ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا مرا در پاک کردن این ویروس کمک کنید

hosein_gh
30-08-2010, 14:54
سلام
به تازگی ویروسی افتاده بر سیستم که با هیچ آنتی ویروسی پاک نمی شه.
فایلها رو ابتدا هاید می کنه اما فضای هارد پره. فکر می کنم ریسایکلر نام داره
یک چیز دیگم هست که فکر کنم اوتوران نام داره. بعد از این که فایلی تو فلش انتقال داده می شه اونو application می کنه. :18:

ezat451
30-08-2010, 15:38
سلام
یک چیز دیگم هست که فکر کنم اوتوران نام داره. بعد از این که فایلی تو فلش انتقال داده می شه اونو application می کنه. :18:

دوست عزيز در گوگل سرچ كن و براي هر دو مورد فايلهاي سبكي هستن كه پس از دانلود و اجرا كردن خيلي راحت اين دو مورد راپاك خواهدكرد

erfandj
30-08-2010, 17:25
دوست عزيز در گوگل سرچ كن و براي هر دو مورد فايلهاي سبكي هستن كه پس از دانلود و اجرا كردن خيلي راحت اين دو مورد راپاك خواهدكرد
این کار که شما میگی خطرناکه.بعضی از این نرم افزارهای سبک ظاهرا ویروس کش هستن اما از طرف فرد مریضی که ویروسو نوشته ساخته شدن و ویروسو به نوعی آپدیت میکنن.برای ویروس های اتوران من autoran virus remover رو پیشنهاد میکنم.اگر هم ویروس اجازه نصب نداد یه ترفندهایی وجود داره که ویروسو غیر فعال کنی و سپس ویروس کش رو نصب کنی

01110362
30-08-2010, 18:26
سلام

دوست عزیز با یک آنتی ویروس سبک وآپدیت شده میتونید این ویروسها رو پاک کنید مثل avast یا avira