مشاهده نسخه کامل
: کمک در ریکاوری و بک آپ
بچه ها میشه راهنماییم کنید ؟؟
من یه F116 گرفتم و اولین کاری که کردم با برنامه خود ویندوز پارتیشن بندی کردم و 4 تا درایو غیر از خود درایو c و درایو ریکاوری ساختم اما درایوهام به ترتیب شدن g,h,j,k و درایو بلوری هم شد f . چرا درایوی به اسم D ,E نساخت ؟ چرا درایو بلوری شد F به جای اینکه درایو اخرم بشه ؟؟
دومین کاری که کردم ریکاوری بود که از توی start گزینه VAIO Recovery Center رو انتخاب کردم بعد روی گزینهCreate Recovery Discs کلیک کردم Start رو زدم بعد Next رو زدم و گزینه Create recovery discs using 4 recordable رو انتخاب کردم بعد شروع کرد به گرفتن دیسک که 4 تا dvd کامل رایت کرد !
الان ریکاوری گرفتن من درست بوده ؟؟ اوکیه ؟؟
من بک آپ نگرفتم فقط ! اصلا فرق ریکاوری و بک آپ چی هست ؟؟ هرکدوم به چه دردی میخوره و کجا به کار میاد ؟؟ بک آپ رو چطوری بگیرم تو F115 سونی ؟؟
اگه کسی اشنایی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
majid_3ma
31-08-2010, 09:10
بچه ها میشه راهنماییم کنید ؟؟
من یه F116 گرفتم و اولین کاری که کردم با برنامه خود ویندوز پارتیشن بندی کردم و 4 تا درایو غیر از خود درایو c و درایو ریکاوری ساختم اما درایوهام به ترتیب شدن g,h,j,k و درایو بلوری هم شد f . چرا درایوی به اسم D ,E نساخت ؟ چرا درایو بلوری شد F به جای اینکه درایو اخرم بشه ؟؟
دلیلش به خاطر این هست که شما وقتی درایو های جدید رو ساختید درایو bluray وجود داشته است
شما روی کامپیوتر کلیک راست کنید و manage را بزنید و داخل disk management بشوید و روی درایو آخری که ساختید کلیک راست کنید و change drive letter and path را بزنید و قتی باز شد remove رو بزنید. و برای درایو های کارت ریدر و هرکدوم که می خوای تغییر کنه انجام بده بعد که همه رو remove کردی به ترتیبی که می خوای درایو ها قرار بگیرند دوباره وارد change drive letter and path بشوید و ایندفعه add رو بزنید و نام نام درایو را انتخاب کرده و ok و دوباره ok را بزنید.
دومین کاری که کردم ریکاوری بود که از توی start گزینه VAIO Recovery Center رو انتخاب کردم بعد روی گزینهCreate Recovery Discs کلیک کردم Start رو زدم بعد Next رو زدم و گزینه Create recovery discs using 4 recordable رو انتخاب کردم بعد شروع کرد به گرفتن دیسک که 4 تا dvd کامل رایت کرد !
الان ریکاوری گرفتن من درست بوده ؟؟ اوکیه ؟؟
من بک آپ نگرفتم فقط ! اصلا فرق ریکاوری و بک آپ چی هست ؟؟ هرکدوم به چه دردی میخوره و کجا به کار میاد ؟؟ بک آپ رو چطوری بگیرم تو F115 سونی ؟؟
اگه کسی اشنایی داره راهنمایی کنه ممنون میشم[/QUOTE]
ساخت دیسک ریکاوری برای این هست که اگر شما خواستید دوباره ویندوز نصب کنید از این دیسک ها استفاده می کنید و دستگاه رو به حالت اولیه کارخانه بر میگردانه .
ولی در بک آپ از فایل ها و درایو هایی که می خواید یک کپی برداری انجام میده و همه رو در یک پکیج قرار میده و در ویندوز 7 نوع دیگر بک آپ به صورت Image هست که شما وقتی در هر زمان image تهیه کنید در مواقع لازم می توانید ویندوز را به به روزی که image تهیه کرده اید برگردانید حتی اگر یک هارد جدید هم بگذارید ویندوز را با همان حالت بر روی هارد نصب می کند
یعنی در واقع اگه هر زمانی بخوام ویندوز عوض کنم و اورجینال خودشو نصب کنم باید از dvd های ریکاوری که گرفتم استفاده کنم که به حالت کارخونه ای برمیگردونه درسته ؟
الان کلی نرم افزار روی سیستمم نصب کردم . اگه الان بک آپ بگیرم و ذخیره کنم ، هر زمان که ویندوزم رو با ریکاوری به کارخونه ای برگردونم میتونم با این بک آپ نرم افزارهام رو هم برگردونم بدون نصب مجدد ؟؟ همشون راحت کار میکنه ؟؟؟
در واقع اون طور که فهمیدم ریکاوری ویندوز رو برمیگردونه فقط و بک آپ نرم افزارها رو درسته ؟؟؟
H@mid-Vista
06-09-2010, 20:23
بله دقیقا
ریكاوری در واقع كل هاردو برمیكردونه به همون شرایط اول
البته فراموش نكنین كه اگه فاكتوری ریست كنین همه پارتیشنها هم میره
و ممكنه داده هاتون تو درایو غیر از سیستم عامل هم پاك بشه
poya1990
14-09-2010, 20:39
سلام
چند دفعه پیام دادم،ولی به صورت ناخوانا وارد تاپیک شد.بنابراین یک عکس حاوی سوال خود را قرار می دهم.لطفا تا بارگذاری کامل آن صبر کنید.:18::28::42:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.