ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا

turokpooria
31-08-2010, 09:53
با سلام یه چیزی چند روزه مخم رو درگیر کرده اینو خواهرم ازم پرسیده و نباید جلوش کم بیارم :41:
سوال اینه که آیا طول موج هایی (مانند فرکانس های صدا) وجود داره که تعدادی اون رو یه چیز و دیگری یه چیزه دیگه ببینه
مثال: مثلا یه طول موجی به یک خرگوش برخورد کرده و اگر من اونو نگاه کنم یه موش ببینم و اگر دیگری نگاه کنه یه سمور آبی ممنون می شم هم فکری کنیم:10:

amin666
31-08-2010, 11:04
نه دوست عزیز.برای چی باید این اتفاق بیفته؟!!بعد فرکانس صدا چه ربطی به بینایی داره!صدا یه موج صوتی و مکانیکیه و فوتون که به چشم شما می رسه و باعث بینایی میشه یه موج الکترومغناطیسیه با سرعت نور که فقط تغییر محیط باعث تغییر اون میشه.مثل آب و آینه و... .اونم نه به طوری که شما یه جسم رو کلا یه جور دیگه ببینی.مثلا کتاب رو ماشین ببینی یا... .فقط شکست نور ایجاد می کنه و شککل رو نامنظم می بینید.موج صوتی که بله بسته به محیطی که بهش برخورد می کنه فرکانسش می تونه تغییر کنه و چون به محیط مادی نیاز داره تغییر محیط بیشتر روش تاثیر میذاره و بیشتر از موج الکترومغناطیسی تغییر می کنه.کما اینکه مثلا تو آب موج صوتی کلا تغییر می کنه و شما هیچ چی نمی فهمییا تو خلاء کلا منتشر نمی شه

bisquit
05-09-2010, 15:46
با سلام یه چیزی چند روزه مخم رو درگیر کرده اینو خواهرم ازم پرسیده و نباید جلوش کم بیارم :41:
سوال اینه که آیا طول موج هایی (مانند فرکانس های صدا) وجود داره که تعدادی اون رو یه چیز و دیگری یه چیزه دیگه ببینه
مثال: مثلا یه طول موجی به یک خرگوش برخورد کرده و اگر من اونو نگاه کنم یه موش ببینم و اگر دیگری نگاه کنه یه سمور آبی ممنون می شم هم فکری کنیم:10:

ممکنه درک شما از یه طول موج نور با درک یکی دیگه از اون طول موج فرق بکنه...مثلا شما آبی رو یک رنگ ببینی یکی دیگه یه رنگ دیگه(در حالی که هر دوی شما به اون میگید آبی....)که البته من نمیدونم از نظر پزشکی ممکنه یا نه ...:13:
ولی مثلا درک حیوانات از رنگها(طول موجهای مختلف) با هم و با انسانها فرق می کنه مثلا ما درکی از طول موجهای خارج از طیف مرئی نداریم ولی حیوانات دیگه بعضا دارن
ولی این به مثال شما مربوط نمیشه...
اصلا شکل تصویری که داریم میبینیم به طول موجش مربوط نیست...شکل یک تصویر به شدت و جهت انتشار نور و این دست چیزها مربوط میشه نه طول موج....
:31: