوری میتونم اطلاعات یک چک رو با تاریخ شمسی ذخیره کنم در ضمن من برای شروع از پارادوکس استفاده میکنم
مرد مباح
31-08-2010, 22:21
لینکهای امضای من میتونه کمکتون کنه.
برای تاریخ شمسی نیز یک سرچ بکنین. خیلی راحت کلی امکانات معرفی شده.
موفق باشی.
سلام دوست عزیز.
برای تاریخ شمسی چند راه وجود دارد.
1) استفاده از کامپوننت های تاریخ شمسی که لینک دانلود آن را می توانید در صفحه ی اول تاپیک ها پیدا کنید.
2) استفاده از تابع هایی که خودتان باید آن را بنویسید تا بتوانید موتور تاریخ شمسی را خودتان ایجاد کنید: به این صورت که تاریخ میلادی در اصل عددی را بر می گرداند که تعداد روز های گذشته از 30/12/1899 را حساب می کند.
شما می توانید با تابع GetDate(); این کار را انجام دهید در Help جستجو کنید به نتایجی می رسید.
hamid2live
01-09-2010, 18:27
ممنون از لطف عزیزان
از کامپوننت استفاده کردم مشکلم حل شد
سوال دوم: من یه جدول ساختم و توش چندتا چک با تاریخ ذخیره کردم حالا میخوام برنامه وقتی باز میشه خودش به صورت اتوماتیک اون چکهایی که تاریخشون رسیده رو به صورت بالون در taskbar نشون بده !
CPUSatan
02-09-2010, 03:27
خوب الان کجاش مشکل داری؟ فهمیدن تاریخ چکها؟ خوب مفایسه هستش. یا نشون دادنشون تو بالون؟ اونم کامپوننتش هست
hamid2live
02-09-2010, 10:01
تو مقایسش مشکل دارم من از کامپوننت شمسی استفاده میکنم تو جدول سال دو رقمی ثبت میشه ولی تو این کامپوننت 4 رقمی حالا چطوری میتونم این 2 رو مقایسه کنم؟ در ضمن نحوه جست و جو در جدول یه کوچولو راهنمایی کنید
CPUSatan
02-09-2010, 13:27
اگر میشه 2 نوعی که قراره با هم مقایسه بشند رو بنویسید ( مثال بزنید ) تا بشه دقیقتر راجب بهش صحبت کرد. ولی اگر منظورت اینه که قراره این دو نوع با هم مقایسه بشه: 1/1/1380 و 1/1/80 اونوقت میتونید به این صورت استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درمورد جستجو تو بانک اطلاعاتی هم به امضاهای مرد مباج مراجعه کن، مثالهای خوبی داره، اونجا جوابتو نگرفتی برگرد همینجا.
hamid2live
02-09-2010, 15:41
اگر میشه 2 نوعی که قراره با هم مقایسه بشند رو بنویسید ( مثال بزنید ) تا بشه دقیقتر راجب بهش صحبت کرد. ولی اگر منظورت اینه که قراره این دو نوع با هم مقایسه بشه: 1/1/1380 و 1/1/80 اونوقت میتونید به این صورت استفاده کنید:
میشه بفرمایید این کد چیکار میکنه؟
به طور خلاصه می شه گفت این کد که CPUSatan نوشته رشته ی تاریخ اول را با رشته ی تاریخ دوم مقایسه می کند و اگر برابر بودند پیغام می ده اما فکر می کنم شما چیز دیگه ای می خواهید. شما می خواهید که برنامه تشخیص دهد تاریخ ثبت شده از تاریخ مشخصی گذشته یا نه؟ درسته؟ اگر منظور شما همینه بگید تا براتون مثالشو بذارم.
hamid2live
04-09-2010, 09:23
خیلی ممنون از لطف استادان عزیز
من تو جدول تاریخ رو مثلا اینطوری می نویسم : 09/11/89 ولی تاریخی که کامپوننت شمسی بهم میده مثلا اینطوریه:09/11/1389 حالا چطوری میتونم این دوسال رو باهم مقایسه کنم یکیش 4 رقمیه یکیش 2 رقمی؟؟؟؟
و یه سوال جدید هم داشتم اینکه چطوری تو یک بانک اطلاعاتی مثل پارادوکس بر اساس محتویات یک فیلد جست و جو کنم و نتایج رو تو یه عنصری مثل memo قرار بدم؟؟
CPUSatan
04-09-2010, 11:15
ابتدا فرض می کنیم که شنا تاریخ مورد نظرتون که 09/11/1389 هستش رو تو متغیری به اسم Date_1 که از نوع TDate هستش می ریزید.
شما با این دستور 09/11/1389 که از نوع TDate هستش رو تبدیل به نوع رشته ای و String می کنید و داخل متغیر SD می ریزید:
با این دستور 09/11/1389 که داخل متغیر SD هستش رو تبدیل یه 09/11/89 می کنید و دوباره داخل SD می ریزید
حالا می تونید تاریخی که قراره مقایسه با اون انجام بشه رو بریزید توی SD2 و خیلی راحت این دو تا رو مقایسه کنید تا ببینید برابر هست یا نه
---------------------------------------------------------------------
ولی اگر می خواهید ببینید که از تاریخ مذبور گذشته یا نه:
دو تا تاریخ مورد نظر رو توی متغیرهای Date_1 و Date_2 بریزید که از نوع TDate هستند. بعد دو رقمیشون کنید و دوباره تاریخشون کنید، حالا با یه مقایسه کوچک تر بزرگتر ساده می تونید بفهمید در چه وضعی هستند. برات یه مثال می زنم با فرض اینکه دو تا تاریخ رو در متغیرهای Date_1 و Date_2 که از نوع TDate هستند ریختی و Date_2 چهار رقمی هستش:
امیدوارم کمک کرده باشه.
من خیلی با کامپوننت شمسی کار نکردم ولی فکر می کنم که تاریخ رو با یک رشته به شما می ده. برای این کار این دستورات را در نظر یگیرید:(D1:تاریخ شما و D2 تاریخ شمسی):
با این دستورات --13 به ابتدای تاریخ شما اضافه می شود و دوباره در خود آن ذخیره می شود.
با این کار دو تاریخ یکدست می شوند.
hamid2live
04-09-2010, 15:09
مشکل تاریخ با عنایت دوستان حل شد.
چطوری تو یک بانک اطلاعاتی مثل پارادوکس بر اساس محتویات یک فیلد جست و جو کنم و نتایج رو تو یه عنصری مثل memo قرار بدم؟؟
چگونه برای edit فیلتر قرار بدم مثلا اگه فقط عدد بخواهیم بگیریم دیگه اجازه تایپ حروف به کاربر نده و بر عکس !؟
چطوری میشه فقط اجازه تایپ 10 رقم به کاربر داد؟
بچه ها خواهشا به این یکی سوالمم جواب بدبد:
تو برنامه هایی مثل مدیریت کافی نت یه قسمتی هست که لیست کامپیوترهای شبکه رو به صورت ایکون کامپیوتر نشون میدن که وقتی اون کامپیوتر فعال باشه اون آیکون روشن میشه کسی می تونه راهنماییم کنه در این مورد؟ اگه سورسی دارین برام بذارین خواهشا.
برای مورد اول شما قبلا جواب داده شده ولی برای مورد دوم(تایپ ده رقم) باید از کامپوننت Edit همیشگی استفاده کنید با این تفاوت که در بخش MaxLenght آن 10 را مینویسد:
CPUSatan
05-09-2010, 15:02
برای جستجو باید بانک اطلاعاتی رو فیلتر کنی که باز هم ارجاعت می دم به امضاهای مرد مباح. بعد از اینکه فیلتر کردی بخونیشون و بریزیشون تو MEMO.
برای اینکه کاربر نتونه عدد وارد کنی می تونی از MASK EDIT استفاده کنی و یا تابع هایی هم هست که Edit معمولی رو کاری کنی که حرف نگیره.
برای تعیین اندازه نوشته تمام خانواده های EDIT ها خاصیتی دارند به اسم MaxLength همونطور که دوستمون توضیح داد اندازش رو باید اونجا مشخص کنی
M.Hashemi
05-09-2010, 15:04
با سلام
برای جست و جو در پایگاه داده روش های مختلفی وجود دارد :
1- استفاده از دستورات T-sql در query مانند :
query1.close;
query1.sql.clear;
query1.sql.add(select * from Table1 where Field1 = 'test');
query1.open;
2- استفاده از filter در table مانند :
table1.fillter := 'Field1=''test''';
table1.filltered := true;
3- استفاده از دستور locate یا lookup در table مانند :
ADOTable1.Locate('Field1', edit1.Text, [loPartialKey]);
توجه داشته باشید دستورات Locate و Lookup اگر رکورد مورد نظر را پیدا کردند true در غیر این صورت false بر میگردانند
و...
