مشاهده نسخه کامل
: به دادم برسید دارم بدبخت میشیم هفته آینده امتحان شیمی تجدیدی پیش2 دارم چی بخونم چه توصیه ای دارید هیچ بلد نیستم التماس میکنم کمک کنید
hali be hooli
31-08-2010, 03:01
التماستان میکنم
تمنا میکنم
کمک کنید هفته آینده امتحان شیمی پیش 2 دارم جیزی بلد نیستم
وقت خواندن شیمی مبتکران نیست
جزوه معلمی ندارم
با کتاب خوب نمی فهمم
چه کار کنم
فقط یک کتاب گل واجه دارم
التماس میکنم کمک کنید
چه طور قبول بشم
چه توصیه برای این هفته دارید
اگه قبول نشم نمیتونم برم دانشگاه
تمنا میکنم
التماس کمک کنید
مدیر انجمن خواهش میکنم تاپیک را نبند.التماس میکنم تاپیک را نبند
بشین کتابو بخون تمرین هاش رو هم حل کن! یک هفته!!!!! کافیه بابا! اگه خوب بخونی خیلی راحت قبولی...
بنی هاشمی شیمی رو هم حل کن ولی چون نهایی نیست زیاد موثر نیست
پول بده قبولت کنن :31::31::31:
1 هفته خوب بخون قبول شی ولی شیمی یکم سحته خوب بخونی قبول میشی
M . Sayid
31-08-2010, 10:04
التماستان میکنم
تمنا میکنم
جزوه معلمی ندارم
با کتاب خوب نمی فهمم
چه کار کنم
فقط یک کتاب گل واجه دارم
التماس میکنم کمک کنید
چه طور قبول بشم
تمنا میکنم
التماس کمک کنید
می خواستم بگم شیمی فار منو ازین رو به اون رو کرد از پیش 2 که هیچی نمی دونستم فول شدم
البنه میتونی تستای آزموناشو نزنی ولی بازم حجمش زیاده
در یه هفته فقط باید کتاب درسیو بخوری یا بری در خونه معلمت!!!!!!!!!!
raminrad
31-08-2010, 10:38
با سلام
به نظر من اگر همون کتاب درسی رو بخونید راحت راحت راحت قبول می شید مخصوصا فصل آخر الکترو شیمی و سوالات فصل 3 یعنی همون فصل یک پیش 2 به نظر من ساده تره اما در کل بهت قول میدم اگر کتاب رو خوب بخونی و تمرین هاشو خوب حل کنی مخصوصا بخش تمرین های مربوط به سلول الکترولیتی که یه کم مشکل تره به معجزه ی کتاب درسی پی می بری {این تیکه رو برای سازمان سنجش اومدم :31:}
Alireza SM
31-08-2010, 10:41
اگه خيلي برات مهمه زنگ بزن به يكي از آموزشگاه ها بگو برات كلاس خصوصي فوري و فشرده بزارن
توي اين يه هفته يه 20 ساعتبرات كلاس بزارن قبول ميشي
Hossein Adeli
31-08-2010, 10:57
فقط باید معلم خصوصی داشته باشه ...
Sadeq_ME
31-08-2010, 11:45
اگه هیچی بلد نیستی توی یک هفته بخوای یک دور بخونی فک نکنم فایده داشته باشه حداقل باید ۲ دور بکنی وقت میشه؟
اگه روحیه داشته باشی مطمئن باش موفقی روحیت رو که از دست ندادی؟
(این روحیه خیلی چیز مهمیه ها:31:)
پ.ن: چرا میذارین رای دهندهها دیده بشن آخه:31:
dracula_killer
31-08-2010, 14:11
ببین من تو شیمی2 ملنگ ملنگ بودم!
اما دقیق تو همین یه هفته که میگی آموزش شیمی پیش 2 مهندس بازرگان رو خوندم 17 گرفتم
یه هفته خیلی زمانه بابا!تو این یه هفته 2 دور می تونی مبتکران رو بزنی!!!
ramin 69
31-08-2010, 14:42
التماستان میکنم
تمنا میکنم
جزوه معلمی ندارم
با کتاب خوب نمی فهمم
چه کار کنم
فقط یک کتاب گل واجه دارم
التماس میکنم کمک کنید
چه طور قبول بشم
تمنا میکنم
التماس کمک کنید
دوست عزیزم
مولف کتاب گل واژه شیمی معلم ما هستش(بود) آقای کشاورز . اگر گل واژه داری مطمئن باش همین رو کامل بخونی و فقط توی هر بخش چند تا سوال تشریحی حل کنی مشکلت حله ،، من خودم با خوندن گل واژه رفتم کنکور دادماااااا !! بازرگان هم خیلی خوبه وقتی به نظر من توی وقتباید خونده بشه.
