ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اتصال adsl به لپ تاپ(کمک فوری)

Facon_Archi
31-08-2010, 14:41
سلام
مودم adsl رو سیم lanاش رو وقتی میزنم به لپ تاپ تا چراغ LAN روشن میشه ولی چراغ ADSL وPPP روشن نمیشه و اینترنت هم قاعدتا وصل نمیشه
چی کار باید کرد؟:10::11:
ممنون

majid_3ma
31-08-2010, 15:11
سلام
مودم adsl رو سیم lanاش رو وقتی میزنم به لپ تاپ تا چراغ LAN روشن میشه ولی چراغ ADSL وPPP روشن نمیشه و اینترنت هم قاعدتا وصل نمیشه
چی کار باید کرد؟:10::11:
ممنون
تنظیمات را توی کنسول مودم انجام دادی؟
خط رانژه شده و adsl روش نصب هست؟

Facon_Archi
31-08-2010, 16:40
تنظیمات را توی کنسول مودم انجام دادی؟
خط رانژه شده و adsl روش نصب هست؟

نه من تنظیمی انجام ندادم
ولی همینجوری بدون تنظیم کردن روی یه لپتاپ دیگه کار میکنه ولی روی این لپ تاپ نه
روی پی سی هم که کار میکنه راحت...

Facon_Archi
31-08-2010, 22:18
کسی نبود راه حلی بده واسه این مشکل؟:(

faeze.t
04-11-2010, 19:22
منم این مشکل رو دارم هر کاری می کنم خط adsl ام که به PC وصل هست به لپ تاب وصل می کنم وصل نمیشم به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت فقط باید cd مودم رو نصب کنی این کارو کردم ولی بازم نشد /
شما این کار رو کردی

Facon_Archi
04-11-2010, 19:54
این مشکل که برای من برطرف نشد و بیخیال شدم:دی
لن رو میزدم به یه لپتاپ آلمانی (لپتاپ واسه یه شرکتی هست توی آلمان و بیشتر توی آلمان هست و توی کشورهای دیگه پیدا نمیشه) نمیشناخت و چراغ های مودم فقط 3تای اولش روشن میشد و هر کاری کردیم درست نشد...

somy46
21-07-2013, 16:39
سلام میشه به من کمک کنید من همین امروز adsl مخابرات خریدم اومدن برای نصبش ولی نتونستند روی لپ تابم فعالش کنند لپ تاپ مودم رو میشناسه ولی نمتوه وضل بشه ولی بایک لپ تاپ و دیگه امتحان کردم کاملا شناختش و وصل شد و همچنین با مودم پس اشکال از لپ تابه در ضمن من مودم مبین نت دارم و به همون لپ تا ب وصل میشه ولی مودم جدید که گرفتم وصل نمیشه دوستان لطفا راهنمایی کند چطوری درستش کنم ؟ چه تنظیمی باید انجام بدم فکر کنم یک سری ای پی لازم داشته باشه ولی بلد نیسنم چی بزنم خیلی فوری هست

ofogh
22-07-2013, 21:32
خودشان مودم آوردند یا شما مودم داشتی ؟