ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : share اینترنت بین pc و لپتاپ

14708
31-08-2010, 12:55
سلام دوستان من یه pc معمولی دارم و یه لپتاپ دل inspiron n5010 دارم حالا می خوام به طریقی اینترنت رو به لپ تاپ هم برسونم
موددمم هم لینکسیس و یه پورت یو اس بی داره و یه ایترن که با کابل شبکه به کامپیوتر معمولی نصب کردم و به راحتی از اینترنت استفاده می کنم
حالا اومدم یو اس بی رو به لپ تاپ وصل کنم ولی نمی دونم درایورش مشکل داره یا که چی ، نمیتونم راش بندازم ویندوزم هم seven 64bit هستش
در ضمن یه بلوتوث هم روی pc دارم که با اون می تونم بین لپتاپ و پی سی فایل ترانسفر بکنم ولی نمی تونم اینترنت رو شیر کنم و فکر می کنم یه اررو میده میگه آی پی ولید نیست یا یه چیزی تو همین مایه ها
حالا من چیکار کنم بهترین روش چیه ؟
یه وایرلس واسه پی سی بخرم و از یو اس بی وصل کنم ؟ مودم بخرم ؟ روش بلوتوث رو میشه حل کرد ؟ یا یو اس بی مودم رو میشه وصل کرد ؟
تو رو خدا راهنمایی کنید من خیلی تو این چند روز تلاش کردم و به جایی نرسیدم
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم

joe_satriani
31-08-2010, 17:09
با سلام
ببينيد دوست عزيزم، شما يه مودم وايرلس اگه هزينه كني و بگيري همه مشكلاتت به اسوني حل ميشه
به اينصورت كه مودم وايرلس رو تنظيم ميكنه و با كابل لن به كامپيوترت وصل ميكني
از اون ور هم واي فاي رو كه روي مودمت هست واسش پسورد و .... رو ميذاري كه ازش سوء استفاده نشه و بعد مياي با لپ تاپ شبكه رو سرچ ميكني و كانكت ميشي بهش

موفق باشيد.

14708
01-09-2010, 02:03
خیلی ممنون
راه دیگه ای نیست که کم هزینه تر باشه ؟
چون خرید مودم جدید باعث میشه مودم فعلیم به درد نخور باشه + 50 تومن هم حداقل پول مودم جدید میشه
راه کم هزینه تری هم هست ؟

joe_satriani
01-09-2010, 13:29
با سلام
خوب اگه نميخوايد از وايرلس استفاده كنيد
يو اس بي لپ تاپ كه ميگيد مشكل داره - چه مشكلي داره؟
نميشناستش وقتي مودم رو ميزنيد بهش يعني؟

14708
01-09-2010, 14:04
ببینید من که یو اس بی رو به لپ تاپ وصل می کنم تو device ها یه چیزی رو میاره که براش ناشناخته هستش
اصولا باید بعد از نصب درایورش اون رو بشناسه که متاسفانه بعد از نصب درایور هم همونطوری ناشناخته باقی می مونه
نمی دونم چرا ؟؟؟

Saeid1212
02-09-2010, 12:01
سلام به همه اساتید
چه به موقع این تاپیک رو زدی!!:31:
من هم میخوام اینترنت رو بین لپتاپ و کامپیوترم همزمان به اشتراک بزارم. مودم من am602 asus هستش و با usb به کامپیوتر وصل شده حالا میخوام از پورت lan مودم هم برای لپتاپ استفاده کنم تا اینجا مشکلی نیست. لپتاپ و کامپیوتر هر کدوم به تنهایی میتونن به اینترنت وصل بشن نه همزمان، یعنی باید یکی رو دیسکانکت کنم تا اون یکی وصل بشه، اگه به خوام دومی رو هم کانکت کنم دومی Error 619 میده...
اگه ممکنه راهنمایی کنید که آیا امکان داره از دو پورت Lan و USB همزمان استفاده کرد؟
خیلی ممنون

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

ببینید من که یو اس بی رو به لپ تاپ وصل می کنم تو device ها یه چیزی رو میاره که براش ناشناخته هستش
اصولا باید بعد از نصب درایورش اون رو بشناسه که متاسفانه بعد از نصب درایور هم همونطوری ناشناخته باقی می مونه
نمی دونم چرا ؟؟؟

سلام
من هم این مشکل رو داشتم باید بری تو سایت مربوط به مودمت و درایور 64bit windows رو دانلود و نصب کنی...

joe_satriani
02-09-2010, 14:25
نمی دونم چرا ؟؟؟

با سلام
اگه ناشناخته هست كه پس به قول دوستمون به سايت سازنده مادربردت برو و دنبال لينكش دانلود درايور براي ويندوزي كه ازش استفاده ميكني بگرد و نصب كنيدش

سلام به همه اساتید
چه به موقع این تاپیک رو زدی!!:31:
من هم میخوام اینترنت رو بین لپتاپ و کامپیوترم همزمان به اشتراک بزارم. مودم من am602 asus هستش و با usb به کامپیوتر وصل شده حالا میخوام از پورت lan مودم هم برای لپتاپ استفاده کنم تا اینجا مشکلی نیست. لپتاپ و کامپیوتر هر کدوم به تنهایی میتونن به اینترنت وصل بشن نه همزمان، یعنی باید یکی رو دیسکانکت کنم تا اون یکی وصل بشه، اگه به خوام دومی رو هم کانکت کنم دومی Error 619 میده...
اگه ممکنه راهنمایی کنید که آیا امکان داره از دو پورت Lan و USB همزمان استفاده کرد؟
خیلی ممنون

با سلام
دوست عزيز شما ميتونيد مودم رو در حالت PPPOE تنظيم كنيد و با روشن شدن مودم اتصال برقرار شه و نيازي نباشه دستي اين كار رو انجام بديد

Saeid1212
02-09-2010, 16:19
دوست عزيز شما ميتونيد مودم رو در حالت PPPOE تنظيم كنيد و با روشن شدن مودم اتصال برقرار شه و نيازي نباشه دستي اين كار رو انجام بديد

با سلام
از توجهتون خیلی ممنونم
لطف میکنید کمی بیشتر توضیح بدید، در مورد تنظیمات مودم من تقریبا از بیخ عربم...:27:

14708
03-09-2010, 01:21
نوع مودمم linksys am300
و نوع ویندوزم هم seven 64bit هست
ممنون میشم اگه برام لینک درایورش رو بذارید من که خودم نتونستم
مرسی

Saeid1212
03-09-2010, 10:50
نوع مودمم linksys am300
و نوع ویندوزم هم seven 64bit هست
ممنون میشم اگه برام لینک درایورش رو بذارید من که خودم نتونستم
مرسی

سلام من فقط برای شما این درایور پیدا کردم، ببین خودت داریش یا نه....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید