PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلسکوپ و دوربین دوچشمی کامار CAMAR

ali dayani
31-08-2010, 15:19
سلام ، می خواستم نظر کلیه علاقمندان به نجوم ره نسبت به تلسکوپ ، دوربین های دوچشمی و دید طبیعت مارک کامار CAMAR بدونم?

اگر نظراتتون مستدل باشه خیلی ممنون میشم :20:

Babak
31-08-2010, 16:05
من فقط درباره تلسکوپش صحبت میکنم.
کامار از نظر من در رده تلسکوپ های اسباب بازی قرار میگیره. من تا حالا ندیدم کاری جدی با یک کامار انجام شده باشه. یه عکس خوب .یه شرکت کننده موفق در رقابت های رصدی و ... .
بررسی کوتاه اما دقیق تلسکوپ کامار.
پیچ فوکوسر نرم حرکت نمیکنه. این باعث میشه که شما هیچ وقت نتونید به یک فوکوس مناسب برسید ( دلیل احتمالیش کم بودن تعداد چرخ دنده های فوکوسره)
توی یک بررسی متوجه شدم که لنز شیئی موج داره. از مرکز به اطراف دوایری متحد المرکز وجود داشت. انگار که لنز ها پرس شدن توی دستگاه (تراشیده نشدن) توی اون نمونه کوتینگ شیئی تقریبا از بین رفته بود ( نمونه نو)
توی رصد های عمومی که میزارم بار ها از این دست تلسکوپ ها آوردن که کاری کنیم کار کنن. ظاهرا با کامار فقط ماهع رو میشه خوب دید.
یکی از نشانه های تلسکوپ بد وجود ده ها ملزوم جلانبی در کمار ابزاره. کامار جعبع داره + چند تا فیلتر داره + چند تا چشمی مختلف و ... . شرکت سازنده برای راضی کردن مشتری نا آگاهش (با پر کردن جعبه محصول ) و برای جبران هزینه عملا از کیفیت اجزای اصلی کم کرده.
من مقر استیبل از کامار ندیدم تا حالا.

ali dayani
02-09-2010, 01:20
سلام آقای مهندس بابک

ضمن عرض تشکر از جوابیه سریعتون باید به عرض برسونم برند کامار رنج وسیعی از محصولات ره وارد میکند و تلسکوپهای کامار در رده انکساری از قطر 50 م م تا 90 م م ، در نوع اپتیک انعکاسی از 3 اینچ تا 8 اینچ و سه مدل هم تلسکوپ ماکستوف کاسگرین داره به قطرهای 76 ، 90 و 1200 م م البته در پی تایید بخشی از فرمایشات شما تلسکوپ های کمک آموزشی زیر قطر 50 م م هم دارد که به قول شما در رده اسبا بازی محسوب میشوند. ولی اینکه تلسکوپ 6 اینچ یا 8 اینچ موتوردار کامار ره اسباب بازی قلمداد کنیم به نظر مغرضانه میرسد، البته در قیاس با تلسکوپ های برند مید آمریکا البته قابل مقایسه نیستند ولی قیمتشون هم تنها کسری از قیمت مید است.

بنده خودم به عنوان یک کاربر آماتور با تلسکوپ 6 اینچ کامار و یک مدل ماکستوف کاسگرین 90 م م مشکلی حس نکردم البته ناشناخته بودن مارک کامار برای جامعه نجومی و کمکاری مدیریت کامار ره تایید میکنم .

باید به عرض برسانم هیچ کدام از تلسکوپهای کامار داخل جعبه شان فیلتر ندارند و ملزومات اضافی اش هم شامل بارلو لنز و یکسو کننده است که فکر نمیکنم زائد والوصف محسوب شوند.

خواهشمند است جوابیتون ره ارسال بفرمایید تا دوستان در جریان مکاتباتمون قرار بگیرند.

sasan_fda
04-09-2010, 21:54
تلسکوپ سراغ دارم 90 هزار فقط میشه باهاش لامپو دید:31:

ali dayani
09-09-2010, 09:33
با تلسکوپ 90 هزار که لامپ رو میشه باهاش دید شاید تلسکوپ ره سر و ته نصب کرده باشن به نحوه نصب دقت کنید. :27:

alirezaghanbari
11-09-2010, 23:57
یعنی ای مارک اصلا ارزش قیمتشو نداره؟

downloaded
15-12-2010, 22:46
من یه تلسکوپ کامار دارم که باهاش می تونم مشتری و زهره رو ببینم.از کرمانشاه و 225000 تومان خریدمش.