مشاهده نسخه کامل
: در حال ساخت : The Secret
saeed_cpu_full
30-08-2010, 23:24
The Secret
سبک بازی: اول شخص معمایی
انجین: Unity 3D 2.6
نرم افزار ها و میان افزار های مورد استفاده :
ساخت مدل و انیمیشن : Maya
ادیت تکسچر و ساخت بامپ مپ : Photoshop , Paint, Unity3D
طراحی مرحله : Unity 3D , Modo
صدا و آهنگ : Magix Music Maker 16 Premium [ اکثرا از اینترنت دانلود میکنم ( :31: ) ]
ساخت عکس العمل های آبجکت ها : Unity 3D , Endorphin
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان بازی : شخصی که از گذشته ی خود چیزی رو به یاد نداره خودش رو در میان یک محل عجیب میبینه ... محلی که پر از اسرار جالب و معما های مختلف هست. این شخص توی اون موقعیت راهی جز حل معما ها و فهمیدن گذشته ی خودش و راز این مکان نداره ... در محیط نوشته هایی وجود داره که اغلب راهنمایی برای حل معمای اون بخش هست . آن شخص نا شناس با پیشروی متوجه میشه که در یک برج خیلی بزرگ گرفتار شده و تمام این اتفاقات در این برج اتفاق میفته. همینطور در مکان های دیگه جنازه هایی رو میبینه که از افراد دیگه هستن که یک معما رو نتونستن حل کنن و در اون قسمت گیر افتادن و مردن ! این افراد سعی کردن با ابزار های مختلف نوشته هایی رو برای افراد دیگه که به این مکان خواهند اومد بزارن و هر کدام برداشتشان از این برج را مینویسن ... یکی برداشتش این هست که تمام این اتفاقات یک کابوس هست ، یک کابوس طولانی . برداشت نفر دیگه این هست که تمام افرادی که در اینجا هستن مردن و اونها توی برزخ گیر افتادن ، برزخی که هیچ وقت فکر نمیکرده به این صورت باشه. نفر دیگه برداشتش به این صورت هست که همه ی اونها تحت یک آزمایش هستن و حافظه ای که مربوط به زندگی همون شخص هست برای تمرکز به معما ها پاک شده و ...
در مورد داستان بازی: سعی میکنم تا جایی که ممکنه داستان بازی رو پیچیده و پر از سوپرایز کنم طوری که پلیر برای فهمیدن داستان و راز این برج سعی میکنه به مغزش فشار بیاره و هر طور هست معمای اون بخش رو حل کنه
صفحه های راهنما در بازی
گیم پلی : ساخت یک سبک جدید توی این نسل یه کار خیلی خیلی سخت هست ! اوج کار یک بازیساز میتونه ترکیب چند سبک با هم باشه ولی ساخت سبک جدید واقعا سخته ! یونیتی یک امکانی که در اختیارمون میزاره اینه که برای Web هم خروجی میده ... من فکر کردم چجوری میشه از این نوع خروجی به نحو احسن استفاده کرد ؟ با این سؤال روی ایده هایی که داشتم کار کردم ... یکی از بهترین استفاده هایی که میشد از این خروجی کرد این بود که برای ادامه ی بازی از برنامه های دیگه ی ویندوز استفاده کنیم ! بهترین سبک هم به نظر من همین معمایی بود ... درون محیط بازی معما هایی دیده میشه که بعضی موقع ها حلشون بدون استفاده از برنامه های ویندوز مثل Notepad یا Paint و برنامه های دیگه امکان پذیر نیست! به نظر خودم معما های این چنینی بازی رو جذاب تر هم میکنه. دلیل استفاده کردن من از خروجی Web این هست که پلیر برای حل اینجور معما ها نیاز به زدن Alt + Tab نباشه و راحت با Minimize کردن Web Browser بتونید نرم افزار مورد نیاز رو باز کنید. در محیط یک سری صفحه هست که نوشته هایی برای راهنمایی داره ... شاید راهنمایی یک علامت باشه ، شاید یک نوشته ی طولانی ، شایدم یک شعر که باید از مفهومش بفهمید منظورش چیه :31: ... معما ها هم خیلی متنوع هست و در حال حاضر روی معما ها کار میکنم تا از تنوعشون اطمینان داشته باشم و میتونم بهتون بگم توی بازی 2 معمای تکراری نخواهید دید
تصویر از ادیتور یونیتی ... این فانوس به شما در حل بسیاری از معما ها کمک خواهد کرد !
گرافیک : تا جایی که میتونم سعی میکنم روی گرافیک کار کنم ... از انواع شیدر ها و تکسچر های با کیفیت استفاده میکنم. مدل هارو خودم میسازم و تا حد ممکن سبک و Low Poly اونهارو میسازم و با تکسچر و شیدر بهشون جزئیات میدم که مشکل در تعداد فریم هم نداشته باشید . برای سایه در بعضی مواقع از Soft Shadows High Resolution استفاده میکنم و در مواقعی که سایه ی خیلی با کیفیت نیاز نیست سایه ی Low Resolution یا Hard میزارم. رندری که خود یونیتی 2.6 میده کاملا رضایت بخشه و چون ساخت بازی خیلی طول میکشه احتمال داره از وسط های کار ساخت انجین رو به یونیتی 3 تغییر بدم که در اون صورت گرافیک از این رو به اون رو میشه :31: ( البته مرحله هایی که قبلا ساخته شده رو هم از لحاظ گرافیکی بهشون میرسم )
صداگذاری : بعضی از افکت هارو اگه تونستم خودم میسازم ولی اکثرشون رو از اینترنت میگیرم
در آخر باید بگم این بازی ساختش خیلی طول میکشه چون میخوام از همین الان روی فروشش فکر کنم
Omid_Sadeghvand
30-08-2010, 23:28
ایول دمت گرم داستانش جالب و پیچیده به نظر میاد
soha is the beSt
30-08-2010, 23:29
افرین خیلی مشتاقم من
coooooooooool:5:
Arrowtic
30-08-2010, 23:36
داستان قشنگه!
فقط بازيت يه بدي داره...... كاري ميكنه حسوديمون شه!
tovamohammad
31-08-2010, 01:48
سلام سعید جان
امید وام کار جالبی در بیاد، فقط اگه یه کم دیگه به مپینگ ها برسی که دیگه چه بهتر.
فقط تموم شد، ارزون حساب کن مشتری بشیما.
موفق باشی. فعلا.:8:
parvizamd
31-08-2010, 06:10
اینجور بازی ها خیلی جالبه اند اگه بتوانی مثل DAVNCI CODE بسازی خیلی عالیه
AMIR REZAs
31-08-2010, 11:32
سلام:10:
ببینم میتونی یه سبک جدید اختراع کنی:31:
موفق باشی.............
saeed_cpu_full
31-08-2010, 13:50
ممنون از همگی :40:
چند تا شات میزارم کیف کنید :31:
البته ببخشید کیفیت عکس ها پایینه ...
توی عکس بالا کاراکتر فانوس رو برداشته ...
چند روز دیگه یه مرحله ی تست هم توی پست اول میزارم که ببینید معما و گرافیک و گیم پلی چطوره ...
ایول بابا.:27:
دمت قیژژژژژ.:31:
کارت خیلی درسته.:46:
Little Sparrow
31-08-2010, 16:11
way to go saeed [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کارت درسته.
چند تا پیشنهادی یا همون suggestion
1-اگه بین ترک های دیوار مارمولکی چیزی بزاری یا روی زمین موش در حال حرکت خیلی خوب میشه.
2-دیدم که عکس پی سی گذاشتی تو بازی.اگه این پی سی به عنوان منوی بازی عمل کنه خیلی جالب میشه.
3-برای مثال روی دیوار یا همین پیغام هایی که گفتی خون بزار.چند قطره مثلا.
کارت خیلی خوبه.اینا هم که گفتم انتقاد نبود پیشنهاد بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed_cpu_full
31-08-2010, 16:35
way to go saeed [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کارت درسته.
چند تا پیشنهادی یا همون suggestion
1-اگه بین ترک های دیوار مارمولکی چیزی بزاری یا روی زمین موش در حال حرکت خیلی خوب میشه.
2-دیدم که عکس پی سی گذاشتی تو بازی.اگه این پی سی به عنوان منوی بازی عمل کنه خیلی جالب میشه.
3-برای مثال روی دیوار یا همین پیغام هایی که گفتی خون بزار.چند قطره مثلا.
کارت خیلی خوبه.اینا هم که گفتم انتقاد نبود پیشنهاد بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1) فکر خوبیه ولی توی صحنه های شلوغ این کارو نمیکنم چون الکی فریم ریت میاره پایین ... سوسک یا حشره هارو میشه با پارتیکل سیستم درست کرد
2) کامپیوتر توی اکثر مرحله ها هست ولی به عنوان منو ازشون استفاده نمیکنم چون برای منو فکرای بهتری دارم ...
3) این اولشه کسی اینجاها گیر نکرده یا همچین معمای خطرناکی نبوده که خونی بشه ! ولی توی یه سری از مرحله ها ، محیط بازی جنازه و خون هم داره
انتقاد هم کنید خوشحال میشیم ...
برای بقیه میگم:
یه نفر نگفت این کامپیوتره پس کیسش کو ! آقا تورو خدا یه حرفی هم بزنید ! یه انتقادی یه پیشنهادی
Little Sparrow
31-08-2010, 16:39
1)
یه نفر نگفت این کامپیوتره پس کیسش کو ! آقا تورو خدا یه حرفی هم بزنید ! یه انتقادی یه پیشنهادی
راست می گیا:31:.
برای جلوگیری از اسپم شدن این برج حدودا چند طبقه است؟
saeed_cpu_full
31-08-2010, 16:44
راست می گیا:31:.