موفق باشی.
پول بده قبولت کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif:دی:دی
فقط باید معلم خصوصی داشته باشه ...
دوست عزیز تو برو درست رو بیفت اما پول به معلم جماعت نده:31::31:
هیچ وقت به کسی باج نده:5:
کتاب درسی رو خوب بخون یه حل المسائل هم بگیر فکر کنیدو خود آزمایی های کتاب رو از روش بخون.تمارین کتاب گل واژه هم که داری حل کن بعد برو سر جلسه دیگه سوال جدیدی نمی بینی.کنکور که نیست یه امتحان معمولیه:31:
یه راهنمایی کلی حتما بخون بقیه هم بخونن به دردتون می خونه :
دوستان راهنمایی کردن من یه روش برای خوندن بهت می گم مخصوصا شیمی که دهن آدم رو ....:18:
(این روش منه . خودم امتحان کردم و همیشه ازش استفاده می کنم با هر قسمت این روش می شه شاخ درس رو شکونت):27:
در اصل این روش تجربه ی زندگی و درس خوندن و راهنمایی استاد ها و معلم هاست :8:
وقتی می خوایی شروع کنی به خوندن فضا رو برای خودت آماده کن یعنی هرچی دور و برت خلفت تر باشه بهتره برو کتابخونه .
زمانی که داری می خونی به هیچ چیز فکر نکن فقط به اون متنی که روبه روت هست یه کاغذ سفید ویه خودکار بزار کنارت هر وقت یه جا گیر کردی و نگرفتی بنویش رو کاغذ رو ازش رد شو بعد که اون درس یا فصل رو رتموم کردی برگرد برای خودت مو شکافی کن و اون گیرت رو حل کن .
چرا اینو می گم؟ چون وقتی به یه قسمت گنگ و سخت فکر می کنی مغزت با اون در گیر می شه و روی اون قفل می کنه و حتی چیز هایی که خوندی رو هم می ریزه به هم
پس اونایی که بلد نیستی رو علامت بزن یا یه جا بنویس و آخر هر فصل یا بخش مررورشون کن
تست ها رو در نظر بگیر با اونها خودت رو محک بزن اگه وقتی تستی یا سوال تشریحی و چیزی رو بلد نیستی برو دنبال جوابش بگرد کشف کن چرا به این سوال اشتباه جواب دادی و حلش کن از هر درس برای خودت دو سه تا مسله بساز و حل کن سعی کن صبح ها درس بخونی و بعد ظهر ها
لازم نیست همه ی کتاب رو دید بزنی اون نکات مهم رو بخون مثلا به تو چه ربطبی داره که دانشمند فلانی از تاریکی می ترسید !
نکات مهم بعضی از توضیح ها نیاز به مثل دارن سعی کن برای خودت مثالشو بسازی
لازم نیست حتما از صبح تا شب پای کتاب باشی (خدایش حجمش زیاده )ولی با زمان بندی درس بخون.
هر قسمت رو تموم کردی نکات مهم واساسی رو بنویس + د و تا سه تا مثال
اینجوری که می گی یه هفته وقت داری تو 3 روز می تونی عمقی بخونی و 1 روز هم مرور کلی کنی .
نگران نباش وقت به اندازه لازم داری :11:
یه چیز دیگه محیط رو برای خودت شاد و زنده نگه دار
moonfairy
31-08-2010, 15:18
فقط گلواژه بخونی قبولی!!!!!
کتاب درسی رو خوب بخون یه حل المسائل هم بگیر فکر کنیدو خود آزمایی های کتاب رو از روش بخون.تمارین کتاب گل واژه هم که داری حل کن بعد برو سر جلسه دیگه سوال جدیدی نمی بینی.کنکور که نیست یه امتحان معمولیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه . سوالای متن کتاب برای این امتحانا خیلی مهمن !
