ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Enslaved: Odyssey to the West

CATALONIA
31-08-2010, 13:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سازنده : Ninja Theory
ناشر :     Namco Bandai Games
طراح : Tameem Antoniades
نويسنده : Alex Garland
آهنگساز : Nitin Sawhney
پلتفرم ها : PlayStation 3, Xbox 360
تاريخ عرضه : UK October 8, 2010
سبك : Tactical action-adventure
  مود : Single-player, Multiplayer

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Enslaved: Odyssey to the West| Preview | Enslaved: Odyssey to the West

داستان Enslaved در 150 سال ديگر رخ مي دهد . زماني كه جنگي سخت بين انسان ها زمين را نابود كرده است و روبات ها از آن جنگ فقط باقي مانده اند . پايه ي اصلي داستان بازي از روي يك رمان قرن 16 چيني به نام Journey to the West نوشته شده است . كاراكتر اصلي بازي “Monkey” نام دارد . او يك فرد تنها است كه به دور از ربات ها و زندگي ماشيني در جنگل ها زندگي ميكند . او سرانجام توسط يكي از ربات ها دستگير ميشود و به كشتي منتقل مي شود و در اينجاست كه با زني به نام Trip آشنا ميشود . Monkey در كشتي يك headband بر روي سرش نصب شد . اين وسيله اي است كه كنترل يك فرد را به عهده ميگيرد و هر فرماني كه به فرد ميدهد بايد انجام دهد و اگر سرپيچي كند مغز او منفجر ميشود . اما Trip در اينجا با استفاده از كد توانست كنترل اين Headband را بر عهده بگيرد و او حالا هر كاري بگويد Monkey بايد انجام دهد و او فقط يك خواسته از Monkey دارد و آن رساندن Trip به محل زندگي اصلي خود است . و از اينجا است كه بازي آغاز ميشود ... 
  گيمر ها در بازي كنترل Monkey را بر عهده دارند . او بايد با استفاده از توانايي هاي خود از Trip محافظت كند . اگر trip در حين بازي كشته شود ، Monkey نيز كشته ميشود و شما Game Over ميشويد . Monkey همچنين توانايي بالا رفتن را نيز دارد و با استفاده از اين توانايي ربات ها را غافلگير ميكند . Trip به طور مستقيم قادر به درگيري با ربات ها نميباشد ولي مي تواند با استفاده از پرنده هاي الكترونيكي كه دارد حواس ربات ها را پرت كند . Trip در بازي حره اي مانند سنجاقك دارد كه با استفاده از آن ميتواند محيط را شناسايي كند . Monkey هم توانايي تسلط بر بعضي از ربات ها و تفنگ ها را دارد . 

گياهان در همه جاي شهر ديده ميشوند . 

Enslaved: Odyssey to the West | First impression | Enslaved: Odyssey to the West

بيشتر تصورات از آينده ي زمين ، دنيايي فاسد شده و شهر هايي ويران شده را به ياد شما مي آورد كه با رنگ هاي خاكستري و قهوه اي ديده ميشوند . Enslaved: Odyssey to the West بر اين پايه توسط سازنده ي Heavenly Sword  يعني Ninja Theory ساخته مي شود . Enslaved بر پايه ي رماني چيني  در قرن 16 به نام Journey to the West ساخته ميشود ولي داستان بازي در 150 سال بعد رخ ميدهد . جنگي جهاني بين انسان ها زمين را به نابودي كشيده است و از جمعيت زمين فقط 50,000 نفر در سياره با قي مانده است . ربات هاي جنگي از اين جنگ سالم بيرون آمده اند  و حال هر كس را كه ببينند مي كشند . انسان هايي كه باقي مانده اند به دو دسته تقسيم مي شوند . يكي كساني كه در اجتماعات كوچك زندگي ميكنند و ديگري انسان هايي كه زندگي وحشي را برگزيده اند و به جنگل ها پناه برده اند . شخصيت اصلي بازي ، Monkey ، از جمله كساني است كه ياد گرفته است چگونه با دست هاي خود زندگي كند . متاسفانه در اين بين هنوز كساني وجود دارند كه ميخواهند سود جويي كنند . كشتي هايي مرموز كه انسان ها را به بردگي ميگيرد . آن ها انسان ها را توسط Headband هايي تسخير ميكنند و آن ها را به غرب مي فرستند . Monkey يكي از كساني است كه به اين كشتي ها برده شده است و در اين كشتي با دختري به نام Trip اشنا ميشود . Trip كمك مي كند تا Monkey بتواند Headband خود را در بياورد و Trip يك Headband ديگر به او ميدهد . و آو را كمك ميكند تا از كشتي فرار كنند . او تنها خواسته اي كه از Monkey دارد برگرداندن او به محل زندگي خويش است .  

Trip زماني كه توسط يك روبات مورد حمله قرار گرفته است درخواست كمك ميكند . 

بازي بر روي روابط دو شخصيت تمركز ويژه اي دارد . ان ها دو ديدگاه متفاوت نسبت به زندگي دارند . Trip اعتقاد دارد انسان ها بايد در كنار يكديگر زندگي كنند و Monkey كسي است كه از اول زندگي تا به حال تنها بوده است . به هر حال Monkey در طول بازي وظيفه ي مراقبت از Trip را دارد . Ninja Theory قسمت داستاني را بسيار مهم ميداند و از اين رو نويسنده ي 28 Days Later يعني Alex Garland را به عنوان نويسنده به تيم نويسندگي خود اضافه كرده است و البته آن ها از ستاره ي فيلم ارباب حلقه ها يعني Andy Serkis براي صدا پيشگي و motion-capture شخصيت اصلي داستان بازي استفاده ميكنند . 
  Demo كه ما مشاهده كرديم مربوط به زماني مي شود كه Monkey و Trip از كشتي كه در New York متوقف شده بود فرار كردند . شما كنترل Monkey را بر عهده داريد و Trip نيز توسط هوش مصنوعي هدايت ميشد . Trip به صورت خودكار به دنبال شما ميايد . ولي شما قادر خواهيد بود در بازي آن را بغل كنيد و به حركت ادامه دهيد . همچنين شما ميتوانيد به او بگوييد كه پنهان شود . محيط بازي پوشيده از گياهان است و شما در طول بازي بايد از مكان هايي مانند شكاف نيز عبور كنيد كه در بعضي مواقع Trip نيازمند كمك شما ميباشد . Monkey توانايي بالا رفتن از مكان هاي مختلف را دارد . platforming بازي ما را كمي ياد Assassin's Creed مي اندازد . 

Monkey قدرت مبارزه مستقيم با ربات ها را نيز دارد . 

قسمت بعدي بازي combat ها را به نمايش مي گذاشت . همانطور كه گفته شد انسان هاي زيادي بر روي زمين با قي نمانده است پس شما بايد با روبات ها مبارزه كنيد . انواع مختلفي از روبات ها در بازي وجود دارد . يك دسته از آن ها شكل انسان ها با دست و پا هاي روبات مانند ميباشند . و بعضي ديگر شبيه تفنگ ها مي باشند . ربات ها در بازي حركتي ندارند و زماني كه انساني مي بينند فقط حركت ميكنند . خطي دايره اي شكل دور هر روبات كشيده شده است و ميدان ديد آن را نشان ميدهد . شما البته با توجه به اين محدوده ي ديد ميتوانيد ارام از كنار هر ربات رد بشويد و يا به پشت او برويد و او را غافلگير كنيد . Trip با استفاده از حشره اي شبيه به سنجاقك ميتواند محيط اطراف را شناسايي كند و يا از آن براي پرت كردن حواس روبات ها و راحت كردن كار Monkey استفاده كند . در قسمتي كه ما مشاهده كرديم Trip با استفاده از همان حشره ي خود حسابي روباتي را اذيت ميكرد و Monkey خود را به پشت روبات رساند و به بالاي ديواري رفت و سپس توانست كنترل آن روبات را بر عهده بگيرد . شما در بازي ميتوانيد مبارزات مستقيم با ربات ها را نيز انتخاب كنيد . Monkey سلاحي مانند عصا دارد كه چهار توانايي براي مبارزه با روبات ها دارد . دفاع ، حمله ي معمولي ، حمله ي پرقدرت ، و حمله ي پاياني . هر يك از اين حركات ميتوانند با يكديگر نيز اجرا شوند . صحنه اي از به اجرا در آمدن combo ها كه ما مشاهده كرديم ما را بسيار شگفت زده كرد : در اين صحنه Monkey با استفاده از حركات پرشي خود توانست يك روبات را به زمين بزند و البته نبايد از انيميشن هاي روان شخصيت بازي گذشت كه بسيار به زيباتر شدن اين حركت كمك كرد . ما همچنين حركاتي از Monkey ديديم كه از God of War بهره گرفته شده بود . مانند اين كه Monkey با حركات خود به پشت دشمن ميرسيد و آن را ها از اين طريق از بين ميبرد . صحنه هاي ديگري نيز مشاهده ميشد كه از God of War بهره گرفته بود مانند جسم هاي كروي قرمز رنگي كه با استفاده از آن سلاح Monkey ارتقا پيدا ميكرد . 
  Ninja Theory اعلام كرده است كه روابطي كه بين دو شخصيت بازي ميباشد را مانند رابطه ي Nariko و Kai  در بازي Heavenly Sword ميخواهد طراحي كند . متاسفانه ما روابط زيادي در Demo به نمايش گذاشته شده مشاهده نكرديم . Enslaved در اواخر سال 2010 عرضه خواهد شد . 

Enslaved: Odyssey to the West| images | Enslaved: Odyssey to the West

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Enslaved: Odyssey to the West| Videos | Enslaved: Odyssey to the West

Enslaved: Odyssey to the West GamesCom 2010 Trailer

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
Watch the
SD Video

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHD Video

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEnslaved: Odyssey to the West E3 Trailer

Watch the
SD Video

HD Video

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEnslaved: Odyssey to the West Debut Trailer

Watch the
SD Video

HD Video

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEnslaved: Odyssey to the West| Sources | Enslaved: Odyssey to the West

pedram_sad
31-08-2010, 16:49
به شدت به بازی امیدوار هستم و یکی از عناوینی هست که شدیدا منتطر release اش هستم
تا اینجا که trailer های بازی فوق العاده بوده

Masoud King
04-09-2010, 13:31

Namco ادیشب اعلام کرد که بازی رو دارن رو دیسک میریزن و باید منتظر انتشارش تو ماه دیگه باشیم.