برای جلوگیری از اسپم شدن این برج حدودا چند طبقه است؟
تصمیم نگرفتم که دقیقا چند طبقه بسازمش ... ولی میتونم بگم زیاده :31:
Masoud King
31-08-2010, 17:41
یه سوالی برام پیش اومد... صدا گذاری کاراکتر تو این بازی نداریم؟
اصلا دیالوگی داریم که کسی بگه؟
ehsan_wwe
31-08-2010, 23:04
خوبه پرو پيمونش كن ببينيم چي ميشه
راستي ديواراتو يكم bevel كن براي يه همچين بناي تاريخي خيلي تيز لبه هاش :40:
از تغيراتت يه عكس بده
saeed_cpu_full
01-09-2010, 00:23
یه سوالی برام پیش اومد... صدا گذاری کاراکتر تو این بازی نداریم؟
اصلا دیالوگی داریم که کسی بگه؟
فعلا که قصدی در این مورد ندارم .. بازی Portal هم کل دیالوگ ها برای یک نفر بود که آزمایش رو انجام میداد
اگه به همه چیز بازی رسیدم و مشکلی نداشت و دیدم وقت اضافی دارم یه سری نوار صوتی هم برای روایت بهتر داستان به سبک Bioshock داخل بازی میزارم
خوبه پرو پيمونش كن ببينيم چي ميشه
راستي ديواراتو يكم bevel كن براي يه همچين بناي تاريخي خيلي تيز لبه هاش :40:
از تغيراتت يه عكس بده
این بنا تاریخی نیست
اگه دیوار هارو Bevel کنم تکسچر رو هم باید UV کنم که در اون صورت به نظرم وقتی که برای UV میزارم رو اگه برای ساخت چند ستون ، مدل سنگی و ... بزارم بهتره
turokpooria
01-09-2010, 00:44
بازیت خیلی خوبه ادامه بده حداقل واسه یه نفر که این کار رو شروع کرده بنظرم از این بازی مزخرف مبارز 4یا 5 گردن بالاتر هست.
یه انتقاد داشتم اون لامپت شبیه نور خورشید شده
Mostafa 3D
01-09-2010, 06:31
ایول سعید
خیلی باحاله
فقط چند تا مسئله
1 : آبجکتها چرا سایه ندارن ؟؟؟
2 : بهتره برای این طور نوشته ها از فونت دست نویس استفاده کنی خیلی کارو باحال میکنن
لینکشو برای دانلود میزارم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد:
ستاره رو بردار
3 : اگه میخوای تکسچر زمین رو مثلا تکرار کنی که کیفیتش باحال شه اول لازمه که تکسچرت رو ویرایش کنی که مشخص نشه تکرار شده
این ویرایشی که گفتم رو بهش میگن Tileable Texture که آموزش کاملشرو خودم توی این تاپیک دادم
خب کارتو ادامه بده که ما بازم بیایم گیر بدیم :31::31::31:
موفق باشی
Prince_ of _Persia
01-09-2010, 07:48
به به خیلی خوبه سعید جان. داستان به نظر عمیق می رسه. بازی ماجرایی سبک خوبی برای ساخت بازی ایرانی هست که پتانسیل بالایی داره. از اونجایی که محیط بسته کار می کنی و بازی هم ماجرایی هست تا می تونی روی نور پردازی کار کن.
یه دوستی دارم یک بازی adventure ساخته به سبک machinarium به نام outland . به زودی عرضه می شه . وقتی برد بنیاد برای خریدنش دست و پا شکستن. بازی adventure مثل نقل و نبات ازش حمایت می شه.
saeed_cpu_full
01-09-2010, 14:02
بازیت خیلی خوبه ادامه بده حداقل واسه یه نفر که این کار رو شروع کرده بنظرم از این بازی مزخرف مبارز 4یا 5 گردن بالاتر هست.
یه انتقاد داشتم اون لامپت شبیه نور خورشید شده
یعنی Lens Effect رو بردارم ؟ اگه بردارم مجبورم از Poly و Halo استفاده کنم که به نظرم برای یک لامپ لازم نیست
حالا دنبال Lens Effect های کوچکتر هم میگردم ... اگه پیدا کردم جایگزین میکنم
ایول سعید
خیلی باحاله
فقط چند تا مسئله
1 : آبجکتها چرا سایه ندارن ؟؟؟
2 : بهتره برای این طور نوشته ها از فونت دست نویس استفاده کنی خیلی کارو باحال میکنن
لینکشو برای دانلود میزارم :
پسورد:
ستاره رو بردار
3 : اگه میخوای تکسچر زمین رو مثلا تکرار کنی که کیفیتش باحال شه اول لازمه که تکسچرت رو ویرایش کنی که مشخص نشه تکرار شده
این ویرایشی که گفتم رو بهش میگن Tileable Texture که آموزش کاملشرو خودم توی این تاپیک دادم
خب کارتو ادامه بده که ما بازم بیایم گیر بدیم :31::31::31:
موفق باشی
به این میگن یه نظر درست و حسابی ... دمت جیز مصطفی جان ! :40: ولی اون موقع که توی انجمن سه بعدی کارهام رو میزاشتم چرا ایراد نمیگرفتی ؟! :31:
1) آخه اون کامپیوتره متریالش هم ناقصه ! برای مانیتور باید Reflective خفیف به کار ببرم یا یه قسمت های میز رو کثیف نشون بدم و ... کلی هم منبع نور داریم توی همین یه محیط اگه واسه همه Soft Shadows بزارم فاتحه ی فریم ریت خونده میشه :31: ولی چشم سایه هم میزارم :46:
2) دستت درد نکنه ... خیلی دنبال اینجور فونت ها بودم . خدا خیرت بده ! :10:
3) بازم دستت درد نکنه !
بعد از اینکه محیط رو یه خورده تغییر دادم عکس میدم که بازم گیر بدی : دی
به به خیلی خوبه سعید جان. داستان به نظر عمیق می رسه. بازی ماجرایی سبک خوبی برای ساخت بازی ایرانی هست که پتانسیل بالایی داره. از اونجایی که محیط بسته کار می کنی و بازی هم ماجرایی هست تا می تونی روی نور پردازی کار کن.
یه دوستی دارم یک بازی adventure ساخته به سبک machinarium به نام outland . به زودی عرضه می شه . وقتی برد بنیاد برای خریدنش دست و پا شکستن. بازی adventure مثل نقل و نبات ازش حمایت می شه.
آره ... برای حسنی و لوبیای سحر آمیز هم دست و پا میشکوندن ! ( جدی میگم ! ) این بازی رو به احتمال زیاد اول به یکی از این سایت های انتشار بازی میدم مثل Shockwave ... بستگی به پتانسیل داره یه موقع دیدی همین Shockwave بازیم رو قبول نکرد یا شایدم مثل Zombies vs Plants هم توی PSN هم توی Xbox Live هم توی Shockwave و ... منتشر شد ( ایشاالله ! )
parvizamd
01-09-2010, 14:13
یک مشت آدم خوار توی بازی بزار
saeed_cpu_full
01-09-2010, 14:19
یک مشت آدم خوار توی بازی بزار
!!!
به بازی ترسناک مجوز نمیدن !
parvizamd
01-09-2010, 14:45
آخه باحال میشد:31:
Little Sparrow
01-09-2010, 14:50
همین که سعید داره این بازی می سازه خودش ترسناکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی ناراحت نشی:11::40:)
Khashayar King
01-09-2010, 16:25
خیلی خوبه سعید جان ، عالیه شات ها و همچینین روی سایه ها کار کن.
فک میکنم بازی خوبی از آب دربیاد ، منتظر اطلاعات جدید هستم ...
vahidgame
01-09-2010, 16:53
امیدوارم در ساخت این بازی موفق باشی :10:
میشه بگی روی فروش اون چه جوری حساب باز کردی؟ :31:
برای فروش اون توی خارج هم برنامه ای داری؟ :31:
saeed_cpu_full
01-09-2010, 17:01
امیدوارم در ساخت این بازی موفق باشی :10:
میشه بگی روی فروش اون چه جوری حساب باز کردی؟ :31:
برای فروش اون توی خارج هم برنامه ای داری؟ :31:
کاری نداره بازی رو میدیم به بنیاد ! از الان هم دارم خیلی بهش میرسم که تجاری بشه
برای فروش توی خارج هم برنامه دارم صفحه ی قبل هم گفتم ... ShockWave و Xbox Live و PSN . با مایکروسافت هم چند وقت پیش در مورد نحوه ی انتشار بازیمون صحبت کردیم. یه نسخه ی دمو میفرستیم اگه خوششون اومد یه قیمت روش میزارن و بازی رو توی Xbox Live منتشر میکنن ( مجانی هم کامپایل میگیرن ) به ازای هر دانلود هم X یورو میریزن به حسابت. بقیه رو نمیدونم
Prince_ of _Persia
01-09-2010, 19:00
کاری نداره بازی رو میدیم به بنیاد ! از الان هم دارم خیلی بهش میرسم که تجاری بشه
برای فروش توی خارج هم برنامه دارم صفحه ی قبل هم گفتم ... ShockWave و Xbox Live و PSN . با مایکروسافت هم چند وقت پیش در مورد نحوه ی انتشار بازیمون صحبت کردیم. یه نسخه ی دمو میفرستیم اگه خوششون اومد یه قیمت روش میزارن و بازی رو توی Xbox Live منتشر میکنن ( مجانی هم کامپایل میگیرن ) به ازای هر دانلود هم X یورو میریزن به حسابت. بقیه رو نمیدونم
خیلی خوبه. منم چند وقت تو کف انتشار تو xbox live یا این سایت های انتشار بازیم. اگه اطلاعاتی در این باره داری ممنون می شم.