این بخشهای الکتروشیمی رو حتما بخون :
عدد اکسایش
نیم سلول - کدوم کاتدیه کدوم آندیه - فرمولش - سری الکتروشیمیای -به کدوم کاتد میگن به کدوم آند (هم گالوانی هم الکترولیتی)
اینها رو هم تو مرتبه دوم اهمیت بخون : حلبی-گالوانیزه -پالایش -خوردگی - آبکاری
اسید و باز :
اون چند صفحه اول رو که تاریخچه و انواع مدل ها هست رو حتما بخون . -مزدوج(کدوم H بیشتر یا کمتر داره)-اسید باز قوی - چند پروتونه -شناساگر(تغییر رنگشون)-آمفوتر-چندتا فرمول که تواین فصل هست اونا رو هم بخون - 2صفحه آخر فصل در مورد سنجش حجمی رو 100 درصد بخون چون خیلی آسونه .
در ضمن خلاصه های این بخش ها رو هم دارم . اگه خواستی اسکن میگیرمشون .
یک هفته هم زمان خوبیه . اگه نمونه سوالای نهایی این چند سال رو گیر بیاری خیلی خوبه .
تست اصلان نزن . تستای کنکور رو هم اصلا نگاه نکن .
با همینا فکر کنم بالای 15 بشی !
دیگه چی میخوای !!! :31:
hali be hooli
31-08-2010, 15:58
از همه تشکر
لطفا بقیه نظرشان را هم بگویند.خواهش مینکم التماس میکنم نظرتان را هم بگویید
آقای/خانم Ninjai ممنون
زحمت میشکی اسکن کنی؟یه دنیا ممنون
امکان استفاده از دکمه تشکر را ندارم(عضو جدید(
از همه تشکر
آقای/خانم Ninjai ممنون
آقای ninjai :31:
آره اسکن میگیرم .
فقط لطفا فونت رو اینقد بزرگ نکن ! ممنون!
سلام . برو سی دی لوح و قلم گیر بیار معجزه می کنه !! 2 سال پیش که پیش دانشگاهی بودم امتحان دیفرانسیل 2 بار غائب شدم تا کشید به شهریور. هیچی هم بلد نبودم لوح و قلم گرفتم با 16 اس کرد امتحانم کشوری بود . بقیه درساشم تو دبیرستان گرفتم عالی بود . حتما حتما بخر .
dracula_killer
31-08-2010, 19:18
راستی یادم رفت یه چیزی بگم
مهندس بازرگان یه سری سی دی داره به نام کاتالیست
برای تمام مقاطع شیمی رو به صورت ویدیوی آموزشی خودش شخصا درس داده
نمی دونم برای پیش 2 هم داده بیرون یا نه؟
اگه بتونی گیر بیاری خیلی عالیه!دیگه حتی کتاب درسی رو هم نمی خواد بخونی
شاید بشه حدوده 10 ساعت آموزش،یعنی اگه روزی دوساعت گوش بدی تو 5 روز تمومش میکنی،اون روز 6م هم بشین همین گل واژه رو بخون همه چی حله:5:
hali be hooli
31-08-2010, 19:34
راستی یادم رفت یه چیزی بگم
مهندس بازرگان یه سری سی دی داره به نام کاتالیست
برای تمام مقاطع شیمی رو به صورت ویدیوی آموزشی خودش شخصا درس داده
نمی دونم برای پیش 2 هم داده بیرون یا نه؟
اگه بتونی گیر بیاری خیلی عالیه!دیگه حتی کتاب درسی رو هم نمی خواد بخونی
شاید بشه حدوده 10 ساعت آموزش،یعنی اگه روزی دوساعت گوش بدی تو 5 روز تمومش میکنی،اون روز 6م هم بشین همین گل واژه رو بخون همه چی حله:5:
تشکر عزیزم
برم دم مغازه بگم چی بده؟
این بگم خوفه؟
سی دی آموزش شیمی کاتالیست
hali be hooli
31-08-2010, 19:38
راستی همین سی دی چند تومنه؟
این سی دی هم مثل لوح وقلم باید زنگ بزنم از تهران کد بگیرم؟
اینم اسکن ها ---- الکتروشیمی رو گذاشتم . بیشتر تو قسمت های پالایش و آهن و ... اینجور چیزا بدرد میخوره . الکل و آلدهید و اینجور چیزا رو نخون !!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرم واسه اسید باز کتاب رو بخون و قسمتهایی مثل بافر رو نخونی شاید بهتر باشه .
قسمت های آسون رو بخون .
و برای الکتروشیمی هم اول کتاب رو بخون و بعد اگه خواستی جزوه هایی که گذاشتم بخون .
