PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت در خرید 206

farzad.sharifi
31-08-2010, 10:41
سلام دوستان

کولر 206 تو تیپ های مختلف فرق نداره؟ یعنی همه مثل همه قدرتشون؟

سوال بعدی اینکه :
بنظرتون تیپ 2 صفر بخرم از ایران خودرو یا تیپ 5 کارکرده ؟
کلا می خواهم بعدا دردسر کم داشته باشه و اهل سرعت هم نیستم

Bobby Sands
31-08-2010, 11:12
سلام دوستان

سوال بعدی اینکه :

اگر بقول خودت اهل سرعت نیستی 100% همون صفر تیپ 2 بگیر . خیالت حداقل برای 2 سال راحته .
از نظر کولر تیپ 5و6 ایرکاندیشن اتومات داره که تیپ 2 نداره . از نظر قدرت خب احتمالا باید کولر 5 قویتر باشه ولی من خودم که تیپ 2 دارم از کولرش راضیم و کاملا هم یخچال میکنه اتاقو :31:
فقط یه چیزی، اگه صفر گرفتی حتما بیمه بدنه بکن ماشینتو. من این کارو نکردم و الان مثل ... پشیمونم.:41:

Maziar_69
31-08-2010, 12:24
دوست عزیز تاپیکتون رو در بخش مشاوره بزنید.

farshad bugatti
31-08-2010, 17:53
سلام دوستان

سوال بعدی اینکه :

همین طور که خودتون گفتید اگه ماشین کم دردسر میخاین همین تیپ 2 صفر رو بگیرید!
خرج و مخارجش و استهلاکش خیلی کم تر از تیپ 5 هستش و کولرش هم خوبه.
در ضمن اگه بتونی تیپ 3 بگیری خوبه اگه پولت به صفرش نرسید کارکرده اونو میتونی بخری مثلا با 1 سال کارکرد تمیزشو میتونی گیر بیاری.
چون امکانات تیپ 3 در اندازه تیپ 5 هستش فقط موتورش با تیپ 2 یکیه.

آرشین
06-09-2010, 14:47
من تیپ 5 کارکرده رو پیشنهاد میکنم فقط ورژن ecu باید 7.4.4 باشه
در مدلهای جدید ورژن 7.4.5 هست که از نظر شتاب کمتر هستن و مصرف بالاتری دارند
اگر ورژن 7.4.4 تمیز گیر آوردی در خریدش شک نکن

farshad bugatti
06-09-2010, 15:26
من تیپ 5 کارکرده رو پیشنهاد میکنم فقط ورژن ecu باید 7.4.4 باشه
اگر ورژن 7.4.4 تمیز گیر آوردی در خریدش شک نکن

ارشین جان لطفا هنگام پست دادن به انتظارات صاحب تاپیک دقت کن این انتظارات صاحب تاپیک هستش:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تیپ 5 واقعا ماشین خوبی هستش و میتونه از لحاز توان حرکتی حتی با ماشینای 50 - 60 میلیونی سر به سر بزاره!
اما به خاطر همین قدرت و شتاب هم ماشین پر استهلاک و پرخرجی هستش و دردسرش بیشتر از تیپ 2و تیپ 3 است در این شک نکن!
در ضمن دلیل اینکه ورژن 7.4.5 شتاب و قدرتش کمه اینه که با دست کاری توش خواستن مصرف و الایندگیش کم بشه! پس کم مصرف تر از 7.4.4 است!

آرشین
06-09-2010, 15:37
حق با شماست ولی بعضی ها انتظاراتشون واقعا به یک صاحب ماشین نمیخوره به هر حال باید بیشتر کمکشون کرد
در کل حق با شماست

farshad bugatti
06-09-2010, 15:58
نه مصرف 7.4.4 کمتره آلایندگی به پر مصرفی نیست

من اگه مطمئن نباشم حرف نمیزنم! اصلا دلیل اینکه ECU 7.4.5 رو گذاشتن رو 206 به همین خاطربود.