Masoud King
06-09-2010, 23:40
خوب مجله GamesMaster به این عنوان اکشن-ماجراجویی Ninja Theory نمره 86/100 رو داد!

pedram_sad
01-10-2010, 12:01
بالاخره لینک های بازی برای xbox 360 لیک شدن
انتظار سختی بود

تاپیک منتقل بشه بخش بازی

mehdi30nema
01-10-2010, 13:28
با توجه به دموهایی که دیدم فکر نکنم بازی خیلی شاهکار از آب دربیاد

vahidgame
01-10-2010, 13:54
با توجه به دموهایی که دیدم فکر نکنم بازی خیلی شاهکار از آب دربیاد
ولی من میگم احتمالش زیاده شاهکار باشه
یه سایت حتی اعتقاد داشت بهترین بازی امسال می تونه باشه!
حالا در این حد دیگه شاید نباشه ولی فکر کنم میانگین امتیازش حدود 9 بشه

Gilopa
01-10-2010, 14:02
به نظرم زیادی تخیلیه بازی .. هیچ موقع نتونستم بازیهای تخیلی مثل این رو تحمل کنم

mehdi30nema
01-10-2010, 14:47
ولی من میگم احتمالش زیاده شاهکار باشه
حالا در این حد دیگه شاید نباشه ولی فکر کنم میانگین امتیازش حدود 9 بشه

شایدم بشه ولی من زیاد خوش بین نیستم .
کسلوانیا هم خیلی روش مانور دادن ولی تا اینجا که چندان امتیازات خوبی نگرفته .

masoud93
01-10-2010, 15:17
امتیاز رو ول کن همه میدونن که بازی کسلوانیا لرد آف شدو خیلی بازی توپی از آب در میاد.

به نظر بنده این بازی شاهکار نمیشه ولی بازی خیلی خوبی میشه.

Masoud King
01-10-2010, 15:40
نه دیگه جون وحید اینقدرا هم نیست بازی !!
Eurogamer – 8
Now Gamer – 8.3
IGN - 8
GamesRadar – 8

vahidgame
01-10-2010, 18:36
مسعود اون سایته پس خیلی دیگه جوگیر بوده :31:

pedram_sad
01-10-2010, 21:23
gamesot هم بازی رو نقد کرد
و امتیاز عالی 8 داد

از خوبی های بازی به داستان فوق العاده بازی و صدا گذاری عالی , گرافیک فوق العاده ( outstanding visual design ) , صحنه های تعقیب و گریز عالی و مبارزه های عالی با boss ها اشاره کرده که همگی تو trailer های بازی هم مشهود بود

از عیب های بازی هم به کنترل بازی تو بعضی از صحنه ها و بیش از حد زوم بودن دوربین تو بعضی جاها اشاره کرده

mehdi30nema
03-10-2010, 08:25
دیروز بازی را گرفتم و دو تا مرحله هم بازی کردم .
باید بگم نسبت به اون چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود . مخصوصا مرحله اول که اسمش فرار بود و سرعت و هیجان بسیار زیادی داشت .
مرحله دوم هم مثل مرحله اول هیجانی نبود اما یه مقدار احتیاج به فکر کردن داشت تو بعضی جاها .
حرکات شخصیت اصلی بازی بعضی جاها شبیه به پرنس شاهزاده پارس میشه . کلا پریدن از این سکو به اون سکو تو بازی خیلی زیاده .

Masoud King
03-10-2010, 14:48
سلام

تا چپتر 5 که بازی کردم ... بازیه خوب و خوش ساختی به نظر میاد
گرافیک بازی زیبا و چشم نوازه
یکم من با گیم پلیش مشکل دارم... مثلا هیچ وقت این میمونه ( اسم شخصیت اصلی :دی) تو حرکات آکروبات بازیش خطا نمیکنه یا اینکه همه چی صحیح سالم رد میکنه و مشکل یا خطری براش پیش نمیاد.
این نبرد ها یا همون کمبت هاش هم همچی جالب نیست و برایه بازی اکشن ضعف محسوب میشه.
اما مهم ترین بخش بازی داستان اون هست واقعا داره عالی جلو میره... این قسمت بازی حرف نداره.... نباید از صدا گذاریش هم قافل شد مخصوصا صدا گذاری کاراکتر ها که اونم عالیه
در مجموع نمره 8 واقعا برازنده ی این بازیست.

mehdi30nema
08-10-2010, 09:32
قبل از عرضه بازی چندان فکر نمیکردم جالب از آب در بیاد .
ولی الان که تا چپتر 5 رسیدم واقعا از بازی راضی هستم ( حتی بیشتر از کسلوانیا )
فقط نمیدونم چرا دوستان زیاد استقبال نکردن ؟

mohammad_twe
08-10-2010, 10:31
CASTLEVANIA اینقدر طولانیه که همرو درگیر کرده ! من هنوز خودم وقت نکردم این بازیرو برم !!

Masoud King
08-10-2010, 12:40
آره منم تعجب میکنم چرا اینقدر کم استقبال کردن از این بازی
بازی مشکلاتی هم داره مثه:
افت فریم البته کمه
بعضی جا ها یهو این monkey غیب میشه !!
یه جا تو سالن تئاتر بود و یه ساعت علاف اونجا بودم و خسته شدم رفتم فیفا 11 دفعه بعد که رفتم دوباره همون مرحله فهمیدم سری قبل خیلی چیزا اون سری قبل نشون داده نشده بود !!!

amin 2010
08-10-2010, 12:54
برادرایی که بازی کردن یه سوال :
بازی تونسته همونجوری که ادعا میشد گرافیکی در حد انچارتد رو ارائه بده ؟تیم سازنده خیلی اصرار داشتن که گرافیک بازی رو رقیب بازی های بزرگ نسل جلوه بدن .

Masoud King
08-10-2010, 12:57
برادرایی که بازی کردن یه سوال :
بازی تونسته همونجوری که ادعا میشد گرافیکی در حد انچارتد رو ارائه بده ؟تیم سازنده خیلی اصرار داشتن که گرافیک بازی رو رقیب بازی های بزرگ نسل جلوه بدن .
گرافیک خوبی نداره ولی نه در اون حد!!
باک های گرافیکی هم داره...مثلا مثه بازیهای چند سال پیش بعضی وقتا دستش از تو دیوار رد میشه : دی
ولی گرافیک بازی قشنگه اما نه مثه آنچارتد

amin 2010
08-10-2010, 13:09
گرافیک خوبی نداره ولی نه در اون حد!!
باک های گرافیکی هم داره...مثلا مثه بازیهای چند سال پیش بعضی وقتا دستش از تو دیوار رد میشه : دی
ولی گرافیک بازی قشنگه اما نه مثه آنچارتد

سوال 4 گزینه ای
منظور مسعود از قسمت بولد چیست ؟
1-بازی گرافیک خوبی دارد در همون حد !
2- بازی گرافیک خوبی دارد نه در اون حد !
3- بازی گرافیک خوبی ندارد در اون حد !
4 - هر 3 گزینه فوق درست است !!
جواب مورد نظر رو به پروفایل حسین ارسال کنی ازش جایزه بگیریید(وضعش خوبه این روزا دنبال یکیه بهش جایزه بده !!دی)

+

میانگین نمرات (نسخه PS3 ) به 81 رسیده .
در بین 20 نقد نمره 80 که دو سایت IGN و GS به بازی دادن هم قابل توجهه
بالاترین نمره نمره ی 91 هست که سایت نه چندا مطرح GAMING AGE به بازی داده .کمترین نمره هم نمره 60 سایت GAmer.nl هست

Leon-117
08-10-2010, 13:27
سوال 4 گزینه ای
جواب مورد نظر رو به پروفایل حسین ارسال کنی ازش جایزه بگیریید(وضعش خوبه این روزا دنبال یکیه بهش جایزه بده !!دی)

+

میانگین نمرات (نسخه PS3 ) به 81 رسیده .
در بین 20 نقد نمره 80 که دو سایت IGN و GS به بازی دادن هم قابل توجهه
بالاترین نمره نمره ی 91 هست که سایت نه چندا مطرح GAMING AGE به بازی داده .کمترین نمره هم نمره 60 سایت GAmer.nl هست
گزينه دوم درسته!:31:
در مور گرافيك منم 4 مرحله بازي كردم بايد بگم گرافيك خوبي داره ولي بعضي اوقات باگ هاش خيلي رو اعصابه!

mehdi30nema
08-10-2010, 15:18
من تا یه کم از بازی تعریف کردم یه جا گیر کردم .
توی چپتر 5 اونجا که باید از روی پل رد بشیم و دختره توی یه ماشین هست و ما ازس به عنوان سنگر استفاده میکنیم .
بعد وارد یه جا میشیم و باید با اون سگه آهنی بجنگیم .
جونه سگه که تموم میشه دوباره جون میگیره و مینویسه که باید به کمک اون ابرها ! از بین ببرید .
من که نفهمیدم باید چه جوری از بین بردتش .
کسی میدونه ؟

Alireza.M67
08-10-2010, 16:17
سوال 4 گزینه ای

نه آقا جون هر 3 تاش غلطه .
ترجمه اون جمله به فارسی این میشه ::31:
بازی گرافیک خوبی نداره ولی دیگه انقدرم پایین نیست که بگی خیلی ضایعه .

--------

من که خودم این روزا درگیرم و تازه بازی Castlevania هم هست و هفته بعدم Fallout میاد بعدشم Fable و تازه Vanquish هم هست پس حالا حالا ها فکر نکنم وقت کنم اینو بازی کنم .

Masoud King
08-10-2010, 22:51
بعد وارد یه جا میشیم و باید با اون سگه آهنی بجنگیم .
جونه سگه که تموم میشه دوباره جون میگیره و مینویسه که باید به کمک اون ابرها ! از بین ببرید .
من که نفهمیدم باید چه جوری از بین بردتش .
کسی میدونه ؟
منظورت همون تو سالونه هست؟
+

بازی گرافیک خوبی نداره ولی دیگه انقدرم پایین نیست که بگی خیلی ضایعه .
اتفاقا گرافیکش خوب و قابل قبوله... البته شاید تعریف شما از گرافیک خوب یه چیز دیگه باشه

mehdi30nema
09-10-2010, 08:44
منظورت همون تو سالونه هست؟

نه منظورم چپتر پنجم هست . البته ردش کردم و الان رسیدم چپتر هفتم .
واقعا این بازی رو از دست ندید ، به شکل دیوانه واری اعتیاد آوره

Shahroozs2
09-10-2010, 09:07
نه منظورم چپتر پنجم هست . البته ردش کردم و الان رسیدم چپتر هفتم .
واقعا این بازی رو از دست ندید ، به شکل دیوانه واری اعتیاد آوره
شما وقتی که خونش سبزه خوب بزنیدش تا خونش تموم بشه بعدش فرار میکنه و باید به وسیله ابرها برید پشت سرش و اونجا دکمه b (اگه ps3 داری دکمه ای که باهاش takedown میزنه) را بزنید و ....

mosolim
09-10-2010, 11:14
من که خودم این روزا درگیرم و تازه بازی Castlevania هم هست و هفته بعدم Fallout میاد بعدشم Fable و تازه Vanquish هم هست پس حالا حالا ها فکر نکنم وقت کنم اینو بازی کنم .

