مشاهده نسخه کامل
: غلیظ شدن خون
c30tehran
30-08-2010, 11:54
چه عامل در آزمایش غلظت خون رو نشون میده و اینکه چه اثرات داره
به جز پروتیین چه موادی باعث غلیظی خون میشه و كربوهيدرات باعث کم شدن غلطت خون میشه
حجامت تاثیر داره یا نه
(دکتر از آزمایش خون متوجه شده و برای پدر و مادر دارو تجویز کردند و مصرف هم کردند و پدرم هم حجامت کردند )
چه عامل در آزمایش غلظت خون رو نشون میده و اینکه چه اثرات داره
به جز پروتیین چه موادی باعث غلیظی خون میشه و كربوهيدرات باعث کم شدن غلطت خون میشه
حجامت تاثیر داره یا نه
(دکتر از آزمایش خون متوجه شده و برای پدر و مادر دارو تجویز کردند و مصرف هم کردند و پدرم هم حجامت کردند )
غلظت خون از نظر علمی یعنی بالا بودن هموگلوبین و هماتو کذیت خون ( Hb . Hct )
درمان غلظت خون در مرحله اول درمان علت آن و سپس در موارد شدید خروج خون از بدن مانند حجامت می باشد .
c30tehran
30-08-2010, 13:51
ممنون فقط جواب عوارض رو نگرفتم
استعمال دخانیات هم باعث غلظت خون میشه ..
kourosh_sos
30-08-2010, 14:06
دوست عزیز سیگار و قلیان کشیدن خوردن مشروب و سوسیس و کالباس و لبنیات زیاد مثل کره و خامه غذاهای چربو سورخ کردنی همه باعت غلظت خون میشود علام غلظت خون میتونه کوفتگی و گرفتگی عضلات هواس پرتی و خواب زیاد و خواب رفتن دست و پا و حتی سردرد باشه بهترین روش همون حجامت هست ولی حجامت هم شرایطی داره شما باید به یکی از مراکز حجامت تشریف ببرید مشکلتون رو با دکتر آنجا مطرح کنید و بگید که یک دوره کامل میخوام حجامت کنم یه دوره این صورت هستش که مثلا اگر امروز حجامت کنید 15 روز بعد دوباره یک حجامت دیگر و بعد از دوره دوم 15 روز بعدش دوباره دوره سوم رو انجام میدید بعد از دوره میتونید یک آزمایش خون بگیرید در ضمن حجامت هم حتما از بین کتف بگیرید
ممنون فقط جواب عوارض رو نگرفتم
علت اصلی ایجاد غلظت خون کاهش اکسیژن مصرفی می باشد که از علل آن می تواند مصرف دخانیات و بیماریهای ریوی مزمن و یا سکونت در ارتفاعات باشه .
از علایم مهم غلظت خون هم می تونه سستی و کرختی و خواب آلودگی و کاهش انرژی باشه .
c30tehran
31-08-2010, 10:08
پس کسی که کم خونی داره غلظت خون بالا نمی ره
پس کسی که کم خونی داره غلظت خون بالا نمی ره
کم خونی نقطه مقابل غلظت خون می باشد و شخص نمی تونه هم کم خونی داشته باشه و هم غلظت خون :41:
از نظر غذا های طبیعی چه چیز باعث کاهش غلظت خون میشه؟
تا آنجائیکه می دونم ماده غذایی خاصی نمی شناسم تا باعث کاهش غلظت خون بشود . :41:
c30tehran
02-09-2010, 09:50
فشار خون ربطی به غلظت خون نداره؟
فشار خون ربطی به غلظت خون نداره؟
خیر ارتباطی با هم ندارند :41:
قله بلند
02-09-2010, 14:13
لیموترش نورچشم را زیاد میكند، از طاسی سرجلوگیری میكند، موهای سر را تقویت میكند. لیموترش میوهایست، كاملا سالم در عین حال كه مقوی است میتواند به تمام باقتهای عضلانی بدن غذا بدهد بدین سبب به آن عال تندرستی بدن نام دادهاند.
لیموترش، پرتقال، لیموشیرین، نارنگی، ترنج، بالنگ، لیمو عمانی، توسرخ، نارنج، دارابی و ده نوع دیگر از این نوع میوه است و شبیه هم بوده و دارای خواص مشابه هستند، میوه و گل، برگ، شكوفه، ساقه و درختان كه همه آنها به ظاهر با هم اختلاف دارند ولی دارای منافع مشترك بوده و و میتوان آنها را به هم پیوند زد حتی میتوان روی یك درخت پیوند درختهای دیگر را زد و انواع میوههای این تیره و نوع را از یك درخت بدست آورد.
● میوههای پیوندی از نظر ظاهر درشتتر، شادابتر و گواراترند. املاح و ویتامینهای موجود در لیموترش:
لیموترش سرشار از ویتامینهای (آ)و (ب) و به ویژه ویتامین (ث) و دارای آهن، كلسیم، سدیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم است. در لیموترش اسیدهای زیادی وجود دارد كه از همه مهمتر اسید سكوربیك و اسید سیتریك است كه از بین برنده اسیداوریك است.
● خواص درمانی لیموترش: اسیدهای موجود در لیموترش از بین برنده اسید اوریك است و خون را رقیق میكند، دستگاه هاضمه و دستگاه ادراری را ضد عفونی میكند آب لیمو به مقدار زیاد باسیلهای تبی تیفوئید (حصبه) و اسهال خونی را كشته و نابود میكند اگر آب آشامیدنی شما مشكوك است چند قطره در آن لیموترش بچكانید به این وسیله آب آشامیدنی شما پاك میشود ( در آلمان نیز آب را بدین صورت قابل آشامیدن مینمایند) به همین صورت چنانچه روی گوشتهای مانده یا كپك زده چند قطره لیموترش بریزید از عوارض سوء و حوادثی كه ممكن است رخ دهد جلوگیری میكند آب لیمو را چنانچه بر روی غذاهای ثقیل بزنند هضم آنرا آسان میكند. آبلیمو تب را از بین میبرد و تنگی نفس را درمان میكند بیماریهای، رماتیسم عرق النساء، مرض قند، غلظت خون، ناتوانی جنسی، زكام، سرماخوردگی ذات الریه، گلودرد، تب خال با آب لیمو معالجه میشود.
زهر حشرات مانند زنبور، عقرب، مار و افعی را درمان میكند، آب لیمو ضد درد است سردرد را كم و دردهای كلیه و شكم را تسكین میدهد آبلیمو ضد تیفوس، سرخك، آبله مرغان و مخملك است. آبلیمو معده را درمان میكند و سنگهای كبدی را درمان میكند. آبلیمو زیادی چربی را از بین میبرد و آبهای اضافی بدن را دفع میكند. آبلیمود ضد كم خونی است و غلظت خون را از بین میبرد. چنانچه جوشهائی در صورت به وجود آید همگی از ناخوشی خون است و تجمع سم را در كبد نشان میدهد.
چنانچه مركبات نخوریم همیشه در صورت و نقاط مختلف بدن جوشهای چركی به وجود میآید كه علامت بارزی از ضعف و كثیف شدن خون است و با آبلیمو درمان میشود. تبهای روده و ترش كردن غذا با آب لیمو معالجه میشوند آبلیمود سم های جمع شده در كبد را از بین میبرد. ولی باید توجه داشت كه كبد به خود لیمو بیشتر از آب آن احتیاج دارد. محققین دانشگاه آمریكا موفق به كشف ویتامین جدیدی در لیمو شدهاند كه سبب تقویت اعصاب شده و از فلج اطفال جلوگیری میكند و در معالجه عرق النساء ذات الریه و سرطان بسیار موثر است.
معالجه سرماخوردگی چنانچه حس كردید سرماخوردهاید مقداری آبلیمو را در یك لیوان آب گرم ریخته با كمی عسل بنوشید. برای معالجه ذات الریه آب پیاز را گرفته با آبلیمو مخلوط كرده و با آب شلغم و آب هویج و آب كرفس خام چنانچه خورده شود ذات الریه و تنگی نفس را درمان میكند. برای زیاد شدن بزاق دهان آبلیمو میل كنید. برای سالاد سبزیها و میوههای خام و برای چاشنی بهتر است كه به جای سركه صنعتی از آب لیمود استفاده كرد. لیمو علاوه بر ادرارآور بودن در معالجه رماتیسم، نقرس، سنگ كلیه مفید است چون خون را پاك میكند برای جوش پوشت صورت و بطور كلی برای بیماریهای جلدی مفید است.