و یکی از روش ها برای نمایش مقدار پیدا شده به صورت زیر است :
memo1.text := ADOTable1.FieldValue["Field1"]
توجه داشته باشید که دستور FieldValue مقدار variant را بر میگرداند.
با تشکر
برای اینکه از این عنصر استفاده کنید همان طور که CPUSatan گفتند باید روی آن کلیک راست کنید و سپس Input Mask Editor را انتخاب کنید. و در بخش InputMask دقیقا این را بنویسید:
مطمئنم که مشکلتون حل می شه.
hamid2live
05-09-2010, 19:04
تو برنامه هایی مثل مدیریت کافی نت یه قسمتی هست که لیست کامپیوترهای شبکه رو به صورت ایکون کامپیوتر نشون میدن که وقتی اون کامپیوتر فعال باشه اون آیکون روشن میشه کسی می تونه راهنماییم کنه در این مورد؟ اگه سورسی دارین برام بذارین خواهشا.
CPUSatan
05-09-2010, 19:24
این قضیه کافی نت واسه خودش کلی بحث داره، داستان دیگه ای داره کلا..... حالا دقیق می خوای چاکار کنی؟ فقط می خوای دنبال یه کامپیوتر دیگه ای بگردی همونطور که دنبال یه پوشه میگردی می تونی از کامپوننت استفاده کنی که هست. ولی اگه می خوای واسه منظور های دیگه ای نشونش بدی مثل SHELL ویندوز.... خوب باید خیلی چیزهارو در نظر بگیری. در یک توضیح ساده نمی گنجه....
hamid2live
06-09-2010, 14:36
جدا خیلی کمکم کردید دستتون درد نکنه جمیعا
حالا چطوری وقتی جستو جو کردم با یه پیام آبشاری در taskbar اعلام کنم که مثلا وقت چک فلان به مبلغ فلان رسیده؟
اگه از کامپوننت استفاده میشه لطفا معرفیش کنید.
اتفاقا این سوال رو من هم دارم.
چطور میشه که در قسمت Icon Tray در Taskbar آیکون برنامه نشان داده بشه و پیغامی بدیم؟
hamid2live
10-09-2010, 17:34
بچه ها خواهشا کمک کنید چرا دیگه کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hossein_h62
11-09-2010, 11:46
سلام دوست عزیز
با استفاده از کامپوننت CoolTray براحتی میتونید آیکون برنامه رو به tray ببرید و بالون نمایش بدین.
M.Hashemi
11-09-2010, 17:54
با سلام
با استفاده از کامپوننت TrayIcon می توانید این کار را انجام دهید.
این کامپوننت جزو کامپوننت های اصلی دلفی است و شما می توانید ان را در برگه additional پیدا کنید
با تشکر
ممنون از M.Hashemi عزیز اما کدام نسخه ی دلفی؟
hamid2live
11-09-2010, 19:36
دست همتون درد نکنه
من از دلفی 7 استفاده می کنم و این کامپوننت تو برگه additional نیست میشه لینک رجیستر شده این کامپوننت رو بزارید؟
hossein_h62
11-09-2010, 22:06
دوست عزیز TrayIcon فکر میکنم از 2009 به بالاتر اضافه شده. دلفی 7 نداره.
همون کامپوننت Cool Tray بسیار عالی و مفید هستش. یه سرچ بزنی نسخه فولش رو گیر میاری.
M.Hashemi
11-09-2010, 22:59
با سلام
کامپوننتی را که من معرفی کردم در دلفی 2010 به صورت پیش فرض وجود دارد.
اما در مورد دلفی 7 نمیدونم.
از همه دوستان دعوت میکنم که به دلفی 2010 مهاجرت کنند.
از هر نظر به دلفی 7 سر دارد(حداقل نظر منه).
با تشکر
CPUSatan
13-09-2010, 15:11
این کاپوننت کامپوننت خوبی هستش، CoolTray هم دارم ولی نتونستم پیدا کنم. اگر خیلی خواستیش بگو بیشتر بگردم بذارم برات. امیدوارم مشکلت حل شه:
ممنون CPUSatan عزیز خوب بود ولی من CoolTray رو ندیدم امکاناتش مثل همینه یا بیشتره؟
چون من هرچی دنیال آدرسش گشتم همه فیلتر بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.