سلام
عجب اشتباهی کردیم ایکس باکس خریدیم. این همه بازی داره میاد اینا هم هستن کلی هم بازی هست که من بازی نکردم و دنبالشونم من جمله الن ویک و یه سری بازی قدیمیه دیگه. :31:
این بازی حدودا چند ساعت گیم پلی داره؟

Alireza.M67
09-10-2010, 20:47
اتفاقا گرافیکش خوب و قابل قبوله... البته شاید تعریف شما از گرافیک خوب یه چیز دیگه باشه

نه برادر من ترجمه ی اون پست شما رو نوشتم .:31:
هنوز خودم نشستم پاش که نظر بدم .

pedram_sad
10-10-2010, 12:13
دیروز بازی رسید دستم

chapter 1 رو تمام کردم
از همون ابتدای بازی از منوی خلاقانه گرفته تا موسیقی که روش پخش میشد نظرم رو کاملا مثبت کرد به سمت بازی

گرافیک بازی خیلی خوب کار شده
نورپردازی و سایه گذاری های عالی کار شده و طراحی هنری بازی همون طوری که gamespot هم اشاره کرده بود outstanding هست و بس

جدا از این موارد طراحی مراحل و طراحی خود بازی و سیستم درگیری و به خصوص finishing های بازی خیلی باحال کار شده

ریتم تند بازی به خصوص وقتی اون هواپیما مانندی که روش بودن در حال سقوط بود و باید سریع جابجا میشدی خیلی گیرا بود
یا همون اوایل که با حرکت ما دوربین خودش عوض میشد زاویش

صدا گذاری و طراحی چهره ها رو هم که دوستان اشاره کرده بودن

نکته منفی هم همون بیش از حد zoom شدن دوربین تو یک سری صحنه ها بود

به شدت از بازی خوشم اومد همونطوری که فکرش رو میکردم

Turok-71
10-10-2010, 18:47

این است جهان پس از جنگ...

ساختمان ها در حالت نیمه خراب هنوز ایستاده اند و دیوار ، سقف و کف شان را شاخ و برگ گیاهان و درختان گوناگون پوشیده اند.مناظر زیبایی به وجود آمده هر چند انسان های زیادی برای لذت بردن از این طعم طبیعت برجای نمانده اند.استخرهای پر از آب شما را به طرف خود می کشانند اما نباید به دلیل مخلوط بودن مواد شیمیایی به آنها دست بزنید.ماشین ها در گروه های کوچک در حال سفر هستند و به هر چیزی که حرکت کند حمله ور می شوند.در این جو از هم گسیخته دو نفر از انسان ها (میمون و Trip) قادر به فرار می شوند.این دو فرد ضعیف و ناتوان پای به جهانی پر از خطر و مرگ گذاشته اند که برای رسیدن به روزنه ای از امید به هر چیزی چنگ می اندازند.این عنوان یک ماجراجویی به یاد ماندنی است که یک حس قوی از محیط اطراف و پایان جهان به گیمر منتقل می کند.شما در میدان مبارزه ای قرار گرفته اید که باید با نکات ضعفی همچون سکو بازی سفت و سخت (platforming) ، شروع آهسته حرکات و یک دوربین بیش از حد نزدیک دست و پنجه نرم کنید.اما نگران نباشید این مشکلات فقط تکه هایی از یک پازل بزرگ به شمار می روند.Enslaved قادر است تا لحظات زیبایی از هیجان را برای شما به ارمغان بیاورد.Trip فوق العاده ، خود خواه و طناز است.او در یک کشتی به همراه میمون به دام افتاده است که در آن قوانین سختگیرانه و مجازات سنگین در حال اجراست.خوشبختانه Trip با دانش فنی خود کشتی را منفجر می کند و باعث سقوط کشتی بر روی زمین می گردد.اما Trip قادر به زنده نگه داشتن خود در راه آزادی نیست و به همین دلیل با یک پردازنده میمون را به اسارت خود در می آورد.قدرت بدنی و استحکام میمون در تضاد با Trip قرار دارد.میمون برای زنده ماندن از قابلیت های فیزیکی اش استفاده می کند ولی Trip از هوش و قدرت تفکر.میمون باید از هر جهت مطیع Trip باشد چرا که در صورت سرپیچی درد بسیار شدیدی را تجربه خواهد کرد.اگر میمون از Trip خیلی دور شود ، به او صدمه ای بزند و یا Trip بمیرد میمون هم مرده است.در میان پرده ها (cutscenes) شخصیت ها در حال رشد و توسعه هستند.داستان تا آنجا که امکان دارد از طریق حرکت و ویژگی ها ظریف صورت شخصیت ها که مانند موجودات واقعی هستند بیان می شود.به عنوان مثال در یک صحنه که میمون نمی تواند توضیح دهد که یک مکان خالی از سکنه نیست و اشغال شده است چشمهایش بر آمده و ماهیچه هایش خم می شوند و ترس را در وجود میمون می توانید مشاهده کنید.روابط عاطفی بین دو شخصیت برای گیمر یک نوع جاذبه ایجاد می کند.

در بخش مبارزات و ابتدای بازی میمون توانایی دو نوع حمله را دارد همچنین دفاع و جاخالی هم جز این بخش محسوب می شوند.شما می توانید در حین مبارزات که سلامتی کمی دارید با مانور دفاعی برنده شوید.همچنین می توانید مبارزات را با خشونت به پایان برسانید.با وجود لذتی که در مبارزات و کشتار بی امان دشمنان نهفته است اما این بخش مقداری طولانی است و باعث شده تا گیمر ها از آن طفره بروند.شما کنترل میمون را به دست دارید و بیشتر لحظات Trip همراه تان است.یک رابطه همزیستی میان این دو شخصیت جریان دارد که ثابت می کند در چنین دنیای خیانتکارانه ای هم می توان نشانه های از انسانیت را یافت.بخش عمده ای ازهمچنین می تواند دید دشمنان را از روی میمون به سمت دیگری منحرف کند.از آنجا که Trip بسیار ناتوان است وظیفه ی محافظت از او بر عهده ی شماست.گاهی اوقات شما باید Trip را بر پشت خود به یک جای امن حمل یا پرتاب کنید.این نقش حفاظتی و حمایتی شما از Trip باعث توسعه روابط بین این دو نفر خواهد شد. پیروی مراحل بر دوش میمون است.او توانایی خراب کردن ماشین ها به صورت نزدیک و دور را دارد.همچنین قابلیت عبور و صعود از هر گونه دیوار ، چاله خطرناک و لوله را دارا می باشد.چشمان Trip همسفر میمون ، در مواقعی که به یک مانع غیر قابل عبور برخورد می کنند می درخشد و این نشانه ی فکر کردن اوست.

بخش آسان و روان سکو بازی (platforming) در تضاد با بخش بی رحم و سخت مبارزات است.شما به راحتی و بدون دردسر می توانید از موانع پر خطر عبور یا صعود کنید.دنباله های سکو بازی مانند یک پازل به هم پیوسته هستند.تنها یک راه برای پیشروی وجود دارد که باید آن را کشف کنید.در بعضی از مراحل مجبور به عکس العمل های سریع هستید که خطراتی همچون ریزش دیوارها ، پره های چرخان و شعله های آتش در حال حرکت شما را تهدید می کنند و باید سریع به حرکت خود ادامه دهید.بخش سکو بازی به دلیل ضرباهنگ دقیق و همچنین محیط های زیبایی که در آن قرار می گیرید می تواند سرگرم کننده باشد.در گوشه کنار بازی orbs هایی وجود دارد که با به دست آوردنشان می توانید توانایی های خود را ارتقا دهید.در بخش مبارزه با غولآخرها (boss fight) بازی شما را مجبور به دقت و سرعت می کند و باید از تمام توانایی و تجربه ی کسب شده خود در طول مراحل به نحو خوبی استفاده نمایید.بخش پازل و معما نیاز به تمرکز و دقت زیادی ندارد و می توانید با سرعت به حرکت خود ادامه دهید.در طول بازی بدون اینکه به یک معمای چالش بر انگیز برخورد کنید می توانید این بخش را به پایان برسانید.Enslaved به طور مداوم سرگرم کننده و هیجان انگیز است که به دلیل شرایط مختلف و خوب گیم پلی می باشد.تصاویر چشم نواز ، پس زمینه های بسیار هنری و فوق العاده ای را در هر بخش به وجود آورده است.در عمق تصویر شما گیاهان و درختان گوناگونی را می بینید که در میان آن ها سازه های مکانیکی را مشاهده می کنید که از آثار تجاوز انسان به این مناطق برای تسلط و تاخت و تاز است.تنوع هنری هر نمای بازی قابل توجه است.موسیقی پس زمینه ملایم کار بزرگی را در تکمیل شگفتی های بصری انجام داده است.

Enslaved: Odyssey to the West مثالی خوب از یک بازی است که نشان می دهد چگونه یک داستان جذاب و طراحی هنری قوی می تواند بر برخی از مشکلات گیم پلی غلبه کند و آن ها را پوشش دهد.شخصیت ها با به کار بردن انیمیشن های ظریف و صدا گذاری خوب به طرز باور نکردنی واقعی هستند شما در طول این بازی حس می کنید که واقعا در کنار میمون و Trip بوده اید.Enslaved: Odyssey to the West بسیار هیجان انگیز است و فقط به اندازه کافی هیجان و تنوع در بخش گیم پلی می باشد که در کنار آن نیز تصاویر زیبا و داستان به یاد ماندنی به شمار فشار زیادی برای نتیجه گیری نهایی در مورد تهیه این عنوان وارد می آورد.