آرشین
06-09-2010, 20:36
فرشاد جان امیدوارم اینطور باشه ...:10:

قبلا چیز دیگه ای شنیده بودم

arman486
12-09-2010, 19:43
دوست عزيز دوستانه بهتون پيشنهاد ميكنم دور 206 دست دوم را خط بكشيد اونم تيپ 5

meto_895
13-09-2010, 12:55
ببین ماشین صفر یه بچه میمونه میدونی چیجوری باهاش رفتارکنی
اما یه ماشین کارکرده که نمیدونی صاحب قبلی چه بلایی سرش اورده میخری فردا میبینی صفحه کلاچ پدرش درامده و...
اون وقت تیپ 2 مشتری زیاد داره خیلی هم فرقی نداره با 5 داره ولی نه خیلی

farshad bugatti
13-09-2010, 13:46
اون وقت تیپ 2 مشتری زیاد داره خیلی هم فرقی نداره با 5 داره ولی نه خیلی

میشه این سطر رو یه بار دیگه توضیح بدی؟!

آرشین
13-09-2010, 15:25
راست میگه توضیح بده
از این حرفا که بگذریم با توجه به انتظاراتت تیپ 2 صفر بهترین گزینه می باشد:46:

meto_895
13-09-2010, 20:43
یعنی مردم بیشتر طرفدار تیپ 2 هستند تا تیپ 5
فرق تیپ2 با5 مثلا اونقدر نیست که بخواد جای صفر تیپ 2 بره تیپ 5 بخره

آرشین
13-09-2010, 23:02
استاد فرقشون خیلی زیاده همینجوری چرا میگی؟

keihanmirzaei
13-09-2010, 23:09

دوست عزیز همش فرقه
یعنی چی که خیلی با هم فرق ندارن ؟؟؟؟؟

farshad bugatti
14-09-2010, 15:27

چون اکثریت مردم تو ایران دنبال شتاب و قدرت نیستن! و دنبال یه ماشین کم مصرف و بی دردسر و با طراحی خوب هستن!
به همین خاطر تیپ 2 فروشش بیشتره!
اما این دلیل نمیشه که بگیم تیپ 2 با 5 فرق نداره! تفاوتش اونقدره که تیپ 2 رو از لحاز اپشن و قدرت موتور با پراید و تیپ 5 رو با کمری قایسه میکنن! شما چطور میگید با هم تفاوت ندارن؟!!

meto_895
22-09-2010, 15:11
چون اکثریت مردم تو ایران دنبال شتاب و قدرت نیستن! و دنبال یه ماشین کم مصرف و بی دردسر و با طراحی خوب هستن!
به همین خاطر تیپ 2 فروشش بیشتره!
اما این دلیل نمیشه که بگیم تیپ 2 با 5 فرق نداره! تفاوتش اونقدره که تیپ 2 رو از لحاز اپشن و قدرت موتور با پراید و تیپ 5 رو با کمری قایسه میکنن! شما چطور میگید با هم تفاوت ندارن؟!!
جالبه خوبه همه میدونند تیپ2 206 با 5 فرق داره خسته نباشید
ولی من میگم اگه میخوای 206 بخری تیپ 2 نو بخر تا تیپ 5 چون 206 ماشینی که میشه به ادم بندازن البته به شهری که زندگی میکنی هم بستگی داره
دلیل کم فروشی 206 تیپ 5 اینه که مردم تو اون قیمت پول نمیدن یه چنین ماشینی بخرن ماشینی میخرن که جادار تر باشه و راحتتر...
خیلی جالب شد نشنیده بودیم اپشن ماشین زیر 20 تومان با اپشن ماشین 30 تومانی مقایسه میکنن
حتما اپشن زانتیا رو با لکسوس مقایسه میکنن

آرشین
22-09-2010, 15:38
استاد کی آپشن مقایسه کرد داریم موتور مقایسه میکنیم

meto_895
22-09-2010, 15:47
شما اول سعی کن پست هارو خوب بخونی بعد جواب بده

farshad bugatti
22-09-2010, 15:47
لااقال پستی که خودت میدی رو یه بار بخون تا خودتو ضایع نکنی! این پست شماست:

اینم جواب من به شما درقبال پستتون:

تفاوتش اونقدره که تیپ 2 رو از لحاز اپشن و قدرت موتور با پراید و تیپ 5 رو با کمری قایسه میکنن! شما چطور میگید با هم تفاوت ندارن؟!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دلیل کم فروشی 206 تیپ 5 اینه که مردم تو اون قیمت پول نمیدن یه چنین ماشینی بخرن ماشینی میخرن که جادار تر باشه و راحتتر...

به این موضوع اصلا ربط نداره! چون اتفاقا استقبال خوبی شد تا حدی که ناچارن به خاطر فروش SD تولیدشو قطع کردن!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خیلی جالب شد نشنیده بودیم اپشن ماشین زیر 20 تومان با اپشن ماشین 30 تومانی مقایسه میکنن
حتما اپشن زانتیا رو با لکسوس مقایسه میکنن

شما به من درس ماشین نده! یک عمر زندگیمون رو گذاشتیم تو این راه!
تو ایران هیچ چی بعید نیست! شما خودت اگه سواد داری برو امکانات تیپ 5 رو با اوانته - زانتیا یا با ماکسیما و ... مقایسه کن ببین چی کم داره؟!

meto_895
22-09-2010, 16:03
راجع به 2 تا نقل قول اول اصلا نفهمیدم منظورتو
به کلاس درس کار ندارم ولی این قدر میدونم که حوصله ی یاد دادن به کسی ندارم
به منم ربطی نداره که چقدر از عمرتو تو این راه بودی
از نظر اپشن اره اوانته یا ماکسیما شیشه هاش برقی تیپ 5 برقی
اینم بدون من از این بیکاره ها نیستم که پاشم بیام یه سایت عضو شم بعد یه قسمت انتخاب کنم ... بگم
ما تو شهرمون نمایشگاه ماشین داریم
منم تو مکانیکی کار نکردم تو نمایشگاه بودم تا اینقدر بلدم که میتونم مشاوره خرید بدم نه بگم مثلا چی که مربوط به مکانیکی حالا منم نمیدونم شما بیشتر تو چه زمینه ای تخصص داری علاقه هم ندارم بدونم

farshad bugatti
22-09-2010, 16:14
به کلاس درس کار ندارم ولی این قدر میدونم که حوصله ی یاد دادن به کسی ندارم
به منم ربطی نداره که چقدر از عمرتو تو این راه بودی
اینم بدون من از این بیکاره ها نیستم که پاشم بیام یه سایت عضو شم بعد یه قسمت انتخاب کنم ... بگم
ما تو شهرمون نمایشگاه ماشین داریم
منم تو مکانیکی کار نکردم تو نمایشگاه بودم تا اینقدر بلدم که میتونم مشاوره خرید بدم نه بگم مثلا چی که مربوط به مکانیکی حالا منم نمیدونم شما بیشتر تو چه زمینه ای تخصص داری علاقه هم ندارم بدونم

اینقدر که میدونی برات کافیه! برو اول منظورو منو بدون بعدا قضاوت کن!

soooot
22-09-2010, 22:58
شونصد میلیون صفحه در مورد 206 مطلب خوندم، آخرش نفهمیدم به جز فرق در موتور چه فرقی بین 206 تیپ 5 و 3 هست ( نگید قدرت بیشتر و سوخت کمتر و... چون اینا همون فرق در موتورشون هست )
ABS و کیسه هوا رو هم که تیپ سه هم داره.
این آپشن آپشن که میگید آخه چیه؟ یه ده بیست تا از این آپشن های 206 تیپ 5 رو که 206 تیپ 3 نداره رو بگید.
لطفا ( دو تا آپشن نگید هااااااااااا، یه چیزی بگید که آدم دلش راضی بشه پول بده 206 تیپ 5 بخره )