▪ لیموترش رفع عطش میكند.
▪ لیموترش معالج پوكی استخوان است.
▪ لیموترش درمان كننده بیماری كبد است؛ در یك لیتر آب جوشیده كمی شكر و آب یك لیموترش به آن اضافه كرده و روزانه چند با یك استكان از آن میل كنید.
▪ لیموترش معالج بیماری ذكام؛ برای درمان ذكام لازم است چند قطره به كف دست ریخته به نزدیكی بینی آورده آبلیموها با به بالا میكشیم بعدا بلافاصله بینی را با روغن زیتون تصفیه نشده(بودار) كمی چرب میكنیم. از لیموترش برای جلوگیری از خونریزی بینی میتوان استفاده كرد برای این منظور پنبه را آغشته به آبلیمو كرده داخل بینی قرار دهید خونریزی قطع خواهد شد.
▪ لیموترش درمان كننده درد گلو و آنژین است. برای درمان این بیماری لازم است آب یك لیموترش را گرفت و در یك لیوان آب نیم گرم ریخت و در هر روز چند بار با آن غرغره كرد و كمپرس آب لیمو كه كمی نمك به آن زده باشد بر روی گلو آنژین را درمان میكند و همچنین كمپرسی را با برگههای بریده شده نازك لیمو انجام دهند سردردهای شدید عصبی را برطرف میكند.
▪ لیموترش برطرف كننده جوشهای صورت برای برطرف و معالجه جوش و لكههای صورت، بریدههای نازك لیموترش را كمی نمك به آن زده بر روی پوست صورت بمالند لكههای سیاه و جوش صورت را از جهره پاك میكند.
▪ برای برطرف كردن سرمازدگی دست و صورت و ورم كردن آنها دست و صورت را با آبلیموی تازه مالش بدهید. برای اینكه دندانهای سفیدی داشته باشید هر هفته یكبار دندانهای خود را با آبلیموی تازه مسواك بزنید. پروفسور (بینه) عقیده دارد كه مصرف دو لیموی متوسط در روز برای احتیاج بدن به ویتامین (ث) كافی است اشخاصی مانند بچهها، بزرگ سالان، زنان حامله و كهن سالان بهتر است لیموترش را با عسل میل كنند.
▪ بیماری رماتیسم نقرس، تصلب شرائین، چاقی، درد كلیه، واریس سیاتیك را میتوان با لیمو بخوبی معالجه كرد. برای هر بیماری و بنیه بیمار باید هر روز از پنج تا هفت لیمو را مصرف كرد. برای درمان این بیماریها لازم است در هفته اول روزی یك عدد و در هفته دوم هر روز دو عدد و در هفته سوم روزی سه عدد و در هفته دوم هر روز دو عدد و در هفته سوم روزی سه عدد و به همین ترتیب تا هفته هفتم روزی هفت عدد لیموترش خورده شود و این عمل بر حسب شدت و ضعف مرض و قدرت و بنیه بیمار تغییر میكند.
▪ در این رژیم ممكن است در بیمار درد معده و روده ایجاد شود مهم نیست لیمو سبب میگردد كه درد و سموم از بدن خارج شود. رانكول در كتاب خود به نام (اول خودت را بشناس) مینویسد «لیموترش در سلولهای پی منفذ خود» مایهای را نگه میدارد و مایعی بنام سیترات و كلریدرات دو پتاسی كه هر دو از املاح نباتی هستند در خود حل كرده و قابل جذب مینماید. لیمو با روغنهای مایع خوب، زیتون، گردو، بادام، قندق، سیب زمینی ترشی، بادام زمینی، نارگیل، هویج، سالاد كاهو، كرفس، تره فرنگی، پیاز، چغندر، گل كلم، كلم دگمهای شاهی، آندیو، سیر، شلغم، ترب، بادمجان، فلفل، رازیانه، مارچوبه، اسفناج، انواع كدو، كلم قمری، تخم مرغ و پنیر سازگار است. لیمو با نان، سیب زمینی، برنج، گندم، ارزن ، ماكارونی ، موز، بلوط، نانهای شیرینی، میوههای شیرین، گوجه فرنگی، سیب درختی، سركه، لپه ، باقلا، عدس، لوبیا و خرما و نخود ناسازگار است.