در 20 نقد از بازی میانگین نمرات: 8.2
بخشی از نمرات:
IGN: 10/8
VideoGamer: 8/10
GameSpot: 8/10
GameZone: 9/10
Eurogamer: 8/10
.................
پ.ن: سلام بر رفقای پلاک قدیم و جدید....
بعد از یک وقفه ی طولانی دوباره برگشتم.:18::31:
جیگراتون ریف ریف می شود...:21:
دلیل مهمی که باعث شد برگردم عزل سام فیشر بودش!!:دی
البته نمی دونم چنتا از دوستان قدیم که رفتن برگشتن ولی من توی پست بای هم نوشتم
تفکیک بشه برمی گردم که شد ولی باز یه مسایلی پیشو اومد که نشد و الان شد! یعنی شده که برگشتم.

pedram_sad
11-10-2010, 15:51
chapter 2 هم امروز تمام کردم

به جرات میتونم بگم تو عمرم همچین گرافیک هنری زیبایی ندیده بودم
محیط ها فوق العادست
رنگ بندی های ترکیبی سبز و زرد و قرمز ادم رو میخکوب میکنه
گاهی اصلا دسته رو ول میکنم با rs محیط رو نگاه میکنم

شاید همیچن محیطی رو قبل این فقط تو UC2 دیده بودم

Gameplay بازی هم خیلی باحاله به خصوص اونجاها که دختره رو باید کول کنی یا پرتش کنی
اون قسمتی که باید دنبال اون سنجاقک میکردم خیلی باحال بود
سیستم upgrade هم که داره

صدا گذاری و داستان و روند بیانش عالیه

به همین سرعت تبدیل شد به یکی از بهترین تجربه های من تو این 17 سال

mohammad_twe
11-10-2010, 16:26
بازیش جالبه
رسیدم چپتر 6
از همه جالبتر قیافه این دخترست که وقتی میترسه خدایی خیلی خنده دار میشه :دی
کلا روی کاراکتر های بازی خیلی کار کردن
اما این دختره یه چیز دیگست موقع ترسیدن و فرار کردن :16::28:

masoud93
11-10-2010, 18:34
من یه مشکلی تو این بازی پیدا کردم.

یه جا رسیدم با این که بازی روی هارد کنسولم نصب هست یه زربه میزنم به یکی یه دفعه بازی هنگ میکنه.

اشتباه نکنید کلا کنسول هنگ نمیکنه (یه سری وقتها خود کنسول هم هنگ میکنه که دیگه باید کنسول رو خاموش و روشن کرد) خود بازی هنگ میکنه.

می خواستم ببینم کسی این مشکل رو داره یا نه.

فکر کنم چپتر 3 باشم که برای اولین بار یکی رو میبینی محافظ داره به اون که می خوام از پشت ضربه بزنم بازی هنگ میکنه.

CATALONIA
11-10-2010, 18:58
منم دو روزي هست بازي رو گرفتم و به خاطر مشغله ي درسي ! بيشتر از يكي دو چپتر نتونستم رد كنم ولي تو همين قدر بازي كردن هم بايد بگم بازي واقعا عاليه ... 
طراحي زيبا ي محيط واقعا آدم رو به خودش جذب مي كنه ... اين شخصيت اصلي بازي هم واقعا اسمش رو خودشه :دي حركاتش خيلي جالبه .! 
قبل از بازي خيلي از بازي ايراد مي گرفتن كه بازي كه 150 سال آينده اتفاق مي افته ديگه نبايد اين همه درخت و بوته و اينا داشته باشه و خيلي رو اين قضيه بازي رو مورد انتقاد قرار داده بودند ولي بعد از عرضه ي بازي به نظرم همون منتقد ها هم اگه بشينن پاي بازي واقعا مجذوب اين طراحي عالي ميشن ... 
سير بازي هم داره خوب پيش مي ره ، قبل بازي هم داشتيم كه روابط دو شخصيت بازي خيلي خوب نبوده از اول و كم كم بهتر مي شه كه كاملا مشهوده . 
در كل بايد به سازندگان  افتخار كرد كه جرئت ساخت همچين IP original رو داشتن ... 

aha2012
12-10-2010, 23:44
بازیش هم برای شما اینطوریه که انگار طرف تو بدنش کرم هست.یه کم با آدمای دیگه و بازیهای دیگه تو گیم پلی فرق میکنه.یه کم آدمش لقه. درسته؟

mohammad_twe
13-10-2010, 00:00
بازیش هم برای شما اینطوریه که انگار طرف تو بدنش کرم هست.یه کم با آدمای دیگه و بازیهای دیگه تو گیم پلی فرق میکنه.یه کم آدمش لقه. درسته؟
این به خاطره همین گیم پلی و کنترل بازیه که یه جورایی با بعضی بازی ها فرق میکنه ! به خاطره همین همچین احساسی داری

pcali
13-10-2010, 08:17
بازی خیلی روند سریعی داره گیم پلی سریع همه چیز عالیه واقعا زحمت زیادی کشیده شده در این
بازی فقط داستان بازی یک کم نا مفهوم بود دوستان کسی اطلاعات بیشتری بده خوبه.

Turok-71
13-10-2010, 10:03
دیشب یه نیم ساعتی بازی کردم و باید بگم در همین مدت کوتاه بازی خیلی جذاب ، شیک و جدید هستش!
کلا من که فکر کردم دارم یه بازی نسل بعد رو انجام میدم.نحوه حرکت دوربین و چهره ی شخصیت ها جدید و خوشگله.
فقط یه چیزی در مورد پرش های میمون اینه که فکر میکنی از پیش تعیین شده است و شما نقشی فراتر از فشار دادن یه دکمه A رو ندارید فکر کنم میمون هم مثل پرنس 2008 نامیراست.:دی
البته می میرید ولی خیلی کم.
در کل بازی خیلی توووپه و پیشنهاد میکنم از دستش ندید...توی نمرات (سایتای خوب و معروف)هم اگه توجه کنید اکثرا بالای 8.0 گرفته.
یه چیز خارج از بحث هم بگم: نینجا تئوری با این بازی که ساخته من مطمئنم DMC جدید رو هم مشتی میسازه و اینا که میگن دانته و فلان و بیسار کرده فقط دنبال تکرار هستن ولی نینجا تئوری با بازی هایی که ساخته نشون داده همیشه ایده های دست اول توی کیسه اش داره...:دی

masoud93
13-10-2010, 12:37
همین الان بازی رو تموم کردم.

بازی خیلی طولانی بود.

بازی خیلی خوبی هم بود که بنده بهش امتیاز 8.5 میدم.

mehdi30nema
14-10-2010, 17:20
من توی چپتر 8 اونجا که آسیاب بادی هست گیر کردم .
یعنی روی پره های آسیاب هم میپرم ولی بعدش زیاد مشخص نیست که باید چی کار کرد .

Masoud King
14-10-2010, 17:56
من توی چپتر 8 اونجا که آسیاب بادی هست گیر کردم .
یعنی روی پره های آسیاب هم میپرم ولی بعدش زیاد مشخص نیست که باید چی کار کرد .
باید همه پره ها رو بکشی پائین بعدش برات مشخص میکنه که کجا باید بری
برا کشیدن پائین پره ها هم باید پره تو حالت عمود به زمین باشه
+
بازی تموم شد
واقعا قشنگ بود... اگه بیشتر روی جزئیات بازی کار می کردند الحق میشد جز بهترین بازیهای سال ازش نام برد ;)

mehdi30nema
15-10-2010, 14:42
من باز یه جا گیر کردم . البته زیاد فکر نکردم روش ولی فکر میکنم داره مشکل ساز میشه :
تو چپتر 12 اونجا که یه نوار نقاله هست و دو تا واگن هم وجود داره و باید با دو تا دسته این واگن ها را جابه جا کنیم .
من از این واگن تونستم برم تو اون یکی ولی بعدش دیگه وقت نکردم فکر کنم باید چی کار کنم . کسی رد کرده ؟

Masoud King
15-10-2010, 15:53
من باز یه جا گیر کردم . البته زیاد فکر نکردم روش ولی فکر میکنم داره مشکل ساز میشه :
تو چپتر 12 اونجا که یه نوار نقاله هست و دو تا واگن هم وجود داره و باید با دو تا دسته این واگن ها را جابه جا کنیم .
من از این واگن تونستم برم تو اون یکی ولی بعدش دیگه وقت نکردم فکر کنم باید چی کار کنم . کسی رد کرده ؟
وقتی واگن اولی رو چرخوندی و رفتی رو واگن دیگه به تریپ میگی اون واگنی که روش هستی رو برگردونه عقب... بعدش اون رو هم می چرخونی و میری ته همون قسمت و یه میله هست که از اون میری بالا و میری جای واگن اول و فکر کنم باید اون رو یه بار دیگه می چرخونی و به تریپ میگی برنه جلو ... این تیکه آخرش رو دقیق یادم نیست

Shahroozs2
15-10-2010, 17:13
سلام
من چپتر9 رو تموم کردم و وقتی میخوام برم چپتر 10 تو loading گیر میکنه و مجبور میشم دستگاهو یه خاموش و روشن کنم. بازی سالمه چون رو هارد به راحتی نصب شد. کسی میدونه علتش چیه؟

mehdi30nema
15-10-2010, 17:37
سلام
من چپتر9 رو تموم کردم و وقتی میخوام برم چپتر 10 تو loading گیر میکنه و مجبور میشم دستگاهو یه خاموش و روشن کنم. بازی سالمه چون رو هارد به راحتی نصب شد. کسی میدونه علتش چیه؟

مشکل از بازیت هست .
چون چند نفره دیگه هم همین مشکل را داشتند .

aha2012
15-10-2010, 18:16
عجب بازییییییییه
خیلی ترتمیزه.گرافیک محیطش بینظیره.بسیار جذابه
حرکت میمون بازیش هم خیلی جالبه:20:
آدم هر چی جلوتر میره بازی قشنگتر میشه
من که دارم باهاش اساسی حال میکنم.حتما کسانیکه بازیش نکردند بگیرند و ازش نهایت لذتو ببرند.

pedram_sad
16-10-2010, 12:09
chapter 10 رو هم دیشب تمام کردم
جدا زبان از وصف این بازی به خصوص گرافیک عالیش عاجز میمونه

اون قسمت که برای اولین بار cloud رو بهم داد واقعا موزیک روانی کننده ای گذاشتن
فوق العاده هم حال میده سواری کردن با اون

این Trip خیلی عالی کار شده همه چیزش :31:

saman3230
16-10-2010, 12:12
آقا این بازی ارزش داره بخرم ؟

mohammad_twe
16-10-2010, 12:30
آقا این بازی ارزش داره بخرم ؟
100%ارزشش رو داره , گرافیک عالی , داستان خوب و گیم پلی خوب

Turok-71
16-10-2010, 12:44
من رسیدم چپتر 6 و باید بگم نفسم بند اومده...:دی
واقعا بهترین بازی امسال من بود بدون شک و تردید...
اون مرحله که باید از تاور (جرثقیل) بری عالی بود.گرافیک بازی بسیار هنری و زیباست.
نمی دونم چی بگم واقعا نمیشه به زبون اورد.:دی
چیز جالب اینه در آخر هر چپتر یا با یه غولآخر طرف میشید یا یه پازل!فقط یکم باید روی نرم بودن حرکات Trip کار میکردن که بهتر بشه ولی زیاد توی چش نیست.
نامکو باید این عنوان رو مثل اختاپوس بچسبه:دی با اون بازی چرتی ( Clash of the Titan) که داد این ازش بعید بود البته بخش عمده کار بر عهده نینجا تئوری بوده...

فقط یه چیزی و اون اینکه کمبوی بازی زیاد نیست و من از اینش خوشم نیومد
بخش آپگرید رفتی؟!اونجا میشه ارتقا داد!
یه حرکت جالب داشت که شما یکی از ماشین ها رو می گیرید و پرتابش می کنی به سمت بقیشون و منفجر میشه.یه چیزی تو مایه های همون نارنجک گذاشتن گیرز 3...

aha2012
16-10-2010, 13:04
منم باهات موافقم.واقعا بازیش عالیه.رنگ بندیه محیط بینظیره.
من دارم روی درجه سختیه hard بازی میکنم.نفسم واقعا گرفته شده.:31:
اون مرحله که باید از دست سگ آهنیه فرار کنیم چه حالی داد.بعدش هم کشتیمش بیشتر حال داد.:20:
فقط یه چیزی و اون اینکه کمبوی بازی زیاد نیست و من از اینش خوشم نیومد:41:

Masoud King
16-10-2010, 18:14
من تنها چیزی که این بازی توش مشکل داره گیم پلیشه.
بقیه قسمتاش خیلی خوب هستن ولی این گیم پلی کم کاری شده روش... واقعا پتانسیلش خیلی بیشتر از اینه :13:
اصلا ابتکاری چیزی توش خرج ندادن.... مثلا همین پریدناش که هیچ وقت نمیمیره... داداشم داشت نگاه می کرد میگفت چقدر جالبه این کاراش اما نمی دونست تکرار این عمل چقدر خسته کننده هست!!
این مانکی هم اصلا حرکات متنوعی نداره... اینش برا یه بازی اکشن خیلی بده....
نشانه گیریش خوبه اما برا هدف های دور... تو نزدیکا یه جوریه.... اصلا جالب نیست... بعضی وقتا از نزدیک نزدیک که میزنی اصلا به دشمن نمیخوره ولی نشانت کاملا تو شکمشه!
این آپگرید هاش خوب و مفیدن و زیاد نبرد ها رو آسون نمیکنن و چیزای جالبی هم توش هست.
یکی از بهترین قسمت های بازی boss fight هاشه که واقعا خوبن.
به نظر من بازی یکم دچار افت میشه وسطاش... یعنی اون جذابیت قبل رو نداره و بعضی مرحله هاش هم یکم طولانی میشن و لی بعدش دوباره اوج میگیره تا اینکه تموم میشه. بازی هم خیلی خوب تموم میشه.... تو زمینه داستان واقعا چیزی کم نذاشتن.
در مجموع :
داستان و ارائه عالی
صدا گذاری عالی
گرافیک خوب
گیم پلی متوسط
نمرش هم همون 8

Leon-117
16-10-2010, 18:20
رسيدم چپتر 4.بازي خيلي خوبي هستش و واقعا بايد اعطراف كرد گرافيك چشم نوازي داره.ولي بخاطر فال آوت و اينا بايد بزارمش كنار...:41:

Alireza.M67
16-10-2010, 22:37
این بازیو میبینم یاد این بیت شعر میفتم :
"رشته ای بر گردنم افکنده دوست * می برد هر جا که خاطرخواه اوست" :31:
بهتر بود توی بازاریابیش از این شعر استفاده می کردن ، فروش رو چند برابر می کرد .:31::16:

ولی جدای از شوخی بازی به دلم نشست ، داستان نو و جالبی داره .

mehdi30nema
17-10-2010, 09:18
منم دیشب موفق شدم بازی را تمام کنم .
به جرات میشه گفت تو این مدت اخیر هیچ بازی منو اینقدر جذب نکرده بود به طوری که همه بازی ها رو گذاشته بودم کنار و اینو بازی میکردم .
از همه لحاظ خوب بود و تجربه بسیار عالی بود .

فقط یکی از دوستان میتونه یه توضیحی در مورد پایان بازی بده ؟ یکم گنگ بود

Masoud King
17-10-2010, 10:55
آخر بازی:

مانگی و تریپ میرن داخل اون هرمه و میبیننن که همه slaves توسط یکی کنترل میشن.
اونجا یکی رو میبینن که خودش رو Pyramid معرفی میکنه... کلا اسم همون مکان هم Pyramid هست. بعدش این یارو میگه که قبل از این جنگ زندگی می کرده و الانم با به اشتراک گذاشتن خاطراتش از یک زمان خوب وخوش با بقیه اونا از ظلم و ستم این دنیا دور نگه داشته. بعد مانکی یادش میاد که این Pyramid همون کسیه که خاطراتش رو وقتی اون ماسک ها رو پیدا می کرده میدیده. بعدش Pyramid میگه که این چیزی که برا بقیه فرام کرده که رو از بین نبرن. مانکی هم ماسک اون شخصی که داشته همه رو کنترل می کرده رو بر میداره و میزنه به صورتش تا ببینه اوضاع چطوریه که به قولی شیفته ی اون خاطرات میشه که اینجا تریپ میره یهو میزنه به سرش و Pyramid رو میکشه و همه اون خاطرات خوش قطع میشن و slaves ها آزاد میشن.
تو آخرین قسمت از بازی تریپ از مانکی میپرسه که کار درستی کرده یا نه؟

aha2012
18-10-2010, 19:08
عجب بازی ایه عوضی.هر چی جلوتر میره آدم بیشتر خوشش میاد.من که بینهایت باهاش حال کردم.
بهش 9 میدم

Hunter lord
19-10-2010, 15:09
دوستان کسی نسخه ی PS3 بازی رو انجام داده ؟ مشکلی نداشته .

amin 2010
20-10-2010, 21:37
مهم ترین سوال بعد از انجام بازی برام این بود :
چرا بیشتر رو بازی کار نکردن !!!
نکات مثبت بسیار بسیار زیادی در بازی هست .انیمیشن صورت بسیار زیبای تریپ و مانکی . محیط بسیار زیبای بازی . محیط نسبتا وسیع بازی انیمیشن های سطح اول و ...
نکات منفی : گیم پلی بسیار بسیار تکراری ! از بین رفتن هیجان بازی بعد از گذشتن نیمی از بازی (البته داستان باعث میشه به ادامه بازی رغبت کنید ) نبود خطا در هنگام میومن بازی های برادر مانکی و...
نکات مثبت بازی به قدری بودن که اگه بیشتر روی بازی کار می کردن میتونست یکی از 10 بازی برتر امسال بشه اما نینجا تئوری در بعضی زمینه ها خودش به خودش ضربه زده !!! باعث شده ارزش کلی بازی کم بشه !
+
نقد جامع بازیو بزودی میزارم
+
امتیازو زودتر میگم تا با کلیت نقد اشنا بشین !دی: !10/7.5 !!

Masoud King
21-10-2010, 01:48
آره آرمین منم موافقم و قبلا هم گفتم اگه بیشتر روی بازی کار می کردن جزو بهترین های امسال می تونست باشه..
همه چیش خیلی خوبه الاهمین گیم پلی... انگاری یه نموره به خودشون فشار نیاوردن برا گیم پلی بازی
+
نه دیگه ظلمه واسه گیم پلی بدی 7.5 : دی

Turok-71
21-10-2010, 10:43
من نمی دونم ولی فک میکنم یا من تعریف درستی از گیم پلی ندارم یا شما(که همینه.:دی)
مبارزات و پلتفمر بازی خیلی خوبه که؟!
تنوع محیط ها در حد بالایی قرار داره که این المان رو گرافیکی خدا به حد اعلا میرسونه...
داستان بازی تا آخرش هیجان انگیزه و اون شخصیت چاقالو طراحیش حرف نداشت و مثل بازیهای دیگه نیست الکی شخصیت بسازن و الکی خارج کنن...
گیم پلی هم بگم شما بازی های شوتر رو چه FPS و چه TPS فقط یه شلیک کردن هستن و چیزی ندارن...
اگه این حرف شما درست باشه که دیگه کسی نباید سمت گیرز بره چون نیم ساعت که از بازی میگذره گیم پلی تکراری شده.

گیم پلی بازی:
مبارزات.پلتفرمینگ.اون یارو صفحه.همکاری های دونفره.طراحی دوربین زیبا و چشم نواز.(حرکات دوربین خیلی جذابن)
کلا هر کسی نظری داره ولی...:دی

Masoud King
21-10-2010, 11:59
بازی گیم پلی کاملا معمولی داره و اصلا یه ذره ابتکار توش به خرج ندادن....
وسعت کم حرکات مانکی که از جذابیت نبرد ها کم میکنه... کلا حرکت ترکیبی یه دونه بیشتر داشت؟! x رو میزدی و بعدش y
تو مبارزات هیچ تنوعی نداشت و فقط دشمنا عوض میشدن وگرنه شیوه مبازه همون بود.
نمردنش تو همین میمون بازیش به قول آرمین..... جالبیه کار و هیجان به اینه که اشتباه کنی از ارتفاع بیوفته و بمیره.... نه اینکه فقط دکمه بزنی و اینم همه رو رد کنه..
دوربینش!! بعضی جاها خیلی زومه... اصلا نمیشه دور و ور رو دید و درست و حسابی مبارزه کرد.
تنوع دشمناش فاجعه بود...
تو نبرد ها مشکل پاسخ دهی داشت...

