PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید فوری پاور و فن سی پیو و کیس بدون محدودیت قیمت

dehghani1375
30-08-2010, 10:04
سلام دوستان این مشخصات سیستم منه بهترین پاور و کیسی رو که می شناسین معرفی کنین قیمتم مهم نیست فن هم همین طور ممنون از همتون.

Mother Board: GA-X58A-UD9

CPU: Intel® Core™ i7-980X

GPU: NVIDIA Ge-force GTX 480 4 ways SLI

RAM: CMGTX4 - DOMINATOR GTX, 2GB (1x2GB), 2533MHz, 9-11-10-30*2

HDD: WD1002FAEX

dehghani1375
30-08-2010, 17:37
البته اگه فن لازم داره چون فککنم با سی پیو فن باشه و جای دیگه ای هم لازم نباشه به هر حال کسی که معرفی می کنین لطفا گرین نباشه من خودم این مد نظزمه ولی اصلا مطمین نیستم.:41::31:

antec DF-85
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aga hadi
31-08-2010, 00:04
اگه بتونی گیر بیاری محشره !!
ولی خودمونیم ها

Mother Board: GA-X58A-UD9

CPU: Intel® Core™ i7-980X

GPU: NVIDIA Ge-force GTX 480 4 ways SLI

یه ذره تند نرفتی؟ :46::19:
فن هم اگه مایع داری یه واتر کولر بگیر با پاور 1200 وات گلد

maziarb
31-08-2010, 00:22
من هم میخوام ماینعی بذارم تو کیسم تا خنک بشه، cpu amd 955 هستش جا لوله شلنگ هم داره! آخه magnum 2 هستش ،میدونی ، وقتی بازی اجرا میشه فن داغ میکنه جریان خنک کننده مایعی چی هستش؟ من کیسم و سیستمم جدیده! پس چرا از این سیستم خنکی مایعی نداره؟ Tower 1300 چی هستش؟ میگم کولر هستش! خودش صدا نداره یعنی؟ تو کیس من جا میشه؟ به کجا میچسبه؟ کجا قرار میگیره؟ لطفاً سریعتر، مرسی از همکاری دوستان،

dehghani1375
31-08-2010, 09:42
نه تند نرفتم چون کارم حرفه ای تر از این حرفاست و در ضمن من همیشه اینده نگری می کنم .:5:راجع به پاور می خواستم بدونم رو کیس نیست؟ اگه نیست بهترینش همون کولر مستره؟البته نظر خود من هم رو اونه ولی برا اطمینان گفتم من زیاد با سیستم کولینگ و مایع و ... اشنا نیستم با توجه به سی پیو م که گرمای زیادی تولید می کنه بگین برا کولینگ باید چیا بگیرم کلا؟:31:رو سی پیو چیزی می دن یا نه؟ضمنا کیس بهترم اگه می شناسین بگین.تو ایران این قطعات هست یا نه بگین باید از کجا بگیرم.

dehghani1375
31-08-2010, 10:00
راستی برا مایعی باید چی کارا بکنم:13:

Erfan.
31-08-2010, 11:28
چه جوری
GPU: NVIDIA Ge-force GTX 480 4 ways SLI ؟؟؟:18: مگه 3-way بیشتر هم میشه؟؟؟

aga hadi
31-08-2010, 13:09
نه تند نرفتم چون کارم حرفه ای تر از این حرفاست و در ضمن من همیشه اینده نگری می کنم .:5:راجع به پاور می خواستم بدونم رو کیس نیست؟ اگه نیست بهترینش همون کولر مستره؟البته نظر خود من هم رو اونه ولی برا اطمینان گفتم من زیاد با سیستم کولینگ و مایع و ... اشنا نیستم با توجه به سی پیو م که گرمای زیادی تولید می کنه بگین برا کولینگ باید چیا بگیرم کلا؟:31:رو سی پیو چیزی می دن یا نه؟ضمنا کیس بهترم اگه می شناسین بگین.تو ایران این قطعات هست یا نه بگین باید از کجا بگیرم.