منوچهر دانائی
موسسه اطلاعرسانی طعام اسرار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arashbi2
04-09-2010, 22:57
ببخشید اینو میپرسم ولی
حجامت یعنی چی؟؟؟ میشه بیشتر توضیح بدید/
قله بلند
05-09-2010, 02:05
نکاتی پیرامون حجامت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خون حجامت با خون اهدا شده(خیلی جالبه، حتماً بخونید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ghahremanimehdi
11-05-2011, 11:10
آزمایش خون دادم
مذکر هستم.
و Hemoglobin =16.2
و Hematocrit=47.8
هر دو توی بازه هست ولی دکتر گفت غلظت خونت بالا هست.
درسته ؟ چکار کنم ؟ نمیشه بدون حجامت غلظت رو پایین آورد ؟
kourosh_sos
11-05-2011, 13:34
دوست عزیز شما باید مایعات زیاد مصرف کنی.
Lady parisa
11-05-2011, 13:36
این اهدای پلاسما که جدیدا مد شده و پلاسما می دی پول می گیری
می گن عوارض نداره از جمله عوارضش غلظت خونه
:41:
آزمایش خون دادم
مذکر هستم.
و Hemoglobin =16.2
و Hematocrit=47.8
هر دو توی بازه هست ولی دکتر گفت غلظت خونت بالا هست.
درسته ؟ چکار کنم ؟ نمیشه بدون حجامت غلظت رو پایین آورد ؟
غلظت خون شما در حدی نیست که درمان جدی بخواهد . اگر سیگار می کشید آن را ترک کنید و در صورت بالاتر رفتن Hb یا خون بدهید و یا حجامت کنید .
ghahremanimehdi
11-05-2011, 16:43
غلظت خون شما در حدی نیست که درمان جدی بخواهد . اگر سیگار می کشید آن را ترک کنید و در صورت بالاتر رفتن Hb یا خون بدهید و یا حجامت کنید .
با مصرف مایعات نمیشه غلظت خون رو پایین آورد ؟ شنیدم چای موثره . صحت داره ؟
خون که نمیتونم بدم چون وزنم خیلی پایینه (52 کیلو!) پس حجامت باید بکنم ؟
reza2pars
11-05-2011, 18:31
رب انار باعث تصفیه خون و رقیق شدن خون میشه
با مصرف مایعات نمیشه غلظت خون رو پایین آورد ؟ شنیدم چای موثره . صحت داره ؟
خون که نمیتونم بدم چون وزنم خیلی پایینه (52 کیلو!) پس حجامت باید بکنم ؟
سلام به همگی
منم غلظت خون دارم و قبلا فجیع خوابم میومد بطوری که تو 24 ساعت راحت میتونستم 17 تا 18 ساعت بخوابم.
برا حل مشکل رفتم خون بدم که گفتن وزنت نسبت به قدت کمه و باید حداقل ده کیلو چاق بشی.:41:
منم رفتم حجامت. خدایی بعد از حجامت به حالت عادی برگشتم و حتی کمتر از حالت نرمال میتونم بخوابم.:5:
ghahremanimehdi
12-05-2011, 04:49
سلام به همگی
منم غلظت خون دارم و قبلا فجیع خوابم میومد بطوری که تو 24 ساعت راحت میتونستم 17 تا 18 ساعت بخوابم.
برا حل مشکل رفتم خون بدم که گفتن وزنت نسبت به قدت کمه و باید حداقل ده کیلو چاق بشی.:41:
منم رفتم حجامت. خدایی بعد از حجامت به حالت عادی برگشتم و حتی کمتر از حالت نرمال میتونم بخوابم.:5:
حجامت چجوریه ؟ چقدر طول میکشه ؟ یکبار حجامت کنم کافیه ؟ بهداشتی هست ؟ برای حجامت چقدر خون میگیرن ؟
حجامت چجوریه ؟
حجامت انواع مختلفی داره مثل حجامت از سر یا از زیر چونه یا از پا اما متداول ترین روش از بین دوکتفه. بین دو کتفو کمی با الکل تمیز میکنه بعد با یه تیغ تمیز سه تا خط کوچیک عمودی میزنه و بعد با یه لیوان مخصوص پلاستیکی که آخرش شیلنگ پمپ بهش وصل میشه اونجا رو طی چند مرحله باد کش میکنه. اصلا درد هم نداره و فقط یه خورده شاید احساس سوزش کنی.