وقتی آدم گیم پلی این بازی رو با Bayonetta که یکی از بهترین اکشن ها هستش مقایسه میکنه میبینه که این بازی چقدر ضعف داره تو این قسمت. Bayonetta شاهکاری تو اکشن بود... سیستم مبازراتش واقعا عالی بود...کمبو هاش بی نهایت بود...
+
تازه همین گرافیکش که میگی عالیه به نظر من فقط خوبه که اونم به خاطر طراحی محیط و انیمیش های عالیشه.
بعضی جاها صدای کاراکتر زودتر از خودش میاد.. خود کاراکتر نیست ولی صداش هست ... مثه برره که تو یه روزی فقط صدای طرف میومد : دی
دست تو پاش بعضی جاها از دو دیوار رد میشد... افت فریم ریت هم محسوس بود تو صحنه هایی که چنتا دشمن میریختن سرت.
علی رقم طراحی خوب محیط جزئیات محیط کم بود.... کیفیت بافت ها تو ذوق میزد...
+
بحث شوتر اول شخص با اکشن خیلی فرق میکنه و اصلا قابل مقایسه نیستن...

aha2012
21-10-2010, 18:41
بازی گیم پلی کاملا معمولی داره و اصلا یه ذره ابتکار توش به خرج ندادن....
وسعت کم حرکات مانکی که از جذابیت نبرد ها کم میکنه... کلا حرکت ترکیبی یه دونه بیشتر داشت؟! x رو میزدی و بعدش y
تو مبارزات هیچ تنوعی نداشت و فقط دشمنا عوض میشدن وگرنه شیوه مبازه همون بود.
نمردنش تو همین میمون بازیش به قول آرمین..... جالبیه کار و هیجان به اینه که اشتباه کنی از ارتفاع بیوفته و بمیره.... نه اینکه فقط دکمه بزنی و اینم همه رو رد کنه..
دوربینش!! بعضی جاها خیلی زومه... اصلا نمیشه دور و ور رو دید و درست و حسابی مبارزه کرد.
تنوع دشمناش فاجعه بود...
تو نبرد ها مشکل پاسخ دهی داشت...

وقتی آدم گیم پلی این بازی رو با Bayonetta که یکی از بهترین اکشن ها هستش مقایسه میکنه میبینه که این بازی چقدر ضعف داره تو این قسمت. Bayonetta شاهکاری تو اکشن بود... سیستم مبازراتش واقعا عالی بود...کمبو هاش بی نهایت بود...
+
تازه همین گرافیکش که میگی عالیه به نظر من فقط خوبه که اونم به خاطر طراحی محیط و انیمیش های عالیشه.
بعضی جاها صدای کاراکتر زودتر از خودش میاد.. خود کاراکتر نیست ولی صداش هست ... مثه برره که تو یه روزی فقط صدای طرف میومد : دی
دست تو پاش بعضی جاها از دو دیوار رد میشد... افت فریم ریت هم محسوس بود تو صحنه هایی که چنتا دشمن میریختن سرت.
علی رقم طراحی خوب محیط جزئیات محیط کم بود.... کیفیت بافت ها تو ذوق میزد...
+
بحث شوتر اول شخص با اکشن خیلی فرق میکنه و اصلا قابل مقایسه نیستن...
هیچ کدوم از حرفاتو قبول ندارم به غیر از یکی و اونم کیفیت بافتهاست.البته تو شخصیتها درسته ولی رو بعضی چیزا مثل جعبه و .....آره کیفیت نداشت
احتمالا نسخه ی شما زیادی باگ داشته که این چیزارو دربارش گفتی.
برای من اصلا یه ذره هم افت فریم نداشتم حتی تو مبارزات خرتوخری
خلاصه اینکه تسلیم شو و حقو به منو البرز بده:31::31:

Masoud King
21-10-2010, 19:40
هیچ کدوم از حرفاتو قبول ندارم به غیر از یکی و اونم کیفیت بافتهاست.البته تو شخصیتها درسته ولی رو بعضی چیزا مثل جعبه و .....آره کیفیت نداشت
احتمالا نسخه ی شما زیادی باگ داشته که این چیزارو دربارش گفتی.
برای من اصلا یه ذره هم افت فریم نداشتم حتی تو مبارزات خرتوخری
خلاصه اینکه تسلیم شو و حقو به منو البرز بده

اصلا اونایی که من گفتم هیچ... اینم نظر سایتای معتبر که همگی حرفای منو تائید میکنن و حتی اشکالات بیشتری هم از بازی گفتن :

Game Informer

The resonance of the tale, however, is undermined by the gameplay.

Combat, while offering a great sense of brutal physicality with each of Monkey’s staff strikes, lacks depth. I used the same combo sequences from start to finish. Ninja Theory also fails to offer interesting adversaries. The largest foe, a robot dog, looks cool, but is easy to snuff out with repeated EMP blasts. Watching this beast rise from the ground only to knock it down again with another EMP shot feels like cheating, but as far as I could tell, it was the only way to destroy it.

Enslaved also lacks a sense of exploration.

The lack of immersion and knowledge that every jump – no matter how perilous it is – will land without fail saps Enslaved of its entertainment value. You know a game is troubled when you find solace in its extensive orb collecting.

This experience is also marred by a lack of polish. Ugly textures frequent most environments, the jump command is touchy, the framerate skips like a lopsided record in certain areas, combat controls lack responsiveness, and the camera often clips into the environment, hiding cool takedowns or cinematic sequences. With the gameplay being such an unwanted distraction, the story is the only attraction.

اون قرمزه رو من تا حالا بهش توجه نکرده بودم!
+

IGN

There are problems though. There are some bizarre graphical glitches and hiccups throughout the game. Occasionally cutscenes will break, leading to characters' voices acting without their bodies and other bizarre moments. There's also some major framerate issues throughout the game, particularly on the PS3. These range from distracting to debilitating from a gameplay perspective, but luckily, they're uncommon.

Less avoidable are controls that feel overly loose for an action game. Monkey takes much longer to respond to input from the controller than he should. We're talking visually noticeable delays in response for most actions. Heavenly Sword had a similar problem, and there's a learning curve as you grow to compensate for it.

Enslaved's combat is less interesting. Monkey doesn't have much in the way of versatility with his energy-charged staff, though he certainly has enough skill to take care of any challenges thrown his way. There's just not much to mix things up or experiment, and the only real difference that rears its head in standard battles is the number and type of enemies you fight - and even those don't change up much.

Eurogamer

The gameplay doesn't quite live up to the same high standards as the presentation.

there's nothing innovative about the gameplay, and nothing which really stands out. Unlike so many other aspects of the game, it doesn't push any boundaries or present you with any surprises.

Nor does it offer much in the way of challenge, particularly when it comes to the platforming sections. Your next handhold is always clearly highlighted and the paths through environments are always linear. Monkey never misses a jump or fails to make a grab. It's impossible to mis-time moves or make mistakes - try to leap to a ledge Monkey can't reach, or jump in a direction he's not supposed to go, and he'll just stand there, thwarted by an invisible wall.

Enslaved's combat system also lacks depth. Monkey has a limited range of melee attack moves, all of which are variations on the theme of hitting the robot in the face with a big stick. He can fire two types of projectile - one which stuns enemies and one which blows them up. The targeting system works fine from a distance but feels clumsy when enemies are close.

این یوروگیمر نظراتش خیلی به من نزدیکه : دی

نمیدونم شاید نسخه من و اینا پر از باگ بوده ;)

من نمی دونم ولی فک میکنم یا من تعریف درستی از گیم پلی ندارم یا شما
یو : دی
کلا گیم پلی بازی متوسطه و در این هیچ شکی نیست...
+
من نمیگم بازی بده اتفاقا بازیه خوبیه که می تونست عالی باشه
داستان و صدا گذاری عالیه
گرافیک خوبه
گیم پلی متوسط
و اینطور که بچه ها میگن بهترین و این حرفا هم نیست ...

Alireza.M67
21-10-2010, 22:52

خب پسر خوب هر بازی ای رو بخوای با بایونتا مقایسه کنی به همین سرنوشت دچار میشه چون بایونتا یه شاهکاره و یکی از بهترین بازیهای سال به حساب میاد .
شما اینو با کسلوانیا مقایسه کن شاید به چشمت جالبتر بیاد .:10:

amin 2010
21-10-2010, 22:56
خب پسر خوب هر بازی ای رو بخوای با بایونتا مقایسه کنی به همین سرنوشت دچار میشه چون بایونتا یه شاهکاره و یکی از بهترین بازیهای سال به حساب میاد .
شما اینو با کسلوانیا مقایسه کن شاید به چشمت جالبتر بیاد .:10:

علیرضا جان این دو تا از نظر گیم پلی انصافا قابل مقایسه نیستن .این بازی چند مشکل اساسی در گیم پلیش داشت که مهم ترینش کمبود کمبو ها و حرکات میمون بود ! حرکات گابریل هنگام اجرای فنون و تنوع حرکاتش خیلی بیشتر از میمون بود !

من نمی دونم ولی فک میکنم یا من تعریف درستی از گیم پلی ندارم یا شما(که همینه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif)
مبارزات و پلتفمر بازی خیلی خوبه که؟!
تنوع محیط ها در حد بالایی قرار داره که این المان رو گرافیکی خدا به حد اعلا میرسونه...
داستان بازی تا آخرش هیجان انگیزه و اون شخصیت چاقالو طراحیش حرف نداشت و مثل بازیهای دیگه نیست الکی شخصیت بسازن و الکی خارج کنن...
گیم پلی هم بگم شما بازی های شوتر رو چه FPS و چه TPS فقط یه شلیک کردن هستن و چیزی ندارن...
اگه این حرف شما درست باشه که دیگه کسی نباید سمت گیرز بره چون نیم ساعت که از بازی میگذره گیم پلی تکراری شده.

گیم پلی بازی:
مبارزات.پلتفرمینگ.اون یارو صفحه.همکاری های دونفره.طراحی دوربین زیبا و چشم نواز.(حرکات دوربین خیلی جذابن)
کلا هر کسی نظری داره ولی...:دی

البرز !!؟؟؟
ای قسمت بولد به گیم پلی ربطی نمی فکوله ها !!تعریفت اشتباهه !! تعریف ماو درسته !!دی:

Turok-71
22-10-2010, 01:34
من که بهترین گرافیک رو دیدم و بحثم هم سر اینه که بازی برای من به هیچ وجه تکراری نشده و از بازی لذت میبرم.
+
مسعود دیگه از تو بعید بود این یه بازی اکشن محض نیست که بیان روی کمبو و ضربه کار کنن.
دوما به من میگی بازی رو با شوتر مقایسه نکنم بعد خودت اومدی با یه بازی H & S مقایسش کردی...:18:
بایونتا رو باید با جهنم دانته ، دویل ، دارکسایدرز و کسل مقایسه کردش.
سوما هر چی که هر سایتی یا مجله ای بگه نمیشه دلیل اون نقد رو هم یه نفر نوشته و ممکنه اگه کس دیگه ای مینوشت از زمین تا آسمون فرق کنه.
چهارما باز هم میگم کلا فکر کنم از سبک بازی درک بالایی ندارید...:دی
پنجما آرمین تنوع مراحل رو به نظر من گرافیک تکمیل میکنه و میشه گفت کلاجشه.:دی
ششما من یکی از المان های بازی رو بررسی کردم و ربطی به گیم پلی نداشت.
بازی از نظر من 9.0 حقشه و من لذت واقعی رو بردم.