farshad bugatti
22-09-2010, 23:01
شونصد میلیون صفحه در مورد 206 مطلب خوندم، آخرش نفهمیدم به جز فرق در موتور چه فرقی بین 206 تیپ 5 و 3 هست ( نگید قدرت بیشتر و سوخت کمتر و... چون اینا همون فرق در موتورشون هست )
ABS و کیسه هوا رو هم که تیپ سه هم داره.
این آپشن آپشن که میگید آخه چیه؟ یه ده بیست تا از این آپشن های 206 تیپ 5 رو که 206 تیپ 3 نداره رو بگید.
لطفا ( دو تا آپشن نگید هااااااااااا، یه چیزی بگید که آدم دلش راضی بشه پول بده 206 تیپ 5 بخره )
چرا اینقدر تند!:31: بابا کمی یواشتر!
اگه خوب تاپیک رو مطالعه کنی بحث ما بین تیپ 2 و تیپ 5 هستش!

soooot
23-09-2010, 00:37
مطالعه کردم ( تمام مطالبی رو که در رابطه با 206 در انجمن هست )
ولی هیچ جا جز فرق های کلی مثل ایربگ و موتور و اینجور چیزا گفته نشده.
من میخوام بدونم دقیقا 206 تیپ 5 چه آپشن هایی بیشتر از 206 تیپ 3 داره ( دقیقا هاااااااااااااااا )

farshad bugatti
23-09-2010, 17:23
مطالعه کردم ( تمام مطالبی رو که در رابطه با 206 در انجمن هست )
ولی هیچ جا جز فرق های کلی مثل ایربگ و موتور و اینجور چیزا گفته نشده.
من میخوام بدونم دقیقا 206 تیپ 5 چه آپشن هایی بیشتر از 206 تیپ 3 داره ( دقیقا هاااااااااااااااا )
1 موتور
2 - کیسه هوا
3 ترمز های عقب تیپ 5 دیسکی هستش و مال تیپ 3 کاسه ای!
4 - وزنشون هم کمی فرق داره!
دیگه هیچ چی!

soooot
23-09-2010, 18:30
1 موتور
2 - کیسه هوا
3 ترمز های عقب تیپ 5 دیسکی هستش و مال تیپ 3 کاسه ای!
4 - وزنشون هم کمی فرق داره!
دیگه هیچ چی!

۱- خوب شد نوشتم موتور رو نگید هاااااااا!
۲- تیپ ۳ هم کیسه هوا داره ( ایضا بعضی از تیپ ۲ ها )
۳- نمی دونسستم
۴- وزنشون فکر نکنم جزو آپشن ها و یا مزیت فوق العاده ای محصوب بشه

۵- پس اوووووووووووووون همه آپشنی که میگن تیپ ۵ از تیپ ۳ بیشتر داره چی؟ اینایی که شما گفتید که در نهایت فقط همون ترمز عقبش با هم فرق داره ( نمیدونم دیسکی بهتره یا کاسه ای )

آقا آپشن بگید٬ آپشننننننننننننننن٬ یعنی مثلا بگید تیپ ۵ گرمکن صندلی داره ولی تیپ ۳ نداره و...

farshad bugatti
23-09-2010, 18:36
۱- خوب شد نوشتم موتور رو نگید هاااااااا!
۲- تیپ ۳ هم کیسه هوا داره ( ایضا بعضی از تیپ ۲ ها )
۳- نمی دونسستم
۴- وزنشون فکر نکنم جزو آپشن ها و یا مزیت فوق العاده ای محصوب بشه

شما چرا پس دعوا داری؟! با تکرار یه حرف مشکل داری؟! گفتم به صورت لیست همشو یک جا بگم !
در مورد کیسه هوا اشتباه کردم چون حواسم نبود با تیپ 2 اشتباه کردم! چون تیپ 3 خودش کیسه هوا داره.
در مورد وزن هم من نگفتم اپشنه فقط تفاوت این دو رو گفتم!

