مشاهده نسخه کامل
: لطفا دوستان در مورد این تبلیغ نظر بدن!!!! خواهش میکنم سر بزینید!!!
foxman_x2000
30-08-2010, 23:37
سلام به تمام دوستان و بچه هاي p30 world .انشااله حاله همگي خوبه! دستتون درد نکنه به اين موضوع سر زدين! من تازه کار هستم از تمام اساتيد و دوستان حرفه اي و حتي دوستان غير حرفه اي خواهش ميکنم نظر بدن!اين تبليغ رو من ميخوام چاپ کنم . دوستان نظر بدن.خيلي ممنون:10::31::5::11:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبلیغ مورد نظر در دسترس نمی باشد:31:
قابل دیدن نیست یه مربعه با یه ضربدر روش. دوباره تلاش کن
ATA FARZADI
31-08-2010, 16:20
پست دوم تائید میشه
باید بگم
به طور کلی شما
از ایــــــــــن لینک استفاده کردی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصه که هیچی نمیاد...
فکر کنم میخواستی این رو بزاری؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
به عنوان یه کار واسه صنایع چوب کار با حالیه خصوصا طرح چوب Background
foxman_x2000
31-08-2010, 18:27
سلام دوستان .شرمنده بابت باز نشدن عکس .اين دوستمون زحمتشو کشيد و دستش درد نکنه . من يه تغييراتي تو کارم کردم .من upload ميکنم و linke فايل جديد رو ميزارم . خواهش ميکنم دوستان سر بزنند و نظر بدن . راستي راجع به اون نوشته ENG که حذف کردم نظر بدين خوب شده يا نه؟ بگراند هم درست کردم! دسته همگی درد نکنه!!!!!!!! فقط من linko mizaram yeki zahmate dorst ghozashtanesho bekeshe man balad nisam.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
foxman_x2000
01-09-2010, 00:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم سلام فکر کنم عکسه درست شد!!!!!!!!چرا کسی نمیاد نظر بده؟
ATA FARZADI
01-09-2010, 10:58
دوست عزیز
شما یه هاشیه چوبی چیزی برای یه عکستون میذاشتی بهتر نمیشد؟؟؟؟
در ضمن انگلیسی رو میذاشتی کمی بزرگتر
ولی خیلی کم رنگ تر و رنگش هم نزدیک به رنگ زمینه باشه
دوست عزیز همیشه سعی کن عکسات زیر 200 کیلو باشه تا راحت تر لود بشه
با تشکر
safoora55
01-09-2010, 13:58
طرحت به طور کلی خوبه ولی نوشته های بنفش خوندنش خیلی سخته رنگش طوریه که خیلی دقت میخواد تا خونده بشه خسته کننده ست و چیزی نیست که توی نگاه اول جلب توجه کنه در حالی که یک تبلیغ خوب باید طوری باشه که حتی با یک نیم نگاه هم توی ذهن طرف یه چیزایی بمونه و چه بسا طرف ترغیب بشه کامل بخونه ببینه چیه
مثلا اون عنوانت خوبه با توجه کم هم میشه فهمید که که تبلیغ در مورد چیه
اون خطهای بکگراند هیچ مفهومی ندارن انگار که توی چاپ خوب از آب در نیومده
دوستمون راست میگه اگر بکگراندت طرح چوب داشت بهتر بود
سیاهی رنگ زمینه بیش از حد بالاست طوری که نوشته ها رو تحت تاثیر قرار داده نمیشه خوب روی قسمتهای دیگه توجه کرد البته میتونی با یک قاب مناسب از انعکاس زیاد رنگ زمینه جلوگیری کنی البته قابت لازم نیست خیلی ضخیم باشه
میتونی نوشته هات رو یکم برجسته کنی و زیرش سایه بدی تا بهتر به چشم بیاد
قبلش هم کارت رو ببر چاپ دیجیتال بگیر ببین رنگا اونجا چه طورن شاید با اینی که ما میبینیم فرق داره
اگر زیاد ایراد گرفتم به معنای این نیست که کارت بد شده فقط ایرادایی که به نظرم اومد گفتم برای بهتر شدن کار
خوب شده افرین اما یکم
باید روی مدل کا ر , کار کنی .
که یکم جالب تر بشه
موفق باشی
safoora55
01-09-2010, 14:13
اگر میخوای بدونی توی تبلیغت چی بیشتر از همه جلب توجه می کنه اون رو بده یک نفر چند ثانیه نگاه کنه بعد از مدتی از بپرس چی یادش مونده
البته ای کاش این دوستمون از نرم افزار های گرافیکی هم برای این کار استفاده می کرد!!!! این کار رو تو Word هم میشه درآورد !!
البته امیدوارم جسارت نشه ...
ATA FARZADI
01-09-2010, 15:52
اگر میخوای بدونی توی تبلیغت چی بیشتر از همه جلب توجه می کنه اون رو بده یک نفر چند ثانیه نگاه کنه بعد از مدتی از بپرس چی یادش مونده
نظر جالبی دادن ایشون
اگر منم بخوام کار تبلیغاتی بکنم حتما همین کار رو انجام میدم
با تشکر
Hitman-Group
01-09-2010, 18:57
سلام
خوب من رک میگم برو خودت بهش فک کن
اول اگر اون طرفی که میخوای اینو بهش بدی هیچ چی حالیش نیست و نشونش دادی و خوشش اومده بده بهش بره حال کن
ولی من به شخصه خودم ادمی هسم که تا کارام قشنگ نشه حال خودم گرفته میشه
من میگ اول این بک گراندت بدرد نمیخوره
یک بک روش بنداز زیرش(یک تکستچر ام دی اف روشن)
عکسات رو به ترتیب و قشنگ بچین و یک استروک هم بده بهش با رنگ سیاه و اپسیتی کم
تکست عنوان اصلی بزرگتر و بولد باشه و موضوعات کوچکتر و بولد نباشه و اندازه ولش هم هم اندازه عنوانت باشه...
من کیبورد ندارم و دارم با کیبرد ویندوز مینویسم
میونی به کار های من داخل همین انجمن نگاه کنی و متوجه بشی
موفق باشی
foxman_x2000
03-09-2010, 18:33
سلام به دوستان و ممنون از اینکه امدن و نظر دادن .دسته همگی درد نکنه .من خودم گفتم که مبتدی هستم و هنوز هم چاپ نشده .خودم دوست دارم کارم عالی شه .پس از نظر همه استفاده میکنم و کارم رو edit میکنم و کاره جدیدمو تا یکی دو روز دیگه میذارم ضمنا من با photoshop کار کردم .اگه کسی میدونه کمک کنه تا بیشتر بیان نظر بدن تا من هم از نظرات استفاده کنم.دسته همگی درد نکنه.:11:
زیادی شلوغه...
به شخصه کارهای ساده رو بیشتر میپسندم و فکر میکنم بیشتر جلب توجه میکنند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.