Masoud King
22-10-2010, 02:44
من که بهترین گرافیک رو دیدم و بحثم هم سر اینه که بازی برای من به هیچ وجه تکراری نشده و از بازی لذت میبرم.
مطمئنم هیچ کس بهترین گرافیک رو ندیده تو این بازی... اگه آنچارتد 2 رو بازی کنی پس چی میگی؟!

مسعود دیگه از تو بعید بود این یه بازی اکشن محض نیست که بیان روی کمبو و ضربه کار کنن.
چه ربطی داره ؟!
اکشن خالص و نیمه خالص ندارم....بازی اکشنی مثه این بدون کمبو فایده نداره... وقتی سیستم مبارزات اینطوری داره باید کمبوهای متنوعی هم داشته باشه. حالا چون پلتفورمینگ و ادونچر داره کمبو هاش همون دو سه تا بسه؟

دوما به من میگی بازی رو با شوتر مقایسه نکنم بعد خودت اومدی با یه بازی H & S مقایسش کردی.

بایونتا اکشن بود اونم چه اکشنی...درسته این مورد توش بود ولی تو ژانر اکشن قرار میگیره.... کلا بایونتا اکشن رو متحول کرد.
سازنده بازی کامیا گفته ژانرش اکشنه بعد میگی HnS ؟!
همه جا اینو تو دسته اکشن میارن چطو میگی اکشن نیست؟!
Ryan Clements نویسنده IGN:
Bayonetta is the best action game I've ever played
حالا شاید ما نمیدونیم ولی اینا دیگه حداقل حداقل این چیزا رو خیلی بهتر میفهمن.

سوما هر چی که هر سایتی یا مجله ای بگه نمیشه دلیل اون نقد رو هم یه نفر نوشته و ممکنه اگه کس دیگه ای مینوشت از زمین تا آسمون فرق کنه.
مطمئنا همه سایت های معتبر اشتباه نمیکنن...
تازه گیم اسپات هم همینا رو گفته... وقتی IGN و 'گیم اسپات یه چیز بگن مطمئن باش همونه.
Game Informer هم چیزی بگه آدم باید ایمان بیاره و بره توبه کنه : دی
سایت داریم تا سایت... اگه همینا امتیاز بالا میدادن و میگفتن ته گیم پلی مطمئنا خودت اسمشون رو میاوردی.... نگو نه که هیچکسی باورش نمیشه.

بازی از نظر من 9.0 حقشه و من لذت واقعی رو بردم.
منم از بازی لذت بردم اما اصلا دوس ندارم چیزی رو الکی بزرگش کنم...
آره اگه فقط به طراحی محیط ها و داستان و صدا توجه کنی میشه 9 داد ولی وقتی گیم پلی بازی رو قاطی کنی نمیشه بیشتر از 8 برای بازی تصور کرد تازه یه مورد دیگه اینه که بازی ارزش دوباره بازی کردن نداره... یعنی چیز خاصی نیست که آدم به خاطرش دوباره بازی کنه... اینم موردیه برا خودش.

من دوس دارم FIFA نمرش واقعا 9.4 باشه اما نیست... ولی خودم میدم 9.4
حالا تو هم دوس داری نمرش 9 باشه مسئله ای نیست اما 9 نیست ;)

Alireza.M67
22-10-2010, 11:23
علیرضا جان این دو تا از نظر گیم پلی انصافا قابل مقایسه نیستن .این بازی چند مشکل اساسی در گیم پلیش داشت که مهم ترینش کمبود کمبو ها و حرکات میمون بود ! حرکات گابریل هنگام اجرای فنون و تنوع حرکاتش خیلی بیشتر از میمون بود !

البته من کلا 1 مرحله این بازیو فقط رفتم چون انقدر بازی هست که بقیش وقت نشد .
ولی به گمونم شما درست میگی ...
گرچه منظور من این بود که فاصله بایونتا با این 2 تا بازی زیاده . یعنی فاصله ی این با کسلوانیا کمتر از فاصلش با بایونتاست . (گرچه این بازیا خیلی هم به هم شبیه نیستن:31:)

pedram_sad
22-10-2010, 13:34
بازی دیشب ساعت 12 شب تمام شد
به معنی واقعی کلمه از سکانس به سکانس بازی لذت بردم

یک تجربه ناب از گرافیک و ضدا گذاری تا کنترل و داستان
که خیلی خیلی خیلی کم تو این نسل دیده بودم
33 تا اچیو از 48 تا هم باز شد

فوق العاده بود !

parham_vaio
29-10-2010, 19:02
آقا ما داشتیم از بازی لذت می بردیم که گیر کردم

همون اوایل بازی اونجا که همه جا مین گذاری شده است

دختره رفت یه جا ایستاده یه جایی هم هست که 154 متر با من فاصله داره

من از هر طریق که رفتم نتونستم راهی پیدا کنم

یه جا هم هست که تا میرم یهو سرش میگیره میمیره

میشه دوستان کمک کنند؟

aha2012
29-10-2010, 22:02
آقا ما داشتیم از بازی لذت می بردیم که گیر کردم

همون اوایل بازی اونجا که همه جا مین گذاری شده است

دختره رفت یه جا ایستاده یه جایی هم هست که 154 متر با من فاصله داره

من از هر طریق که رفتم نتونستم راهی پیدا کنم

یه جا هم هست که تا میرم یهو سرش میگیره میمیره

میشه دوستان کمک کنند؟
به 154 متر نباید بری .باید بری پیش دختره.راهش تابلو هست

Turok-71
01-11-2010, 11:38
بازی رو دیروز تموم کردم...

باید بگم یکی از بهترین تجربه های من در گیم بود و واقعا لذت بردم..
چپتر 13 دیگه کمی از بازی خسته شدم ولی چپتر 14 واقعا یکی از بهترین چپترهای بازی هاست...
واقعا زیبا به پایان بردن بازی رو...
در آخر میگم هر کدوم از رفقا این بازی رو تجربه نکردن حتما بگیرن چون به یکی از تجربه های به یاد ماندنی براشون تبدیل میشه...

برادران نینجا تئوری مشتاقانه منتظر نسخه بعدی هستیم...

saman3230
04-11-2010, 20:04
سلام بچه من 2 سئوال دارم

یکی اینکه این بازی چندتا CHAPTER

و دوم اینکه

من الان اونجا گیر کردم که دختره میره تو ماشین و اون سگ میاد اونجا باید چه جوری ردش کنم ؟

aha2012
04-11-2010, 20:32
سلام بچه من 2 سئوال دارم

یکی اینکه این بازی چندتا CHAPTER

و دوم اینکه

من الان اونجا گیر کردم که دختره میره تو ماشین و اون سگ میاد اونجا باید چه جوری ردش کنم ؟
15 چپتر داره
اونجارو باید با فشردن آنالوگ سمت راست(همون RS)رد کنی.وقتی RS و فشار بدی یه چیزی مثل اسکیت میندازه زیر پاش و هی سگه میاد دنبالت،بعد باید از دوروبرت از این فشنگهای برقی برداری وقتی از سگه خیلی فاصله گرفتی دوباره RS و فشار بده تا از اسکت بیاد پایین اون موقع سگه تا داشت بهت نزدیک میشد بهش برق بزن تا بیوفته زمین وقتی افتاد زمین با چوب دستیت هی بهش ضربه بزن و اگه خواست پاشه دوباره بهش برق بزن.همین

saman3230
04-11-2010, 21:08
15 چپتر داره
اونجارو باید با فشردن آنالوگ سمت راست(همون RS)رد کنی.وقتی RS و فشار بدی یه چیزی مثل اسکیت میندازه زیر پاش و هی سگه میاد دنبالت،بعد باید از دوروبرت از این فشنگهای برقی برداری وقتی از سگه خیلی فاصله گرفتی دوباره RS و فشار بده تا از اسکت بیاد پایین اون موقع سگه تا داشت بهت نزدیک میشد بهش برق بزن تا بیوفته زمین وقتی افتاد زمین با چوب دستیت هی بهش ضربه بزن و اگه خواست پاشه دوباره بهش برق بزن.همین

واقعا فوق العاده ای مرسی

از کمک که همه جوره به دادم میرسی

halflife g
04-11-2010, 23:19
طبق آخرین آمار فروشی که اومده متاسفانه این بازی تابحال کلا فقط 150000(صد و پنجاه هزار) نسخه فروش داشته که استودیو سازنده بازی یعنی نینجا تیوری رو ناراحت کرده........ .

aha2012
05-11-2010, 00:01
واقعا فوق العاده ای مرسی

از کمک که همه جوره به دادم میرسی
خواهش میکنم رفیق
اگه بازم کمکی چیزی خواستی بگو سامان:20:

pcali
18-11-2010, 09:03
من در شروع چاپتر 12 برای راه اندازی دستگاهی که دو حالت چرخشی داره گیر کردم لطفا راهنمایی کنید.

Layken
18-11-2010, 22:24
خب این بازی فوق العاده رو هم تمام کردیم. عالی بود.
----------
بعضی از بازی ها هستند که به دلیل سبک بازی هاشون 2 نکته زیاد
در این بازی ها دیده میشه.
1- موردی هست که اتفاق میافته بازی گیر میکنه دکمه ها عمل نمی کنند
مقل میبینی بعد انجام کاری پریدن کشتن یا ضربه خورد از دشمن بازیباز یم خواد
سریعا با توجه به اتفاق داخل بازی عکس العملی انجام بده ولی همان لحظه
اون کارکتر داخل بازی انگار گیج میشه نه دکمه ای عمل می کنه نه حرکتی انجام میده
حتی در مواقعی که هیچ خطری تحدید نمی کنه بعد چند ثانیه میبینید بازی به حالت اول برمی گرده.
2- در چنین سبک بازیهایی و مشابه این همیشه برای ادامه بازی یا رد کردن موانع و طی بازی
خود گیم پلی بازی راه و نقطه مقصد رو با قطع بازی نشون میده میبینید
مثلا به مکانی رسیدید که مقصد یا هدف در دیدی هستند که رویت نمیشند
در این حالت بازی سریع با تصاویری دوربین رو با نشان دادن مسیر و مقصد
هدف رو برای بازیباز نشون میده.
-------------------
این دو مورد فوق در این بازی دیده میشد مخصوصا دومی که واقعا از جمله مواردی هستند که به شخصه
اعصاب منو تو بازی خورد می کرد و حوصلمو سر میبره چون درمورد دومی
تا یک هیجانی داریم می خواهیم بازی در حالت روان بیفته سریع یه سکانس جدید
نشون داده میشه.
البته مورد اولی به به ندرت دیده شد ولی خب باز نیاز به اعصاب خیلی خوبی داره
و مورد دومی هم بسته به سبک بازی در بازی بود که مشابهشو در خیلی از بازی ها دیدیم.