برای انتشار با کی باید صحبت کنی . مشکلی با تحریم ایران ندارند ؟
saeed_cpu_full
01-09-2010, 19:41
خیلی خوبه. منم چند وقت تو کف انتشار تو xbox live یا این سایت های انتشار بازیم. اگه اطلاعاتی در این باره داری ممنون می شم.
برای انتشار با کی باید صحبت کنی . مشکلی با تحریم ایران ندارند ؟
گفته بودم از ایرانم که اونا جواب دادن نسخه ی دمو رو برامون بفرست
این جور که تو شات ها پیداست حال و هوای بازی قدیمیه و تو گذشته اتفاق میفته. اگه این طوره اون کامپیوتر رو نمیذاشتی بهتر بود. به فضای بازی نمیخوره.
البته این پیشنهاد بود نه انتقاد.:46:
saeed_cpu_full
02-09-2010, 10:22
این جور که تو شات ها پیداست حال و هوای بازی قدیمیه و تو گذشته اتفاق میفته. اگه این طوره اون کامپیوتر رو نمیذاشتی بهتر بود. به فضای بازی نمیخوره.
نه ... حالا توی داستان برین جلوتر میفهمین جریان چیه
تقریبا مثل bioshock که دنیاش بین سنتی و مدرن گیر کرده بود اینم اینطوریه !
البته این پیشنهاد بود نه انتقاد.:46:
خوب انتقاد هم بکنید دیگه ...
saeed_cpu_full
02-09-2010, 13:26
تغییرات و پیشرفت ها :
1) فونت دستنویس جایگزین فونت اهرام شد ...
2) اگر نزدیک کامپیوتر باشید با زدن کلید E منوی Username و Password میاد که پلیر با درست وارد کردن اونها وارد مرحله ی بعد میشه
از افکت Blur برای این قسمت استفاده کردم
3) به دلیل اینکه شیشه ی فانوس شکسته هست افکت دود + ذره های خیلی ریز آتش هم به فانوس اضافه شد ( توی عکس زیاد مشخص نیست باید توی بازی ببینید )
4) یه سری مگس و پشه ساختم که دور لامپ میگردن ! ( باز هم باید توی بازی ببینید ... توی عکس زیاد مشخص نیست )
5) سایه برای کامپیوتر اضافه شد ...
Little Sparrow
02-09-2010, 13:55
سلام.این عکس های جدیدت رو دیدم.فونت جدید خیلی جالبه.
یه چیزی این پیغام ها یکم چین و چروک می تونی بدی بهش؟مثلا یارو دستش عرق کرده اینو نوشته یا اینکه نخواسته کسی پیداش کنی مچاله اش کرده و قایمش کرده.
بعد این شیدر ها رو چطوری درست می کنی؟
بعد توی این عکس
اونجایی که دورش خط کشیدم نور رو متمرکز نکن روی یه نقطه.
همین دیگه موفق باشی.
saeed_cpu_full
02-09-2010, 14:06
سلام.این عکس های جدیدت رو دیدم.فونت جدید خیلی جالبه.
یه چیزی این پیغام ها یکم چین و چروک می تونی بدی بهش؟مثلا یارو دستش عرق کرده اینو نوشته یا اینکه نخواسته کسی پیداش کنی مچاله اش کرده و قایمش کرده.
بعد این شیدر ها رو چطوری درست می کنی؟
بعد توی این عکس
اونجایی که دورس خط کشیدم نور رو متمرکز نکن روی یه نقطه.
همین دیگه موفق باشی.
این پیغام ها از قبل برای راهنمایی بوده و افرادی که توی برج هستن ننوشتن .. پیغام های افرادی که درون برج هستن بیشتر در مورد خود برج و محیطش و نظرشون در موردش هست
پیغام های این افراد روی کاغذ های پاره ... یک تکه کاغذ کوچیک یا حتی با خون خودشون روی دیوار نوشته شده و اصلا ربطی به پیغام های راهنما نداره .
شیدر ها اکثرا به طور پیش فرض برای خود یونیتی هست مثلا برای بازیم از تکنیک های رایج برای متریال ها استفاده کردم مثل Bump Map و Specular Map و Parallax Map و ترکیب این شیدر ها باهم
برای شیشه ی فانوس از شیدر Glass خود یونیتی همراه با Bump Map استفاده کردم و شکستگی رو با استفاده از یک تکسچر طراحی کردم
در مورد اون عکس ... چراغ مطالعه روشن هست و قاعدتا باید نور اون قسمت بیشتر از قسمت های دیگه باشه . ولی باز هم نورش رو کمتر کردم که مثل قبل خیلی واضح نباشه :46:
همه چیزش عالیه فقط چند تا نکته:
1-چرا چراغ مطالعه و مانیتور سیم ندارند؟
2-کیس و موسش کو؟
اگه اینارو رفع کنی عالی میشه.:5:
Little Sparrow
02-09-2010, 15:08
مگه می خواد تو بازی بازی کنه؟میخواد یه یوزر و پسورد بزنه بره مرحله بعد.
saeed_cpu_full
02-09-2010, 15:17
همه چیزش عالیه فقط چند تا نکته:
1-چرا چراغ مطالعه و مانیتور سیم ندارند؟
2-کیس و موسش کو؟
اگه اینارو رفع کنی عالی میشه.:5:
1) هر وقت در ها و طرح کلی تموم شد سیم کشی رو هم کامل میکنم :31:
2) کیس رو دارم میسازم ولی کامپیوترش ماوس نداره . مانیتورش رو هم شاید عوض کردم
مگه می خواد تو بازی بازی کنه؟میخواد یه یوزر و پسورد بزنه بره مرحله بعد.
به هر حال باید به جزئیات مپ رسید چون خیلی مهمه
soha is the beSt
02-09-2010, 16:38
فهمیدم تو notpron رو 3دی ساختی یعنی یه چی تو همین مایه ها ساختی(یوزرو پسو فلان)ها؟..............:31:
saeed_cpu_full
02-09-2010, 17:02
فهمیدم تو notpron رو 3دی ساختی یعنی یه چی تو همین مایه ها ساختی(یوزرو پسو فلان)ها؟..............:31:
وقتی notpron رو بازی کردم فکرش به ذهنم رسید که یه بازی تو همین مایه ها بسازم ولی منظورت رو از یوزر و پسوورد نفمیدم ! یعنی هر بازی که یوزر و پسوورد داشته باشه از notpron تقلید کرده ؟! :31:
راستی معما ها هم خیلی زیادن ... هم معمای تبدیل کد های مختلف توی بازی هست ( مثل همون اسکی کد توی notpron ) هم استفاده از قوانین فیزیکی یا استفاده از اسلحه ی جاذبه و ...
مرحله ی اول تموم شد الان میتونم آپلودش کنم که بازی کنید ولی دارم مرحله رو پر جزئیات تر میکنم
parvizamd
02-09-2010, 17:33
زود باش که منتظریم:40:
Mostafa 3D
02-09-2010, 19:25
ایول سعید
این خوب شد
خب بریم سراغ گیر دادن :31::31::31:
1- حالا که برای کاغذ از این تکسچر استفاده کردی لبه هاش نباید اینقدر شارپ باشه
مثلا از یه عکس استفاده کن مثل این :
2- برای وارد کردن یورز و پسورد این جریان بلور رو خیلی خوشم اومد دمت گرم فقط اگه یه کادر بندازی دور یوزر و پسورد بد نیست یه چیزی شبیه این :
خیلی خوبه ادامه بده ببینیم چی میشه
راستی این بلور رو توی یونیتی چطوری در اوردی من بلد نیستم ممنون میشم اگه یادم بدی آخه توی پروژه آماده یونیتی همون جزیره وقتی میریم توی آب اینطوری میشه چطوری میشه یه همچین کاری کرد ؟
saeed_cpu_full
02-09-2010, 19:42
ایول سعید
این خوب شد
خب بریم سراغ گیر دادن :31::31::31:
1- حالا که برای کاغذ از این تکسچر استفاده کردی لبه هاش نباید اینقدر شارپ باشه
مثلا از یه عکس استفاده کن مثل این :
2- برای وارد کردن یورز و پسورد این جریان بلور رو خیلی خوشم اومد دمت گرم فقط اگه یه کادر بندازی دور یوزر و پسورد بد نیست یه چیزی شبیه این :
خیلی خوبه ادامه بده ببینیم چی میشه
راستی این بلور رو توی یونیتی چطوری در اوردی من بلد نیستم ممنون میشم اگه یادم بدی آخه توی پروژه آماده یونیتی همون جزیره وقتی میریم توی آب اینطوری میشه چطوری میشه یه همچین کاری کرد ؟
سلام ... من خیلی از اینجور گیر ها دوست دارم ! :40:
1) این که کار دو دقیقه هست تو فتوشاپ ! اینا جزئیات به حساب میومد ... روی جزئیات هم الان دارم کار میکنم
2) دارم GUI Skin میسازم که یه چیزی شبیه این در بیاد ...
آموزش بلور رو توی تاپیک یونیتی میزارم
Arrowtic
02-09-2010, 20:00
ميگم ببين تو بازي World Of Warcraft كه خيلي ميزنم دو گروه هورد و الينس هست كه زبونشون فرق داره.وقتي يه هورد حرف ميزنه اگه الينس جلوش باشه خيلي بدجور ميبينه و اصلا نمي فهمه!تو بازيت ميتوني از اين استفاده كني؟مثلا يه راهنمايي هايي بكني و الگوريتمشو تقريبي بگي و بازيكن خودش كشف كنه!!(اگه آره بگو برم دنبالشالبته قول نمي دم چون سخته ولي يكيو ميشناسم اينجور چيزا رو بلده!!)
saeed_cpu_full
02-09-2010, 20:16
ميگم ببين تو بازي World Of Warcraft كه خيلي ميزنم دو گروه هورد و الينس هست كه زبونشون فرق داره.وقتي يه هورد حرف ميزنه اگه الينس جلوش باشه خيلي بدجور ميبينه و اصلا نمي فهمه!تو بازيت ميتوني از اين استفاده كني؟مثلا يه راهنمايي هايي بكني و الگوريتمشو تقريبي بگي و بازيكن خودش كشف كنه!!(اگه آره بگو برم دنبالشالبته قول نمي دم چون سخته ولي يكيو ميشناسم اينجور چيزا رو بلده!!)
خوب راهنمایی های من هم اینطوریه دیگه ... تقریبا میگه بازیکن خودش باید کشف کنه
مثلا توی مرحله ی اول میگه برای کشف یوزر و پسوورد از فرمول زیر استفاده کن ولی اگه پلیر اطلاعات قبلی نداشته باشه عمرا منظور این فرمول رو بفهمه
Omid_Sadeghvand
02-09-2010, 22:38
این یوزر و پاسورد واسه چیه!؟
alidata2010
02-09-2010, 22:59
خیلی خوبه ادامه بده . اینجور که بوش میاد داری رو سبک چهارم شخص کار میکنی:31:
turokpooria
02-09-2010, 23:18
ولی بنظرم با UDK درست می کردی بهتر بود چون اون هم گرافیک اجزاش بهتره هم عملیاتی مثل سایه رو خودش انجام میده.
ببینم این آبجکت ها رو با مایا ساختی یا چیزه دیگه؟
Sam Fisher 11
03-09-2010, 00:21
تا دیر نشده برو تو توکیو گیم شو آنونسش کن: دی
saeed_cpu_full
03-09-2010, 00:22
این یوزر و پاسورد واسه چیه!؟
یه در اون گوشه ساختم که اگه یوزر و پسوورد رو درست بدی در باز میشه و از راه پله میره بالا و میره سر معمای بعدی
خیلی خوبه ادامه بده . اینجور که بوش میاد داری رو سبک چهارم شخص کار میکنی:31:
! چهارم شخص دیگه چیه ؟!
ولی بنظرم با UDK درست می کردی بهتر بود چون اون هم گرافیک اجزاش بهتره هم عملیاتی مثل سایه رو خودش انجام میده.
ببینم این آبجکت ها رو با مایا ساختی یا چیزه دیگه؟
UDK فقط رندر داره ... الان من هر چیزی رو که بخوام میتونم برای بازیم طراحی کنم و یونیتی منو محدود نکرده
در مورد گرافیکش هم ایشاالله تا موقع انتشار یونیتی 3 میاد از تکنیک های اون استفاده میکنم که گرافیک از این صد برابر بهتر میشه
تمام مدل هارو با مایا ساخته شده به جز مدل های ساده مثل لامپ و دیوار و زمین و ...
تا دیر نشده برو تو توکیو گیم شو آنونسش کن: دی
سلام استاد ! میخواستم برم گفتم بازیم صدا نداره ضایع میشم ... ایشاالله سال بعد قسمت بشه با هم بریم :27:
Mostafa 3D
03-09-2010, 02:23
راستی سعید تو قصد داری یونیتی 3 رو بخری یا کرک و اینا ؟؟؟ :46:
alidata2010
03-09-2010, 02:26
چهارم شخص دیگه چیه ؟!
یه نوع شوخیه:31:
Omid_Sadeghvand
03-09-2010, 10:30
سعید جان چرا از lightmap برای ابجکتهای ثابت استفاده نمیکینی؟!
با این کار هم سرعت بازی بالا میاد و هم کمی به گرافیک کمک کردی!
تو فرم یونیتی بگردی آموزشهای لایتمپ دهی با مایا رو پیدا میکنی
موفق باشی
Little Sparrow
03-09-2010, 10:58
خوب دوستان پس از خواهش های فراوان از سعید بالاخره راضی شد نسخه ی باگ دار مرحله ی اول رو به من بده.
منم می خوام براتون این مرحله رو نقد کنم.
گرافیک:
سعید واقعا در نورپردازی گل کاشته انقدر که خواستم نورپردازی رو جدا بنویسم.
با زوایای مختلف نور نیز مدلی دیگر به خود می گیرد.همون طور که در عکس ها سعید که داده بود دیدین.برای فانوس هم همین گونه نورپردازی به کار رفته.اما می رسیم به سایه ها.از قبل سعید به من گفته بود که سایه ها باگ دارن.Anti Aliasing به اندازه کافی استفاده شده.در صورت نزدیک شدن می تونید Edge ها رو ببینید.
همون طور که سعید در پست اول گفته بود شاهد مدل های مختلفی هستیم که در اون ها تکسچر ها و شیدر های مختلفی به کار رفته.اگر فانوس رو بندازید می بینید که برای چند لحظه تکون می خوره و با تکون خوردنش جهت نور هم عوض میشه که خیلی برای من جالب بود.
تصویر از سقف در حالی که فانوس رو نگه داشتم
اون دایره ها چین؟:دی
صداگذاری:
ما هرچقدر توی این مرحله اینور و اونور رفتیم هیچ صدایی نشنیدیم.فانوس رو برداشتیم انداختیم صدایی نیومد.معما رو حل کردم و دری که بسته بود باز شد صدایی نیومد.اینور و اونور می رفتیم صدای پا نمی اومد.کلا این مرحله ما صدایی نشنیدیم.
'گیم پلی:
من فقط همین مرحله رو بازی کردم و فقط می تونم بگم که گیم پلی بازی جالبه.می تونم بگم فانوس خیلی کمکتون می کنه و معما رو با کمک این فانوس حل می کنید.اما معما باید یوزرنیم و پسورد روی کامپیوتر رو بدست بیارید.ساده به نظر میاد هان؟خواهیم دید.:31:
اما یه نقطه منفی به نظر من در بخش گیم پلی(شایدم به گیم پلی ربطی نداشته باشه)خالی بودن بیش از حد محیطه.توی این مرحله کلا یه میز که کامپیوتر روشه و یه سنگ که فانوس و یه پیغام روشه.البته یه پیغام دیگه یه جایی دیگه توی این مرحله هست ولی به هر حال محیط خیلی خالیه.توی عکس می بینید.
خالی بودن محیط
در مورد داستان هم چیز خاصی روشن نشد.
نتیجه گیری:
The Secret پتانسیل تبدیل شدن به بازی عالی رو داره.اگه چند تا باگش حل شه و محیط هم یکم شلوغ تر شه.
*پاورقی*:
با تشکر از سعید برای دادن این مرحله به من.
و یه چیز دیگه سعید در مورد این باگ به من گفته بود گفتم برای شما هم بزارم جالبه:دی
موفق و پیروز باشید.
Arrowtic
03-09-2010, 11:39
:18:سعيد؟!چرا به من نداديش؟!:18:
Omid_Sadeghvand
03-09-2010, 12:19
سعید جان بازیت خیلی به بازی Penumbra Black Plague شباهت داره:31:
saeed_cpu_full
03-09-2010, 14:26
راستی سعید تو قصد داری یونیتی 3 رو بخری یا کرک و اینا ؟؟؟ :46:
اول از کرک استفاده میکنم بعدش اگه بازیم خوب فروش رفت ایشاالله یونیتی 3 رو کامپایلر iphone میخرم !
یه نوع شوخیه:31:
دیگه IQ من منفی نیست ! فهمیدم شوخیه ! :31:
سعید جان چرا از lightmap برای ابجکتهای ثابت استفاده نمیکینی؟!
با این کار هم سرعت بازی بالا میاد و هم کمی به گرافیک کمک کردی!
تو فرم یونیتی بگردی آموزشهای لایتمپ دهی با مایا رو پیدا میکنی
موفق باشی
استفاده کردم ... برای اینکه مشخص نشه تکسچر ها داره تکرار میشه و برای لک انداختن و بالا بردن گرافیک استفاده کردم
دیشب احسان همین حرف رو به من زد !
خوب دوستان پس از خواهش های فراوان از سعید بالاخره راضی شد نسخه ی باگ دار مرحله ی اول رو به من بده.
منم می خوام براتون این مرحله رو نقد کنم.
گرافیک:
سعید واقعا در نورپردازی گل کاشته انقدر که خواستم نورپردازی رو جدا بنویسم.
با زوایای مختلف نور نیز مدلی دیگر به خود می گیرد.همون طور که در عکس ها سعید که داده بود دیدین.برای فانوس هم همین گونه نورپردازی به کار رفته.اما می رسیم به سایه ها.از قبل سعید به من گفته بود که سایه ها باگ دارن.Anti Aliasing به اندازه کافی استفاده شده.در صورت نزدیک شدن می تونید Edge ها رو ببینید.
همون طور که سعید در پست اول گفته بود شاهد مدل های مختلفی هستیم که در اون ها تکسچر ها و شیدر های مختلفی به کار رفته.اگر فانوس رو بندازید می بینید که برای چند لحظه تکون می خوره و با تکون خوردنش جهت نور هم عوض میشه که خیلی برای من جالب بود.
صداگذاری:
ما هرچقدر توی این مرحله اینور و اونور رفتیم هیچ صدایی نشنیدیم.فانوس رو برداشتیم انداختیم صدایی نیومد.معما رو حل کردم و دری که بسته بود باز شد صدایی نیومد.اینور و اونور می رفتیم صدای پا نمی اومد.کلا این مرحله ما صدایی نشنیدیم.
'گیم پلی:
من فقط همین مرحله رو بازی کردم و فقط می تونم بگم که گیم پلی بازی جالبه.می تونم بگم فانوس خیلی کمکتون می کنه و معما رو با کمک این فانوس حل می کنید.اما معما باید یوزرنیم و پسورد روی کامپیوتر رو بدست بیارید.ساده به نظر میاد هان؟خواهیم دید.:31:
اما یه نقطه منفی به نظر من در بخش گیم پلی(شایدم به گیم پلی ربطی نداشته باشه)خالی بودن بیش از حد محیطه.توی این مرحله کلا یه میز که کامپیوتر روشه و یه سنگ که فانوس و یه پیغام روشه.البته یه پیغام دیگه یه جایی دیگه توی این مرحله هست ولی به هر حال محیط خیلی خالیه.توی عکس می بینید.
در مورد داستان هم چیز خاصی روشن نشد.
نتیجه گیری:
The Secret پتانسیل تبدیل شدن به بازی عالی رو داره.اگه چند تا باگش حل شه و محیط هم یکم شلوغ تر شه.
*پاورقی*:
با تشکر از سعید برای دادن این مرحله به من.
و یه چیز دیگه سعید در مورد این باگ به من گفته بود گفتم برای شما هم بزارم جالبه:دی
موفق و پیروز باشید.
مرد حسابی من بهت این رو دادم که معما رو حل کنی در مورد معما نظر بدی !!! اینا چیه ؟! :31:
:18:سعيد؟!چرا به من نداديش؟!:18:
این رو داده بودم واسه تست معما ... الان تمام موارد نقد بالا به جز صداگذاری حل شده . ایشاالله نسخه ی کامل رو میدم که بیشتر کیف کنید :31:
سعید جان بازیت خیلی به بازی Penumbra Black Plague شباهت داره:31:
الان بازی رو دیدم ... اون بازیش جن داره ! بازی من اینطوری نیست که ! :31:
دوستان دیروز تخته گاز رفتم ... امروز دیگه حوصلش رو ندارم ! مگر اینکه چند تا مدل توی مایا بسازم اضافه کنم به محیط
Little Sparrow
03-09-2010, 14:38
اخه سعید ضایع بود بیام فقط معما رو نقد کنم.یکم چرت میشد.:31:
saeed_cpu_full
03-09-2010, 21:01
اخه سعید ضایع بود بیام فقط معما رو نقد کنم.یکم چرت میشد.:31:
خوب این الان نسخه ی ناقص بود بهت دادم ...
saeed_cpu_full
04-09-2010, 16:51
سیستم Level of Detail به بازی اضافه شد ... در حال کار بر روی لایت مپ و کار بر روی جزئیات هستم
UV من هم خیلی خیلی ضعیفه دارم روش کار میکنم. فعلا هم شات نمیدم تا وقتی چند تا مدل درست حسابی به صحنه اضافه کنم
Prince_ of _Persia
04-09-2010, 19:28
می بینم که alan wake ساختی . این لایت مپ که ساختنش تو مایا خیلی پدر در آره . البته به شرطی که از روش مقاله خودش استفاده کنی .
برای uv از automatic map استفاده کن اکثر اوقات جواب می ده. نشد از planar map استفاده کن و فیس های یک طرف رو انتخاب کن و همون طرف پروجکت کن.
یه چیز دیگه فکر نکنم بدون گرفتن لیسانس بتونی رو xbox live پخش کنی . تو گیم پلی بازیت نوشتی باید از برنامه های ویندوز مثل paint استفاده کرد. تو xbox چه جوری باید همچین کاری کرد؟
saeed_cpu_full
04-09-2010, 19:49
می بینم که alan wake ساختی . این لایت مپ که ساختنش تو مایا خیلی پدر در آره . البته به شرطی که از روش مقاله خودش استفاده کنی .
برای uv از automatic map استفاده کن اکثر اوقات جواب می ده. نشد از planar map استفاده کن و فیس های یک طرف رو انتخاب کن و همون طرف پروجکت کن.
یه چیز دیگه فکر نکنم بدون گرفتن لیسانس بتونی رو xbox live پخش کنی . تو گیم پلی بازیت نوشتی باید از برنامه های ویندوز مثل paint استفاده کرد. تو xbox چه جوری باید همچین کاری کرد؟
سلام ... بدون اونها هم میشه اینطور نیست که یه مرحله وابسته به یه نرم افزار خاص باشه ... بیشتر بستگی به هوش داره
مثلا یه نفر از روی عکس شاید بفهمه منظور چیه یه نفر دیگه باید با Paint تغییرات بده . هر مرحله هم از چند روش حل میشه
در مورد لایت مپ از اون آموزش PDF نرفتم ... یه آموزش دیگه توی فروم بود از اون استفاده کردم که تقریبا آسون بود فقط UV من واقعا ضعیفه ! یعنی نگم منفی در حد صفر هست ! :31:
saeed_cpu_full
05-09-2010, 15:40
سلام دوستان
یه خورده دیگه به جزئیات بازی اضافه کردم :
قابلیت فوکوس بر روی هدف به سبک بازی Gears of War اضافه شد
مدل مانیتور رو عوض کردم و به یه مانیتور قدیمی و کثیف تغییرش دادم
یه دستگاه کوچیک برای سیستم Security ساختم که خودتون توی بازی میفهمید چه استفاده ای داره
با لایتمپ یه خورده زمین و دیوار هارو کثیف کردم که هم به محیط بیاد هم تکرار تکسچر خیلی معلوم نباشه
نمیدونم تا حالا عکسی از این در گذاشته بودم یا نه ... با حل معما این در باز میشه و از راهی که داره به طبقه ی بالا میرسید
Arrowtic
05-09-2010, 16:01
خيلي بهتر شده.حالا چند تا پيشنهاد دارم:
به اون دستگاه كوچيكه جزئيات بده خيلي سادست پيچيده تر و پر جزئيات ترش كن!
عكس آخر هم رنگ در و ديوار خيلي به هم نزديكن و در خوب ديده هم نميشه!نميگم گل منگليش كن فقط با اينكه هر دو مشكي باشن يه ذره تغيير تو رنگشون بده.
موفق باشي
saeed_cpu_full
05-09-2010, 16:06
خيلي بهتر شده.حالا چند تا پيشنهاد دارم:
به اون دستگاه كوچيكه جزئيات بده خيلي سادست پيچيده تر و پر جزئيات ترش كن!
عكس آخر هم رنگ در و ديوار خيلي به هم نزديكن و در خوب ديده هم نميشه!نميگم گل منگليش كن فقط با اينكه هر دو مشكي باشن يه ذره تغيير تو رنگشون بده.
موفق باشي
چه جزئیاتی بدم ؟ خودم میخوام جزئیات بدم ولی نمیدونم چیکارش کنم ... دوستان کسی عکس دستگاه کوچیکه توی بازی Assassin's Creed 2 که اتزیو با Eagle Eye اثر انگشت های روش رو دید ( همون اول بازی ) رو داره ؟
عکس آخر برای این دیده نمیشه که نور نیست اونجا ... یه خورده توی نورپردازی تغییرات ایجاد کنم درست میشه . اگه باز هم مشکل داشت ، چــشــم. تکسچرش رو عوض میکنم
Arrowtic
05-09-2010, 16:20
يه ذره قديمي ترش كن.يه ذره كثيف ترش كن.
saeed_cpu_full
05-09-2010, 16:23
يه ذره قديمي ترش كن.يه ذره كثيف ترش كن.
آهان از اون لحاظ میگی ؟ ... تکسچر بیس کامل نیست اون رو کثیفش میکنم
Khashayar King
05-09-2010, 19:43
خیلی خوب شده ! ولی مانیتور خیلی بد تکستچر دادی ! یکمم نور لامپ رو کمتر کن چون زیاد مقیاسش واقعی نیست ، نور محیط کمه ولی لامپ انقد نورانی !
saeed_cpu_full
05-09-2010, 19:46
خیلی خوب شده ! ولی مانیتور خیلی بد تکستچر دادی ! یکمم نور لامپ رو کمتر کن چون زیاد مقیاسش واقعی نیست ، نور محیط کمه ولی لامپ انقد نورانی !
UV من صفره ! یه خورده UV کار کنم بعدش تکسچر دادنم هم بهتر میشه
اون نوری که میبینی Lens Flare آماده ی خود یونیتی هست و دست من نیست ... راستی در رو هم یه خورده روشن تر کردم
Soheil-Green
06-09-2010, 14:39
کارت عالیه دوست عزیز!
ادامه بده حتما موفق میشی!
A.M.D.D.E.V.I.L
06-09-2010, 15:03
سلام
اگه قراره بازی خارج از ایران هم فروش بره پس چرا زبان انگلیسی نداره؟:31::23:
اگه میخوای خیلی مرموز باشه از بازی های کپ کام هم خودت پند و اندرز بگیر راستی بازی های کم دیالوگ زیاد فروش نمیرن تو خارح
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
در ضمن برای سخت تر شدن بازی هم میتونی به جای کامپیوتر یک لپتاپ بزاری اونجا ویندوز رو هم 7 کن یا کلا یه کاری کن که تبلیغات نشه (از خودت طرح ویندوز بریز) وقتی هم که شارژ لپتاپ تموم شد باید بری دنبال باتری جدید بگردی
saeed_cpu_full
06-09-2010, 15:23
سلام
اگه قراره بازی خارج از ایران هم فروش بره پس چرا زبان انگلیسی نداره؟:31::23:
اگه میخوای خیلی مرموز باشه از بازی های کپ کام هم خودت پند و اندرز بگیر راستی بازی های کم دیالوگ زیاد فروش نمیرن تو خارح
در ضمن برای سخت تر شدن بازی هم میتونی به جای کامپیوتر یک لپتاپ بزاری اونجا ویندوز رو هم 7 کن یا کلا یه کاری کن که تبلیغات نشه (از خودت طرح ویندوز بریز) وقتی هم که شارژ لپتاپ تموم شد باید بری دنبال باتری جدید بگردی
انگلیسی اضافه کردن که کاری نداره ... الان فارسی رو بسازم تا ببینم توی همین ایران فروش میکنه یا نه : دی
کی گفته بازی کم دیالوگ توی خارج فروش نمیره ؟! Zuma دیالوگ داشت ؟ همون Portal مگه چقدر دیالوگ داشت کلا ؟
لپ تاپ واسه چی ؟! اصلا نه به داستان میاد نه به محیط میاد نه به گیم پلی ... بعدش توی محیط بازی باتری قلمی گیر نمیاری میخوای باتری لپ تاپ گیر بیاری ؟! :31:
ولی دستت درد نکنه ایده میدی ... بعضی ها یاد بگیرن !
=========================================
پیشرفت ها
1) چون قول دادم روی جزئیات محیط کار کنم یه لوله اون گوشه ی دیوار که خالی بود ایجاد کردم با جزئیات بالا ! ( البته تأثیر نور به روی تکسچر هنوز جای کار داره )
2) اون وسط ها یه لوله افتاده یه لوله هم کج شده . ته این اتصال ، لوله ی آخر هم که وصل میشه به زمین کج شده ... حالا لوله ی وسط که کج شده ازش آب میاد پایین ! ( قطره قطره ) توی عکس اون رو مشخص کردم
3) حالا این آب که میاد پایین روی زمین میفته و روی زمین آب جمع شده ! + با برخورد این قطره با آب جمع شده یه موج هم روی آب ها تشکیل میشه : دی
حالا در حال کار بر روی برنامه نویسی اون دستگاه Security هستم
نظرتون رو بگید ... ایده یادتون نره ! :40:
Little Sparrow
06-09-2010, 15:32
ایول بابا.خیلی ممنون که به حرفم گوش کردی و یکم محیط رو پر تر کردی:40:
این 2 تا ایده:
1-پیغام ها رو تو محیط پاره پاره بزار و بزار خودمون بهم بچسبونیم و تکریبشون کنیم.مثل پازل.
2-کاغذ ها رو تو دیوار مخفی کن.با نور پیدا کنیم.مثلا اجری چیزی در بیاریم.
saeed_cpu_full
06-09-2010, 15:37
ایول بابا.خیلی ممنون که به حرفم گوش کردی و یکم محیط رو پر تر کردی:40:
این 2 تا ایده:
1-پیغام ها رو تو محیط پاره پاره بزار و بزار خودمون بهم بچسبونیم و تکریبشون کنیم.مثل پازل.
2-کاغذ ها رو تو دیوار مخفی کن.با نور پیدا کنیم.مثلا اجری چیزی در بیاریم.
کسی به حرف تو گوش نکرد :31: همون اول خودم قول دادم روی جزئیات محیط کار کنم و محمد هم گفت به مپ برس ... تو بعد از اینا اومدی این حرف رو زدی ! حالا بگذریم ...
1) ایده ی بسیار جالبی بود ... برای بعضی از لول ها واقعا عالیه و سعی میکنم کاغذ هایی که پیغامشون عکس یا علامت هست رو به این صورت درشون بیارم
2) اون آجر ها Bumped Specular Map هستن و اگه مدل بودن فریم ریت خیلی خیلی میومد پایین ... کاغذ هارو نمیتونم بین آجر بزارم ولی میتونم توی تاریکی ، روی زمین ، پشت یک مجسمه و ... مخفی کنم
واقعا ممنونم از ایده ها :46:
:40:
parvizamd
06-09-2010, 17:26
محمد جان سعی بازی تو مثل DAVNCI CODE پر مینی گیم کنی
saeed_cpu_full
06-09-2010, 18:36
محمد جان سعی بازی تو مثل DAVNCI CODE پر مینی گیم کنی
محمد کیه دیگه ؟! :31: کد داوینچی رو بازی نکردم ولی سعی میکنم این کار رو حتما انجام بدم ...
soha is the beSt
06-09-2010, 18:41
سعید سی پیو فول میتونی تو محیط بازی چند تا موش هم بزاری که بیانو برن(پیشه لوله ه):31:
Little Sparrow
06-09-2010, 19:13
سعید سی پیو فول میتونی تو محیط بازی چند تا موش هم بزاری که بیانو برن(پیشه لوله ه):31:
ای دزد ای دزد.ایده دزدی می کنه.:31:
saeed_cpu_full
06-09-2010, 19:52
این ایده رو قبلا بالایی داده بود ! جونور میسازم ... کلا هنوز هم محیط خشکه و یه حالت مرده داره . با این کار ها میشه تقریبا یه حس باور پذیر بودن و زنده بودن رو به محیط داد
adrenalin
06-09-2010, 22:27
سلام اقا سعید بازی خیلی خوبی دارید طراحی می کنید تبریک میگم :40:
فقط اگه شد مهماهای بازی تا حدیدی شبیه به بازی های قدیمی مثل تنها در تاریکی باشه خیلی خوب میشه شاید بازی که قدیمی شده ولی فکر کنم هنوز طرفدارشو داره ( مثل خودم :دی)
saeed_cpu_full
06-09-2010, 22:47
سلام اقا سعید بازی خیلی خوبی دارید طراحی می کنید تبریک میگم :40:
فقط اگه شد مهماهای بازی تا حدیدی شبیه به بازی های قدیمی مثل تنها در تاریکی باشه خیلی خوب میشه شاید بازی که قدیمی شده ولی فکر کنم هنوز طرفدارشو داره ( مثل خودم :دی)
سلام عزیز
تا جایی که ممکنه معمای جالب توی بازی میزارم ... Alone in the Dark رو بازی نکردم ولی ویدئو های اون رو میبینم که اگه خوب بود معما های به سبک این بازی هم قرار بدم
ممنون از نظرت :40:
RatAtouille
06-09-2010, 23:27
حالا آهنگ بازی چی ؟
parvizamd
07-09-2010, 06:47
محمد کیه دیگه ؟! :31: کد داوینچی رو بازی نکردم ولی سعی میکنم این کار رو حتما انجام بدم ...
ببخشید حواسم نبود:11:
Arrowtic
07-09-2010, 09:50
پرويز آلزايمر گرفتي!!
آقا يعني هيچ ديالوگ نداره؟آخه تو همون Zuma هم ديالوگ هاي نوشته اي بود.
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
غول هاش بعضي وقت ها حرف هم ميزدن.
turokpooria
07-09-2010, 11:04
دیالوگ خیلی از بازی ها نداشتن ولی آهنگ پس زمینه داشتن کارت خوبه برو جلو
saeed_cpu_full
08-09-2010, 15:14
حالا آهنگ بازی چی ؟
آهنگم میزارم ... بزارید اول واجبات کامل بشه بعدش میریم سراغ مستحبات !
ببخشید حواسم نبود:11:
بخشیدم ... دفعه ی آخرت باشه ! :31:
پرويز آلزايمر گرفتي!!
آقا يعني هيچ ديالوگ نداره؟آخه تو همون Zuma هم ديالوگ هاي نوشته اي بود.
---------- Post added at 09:50 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
غول هاش بعضي وقت ها حرف هم ميزدن.
forum.p30world.com/showpost.php?p=5348708&postcount=16
دیالوگ خیلی از بازی ها نداشتن ولی آهنگ پس زمینه داشتن کارت خوبه برو جلو
ممنون
================================================== ==
دوستان دیروز تخته گاز رفتم و UV رو یاد گرفتم ... الان نمیدونم چرا دلم میخواد پشت سر هم مدل بزنم !
میریم سراغ پیشرفت ها ( به دلیل کمبود وقت برای یه سری از موارد عکس نزاشتم )
1) مدل فانوس رو عوض کردم .. قبلی خیلی مدل سنگینی بود این یکی سبک هست ولی کیفیتش خیلی پایین نیومده
2) UV مدل فانوس رو عوض کردم .. قبلی UV مزخرفی داشت !
3) چراغ قوه + باتری به بازی اضافه شد ! ( بهتون بعدا میگم به چه دردی میخوره )
4) اسکریپت دستگاه سکوریتی کامل شد
5) منوی یوزر نیم و پسوورد رو یه خورده تغییر دادم
6) الان در حال کار بر روی کامپیوتر هستم میخوام کامپیوتر رو به طور کامل عوض کنم !
7) یه سری باگ مربوط به فرو رفتن اجسام توی هم بر طرف شد
saeed_cpu_full
08-09-2010, 20:03
دوستان عزیز به نظرتون اگه به بازی یه مقدار اکشن اضافه کنم چطور میشه ؟اکشن مثل Call of Duty منظورم نیست ... یه مقدار خیلی جزئی برای اینکه بازی کسل کننده نباشه
نظرتون رو بگید :46:
soha is the beSt
08-09-2010, 20:17
اره مثلا با به دست اوردنه یه چیزی یا یه رمزی بشه یه روحو کشت
این نظره من بود
Arrowtic
08-09-2010, 20:18
آره!خوبه!
خيلي عالي شده تبريك!:46:
saeed_cpu_full
08-09-2010, 20:21
اره مثلا با به دست اوردنه یه چیزی یا یه رمزی بشه یه روحو کشت
این نظره من بود
اگه تو به این چیزایی که گفتی میگی اکشن پس .... بیخیال :31:
Arrowtic
08-09-2010, 20:21
يه آينه بساز!مثلا دشمنات روح باشن تو آينه بشه ديدشون!برا كشتنشونم يه سلاح برقي بذار!
ehsan_wwe
08-09-2010, 20:23
يه كاري كن كه از حالت تكراري بازي هاي نصل جديد در بياد
يه جورايي كاري كه مخاتباش رو زياد كنه
حالا يه پيشنهاد :
بازيتو فقط به صورت puzzle در نيار يه كم حيجان هم بچپون توش (action شه كارت يهخورده )
البطه دوستان هم اگه موافقن الام كنن ببينم نظرم بد بود يا خوب
Arrowtic
08-09-2010, 20:24
نه نه يه دوربين بذار!نشه روح ها رو كشت!از فلاش دوربين بترسن فرار كنن!
