مشاهده نسخه کامل
: یه سوال مهم
سلام دوستای گلم خوبین؟
آقا راستش من خیلی وقت که یه سوال مهم برام پیش اومده اگه ممکنه جواب بدین ممنون میشم.
آقا راسته که میگن جنرال متورز ورشکست شده ؟
اینو اخبار ایران میگه ولی من فک کردم شاید دارن دروغ میگن . گفتم از شما عزیزان اساتید بپرسم
فک کنم کارخونه هم تو میشیگان بود.
بازم ممنون
rami_hemi
31-08-2010, 17:11
شما یه کم دیر فهمیدین
توی بحران مالی چند سال گذشته ورشکست شده
اگه اخبار ایران هنوز هم همچین چیزایی رو میگه پس سوژه خنده هنوز تو رسانه مللللللللللی برقرار هستش
خب دوست عزیز این یعنی چی ؟
یعنی جنرال موتورز دیگه ماشین نمیزنه و بزرگترین کارخونه خودروسازی واسه همیشه تعطیل شد؟
یا غضیه یه چیز دیگس میشه یکم درمورد وضعیت کنونی این کارخونه توضیح بدین که ممنون میشم.
rami_hemi
31-08-2010, 21:05
نخیر به این مفهوم نیست که تولیدش متوقف شده
دیگه اون سازمان قبلی رو نداره
بعضی از برندها که صرفه اقتصادی کمی داشتن تولیدشون متوقف شده
بعضی مدلهای غیر ضروری یا تولید نمیشن یا کم تولید میشن
برخی برندهای تحت تملک فروخته شدن و کلا دیگه اون سازمان و تشکیلات بزرگ موجود نیست و چند برند نسبتا سود ده روی خط تولید موندن.
فعلا به طور رسمی برند شورلت و کادیلاک و ساترن تحت تملک و روی خط تولید باقی موندن
مثلا هامر به یک شرکت چینی فروخته شد
ساب هم به همین سرنوشت دچار شد بیویک تولیداتش فقط توخط تولید چین ادامه داره و چند مدل ارزان قیمت اقتصادی با برند شورلت توی کره جنوبی و آسیای جنوب شرقی تولید میشن که اکثرا دوو یا سوزوکی هستن
در واقع تغییر توی تیم مدریتی و سرمایه گذار و مالک بوده نه توقف تولید مثل ام جی روور
darklord_8
01-09-2010, 00:51
اون ایران خودرو که بزودی ورشکست میشه :دی
بخاطر بحران مالی شاید افت کرده باشه ولی ورشکست هرگز
راستی تویوتا اول شد یا جی ام هنوز بالاست؟
یعنی الان جنرال موتورز دیگه بزرگترین نیست ؟
یعنی دیگه به روزای اولش برنمیگرده؟
لطفا بیشتر توضیح بدین
rami_hemi
03-09-2010, 18:02
نخیر بزرگترین تولید کننده نیست دیگه
در مورد روزهای اوجش هیچکس خبر نداره که مارکهای بزرگی مثل بیویک اولدزکبیل یا پونتیاک و این سری ها دوباره تحت مدریت این شرکت تولید خواهند شد یا مثل هامر به فروش میرن و تحت تملک شرکت دیگه ای قرار میگیرن .
در واقع رده اول بودن جنرال موتورز بسیار متزلل بود چون این شرکت در کل فروش تمام برندهای زیر چترش به رقم بالای 8 میلیون خودرو رسیده بود نه مثل تویو تا که بیشترین فروش رو همیشه از برند اصلی خودش داشت . الان نمیشه گفت هیچ چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد . شاید برادران چینی کاری کردن.
amiradn007
03-07-2011, 15:04
جنرال موتورز یک سرمایه دار بزرگه به همین دلیل به این آسونیها ورشکست نمیکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.