آقا آپشن بگید٬ آپشننننننننننننننن٬ یعنی مثلا بگید تیپ ۵ گرمکن صندلی داره ولی تیپ ۳ نداره

اوووووووووووووون همه آپشنی که میگن تیپ ۵ از تیپ ۳ بیشتر داره چی؟

یا اونایی که میگن اشتباه کردن یا شما اشتباه متوجه شدید!
تفاوت تیپ 5 و تیپ 3 ایناست و به غیر از اینا هیچ تفاوت دیگری با هم ندارند.

soooot
23-09-2010, 19:15
دعوام کجا بوده! تو با دعوا میخونی
چی چی میگویی!؟
ببین در کل میشه گفت فرق کلیشون فقط تو موتوره٬ در حالی که بعضی ها طوری حرف میزنن که آدم فکر میکنه مثلا تیپ 5 امکاناتش مثل BMW X6 هست
صندلی هاشون با هم فرق نداره؟ صندلی های تیپ 2 و 3 چی؟ آخه یه جا ( توی این سایت های آگهی رایگان ) طرف ماشینش رو برای فروش گذاشته بود٬ نوشته بود 206 تیپ 2 با صندلی های تیپ 3! مگه صندلی هاشون با هم فرق داره؟ ( با دعوا نخونی هاااااااااا )

meto_895
24-09-2010, 13:14
جالب ندیده بودیم پست هایی که در جواب میدیم پاک بشه

ناظر ها هم حرکت های جالبی میزنه

farshad bugatti
24-09-2010, 15:32
جالب ندیده بودیم پست هایی که در جواب میدیم پاک بشه

ناظر ها هم حرکت های جالبی میزنه
اینجا جای بحثه! جای جنگ و دعوا نیست! اگه دیدید که کسی از یه مطلبی انتقاد کرد فورا نزنید تو دهنش!
میتونید یه بحث مفید راه بندازید و یه نتیجه گیری بشه!
اگه هم با کسی مشکلی دارید پیغام خصوص کنید تا نظم تاپیک به هم نخوره.:46:
موفق باشید:11:

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

در حالی که بعضی ها طوری حرف میزنن که آدم فکر میکنه مثلا تیپ 5 امکاناتش مثل BMW X6 هست

اتفاقا در مورد تندر هم همچین میگن! چون تو رنج خودشون میشه گفت خیلی امکاناتشون زیاده!

صندلی هاشون با هم فرق نداره؟ صندلی های تیپ 2 و 3 چی؟ آخه یه جا ( توی این سایت های آگهی رایگان ) طرف ماشینش رو برای فروش گذاشته بود٬ نوشته بود 206 تیپ 2 با صندلی های تیپ 3! مگه صندلی هاشون با هم فرق داره؟ ( با دعوا نخونی هاااااااااا )

نه عزیز دیگه با دعوا نمیخونم! اگه ناراحت شدید ببخشید!
در مورد صندلی ها تا حالا دقت نکردم حالا اگه چیزی فهمیم میگم!

meto_895
24-09-2010, 15:35
مگه من چیگفتم پیرامون همین موضوع بود
اگر کسی خواست از کسی انتقاد کنه خیلی بهتره اونو خوصوصی بیان کنه تا تو خوده تاپیک :دی
به هر نظری انتقاد نمیگن به اینم باید توجه کرد

farshad bugatti
24-09-2010, 19:30
مگه من چیگفتم پیرامون همین موضوع بود
اگر کسی خواست از کسی انتقاد کنه خیلی بهتره اونو خوصوصی بیان کنه تا تو خوده تاپیک :دی
به هر نظری انتقاد نمیگن به اینم باید توجه کرد
وقتی اینجا نظر میدید انتظار نداشته باشید که رو نظر شما کسی نظر نده!
شما میگید فرق بین تیپ 2 و تیپ 5 اون قدر نیست که کسی به تیپ 5 دست دوم بخواد پول بده!!!
انتقاد از این حرف 100 % اشتباه نباید انتقاد کرد؟!
اگه خواستید این موضوع رو اتدامه بدید تو پیغام خصوصی لطفا!