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
احسان جان نظرت عالي بود!!
بهش اکشن اضافه کن ولی نه خیلی زیاد.:31:
anti-military
08-09-2010, 20:28
خیلی پشتکارت عالی آفرین . فقط یه موضوعی اینکه شما برای این بازی رندر تو تکستچر نکردی ؟
من این موتور رو تازه دارم دانلود میکنم قبلا با گوئست رئال تایم میکردم اما با توجه به عکس های بازی که گذاشتی به نظر کمی کیفیت تکستچرها پایینه ! آیا از تمام قدرت این موتور استفاده کردی ؟ چون اگر تکستچرها رو با این کیفیت نشون بده کیفیتش از گوئست کمتره از این نظر . اولین کسی که بازیت رو دانلود کنه منم ...
saeed_cpu_full
08-09-2010, 20:28
يه آينه بساز!مثلا دشمنات روح باشن تو آينه بشه ديدشون!برا كشتنشونم يه سلاح برقي بذار!
نه نه يه دوربين بذار!نشه روح ها رو كشت!از فلاش دوربين بترسن فرار كنن!
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
احسان جان نظرت عالي بود!!
عزیز بازی طنز که نمیسازم ! :31:
يه كاري كن كه از حالت تكراري بازي هاي نصل جديد در بياد
يه جورايي كاري كه مخاتباش رو زياد كنه
حالا يه پيشنهاد :
بازيتو فقط به صورت puzzle در نيار يه كم حيجان هم بچپون توش (action شه كارت يهخورده )
البطه دوستان هم اگه موافقن الام كنن ببينم نظرم بد بود يا خوب
ممنون احسان جان
اکشن کم ولی با هیجان بالا ... نظرتون چیه ؟
Arrowtic
08-09-2010, 20:29
خیلی پشتکارت عالی آفرین . فقط یه موضوعی اینکه شما برای این بازی رندر تو تکستچر نکردی ؟
من این موتور رو تازه دارم دانلود میکنم قبلا با گوئست رئال تایم میکردم اما با توجه به عکس های بازی که گذاشتی به نظر کمی کیفیت تکستچرها پایینه ! آیا از تمام قدرت این موتور استفاده کردی ؟ چون اگر تکستچرها رو با این کیفیت نشون بده کیفیتش از گوئست کمتره از این نظر . اولین کسی که بازیت رو دانلود کنه منم ...
بازيش برا فروش ميذاره!نميتوني دانلود كني!:21:
saeed_cpu_full
08-09-2010, 20:32
والا من UV بلد نبودم ! ... به خاطر همین تکسچر ها داغون بود ... ولی از این به بعد کیفیتش میره بالا
یونیتی 2.6 قدرت رندرش کم نیست ، خیلی خوبه . علت اینکه من این انجین رو انتخاب کردم این بوده که هر چیزی که بخوام رو میتونم در کمترین زمان طراحی کنم
خیلی انعطاف پذیری فوق العاده ای داره به خاطر همینه که میگم ایده بدید چون برای اضافه کردنشون به بازی محدودیتی ندارم
بهش اکشن اضافه کن ولی نه خیلی زیاد.:31:
چشم
بازيش برا فروش ميذاره!نميتوني دانلود كني!:21:
3 تا دموی قابل بازی قراره بزارم واسه دانلود !
Omid_Sadeghvand
08-09-2010, 20:40
دوستان عزیز به نظرتون اگه به بازی یه مقدار اکشن اضافه کنم چطور میشه ؟اکشن مثل Call of Duty منظورم نیست ... یه مقدار خیلی جزئی برای اینکه بازی کسل کننده نباشه
نظرتون رو بگید :46:
اگه بخوای اکشن بشه باید زمان خیلی بیشتری روش بذاری!
یه پیشنهاد:
یک نفر از اول بازی دنبالشه و میخواد ما رو بکشه که به حقیقتی دست پیدا نکنیم و ما مدام باید از دست اون فرار کنیم و اگر راه را اشتباه بریم به وسیله اون کشته میشیم اینجوری کسل کننده نیست!:31:
saeed_cpu_full
08-09-2010, 20:44
اگه بخوای اکشن بشه باید زمان خیلی بیشتری روش بذاری!
یه پیشنهاد:
یک نفر از اول بازی دنبالشه و میخواد ما رو بکشه که به حقیقتی دست پیدا نکنیم و ما مدام باید از دست اون فرار کنیم و اگر راه را اشتباه بریم به وسیله اون کشته میشیم اینجوری کسل کننده نیست!:31:
خوب زمان بیشتر میزاریم ... اون پیشنهادت هم بعد یه مدت کسل کننده میشه که ! هی باید از دست اون یارو قرار کنیم :31:
soha is the beSt
08-09-2010, 20:45
پس بدو دمو هارو بزار دیگه دلمون اب شده:31:
Omid_Sadeghvand
08-09-2010, 20:58
همش که ما رو دنبال نمیکنه!
مثلا یه جوری بشه که فکر میکردیم اون قست جون ما رو داره ولی درواقع میخوات کمکمون کنه که حقایق دیگری رو هم بدانیم و از این چیزا:31:
اینجوری کلی هیجان میدی به بازی و آدم دلش میخواد بازی رو دنبال کنه!:46:
saeed_cpu_full
08-09-2010, 21:01
پس بدو دمو هارو بزار دیگه دلمون اب شده:31:
آخر شهریور اولین دمو رو میزارم ... دعا کنید بازی تأخیر نخوره :31:
ehsan_wwe
08-09-2010, 21:28
بابا بيا بازي +22 سال بساز پر كن توشو تز گلاب آدينه ( لخت شدش )
...
گلاب آدينه رو لخته لخت ميتوننين اينجا ببنيد
saeed_cpu_full
09-09-2010, 13:40
دوستان نور این چراغ قوه چطور شده ؟
soha is the beSt
09-09-2010, 14:05
خوب شده ولی یه جوریه اخه نور نیست فقط سفیدیه:13:
سعید این اواتارت اصلا بهت نمیاد قبلی بهتر بود:31:
ما هم دعا میکنیم که بازیت تاخیر نخوره:42::39:
saeed_cpu_full
09-09-2010, 14:27
خوب شده ولی یه جوریه اخه نور نیست فقط سفیدیه:13:
نور چراغ قوه ی حاج آقا Alan رو ببین !
سعید این اواتارت اصلا بهت نمیاد قبلی بهتر بود:31:
تو به آواتار من چیکار داری ؟ در مورد بازی نظر بده !
ما هم دعا میکنیم که بازیت تاخیر نخوره:42::39:
خوب الان من چیکار کنم ؟! : دی
==============================================
دوستان اسکریپت چراغ قوه رو تقریبا نوشتم ... فقط مونده برای تأثیر باتری ها روی چراغ قوه هم اسکریپت بنویسم
چراغ قوه توی بازی خیلی استفاده داره چون محیط های تاریک توی بازی زیاده + برای حل معما ها به درد بخور هست
فانوس رو از این لول حذف کردم ... ایشاالله توی لول های بعدی ایشون رو زیارت میکنید ! برای حل یه سری از معما ها چراغ قوه به درد نمیخوره
باید فانوس داشته باشید . چون اکشن هم بهش اضافه شد داستان رو یه خورده تغییر میدم ( پایانش رو )
در ضمن کامپیوتر قبلی حذف شد و به جاش Store ها اضافه شد که ازش میتونید باتری ، گلوله ، اسلحه ، Health Pack و ... بخرید
از این به بعد کمتر میام اینترنت چون میخوام روی بازی بیشتر کار کنم :46:
soha is the beSt
09-09-2010, 14:51
EEEدرسته
خوب پس یه کاری کن که دوره نوره چراغ قوه انقد تیز نباشه نگاه کن چراغ اقای الان رو دورش محوه
Omid_Sadeghvand
09-09-2010, 15:21
EEEدرسته
خوب پس یه کاری کن که دوره نوره چراغ قوه انقد تیز نباشه نگاه کن چراغ اقای الان رو دورش محوه
راست میگه چراغ قوه حاجی الن دورش fade شده!:31:
بعدش تو بازی الن برای Volume چراغ قوه از شدر استفاده شده نه از یک plane :31:
saeed_cpu_full
09-09-2010, 18:04
راست میگه چراغ قوه حاجی الن دورش fade شده!:31:
بعدش تو بازی الن برای Volume چراغ قوه از شدر استفاده شده نه از یک plane :31:
خوب fade کردنش کاری نداره
در مورد شیدر ... هنوز روی شیشه ی چراغ قوه کار نکردم ... راستی شیشه ی چراغ قوه ی Alan Wake هم Plan هست + شیدر ...
adrenalin
09-09-2010, 21:48
برای چراغ قوه هم چنتا فریم بزار تو بازی که مثلا با پیدا کردن او فریم واضافه کردن به چراغ قوه بشه معماها رو حل کرد عین بازی تنها در تاریکی :دی
saeed_cpu_full
09-09-2010, 21:55
برای چراغ قوه هم چنتا فریم بزار تو بازی که مثلا با پیدا کردن او فریم واضافه کردن به چراغ قوه بشه معماها رو حل کرد عین بازی تنها در تاریکی :دی
اگه فریم بزارم میشه پروژکتور که ! : دی .... شاید منظورت رو درست نفهمیدم
Soheil-Green
09-09-2010, 23:42
اگه فریم بزارم میشه پروژکتور که ! : دی .... شاید منظورت رو درست نفهمیدم
احتمالا منظور ایشون فیــلــتر بوده!
adrenalin
10-09-2010, 09:17
احتمالا منظور ایشون فیــلــتر بوده!