از همین الان بخون . نه اینکه منتظر بمونی که فلان کتاب رو بگیرم یا اینکه سی دی رو سفارش بدم . خلاصه باید بگم که با خوندن کتاب درسی تو درس شیمی ضرر نمیکنی !
reza-atom
31-08-2010, 22:59
از همه تشکر
آقای/خانم Ninjai ممنون
بابا چرا انقدر دستپاچه ای ؟ اعتماد به نفست رو حفظ کن اتفاق خاصی نمی خواد بیفته و زمان زیاده !
دوست عزیز فصل اسید و باز رو بی خیال شو یا سطحی بخون میتونی تو این یه هفته روی فصل 4 تمرکز کنی ! اسید و باز چیزی نی که بشه از رو کتاب درسی خوند ! هیچی کتاب درسی نداره ! فقط فصل 4 رو از کتاب درسی یا جزوه ی معلم خوب بخون ! من تو دو روز فصل 4 رو از رو مبتکران خوندم حالا که زمان خیلیه ! زمان رو غنیمت بشمار میتونی !
بابا چرا انقدر دستپاچه ای ؟ اعتماد به نفست رو حفظ کن اتفاق خاصی نمی خواد بیفته و زمان زیاده !
دوست عزیز فصل اسید و باز رو بی خیال شو یا سطحی بخون میتونی تو این یه هفته روی فصل 4 تمرکز کنی ! اسید و باز چیزی نی که بشه از رو کتاب درسی خوند ! هیچی کتاب درسی نداره ! فقط فصل 4 رو از کتاب درسی یا جزوه ی معلم خوب بخون ! من تو دو روز فصل 4 رو از رو مبتکران خوندم حالا که زمان خیلیه ! زمان رو غنیمت بشمار میتونی !
البته بخش های ابتدایی اسید و باز و سنجش حجمی رو از کتاب میشه خوند !
dracula_killer
01-09-2010, 00:48
تشکر عزیزم
برم دم مغازه بگم چی بده؟
این بگم خوفه؟
سی دی آموزش شیمی کاتالیست
کتاب شیمی تست پیش 1 یا 2 مهندس بازرگان داری؟(البته چاپ 88 به بعد)
تو صفحه ی آخره آخر پشت جلد کاملا توضیح داده و شماره تلفناش رو نوشته،حیف ماله خودم رو دادم به فامیل وگرنه برات می گذاشتم
safoora55
01-09-2010, 03:26
اضطراب مهمترین مانع کسب نتیجه
وقتی میخوای بخونی اصلا به این فکر نکن که چند روز و چند ساعت و چند دقیقه و چندثانیه وقت داری
به هیچ چیز غیر از این که الان باید این مبحث رو بخونی فکر نکن
برای خودت هدف تعیین کن برنامه ی روزانه بریز سعی کن برنامه ات واقع بینانه باشه بعد طبق اون پیش برو برای روز آخر اصلا برنامه نریز که اگر احیانا عقب افتادی اون روز جبران کنی اگرهم نه که اون روز دوره میکنی
ببین بیشتر نمرات از کدوم قسمتها میاد همونارو بخون لازم نیست همه ی مطالب رو بخونی
جاهایی رو که اصلا بلد نیستی سراغش نرو از جاهایی شروع کن برات متوسطه هرچی رو به آخر میره برو سراغ قسمتهای راحتتر که روحیه ات حفظ بشه
مطالب رو از نظر نمره ای که هر قسمت به خودش اختصاص میده تقسیم کن و به اندازه ی 16 نمره انتخاب کن و بخون
شاید نرسی برای بیست بخونی ولی وقتی مثلا برای 16 میخونی هم حجم مطالب کمتره هم میتونی بهتر بخونی و مرور کنی هم اینکه انشاا...حداقل نمره ی قبولی رو میاری چون دیگه برات مهم نیست که نمره ی بالا بیاری
استرس مهمترین عاملیه که میتونه همه ی ظرفیت مغزت رو به خودش اختصاص بده و دیگه نتونی تمرکز لازم رو برای یادگیری داشته باشی
در ضمن مطالب مهم رو مثل فرمول و ...توی کاغذ بنویس و نیم ساعت قبل از خواب اونا رو دوره کن به دو دلیل:
1-بعد از اون مطلب جدیدی یاد نگرفتی پس تداخل صورت نگرفته که اثر یادگیری قبلی رو کم کنه
2-نقش خواب در تحکیم حافظه هیپوکامپ ثابت شده یعنی مطالبی که قبل از خواب یاد گرفته میشن حین خواب مغز به تحکیم اون در حافظه می پردازه
امیدوارم بدون استرس مشغول خوندن بشی و بیایی خبر موفقیتت رو بهمون بدی مطمئنم
reza3600
01-09-2010, 13:37
حتمن با معلمت هم یه صحبتی بکن. دیگه به هر حال طرف ادمه دیگه:31:
hali be hooli
01-09-2010, 14:30
آقای ninjai تشکر که اسکن کردی
بقیه دوستان از همه تشکر میکنم
واقعا به دردم خورد
لطفا اگر کسی باز هم چیزی به ذهنش میرسد بگوید
دوست من کتاب درسی خیلی خیلی مهمه بشین بخونش به استادت هم بگو اگه قبول نشی نمی ری دانشگاه و اگه ببینه 1 چیزایی بلدی پاست می کنه
به نظر من برو کتاب رو عااالی بخون بعد هم تمرین حل کن
avator20002000
04-09-2010, 09:35
شیمی 2 با شیمی یک فرق داره کتاب بعدشم این بنی هاشمو گل واژرو بخونی 100% قبولی!!!اینشالا !