من در شروع چاپتر 12 برای راه اندازی دستگاهی که دو حالت چرخشی داره گیر کردم لطفا راهنمایی کنید.

اگه اون دو تا ترن مانند رو میگی باید ترن سمت راستی رو بفرستی بره داخل تونل
سمت اون رو به طرف تونل بچرخون و دستور حرکت بده تا بره توی تونل و اون زیر دریایی حرکت کنه.

saman3230
22-11-2010, 17:47
سلام بازی تمام شد

یه شاهکاره بی نظیر اما با این تمامی دیالوگ های این بازی رو به دقت گوش دادم

آخره بازی Pyramid رو متوجه نشدم که اصلا اون طرف کی بود و بعد از اینکه trip اون شیان ها رو قطع کرد چه اتفاقی افتاد

Layken
24-11-2010, 00:32
اگر من بمیرم تو هم خواهی مرد.

تقلیدی هنرمندانه

گیم پلی..: امروزه خیلی کم می توانند ایده های نو و خلاقیت های جدید رو ارائه بدن پس سازندگان سعی می کنند تا با تقلید از بازی های بزرگ و چیدمان انها د رکنار هم رودنی جذاب به وجود بیاورند کار سختی است ولی NT کار بلد خواهد بود.

Enslaved به خوبی از عهده این کار بر امده است یک سوم شخص اکشن که توسط فردی قوی هیکل با نام مانکی وارد بازی می شود بازی حول 2 شخصیت روایت می شود. در این بازی با یک اکشن محض روبرو نیستیم و مانکی بازی ما همانند HS ضربات سنگین کومبوهای پی درپی بر سر دشمنان م یکوبد اما اینجا توسط یک چوب استثنایی همانند Prince of Persia از درو دیوار بالا می رود می پرد فکر و ذهن خود را به کار میگیرد برای حل معماهای نه چندان پیچیده کاورگیری که گاه به کمک Trip انجام میدهد و زمانی که از لتو پاره کردن و انجام Finisher روی رباطها خسته شده و دشمن را در دور میبیند در دو حالت اتشی و برق دشمنان را توسط چوب خود به توپ می بندد سیستم جان مانکی دو حالت دارد یکی یک نوع سپر است که تا توان دارد از رتن خون اصلی جلوگیری می کند خون اصلی هم توسط پاکتهای سلامتی که در مناطق مختلف بازی پراکنده هستند بازگردانده می شود. یک نوع سیستم اپدیت هم در بازی وجود دارد که سلامتی ،مبارزات ،چوب خود را با ان می توانی پرقدرت و زیاد کنیم و این کار با جمع اوری ops های قرمز رنگی هست که با کشتن رباطها و جای جای بازی قرار دارد به دست می اید همانطور که گفتیم ما در بازی تنها نیستیم Trip هم در کنار ما تاثیر بسیار بالایی دارد وی با تکیه بر قدرت هوشمند خود و درهای بسته شده و روشهای طی کردن مراحل به مانکی کمک می کند و دشمنان را تا مدتی گیج می کند تا مانکی بتواند مسیری را طی کند.این طور که قبلا گفته شده بود قرار بود حفظ جان Trip امر مهمی باشه اما در اخر این سیستم انچنان هم کار امد نبود و زیاد Trrip در خطر قرار نمی گرفت و در ناد ردفعات هم توسط EMP خود رباطها را تا مدتی کوتاه تحت تاثیر شوک الکتریکی قرار میداد. گیم پلی بازی به خوبی ما را در بازی نگه میدارد.

امتیاز...:9

مانکی کمک مانکی...

موزیک و صدا..: صداگذاری بازی یکی از بهترین ها خواهد بود طوری که صداگذاری شخصیت Trip عالی کار شده است و به خوبی احساسات گیمر را تحت تاثیر قرار می دهد و اما خب چون تعداد کارکترهای بازی کم هست
صداپیشگان زیادی در بازی حضور نداشتند موزیک بازی مثل تمام یباز یهای این نسل خوب و یکنواخت د رتمامی شرایط مشکل در مراحل می نواخت. اما نه اون طو رکه باید نمی توانست ضرب اهنگ جانانه ای رو به بازیباز منتقل کند در واقع بازی بیشتر موزیک هاش تم اخرزمانی با تصور لایتهایی که شنونده را به فکر فرو میبرد قرار داده شده است. موزیک منو هم دارای نتهای زیبا و شنیدنی بود.
امتیاز..:9

زیبا و بزرگ

گرافیک...: گرافیک بازی توسط موتور Unreal Engime 3ساهخته شده است تمام میان پرده های بازی In Game هستش و کاملا Real. که اوج کا ربازیسازان خواهد بود.
بازی در جوی اخرزمانی روی میدهد اما این بار برخلاف بازی های دیگر اخرزمانی _(سیاه ،تاریکی درون ، ترس ) بسیار زیبا انقدر زیبا و تمی منحصر با فضاهای سرسبز و پردرخت رنگارنگ نقش بسته است این نوع فضاسازی زیبا همگی د راخرزمانی متفاوت روی میدهد طراحی بسیار زیبای چهره شخصیتها (مخصوصا Trip) با ان چشمان بزرگ و براقش که انصافا چشمان Trip خیلی زیبا و واقعی کار شده است این مدل طراحی چهره در کنار فضاسازی بزرگ گرافیک را در کنار بزرگ گرافیک هایی همچون U2 قرار میدهد چند ضلعی های رعایت شده که با توجه به موتور بهینه شده با8xAA در PC برابری میکند فیزیک بازی هم درباطها خوب اما فقط بر روی انها البته فیزیک هم با موتور Ria-Eupho بهره میبرد. انمیشنهای شخصیتها حتی در میان پرده ها و خود بازی عالی هستند .کمی هم افت فریم در برخی مراحل دیده میشد.
امتیاز..:9

اگر من بمیرم تو هم خواهی مرد.

داستان ..: زمانی که نویسنده یک بازی برعهده(الکس گارلند) باشد دیگر حسابی مجزا باید برای بازی باز کرد داستان بازی را می توان کمی اقتباس شده از کتاب سفر به غرب دید داستان بازی از همان ابتدا گیرا هست مانکی داستان ما در طول عمر خود از دست رباطها فراری بوده و اینک که دنیا به اخر رسیده و در تسخیر رباطها قرار گرفته او که باید از انها فرار کند چشم باز می کند میبیند هد بندی در سر دارد و دختری (Trip) در روبروی او که توسط ان هدبند مانکی را د رتسخیر خود قرار داده است و باید دستورات او را تا مقصد اجرا کند وگرنه........
این راه تا مقصد رویدادهای فراوانی را جلو راه بازیباز قرار خواهد داد و روابطی که میان این دو به وجود میاید همگی جذابیت بسیاری را انتقال میدهد متاسفانه بازی با دارا بودن دو کارکتر در بازی از CO.Op پشتیبانی نمیکند هوش مصنوعی دشمنان هم جز رساندن خود به هدف و ضربه زدن کار خاصی دیگری انجام نمیدهند که البته باید بر طبق منطق بازی قابل قبول باشد بازی گاهی اوقات لحظات خسته کننده ای رو پیش رو میاره که خب سازندگان سعی کرده اند با ایجاد باسهای بزرگ و ترس ناک تحولی ایجاد کنند
امتیاز..: 9

امروز قرار گرفتن یک بازی در ارشیو بازی دوستان کمی سخت شده مطمئنا این بازی از جمله ارشیوی های خواهد وبد که ه نیکی از ان یاد خواهد شد.
امتیاز کل..:9

اینم خودمونی...

Alireza.M67
24-11-2010, 18:19
منم بلاخره این بازیو شروع کردم .
عجب طراحی چهره عالی ای داره این بازی !
احساس رو میشه تو صورتشون به وضوح دید مخصوصا تو صورت Trip وقتی میترسه یا نگرانه .
حالا تازه 2 تا چپتر رفتم ، بریم ببینیم در ادامه چی داره ؟

hosseincode2008
25-10-2013, 20:53
خب بعد از حدودا 3 سال نسخه Premium Edition با کلی امکانات نسبت به نسخه اصلی برای PC هم منتشر و چند لحظه پیش کرک شد!

میانگین امتیازات بازی برای Xbox 360 در گیم رنکینگز از 56 نقد برابر 83.48% ثبت شده. گیم اسپات و IGN و اج هر سه تا اون موقع بهش 8 داده بودند...

Angel Of Darkness
28-10-2013, 22:47
تنظیم گرافیک نداره !!!!!!

vahidgame
22-11-2013, 12:58
عجیبه این تاپیک اینقدر خلوته!
بازی واقعا یه اکشن ماجرایی عالیه
به پی سی بازها حتما توصیه میشه اونو بازی کنن
با توجه به اینکه بازی بعد از چند سال از نسخه کنسول برای پی سی منتشر شده دیگه اون چنان امتیاز خاصی از بازی منتشر نشده و به خاطر همین شاید میانگین امتیاز بازی زیاد جالب نباشه وگرنه بازی به نظرم حداقل در حد 8 - 8.5 هست...

mjorh
22-11-2013, 13:04
هیچ به تاپیکش سر نزده بودم ...واجب شد بازی کنم !

vahidgame
29-11-2013, 13:47
بازی رو امروز تموم کردم
می تونم بگم که واقعا عالی بود یعنی بازی رو اگه شروع کنید دیگه ول نمی کنید
خیلی خلاصه نکات مثبت و منفی بازی رو به نظر خودم میگم

نکات مثبت:
1- شخصیت پردازی عالی مانکی و تریپ
2- قسمت های ماجرایی عالی
3- باس فایت های جذاب
4- طراحی مراحل خیلی خوب
5- گرافیک هنری زیبا
6- صداگذاری عالی کارکترها

نکات منفی:
1- هوش مصنوعی نه چندان خوب دشمنان
2- تنوع نداشتن مبارزات بعد از گذشت چند مرحله از بازی

گرافیک: 8
صدا و موزیک : 9
داستان : 8
جذابیت : 9
امتیاز نهایی: 8.5

ata_vi
15-12-2013, 15:24
ما هم امروز گرفتیم امیداوریم بازی خوبی باشه

ata_vi
21-12-2013, 17:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ما اینجا گیر کردیم هرچه دکمه می زنم سمت چپ نمیره چرا,

ata_vi
21-12-2013, 17:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این مسیروباید برم یانه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]