مشاهده نسخه کامل
: چطوری دکمه رو از جعبه متنش جدا کنم؟(مربوط به input type=file)
ali zi zeperto
30-08-2010, 14:09
سلام
من یه قسمت برای آپلود فایل تو سایتم گذاشتم که از یه input type="file استفاده کردم.مشکلم اینه که دکمه مربوط به باز کردن فایل بروز چسبیده به جعبه متن بغلش و ظاهر صفحه ام رو خیلی بی ریخت کرده و اونطوری که می خوام نیست.راهی هست که بشه اون دکمه رو از بغل جعبه متنش جدا کرد و برد زیرش؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
irHelper
03-09-2010, 16:52
به طور مستقیم نمیشه این دوتا رو از هم جدا کرد . یه سر به این آدرس بزن شاید به کارت بیاد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bill Gates
03-09-2010, 18:56
! سلام
این موضوع هیچ ارتباطی با داینامیک نداره !! =>> استاتیک ):)
neopersia
03-09-2010, 20:52
تاپیک منتقل شد
ali zi zeperto
04-09-2010, 07:35
این موضوع هیچ ارتباطی با داینامیک نداره !!
خیلی هم بی ربط نیستند.صفحات وب هم همشون این چیزا رو دارن چه داینامیک چه استاتیک.
---------- Post added at 07:35 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------
به طور مستقیم نمیشه این دوتا رو از هم جدا کرد . یه سر به این آدرس بزن شاید به کارت بیاد .
فکر نمی کنم با html و css بشه اینکار رو کرد.باید از javascript استفاده کنم که منم متاسفانه بلد نیستم.باید بدم یه نفر که آشناست برام بنویسه.ممنون بابت جواب
David.Jn
04-09-2010, 15:53
خیلی هم بی ربط نیستند.صفحات وب هم همشون این چیزا رو دارن چه داینامیک چه استاتیک.
درسته دارن
ولی این موضوع مربوط میشه به استاتیک
فکر نمی کنم با html و css بشه اینکار رو کرد.باید از javascript استفاده کنم که منم متاسفانه بلد نیستم.باید بدم یه نفر که آشناست برام بنویسه.ممنون بابت جواب
در کل نمیشه این کلید رو جابجا کرد چون یکی از المنتهای خود html هستش و شما نمیتونید حتی با جاوااسکریپت هم نمیشه اینو جابجا کنید(البته تا اونجا که من میدونم)
ولی فکر میکنم میتونید با جاوا اسکریپت یه کلید(button) و یه تگ input قرار بدید و روی رویداد این دو تا کارهایی که همون المنت file انجام میده رو بزارید
درضمن فکر نمیکنم همچین ظاهر صفحه بد بشه این همه صفحه تو نت هست که اینجورین
اگر نگران ظاهر هم هستید میتونید به جای brows یه عکس قرار بدید
ali zi zeperto
04-09-2010, 23:36
درضمن فکر نمیکنم همچین ظاهر صفحه بد بشه این همه صفحه تو نت هست که اینجورین
اگر نگران ظاهر هم هستید میتونید به جای brows یه عکس قرار بدید
این عکس از جاییه که من مشکل دارم.قبل از اینکه شروع کنم به کد نویسی طرحم این بود که دکمه upload اون جایی باشه که قرمز کردم و browse بغلش و تکست باکس هم تو عرض جاش کاملا کش بیاد و یه حالت جعبه مانند پیدا کنه منتها به این مشکل خوردم و متاسفانه هنوز وقت نکردم که جاوااسکریپت بخونم.اونطوری بالاخره یه راهی پیدا میشد.الان یه کم ناموزونه:20:
ali zi zeperto
04-09-2010, 23:49
یه مشکل دیگهم دارم که همینجا مطرح می کنم.من توی آدرس بار بروزرم وقتی توی پروژه ام هستم آدرس زیر میاد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایراد داره؟بخاطر اسلش هاش می گم.من اینطوری نکردم خودش اینجوری میاد.درسته یا نه؟ایرادی تو کدم هست که خودم خبر ندارم یا اینکه مشکلی نیست.
مورد دوم هم اینه که توی همین قسمت یه پنل ساختم که فایلهایی که کاربر آپلود می کنه نمایش داده می شه و کاربر می تونه توی فولدر هاش حرکت کنه و ویرایش کنه.وقتی روی فولدر ها کلیک می کنه آدرسی شبیه زیر توی آدرس بار بروزر میاد که خیلی خطری میشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر کاربر اون بالا از یک به بعد رو حذف کنه و اینتر رو بزنه یا بدتر از اون قبل از اون رو , میتونه به تمام فایلهای اون قسمت سایت و دیگر کاربرا که ثبت نام کردن دسترسی داشته باشه.در حالیکه از توی برنامه ام به هیچ وجه نمی تونه به اطلاعات دیگران دسترسی داشته باشه.تنها راه ممکن اونجاست.آیا راهی وجود داره که قسمتی از آدرس بالا نمایش داده نشه؟یعنی بطور مثال فقط بشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و کاربر تو هر فولدری بود همچنان همین آدرس رو نمایش بده؟
امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشید.
neopersia
05-09-2010, 04:49
سوالات مجزا رو جدا جدا مطرح کنید
و لطفاً استاتیک و داینامیک رو قاطی نکنید! هر کدوم توی انجمن مربوط به خودش باید مطرح بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.