چقدر طول میکشه ؟
حدود 10 تا 15 دقیقه.
یکبار حجامت کنم کافیه ؟
یکبار تاثیری نداره. تقریبا اگه هر سه ماه یه بار حجامت کنی خیلی از مشکلات بدنت خود به خود خوب میشن. کافیه یه بار امتحان کنی دیگه خودت مشتری میشی. بعد از حجامت احساس سبکی میکنی انگار بدنت عوض شده و یه چیزی تو همین مایه ها.:31:
بهداشتی هست ؟
بستگی به کسی داره که حجامتت میکنه. مثلا من وقتی میرم، خود طرف تیغ مخصوص یه بار مصرفشو میاره نشونم میده بعد از تو پاکت بیرونش میاره و سه تا خط میندازه تو کتفم بعدش با یه لیوان یه بار مصرف باقی کارها رو انجام میده.
برای حجامت چقدر خون میگیرن ؟
اندازه یه لیوان یه بار مصرف. شایدم کمتر.
اهدا خون چی؟ اون بهتره یا حجامت؟
اهدا خون چی؟ اون بهتره یا حجامت؟
فقط حجامت. شک نکن. چرا؟ چون حجامت خون کثیف بدنتو دفع میکنه اما اهدا خون باعث میشه خون عادی بدنت از دست بره. یعنی حدود 400 سی سی خون موقع اهدا ازت میگیرن اما در حجامت فقط اندازه یه لیوان یه بار مصرف.
ghahremanimehdi
13-05-2011, 05:03
فقط حجامت. شک نکن. چرا؟ چون حجامت خون کثیف بدنتو دفع میکنه اما اهدا خون باعث میشه خون عادی بدنت از دست بره. یعنی حدود 400 سی سی خون موقع اهدا ازت میگیرن اما در حجامت فقط اندازه یه لیوان یه بار مصرف.
در اینکه حجامت بهتر از خون دادنه که شکی نیست ولی به دوشرط :
1) حجامت کاملا بهداشتی انجام بگیره.
2) طوری حجامت نکنن که بر عکس به جای اینکه غلظت خون بیاد پایین بره بالا چون شنیدم اگر طرف کار بلد نباشه این موضوع اتفاق میافته.
حالا میخواستم بدونم برا حجامت باید به چه مراکزی مراجعه کرد ؟
البته خون دادن عمل انسانی تری هست .
در اینکه حجامت بهتر از خون دادنه که شکی نیست ولی به دوشرط :
1) حجامت کاملا بهداشتی انجام بگیره.
2) طوری حجامت نکنن که بر عکس به جای اینکه غلظت خون بیاد پایین بره بالا چون شنیدم اگر طرف کار بلد نباشه این موضوع اتفاق میافته.
حالا میخواستم بدونم برا حجامت باید به چه مراکزی مراجعه کرد ؟
البته خون دادن عمل انسانی تری هست .
من که مرکز رسمی که حجامت کنه ندیدم تا حالا:41:.
باید از دوستان و آشناهاتون تو شهر خودتون پرس جو کنین که بهتون یه جا رو معرفی کنن.
خون دادن شاید انسانی تر باشه ولی بین این دوتا فقط حجامت برای بدن مفید تره.
M O B I N
14-05-2011, 12:46
سلام به همه دوستان
خب بزارید به این بحث یک طوری دیگه جواب بدیم
ما چند تا مزاج داریم تو دنیا بر طبق طب سنتی : بلغم ، صفرا ، سودا ، دم
کسایی که خون غلیظی دارن به اونها میگن دم
معمولا آدم هایی با صورت سرخ ، جوش های ریز روی پیشانی ، آرامش نسبی ندارند و.. معمولا آدم های پر خوری هستند ، تمایل به غذاهای چرب دارن .!