fafa75
20-10-2010, 14:48
با سلام...تيپ2افت قيمتش كمتره..سندش به اسم شماست...مصرفش هم پايين تره..تندرست باشي

soooot
20-10-2010, 19:04
بله تیپ 2 افت قیمتش کمتره
البته بستگی داره کدوم تیپ 2 رو بخرید، الان ایران فرقون 60 جور تیپ 2 میزنه، ولی موقع فروش از تیپ 3 سفارشی گرفته تا تیپ 2 بدون ای بی اس و ایربگ همش رو به قیمت تیپ 2 بدون ای بی اس و ایر بگ کارکرده ازتون میخرن، یعنی تمام آپشن ها رو باید مجانی تحویل خریدار بدید
اینو دقیقا دو، سه هفته پیش که میخواستم تیپ 3 بخرم توی 100 تا بنگاه با چشمای خودم دیدم
الان من یه 206 جدید خریدم 15 تومن، ولی اگر یه ماه دیگه بخوام بفروشمش باید بدم 13 تومن، چون کسی که میخواد ماشین دست دوم بخره بالای آپشن ها پول نمیده.
نظر شخصیم اینه که کسی که میخواد یه ماشین نو بخره و چند سال ازش استفاده کنه خیلی مسخره هست که کلی خودش رو عذاب بده و توی یه ماشین بدون هیچ امکانات و زیبایی بشینه فقط بخاطر اینکه مثلا وقتی 5 سال دیگه خواست ماشین رو بفروشه 2 میلیون از قیمتش بیشتر میفته!

p990
21-10-2010, 11:57
بله تیپ 2 افت قیمتش کمتره
البته بستگی داره کدوم تیپ 2 رو بخرید، الان ایران فرقون 60 جور تیپ 2 میزنه، ولی موقع فروش از تیپ 3 سفارشی گرفته تا تیپ 2 بدون ای بی اس و ایربگ همش رو به قیمت تیپ 2 بدون ای بی اس و ایر بگ کارکرده ازتون میخرن، یعنی تمام آپشن ها رو باید مجانی تحویل خریدار بدید
اینو دقیقا دو، سه هفته پیش که میخواستم تیپ 3 بخرم توی 100 تا بنگاه با چشمای خودم دیدم
الان من یه 206 جدید خریدم 15 تومن، ولی اگر یه ماه دیگه بخوام بفروشمش باید بدم 13 تومن، چون کسی که میخواد ماشین دست دوم بخره بالای آپشن ها پول نمیده.
نظر شخصیم اینه که کسی که میخواد یه ماشین نو بخره و چند سال ازش استفاده کنه خیلی مسخره هست که کلی خودش رو عذاب بده و توی یه ماشین بدون هیچ امکانات و زیبایی بشینه فقط بخاطر اینکه مثلا وقتی 5 سال دیگه خواست ماشین رو بفروشه 2 میلیون از قیمتش بیشتر میفته!

سلام
دوست عزیز شما که تیپ2 جدید خریدی فهمیدی فرق ش با تیپ3 چیه چون قیمتش یکی تقریبا ؟البته تیپ 3 400 تا 500 گرونتر .
ضمنا مبارک
ممنون