LiveTime
04-09-2010, 23:22
کتاب شیمی پیش 2 انتشارات رمزینه
نوشته شهریار قبادی
معرکه ست
همین رو بخون
VahidDG2007
06-09-2010, 18:05
التماستان میکنم
تمنا میکنم
جزوه معلمی ندارم
با کتاب خوب نمی فهمم
چه کار کنم
فقط یک کتاب گل واجه دارم
التماس میکنم کمک کنید
چه طور قبول بشم
تمنا میکنم
التماس کمک کنید
1 هفته بشین حسابی بخون قبولی
من زمانی که پیش بودم دقیقا مثل شما چیزی نخونده بودم میترسیدم بیوفتم فقط 1روز وقت داشتم برای شیمی پیش 2 (صبح زود تا ساعت 5صبح
فرداش که روز امتحان بود خوندم) فرداش میترسیدم برم
اما 16 شدم
1 هفته خیلیه به شرطی که حسابی بخونی و همه چیز و بزاری کنار
hali be hooli
07-09-2010, 18:22
از تمام دوستانی که همکاری وکمک کردند متشکر
خواهش میکنم .التماس میکنم من را دعا کنید فردا ساعت 11 صبح امتحان دارم
من را دعا کنید حتما
safoora55
08-09-2010, 06:41
اميدوارم نمره ي عالي بگيري
منتشران می خوندی قبول بودی ، حالا ببینیم چی می کنی ؟
raminrad
08-09-2010, 13:06
سلام دوست عزیز
چه کردی؟
التماستان میکنم
تمنا میکنم
جزوه معلمی ندارم
با کتاب خوب نمی فهمم
چه کار کنم
فقط یک کتاب گل واجه دارم
التماس میکنم کمک کنید
چه طور قبول بشم
تمنا میکنم
التماس کمک کنید
موقع خودش درستو نخوندی حالا افتدی تقه تقه :27::21:
یک هفته معدل 168 ساعته اگه تو از 168 ساعت 50 ساعت درس بخونی شیمی 19.75 می گیری
hali be hooli
15-09-2010, 18:00
قبول شدددددددددددددددددددددم
امروز پروندم را گرفتم فردا ثبت نام دانشگاه آزاد مسجد سلیمان میرم
از تمامی کسانی که اینجا کمک کردند متشکرم
Hossein Adeli
16-09-2010, 12:20
قبول شدددددددددددددددددددددم
امروز پروندم را گرفتم فردا ثبت نام دانشگاه آزاد مسجد سلیمان میرم
از تمامی کسانی که اینجا کمک کردند متشکرم
شما چطور سری رفتی و کارنامه و گواهی موقت پیش رو گرفتی که حالا داری میری ثبت نام دانشگاه؟:18:
چون امتحانات پیش 29 تموم میشه وئ کارنامه همه رو حداقل تا 1 مهر میدن دیگه!!!
Alireza SM
16-09-2010, 12:27
مگه كارنامه هاي پيش رو دادن ؟
hali be hooli
16-09-2010, 12:32
شما چطور سری رفتی و کارنامه و گواهی موقت پیش رو گرفتی که حالا داری میری ثبت نام دانشگاه؟:18:
چون امتحانات پیش 29 تموم میشه وئ کارنامه همه رو حداقل تا 1 مهر میدن دیگه!!!
