ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد کلیپ

majid0307
31-08-2010, 13:42
با سلام
مدت یک سال است که با نرم افزار ادیوس کلیپ و سینک و پروژه میسازم
برای درست کردن انها خیلی وقت صرف کرده ام
مشکلی که باانها دارم این است که تکه فیلمهایی که من از انها استفاده کرده ام 35 ثانیه ای هستند
و من از 10 ثانیه انها استفاده کرده ام حالا وقتی که تکه فیلم های جدید را میخواهم استفاده کنم باید طول انها از 35 ثانیه کمتر نباشد واگر کمتر باشد نرم افزار انها را لود نخواهد کرد ایا امکان این هست که این مشکل حل شود

علي طهماسبي
02-09-2010, 22:02
با سلام خدمت همه ي دوستان
دوست عزيز شما در حين ساخت پروژتون حتما از اول تيكه ها استفاده نكردي مثلا از ثانيه 12 به بعد استفاده كردي اگر از اول اون تكه استفاده مي كردي اين مشكل رو نداشتي حالا كه پروژتون رو با تكه هاي 35 ثانيه ايي درست كنيد و همه رو به ثانيه اول بياريد اميدوارم كه مشكلت حل بشه
يا حق

mohamad ali yegane
14-01-2012, 08:35
با سلام
مدت یک سال است که با نرم افزار ادیوس کلیپ و سینک و پروژه میسازم
برای درست کردن انها خیلی وقت صرف کرده ام
مشکلی که باانها دارم این است که تکه فیلمهایی که من از انها استفاده کرده ام 35 ثانیه ای هستند
و من از 10 ثانیه انها استفاده کرده ام حالا وقتی که تکه فیلم های جدید را میخواهم استفاده کنم باید طول انها از 35 ثانیه کمتر نباشد واگر کمتر باشد نرم افزار انها را لود نخواهد کرد ایا امکان این هست که این مشکل حل شود

از تدوین تودرتواستفاده کن :
یعنی یه سکانس جدید درست کن و به جای فیلم ها بذار - یعنی به جای ثانیه1 تا فیلم ، از ثانیه 1تا5 سکانس استفاده کن و به همین ترتیب برای ثانیه های بعدی
من در ادیوس به طور کلی از فیلم برای کلیپ سازی استفاده نمیکنم
بلکه به جای فیلم مادر ، یه سکانس جدید میسازم و اونو به جای فیلم مادر استفاده میکنیم
وقتی که که کلیپ تمام شد میتونیم هر فیلمی رو که بخواهیم توی اون سکانس قرار بدیم
به این روش میگن تدوین تودرتو
این قابلیت فقط تو ادیوس وجود داشت
ولی تو پریمیر های جدید هم بهش اضافه شده