باید اصلاح بشه این مزاج ، توصیه میشه پیش یک متخصص طب سنتی برین ، راهی که دوست عزیزمون هم گفت که حجامت ، بله حجامت خیلی میتونه موثر باشه بر خلاف گفته دکتر هایی که خودشون رو از ائمه و رسول اسلام برتر میدونن حجامت خیلی به ایمنی بدن کمک میکنه ، کسانی که حجامت میکنن سکته نمیکنن ! (مثال نقض ندیدم !)
خوب من کلی سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید
1: میشه بدونم منظورتون از خون کثیف توی حجامت چیه که میگن برای درمان غلظت خون موثر هست ؟!
بعد میگن روش های مختلفی داره کدوم روش از همه بهتر و مطمئن تر هست ؟ ... پس از خون دادن موثر تر هست؟
2: من خودم فشارم پایین هست به طوری که وقتی برای ازمایش هم ازم خون میگیرن سرگیجه میگیرم و یه کم چت میزنم این مقدار خونی که معمولا از حجامت خارج میشه چه مقدار هست ؟! اخه وزنم هم تقریبا زیاد هست یعنی اضافه وزنم دارم ولی فشارم پایین
هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3: من قبلا خیلی کم خون بودم ولی گذشت چند سالی رفتم ازمایش دادم هموگلوبین اول شده بود 16.2 ولی بعد از 5ماه ازمایش
دادم شده بود 17 اون موقع 16 سالم بود الان شدم 17 که دکتر گفت برای سنت بالا هست !!! ولی اصلا خوابم اینا نمیگیره ولی تنم کرخت هست زود خسته میشم دست و پام انگار سنگین شده !!!
بعد پشت بدنم هم بعضی وقت ها داغ میکنه دماش انگار میره بالا!:31: و خیلی وقت ها هم سوزن سوزن میشه !
* اب هم روزی حداقل 2.5 لیتر رو میخورم !
4: میگن یه بار حجامت کردن فایده نداره یعنی مثلا منی که 17 هست حدودا هموگلوبینم چندبار باید حدودا حجامت بکنم تا عادی بشه؟
چون وقتی نرمال بشه دیگه رژِیم غذایی رو درست میکنم !
بعد این تیغ و ... که میندازن جاش رو پوست نمیمونه ؟ چون از بعضی ها شنیدم که این کارو کردن جاش مونده !!
ممنون ...
خوب من کلی سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید
1: میشه بدونم منظورتون از خون کثیف توی حجامت چیه که میگن برای درمان غلظت خون موثر هست ؟!
بعد میگن روش های مختلفی داره کدوم روش از همه بهتر و مطمئن تر هست ؟ ... پس از خون دادن موثر تر هست؟
سلام
بدن هر چند وقت یه بار مقداری از خون بدن رو دفع و بجاش خون جدید درست میکنه. یعنی مقداری از خون بدن کارایی خودشون رو از دست میدن. وقتی من میرم حجامت خونی رو که ازم میگیره نیگا میکنم متعجب میشم که چه خون کثیفی داخل بدنم بوده.
روش های متنوعی وجود داره که هرکدومش برا یه دردی مناسبه. چند سال پیش بابام که اندام متناسب و قویی داره طی یه فعالیت خاصی رگ سیاتیک پاش گرفت! متاسفانه یه ماه زمین گیر بود و با عصا راه میرفت و پای راستش خیلی خیلی لاغر شده بود. پیش هر متخصصی میبردیمش میگفت حتما باید عمل کنه. خلاصه ما بعد از کلی پرسجو رفتیم حجامت. اونی که حجامت میکرد گفت باید پاشو حجامت کنیم. و سه تا خط تقریبا به عمق یک سانتی متری داخل پای بابایی درست کرد حاضرم شرط ببندم هر کس جایه بابام بود یا از درد زیاد بیهوش میشد یا یه نعره ای میزد که گوش فلک رو کر میکرد یعنی اینجوری :19: ... . بعد از یه هفته بابام کم کم روبراه شد و بعد از 6 ماه کامل خوب شد.
اگه نظر منو بخوای میگم خیلی خیلی از خون دادن بهتره.