امتحان شیمی امتحان توسط مدرسه تصحیح میشد و نهایی نبود و نتیجش 6 روز بعد از امتحان آمد
نتیجه نهایی ها همگی با هم میاد
گواهی را در کمتر از 30 ثانیه صادر میکنه مدرسه.فقط دفتر دار باید اطلاعات را وارد رایانه کنه و یه پرینت از گواهی بگیره
امروز رفتم دانشگاه آزاد شهرمان و ثبت نام با موفقیت انجام شد و فقط مانده تا برام واحد بردارن مثل اینکه ترم اول خودشان انتخاب واحد برایمان انجام میدهند
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
مگه كارنامه هاي پيش رو دادن ؟
کارنامه که چیز عجیب غریبی که نیست که نخوان بدن
میرید اگه قبول شده باشید و دفتر دار سرش خلوت باشه و اطلاعات وارد رایانه کرده باشه یه پرینت از کارنامتون میگیره بعد
یه پرینت هم از گواهی پایان پیش دانشگاهی میگیره و توسط مدیر مدرسه مهر میشه
من بالای سر رایانش بودم فقط شماره دانش آموزیم را وارد کرد واینتر زد برگه گواهی موقت و کارنامم پرینت شد.ننشسته که تایپ کنه.اینا برنامش(نوشته ها) از قبل آماده هست
Shayan_shf
16-09-2010, 12:52
یه لحظه گوش بگیر ببین من چی میگم
شما یه هفته زمان داری. اگه یه حساب ساده بکنی می تونی تو 2 روز بکوب فصل 3 و4 رو بخونی. بعدشم برو یه مجموعه سوالات امتحان نهایی گیر بیار و شروع کن رو قسمت های مهم و نمره دار کتاب وقت بگذار. حتی به نظر من می تونی 2 بار کامل پیش 2 رو تموم کنی 3 یا 4 تا هم می تونی مجموعه سوال تمرین کنی. مطمئن باش می تونی راحت بالای 18 هم بیاری.
فقط وقتتو اینجا نگذرون. این زمان ها برات مهمه. به فکر CD و کتاب الکی هم نباش یه کتاب مجموعه سوالات بسه(سایت گزینه 2 کاملشو داره)
برو بشین بکوب بخون. شک نکن اگه تلاش کنی قبولی
یه لحظه گوش بگیر ببین من چی میگم
شما یه هفته زمان داری. اگه یه حساب ساده بکنی می تونی تو 2 روز بکوب فصل 3 و4 رو بخونی. بعدشم برو یه مجموعه سوالات امتحان نهایی گیر بیار و شروع کن رو قسمت های مهم و نمره دار کتاب وقت بگذار. حتی به نظر من می تونی 2 بار کامل پیش 2 رو تموم کنی 3 یا 4 تا هم می تونی مجموعه سوال تمرین کنی. مطمئن باش می تونی راحت بالای 18 هم بیاری.
فقط وقتتو اینجا نگذرون. این زمان ها برات مهمه. به فکر CD و کتاب الکی هم نباش یه کتاب مجموعه سوالات بسه(سایت گزینه 2 کاملشو داره)
برو بشین بکوب بخون. شک نکن اگه تلاش کنی قبولی
شما پست های پایین و بخونی بد نیستا
این آقا امتحان داده قبول شده :31:
یکم عقبی شما :27:
به این دوستمون هم تبریک می گم
امیدوارم همیشه موفق باشه
حالا که اومد بالا تاپیک منم امروز امتحان فیزیک2 دادم نتیجش کی میاد(نهایی بود) خدا کنه 7 بشم
maryam2m_68
16-09-2010, 19:10
به نظرمن كتاب درسيتو دقيق بخون قبول ميشي
Shayan_shf
17-09-2010, 18:39
شما پست های پایین و بخونی بد نیستا
این آقا امتحان داده قبول شده :31:
یکم عقبی شما :27:
به این دوستمون هم تبریک می گم
امیدوارم همیشه موفق باشه
بله! دیدم!
این پست من چند روز پیش داده شده بود که دوستمون هنوز امتحان نداده بود.
نمی دونم چرا اینقد تاییدش طولانی شد!
بالاخره من تبریک میگم و از اینکه دیر پیغامم تایید شد عذرخواهی می کنم.
Last Night
20-09-2010, 19:52
حالا چند شدی؟///
mohsen_rkh
21-09-2010, 15:33
تو یه هفته میشه واسه المپیاد شیمی آماده شد مرد حسابی!
hali be hooli
22-09-2010, 10:58
حالا چند شدی؟///
15 شدم نمره بالایست
safoora55
24-09-2010, 01:21
موفق باشی:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.