soooot
21-10-2010, 12:56
ممنون، البته هنوز تحویل نگرفتم
1- در حال حاظر تیپ 3 تولید نمیشه.
2- من فقط تونستم موارد زیر رو پیدا کنم:
-----الف: تیپ 3 شیشه های عقبش هم برقیه در حالی که تیپ 2 جدید فقط شیشه های جلوش برقیه.
-----ب: تیپ 3 آینه های بغلش برقیه ولی تیپ 2 آینه هاش برقی نیست.
-----ج: احتمالا تیپ 3 دو تا ایربگ داره ولی تیپ 2 جدید یه دونه ایربگ داره.
-----د: تیپ 2 جدید از نظر ظاهری خیلی فرق داره، مثلا زه های بغل و سپر هاش هم رنگ بدنه هست و داخلش طرح چوبه و چراغ های جلوش شفافه و چراغ های عقبش نمیه شفاف نوع صادراتی هست و دستگیره های درهاش هم رنگ بدنه هست و...، کلا ظاهرش رو که میبینی کپل تر و خوشگل تر به نظر میرسه ( متفاوته )
البته موتوری که روی تیپ 2 سوار شده انواع مختلفی داشته تا به حال TUA و TU3A و TU3JP/L4 که موتور تیپ 2 جدید TU3A هست که اینطور که میگن کم مصرف تر از بقیه و جدید تر هست و استاندارد های آلایندگی و ایناش هم بهتر تره.
نمیدونم صندلی های تیپ 3 چجوریه، ولی صندلی همه انواع مختلف تیپ 2 چرمیه و صندلی تیپ 2 جدید پارچه ای هست، یکی از دوستان که وارد تر بود و تو نمایندگی توش نشست گفتش که صندلیش رو یه تغییراتی دادن که انگار بهتر شده ولی من که چیزی متوجه نشدم، از نمایندگی هم که پرسیدم فرق تیپ 2 جدید با تیپ 2 سفارشی چیه گفتش تیپ 2 سفارشی یه سری تو دوزی چرم طبیعی داخلش داره ( تیپ 2 جدید کلاس 21 هست و تیپ 2 سفارشی کلاس 20 ولی تیپ 2 سفارشی گرون تره با این حال بیرونش فرض ظاهری چندانی با پایین ترین کلاس تیپ 2 نداره )
تیپ 2 جدید رو که دیدم به نظرم لاستیک هاش بزرگ تر از بقیه بود، توی مشخصاتش هم نوشته بود لاستیک های اصل پژویی و رینگ های اسپرت آلومینیومی که نمیدونم تیپ 3 اینها رو داره یا نه
کلا تیپ 2 جدید از نظر ظاهر داخلی و بیرونی از همه تیپ های دیگه ( حتی تیپ 6 ) سر تره چون تیپ های دیگه تفاوت ظاهری چندانی ندارن ولی تیپ 2 جدید با بقیشون تفاوت ظاهری داره و متفاوته

ba maram
23-10-2010, 22:07
ممنون، البته هنوز تحویل نگرفتم
1- در حال حاظر تیپ 3 تولید نمیشه.
2- من فقط تونستم موارد زیر رو پیدا کنم:
-----الف: تیپ 3 شیشه های عقبش هم برقیه در حالی که تیپ 2 جدید فقط شیشه های جلوش برقیه.
-----ب: تیپ 3 آینه های بغلش برقیه ولی تیپ 2 آینه هاش برقی نیست.
-----ج: احتمالا تیپ 3 دو تا ایربگ داره ولی تیپ 2 جدید یه دونه ایربگ داره.
-----د: تیپ 2 جدید از نظر ظاهری خیلی فرق داره، مثلا زه های بغل و سپر هاش هم رنگ بدنه هست و داخلش طرح چوبه و چراغ های جلوش شفافه و چراغ های عقبش نمیه شفاف نوع صادراتی هست و دستگیره های درهاش هم رنگ بدنه هست و...، کلا ظاهرش رو که میبینی کپل تر و خوشگل تر به نظر میرسه ( متفاوته )
البته موتوری که روی تیپ 2 سوار شده انواع مختلفی داشته تا به حال TUA و TU3A و TU3JP/L4 که موتور تیپ 2 جدید TU3A هست که اینطور که میگن کم مصرف تر از بقیه و جدید تر هست و استاندارد های آلایندگی و ایناش هم بهتر تره.
نمیدونم صندلی های تیپ 3 چجوریه، ولی صندلی همه انواع مختلف تیپ 2 چرمیه و صندلی تیپ 2 جدید پارچه ای هست، یکی از دوستان که وارد تر بود و تو نمایندگی توش نشست گفتش که صندلیش رو یه تغییراتی دادن که انگار بهتر شده ولی من که چیزی متوجه نشدم، از نمایندگی هم که پرسیدم فرق تیپ 2 جدید با تیپ 2 سفارشی چیه گفتش تیپ 2 سفارشی یه سری تو دوزی چرم طبیعی داخلش داره ( تیپ 2 جدید کلاس 21 هست و تیپ 2 سفارشی کلاس 20 ولی تیپ 2 سفارشی گرون تره با این حال بیرونش فرض ظاهری چندانی با پایین ترین کلاس تیپ 2 نداره )
تیپ 2 جدید رو که دیدم به نظرم لاستیک هاش بزرگ تر از بقیه بود، توی مشخصاتش هم نوشته بود لاستیک های اصل پژویی و رینگ های اسپرت آلومینیومی که نمیدونم تیپ 3 اینها رو داره یا نه
کلا تیپ 2 جدید از نظر ظاهر داخلی و بیرونی از همه تیپ های دیگه ( حتی تیپ 6 ) سر تره چون تیپ های دیگه تفاوت ظاهری چندانی ندارن ولی تیپ 2 جدید با بقیشون تفاوت ظاهری داره و متفاوته