2: من خودم فشارم پایین هست به طوری که وقتی برای ازمایش هم ازم خون میگیرن سرگیجه میگیرم و یه کم چت میزنم این مقدار خونی که معمولا از حجامت خارج میشه چه مقدار هست ؟! اخه وزنم هم تقریبا زیاد هست یعنی اضافه وزنم دارم ولی فشارم پایین
هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خونی که ازت میگیرن به اندازه یه لیوان یه بار مصرفه که خیلی زود بدن اونو جبران میکنه.
3: من قبلا خیلی کم خون بودم ولی گذشت چند سالی رفتم ازمایش دادم هموگلوبین اول شده بود 16.2 ولی بعد از 5ماه ازمایش
دادم شده بود 17 اون موقع 16 سالم بود الان شدم 17 که دکتر گفت برای سنت بالا هست !!! ولی اصلا خوابم اینا نمیگیره ولی تنم کرخت هست زود خسته میشم دست و پام انگار سنگین شده !!!
بعد پشت بدنم هم بعضی وقت ها داغ میکنه دماش انگار میره بالا!:31: و خیلی وقت ها هم سوزن سوزن میشه !
* اب هم روزی حداقل 2.5 لیتر رو میخورم !
منم قبلا خوابم زیاد بود، غذا زیاد میخوردم، سرم گیج میرفت و ... .
4: میگن یه بار حجامت کردن فایده نداره یعنی مثلا منی که 17 هست حدودا هموگلوبینم چندبار باید حدودا حجامت بکنم تا عادی بشه؟
چون وقتی نرمال بشه دیگه رژِیم غذایی رو درست میکنم !
بعد این تیغ و ... که میندازن جاش رو پوست نمیمونه ؟ چون از بعضی ها شنیدم که این کارو کردن جاش مونده !!
ممنون ...
میگن هر سه ماه یه بار باید حجامت کنی تا نتیجه ای رو که میخوای ازش بدست بیاری.
بله جاش روی بدن میمونه. و اگه بخوای بعدا خون بدی ازت میپرسن تا حلا حجامت کردی یا نه اگه جواب رد بدی که هیچی ولی اگه بگی آره بهت به چشم یه ایدزی یا یه کسی که جزام داره نگایت میکنن :18: و طبق تجربه شخصی خودم 99 درصد از دکترا اعتقادی به حجامت ندارن و بشدت باهاش مخالفن که به دو دلیل میتونه باشه:
1- درکشون از حجامت پایینه و نمیدونن که اسلام اونو کاملا درست دونسته و همچنین سنت حضرت محمد (ص) هست.
2- یا اینکه میدونن حجامت چقدر فایده داره و میشه با حجامت جلویه خیلی از مریضی ها رو گرفت!
انشاالله هر چی زودتر خوب بشی.:11:
ممنونم این 3ماه یه بار یعنی تا اخر عمرم همینجوری 3 ماه یه بار اینکارو بکنم؟!!!! یعنی مثلا دوره خاصی نداره مثلا 4 تا 3 ماه و ....
این که جاش میمونه خیلی بده که ! یعنی جای خراش ها میمونه ؟ بعد منی که مثلا هر 3ماه برم اینکارو بکنم که دیگه بدنم خط خطی میشه همش!
ممنونم این 3ماه یه بار یعنی تا اخر عمرم همینجوری 3 ماه یه بار اینکارو بکنم؟!!!! یعنی مثلا دوره خاصی نداره مثلا 4 تا 3 ماه و ....
این که جاش میمونه خیلی بده که ! یعنی جای خراش ها میمونه ؟ بعد منی که مثلا هر 3ماه برم اینکارو بکنم که دیگه بدنم خط خطی میشه همش!
عزیزم اگه بعد از یه سال هیچ مشکل خاصی نداشتی یعنی هیچ بیماری دیگه نداشتی میتونی ادامه ندی.
این نیست که بیاد رو بدنت کنده کاری کنه. یه محدوده خیلی کوچیک رو تیغ میزنه. یعنی مثلا امروز سه تا تیغ میزنه و سه ماه بعد دو میلیمتر اونطرف تر از هر تیغی که زده، سه تا دیگه میزنه و بازم بعد از سه ماه دیگه بری میاد جایی رو تیغ میزنه که اولین مرتبه تیغ زده. افتاد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.