اهان ایول همینو می خواستم بگم نوک زبونم بودا :دی اگه از این فیلترها بزاری فکر کنم چیز خوبی دربیاد :46:
Tenacious
10-09-2010, 09:40
یه دموی اولیه بزن ببینیم
saeed_cpu_full
11-09-2010, 19:44
یه دموی اولیه بزن ببینیم
شاید دمو رو توی شهریور نتونم آماده کنم چون بدجور کار ریخته سرم ... روند کار کردنم خیلی کند شده !
در حال ساخت منو برای Store هستم
Omid_Sadeghvand
12-09-2010, 09:34
سعید جان همین الا دمو رو بذار اگر بخوای کمی دیرتر بذاری ممکنه بچه ها باگهای بیشتری پیدا کنند، که اون وقت برای درست کردنشون کارت خیلی سخت تر میشه!
موفق باشی
David Jones
12-09-2010, 09:44
سلام, یه ترایلر بذار از بازی ...
saeed_cpu_full
12-09-2010, 09:53
سعید جان همین الا دمو رو بذار اگر بخوای کمی دیرتر بذاری ممکنه بچه ها باگهای بیشتری پیدا کنند، که اون وقت برای درست کردنشون کارت خیلی سخت تر میشه!
ایراد نداره ... درست میکنیم :31:
موفق باشی
سلام, یه ترایلر بذار از بازی ...
الان بازی صدا نداره :31: بزار صدا رو کامل کنم ... اونوقت دموی قابل بازی میزارم
Masoud King
12-09-2010, 11:30
چرا نور این چراغ قوه فقط از وسطش هست؟!
+
چرا اینقدر اجسام لبه دارن؟
saeed_cpu_full
12-09-2010, 11:51
چرا نور این چراغ قوه فقط از وسطش هست؟!
من هنوز درگیر این نورش هستم !! اول Fade رو درست میکنم بعدش یه کار میکنم از همه جاش نور بیاد :31:
چرا اینقدر اجسام لبه دارن؟
کدومشون رو میگی ؟ اگه منظورت تخته سنگ هست به خاطر اینه که ورتکس هارو برای نشون دادن کج و کوله بودنش حرکت دادم اینطوری شده ... یا باید Edge اضافه کنم ( که به خاطر فریم ریت این کارو نمیکنم ) یا باید تکسچر رو ادیت کنم که ضایع نباشه لبه ها تیز هستن
Masoud King
12-09-2010, 13:20
کدومشون رو میگی ؟ اگه منظورت تخته سنگ هست به خاطر اینه که ورتکس هارو برای نشون دادن کج و کوله بودنش حرکت دادم اینطوری شده ... یا باید Edge اضافه کنم ( که به خاطر فریم ریت این کارو نمیکنم ) یا باید تکسچر رو ادیت کنم که ضایع نباشه لبه ها تیز هستن
تخته سنگه رو نمیگنم.
همین خود چراغ قوه... یا حتی فانوس
دقت کنی دور برش لبه داره یعنی سطح خارجیش یه دست نیست.. گرفتی؟ : دی
saeed_cpu_full
12-09-2010, 13:47
تخته سنگه رو نمیگنم.
همین خود چراغ قوه... یا حتی فانوس
دقت کنی دور برش لبه داره یعنی سطح خارجیش یه دست نیست.. گرفتی؟ : دی
اون به خاطر Edge های کم بود ... برای جزئیات دادن اونهارو درست میکنم :46:
Mostafa 3D
13-09-2010, 11:56
ایول سعید
میبینم که خیلی جلو رفتی
او داستان چکیدن قطره رو خیلی حال کردم باهاش دمت گرم
دیگه اینطوری نمیشه نظر داد یه دمو بزار ببینیم که گیر بدیم :31:
saeed_cpu_full
13-09-2010, 13:39
ایول سعید
میبینم که خیلی جلو رفتی
او داستان چکیدن قطره رو خیلی حال کردم باهاش دمت گرم
دیگه اینطوری نمیشه نظر داد یه دمو بزار ببینیم که گیر بدیم :31:
سلام عزیز
میبینم که جفتمون با هم کاربر فعال شدیم !
عجله نکنید ... دمو هم میزارم وقتی باگ هارو برطرف کردم و به بازی یه مقدار هیجان دادم :31:
راستی شما از کرک شده Unity استفاده میکنی مشکلی برات پیش نیومده؟آخه من شنیده بودم بعضی موتور های کرک شده مشکل پیدا میکنند.:5:
Omid_Sadeghvand
14-09-2010, 18:18
راستی شما از کرک شده Unity استفاده میکنی مشکلی برات پیش نیومده؟آخه من شنیده بودم بعضی موتور های کرک شده مشکل پیدا میکنند.:5:
ما که تا حالا هیچ مشکلی نداشتیم.:5: اصلا فراموش کردیم که این یه موتور کرک شده هستش:31:
ایرانی ها یه جوری کرک میکنن برنامه ها رو که از اصلش هم اورژینال تر بشه!
Arrowtic
15-09-2010, 10:11
معمولا كرك ها از روسيه ميان نه ايران!
سعيدجان بنچ مارك گرفتي از بازيت؟
saeed_cpu_full
15-09-2010, 10:47
معمولا كرك ها از روسيه ميان نه ايران!
سعيدجان بنچ مارك گرفتي از بازيت؟
این چند روز کلی کار واجب دارم که اول باید اونها رو انجام بدم ... شاید دمو تا آخر شهریور هم حاضر نشه ولی من تمام تلاشم رو میکنم که دمو رو حاضر کنم
الان هم 2 روزه پیشرفتم خیلی زیاد نبوده . البته الان هم میتونم دمو رو بزارم چون معمای مرحله ی اول کامل هست ولی چون هیجان نداره بازی و کلی ایراد دیگه ( مثل صدا ! )
آبروریزی هست الان بازیم رو بزارم. یه خورده دیگه صبر کنید ... فوقش مهر باید بازی کنید :31:
Omid_Sadeghvand
15-09-2010, 11:45
حجم بازی تا حالا چقدر شده!؟
saeed_cpu_full
15-09-2010, 12:01
حجم بازی تا حالا چقدر شده!؟
خروجی وب ... تقریبا 25 مگابایت :31:
Omid_Sadeghvand
15-09-2010, 16:37
حتما exe میشه 50 مگابایت:31:
saeed_cpu_full
21-09-2010, 15:51
سلام دوستان
من به خاطر کارهایی که برام پیش اومد نتونستم مرحله ی اول رو تا آخر شهریور آماده کنم که امیدوارم من رو به خاطر این بد قولی ببخشید
بازی به دلیل یه سری تغییرات اساسی ( گرافیک و داستان و گیم پلی ) تأخیر خورد ! :31: تا چند ماه دیگه نمیتونم مرحله ی اول رو بهتون بدم ولی به نظرم این تأخیر می ارزه چون کیفیت بازی خیلی بالا میره
ممنون :40:
amin 2010
21-09-2010, 19:17
سعید جان موتورو عوض کنی بهتر نیست ؟ با توجه به تاخیر اگه بتونی بازیتو روی یونیتی بیاری فکر کنم کیفیتش بهتر بشه .
+
راستی از وقتی که برای بازی ها میزاری تا بازی رو بسازی بعدشم بدون چشم داشتی در اختیار دوستان میزاری بازیرو ازت تشکر می کنم خیلی مردی !:37:!! دی:
saeed_cpu_full
21-09-2010, 19:45
سعید جان موتورو عوض کنی بهتر نیست ؟ با توجه به تاخیر اگه بتونی بازیتو روی یونیتی بیاری فکر کنم کیفیتش بهتر بشه .
+
راستی از وقتی که برای بازی ها میزاری تا بازی رو بسازی بعدشم بدون چشم داشتی در اختیار دوستان میزاری بازیرو ازت تشکر می کنم خیلی مردی !:37:!! دی:
بازیم روی یونیتی هست
چه دل خجسته ای دارید شما ها : دی مرحله ی اول با یه لول دیگه رو به عنوان دموی قابل بازی بهتون میدم بقیش رو میخوام منتشر کنم !
parvizamd
21-09-2010, 20:00
بازی رایگان نیست؟ حداقل دمو رایگان دیگه نه! راستی سعید جان untiy3 نیامد خبرش نداری ؟
saeed_cpu_full
21-09-2010, 22:26
بازی رایگان نیست؟ حداقل دمو رایگان دیگه نه! راستی سعید جان untiy3 نیامد خبرش نداری ؟
دمو مجانیه دیگه ! توی اخبار یونیتی زده :
Unity 3 ... Really Soon
Prince_ of _Persia
22-09-2010, 08:27
خیلی خوبه که بازی رایگان نیست . بازیهای مستقل به اندازه کافی رایگان داشته . بهتره که از الان بازیهای تجاری بسازیم که از این مشکلات بازی سازی بیرون بیایم و بتونیم کارهای بهتری ارائه بدیم.
Little Sparrow
21-10-2010, 16:57
چی شد پس سعید؟هیچ خبری نمی دی؟
saeed_cpu_full
22-10-2010, 09:36
چی شد پس سعید؟هیچ خبری نمی دی؟
فعلا سرم شلوغه ... روی بازی هم دارم کار میکنم انشاالله چند وقت دیگه توی یه پست نتایج تغییرات رو بهتون میگم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.