منم دارم شیفته ميشم .هنوز نگرفتم ماشینو.....کلی خواهان شدم داخلش رو ببینم و هم عکس هایی از بیرونش رو..(یه سری تو جاده دیدم .ولی فک کنم طرف خودش تلقارو همرنگ بدنه کرده بود و 206 جدید نبود)
sooot جون عکساش رو کی می ذاری؟؟
مبارک باشه:31: چه رنگی گرفتی؟؟

در ضمن برای اطلاع بقیه اعضا 206 جدیدا کپسول آتشنشانی دارن و داشبورد طرح چوب(که مشکیش شکیلتره البته!!!) و زیر پایی ها موکتی....

soooot
23-10-2010, 23:46
والا من که هنوز تحویل نگرفتم٬ نمایندگی میگفت تاریخ دقیق تحویل معلوم نیست و احتمالا حدود 25 روزه تحویل بدن٬ ولی تو شرایط فروش زده 45 روزه٬ نمایندگی میگفت تو شرایط فروش قبلی که تحویل 30 روزه بوده٬ 20 روزه تحویل دادن.
الان برای من حدود 15 روز شده٬ تو سایت تاریخ تحویل رو زده 30 آبان٬ امیدوارم خیلی زودتر از اینها به دستم برسه.

ba maram
24-10-2010, 00:12
والا من که هنوز تحویل نگرفتم٬ نمایندگی میگفت تاریخ دقیق تحویل معلوم نیست و احتمالا حدود 25 روزه تحویل بدن٬ ولی تو شرایط فروش زده 45 روزه٬ نمایندگی میگفت تو شرایط فروش قبلی که تحویل 30 روزه بوده٬ 20 روزه تحویل دادن.
الان برای من حدود 15 روز شده٬ تو سایت تاریخ تحویل رو زده 30 آبان٬ امیدوارم خیلی زودتر از اینها به دستم برسه.

از طریق سایت ثبت نام کردی که تایمشو تو سایت زده؟؟؟اگه آره هست جوابت چه مزیتی نسبت به نمایندگی داره؟؟
ایشالاه هر چه زودتر به دستات برسه:46:

soooot
24-10-2010, 02:40
نه٬ از طریق نمایندگی ثبت نام کردم
از طریق آدرس زیر میتونی قرارداد و... رو پیگیری کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

irinn65
24-10-2010, 03:02
بسلامتی پس هرموقع تحویل گرفتی عکسی از همه ی جاهای ماشین و داخل یادت نره ممنون
چه رنگی هستش؟

soooot
24-10-2010, 13:24
رنگش سفید هست

ba maram
25-10-2010, 18:35
با اجازه صاحب تاپیک.....
اگه کسی 206 تیپ 5 یا 3 رنگ سفید یا قرمز شرایطی نمایندگی سراغ داره واسم پی ام کنه!