اگه اینطوری که کارت درسته درسته :40: ولی من بجات بودم یه پراید می گرفتم :31: ( شوخی کردم )
کیس کولر مستر هاف توش بزرگه بردتون روش نصب میشه تهویه خوبی هم داره
واسه کولینک هم عجله نکنید. چون واتر کولینگ برای همچین هیولایی یه کم دل می خواد چون اگه خودایی
نکرده شیلنگ انتقال سوراخ شه باید فاتحه سیس رو بخونی :41:

؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه 3-way بیشتر هم میشه؟؟
بله میشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من هم میخوام ماینعی بذارم تو کیسم تا خنک بشه، cpu amd 955 هستش جا لوله شلنگ هم داره! آخه magnum 2 هستش ،میدونی ، وقتی بازی اجرا میشه فن داغ میکنه جریان خنک کننده مایعی چی هستش؟ من کیسم و سیستمم جدیده! پس چرا از این سیستم خنکی مایعی نداره؟ Tower 1300 چی هستش؟ میگم کولر هستش! خودش صدا نداره یعنی؟ تو کیس من جا میشه؟ به کجا میچسبه؟ کجا قرار میگیره؟ لطفاً سریعتر، مرسی از همکاری دوستان،

شما قبل از اینکه کولر بگیرید مطمعن باشید که کولر درست نصب شده و از خمیر سیلیکون به مقدار لازم استفاده شده. چون خیلی از دوستان یا از خمیر استفاده نمیکنن یا زیاد استفاده می کنن.اگه مطمعن هستید که همه چیز درسته یه کولر دیگه بگیرید :40:

نمیدونم چرا همه میرن سمت واتر کولر :13:
مگه ایر کولر چشه :11:

Erfan.
31-08-2010, 13:28
بله میشه:

کد:

یعنی افزایش Performance هم داره؟

dehghani1375
31-08-2010, 14:56
اگه ایر بهتره من حرفی ندارم من رو کیس پاور و کلا کولینگ موندم اگه می شه کمکم کنین:41: برا همش نظر بدین لطفا بعضیا می گن اینتل باشه فنت، رو سی پیو فن می دن اگه بخوای، همون خوبه یا جداگانه بگیرم؟کیس رو خصوصا راهنمایی کنید پاورم رو قدرت موندم و برندش اونم بگین ممنون می شم که سیستم جمع شه برم یه جا بخرمش.:31::8:

dehghani1375
31-08-2010, 15:08
کیس های کولر مستر هم بدک نیست کسی کیس خوب دیگه ای می شناسه؟
کولینگ هم جز برای سی پیو جای دیگه ای لازم نیست نه یعنی من یه کیس با یه پاور با یه فن سی پیو بگیرم با قطعاتی که بالا گفتم حله؟:20:

aga hadi
31-08-2010, 22:11
یعنی افزایش Performance هم داره؟قاعدتا باید داشته باشه

اگه ایر بهتره من حرفی ندارم من رو کیس پاور و کلا کولینگ موندم اگه می شه کمکم کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برا همش نظر بدین لطفا بعضیا می گن اینتل باشه فنت، رو سی پیو فن می دن اگه بخوای، همون خوبه یا جداگانه بگیرم؟کیس رو خصوصا راهنمایی کنید پاورم رو قدرت موندم و برندش اونم بگین ممنون می شم که سیستم جمع شه برم یه جا بخرمش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب من نگفتم ایر بهتره چون واتر بیشتر حنک می کنه ولی به دلایلی که گفتم صلاح این هست که ایر کوولر بگیرید و این نظر شخصیم هست.خودتون هر کدوم رو دوست داشتید بگیرید.
در مورد اینکه خودش فن داره ای ام دی هم خودش فن داره ولی این فن فقط جهت استفاده ازسی پی یو هست جدا بگیرید بهتره :20:

کیس های کولر مستر هم بدک نیست کسی کیس خوب دیگه ای می شناسه؟
کولینگ هم جز برای سی پیو جای دیگه ای لازم نیست نه یعنی من یه کیس با یه پاور با یه فن سی پیو بگیرم با قطعاتی که بالا گفتم حله؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بله کیس های کولر مستر نظیر ندارن
کولینگ می تونید برای رم ها هم بگیرید فکر کنم رم هاتون فن همراه داشته باشه

پاور اگه بتونید اینو گیر بیارید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیس هم این:

کولر هم یا کولر مستر v10 بگیرید که ست شه یا یه NH-D14

4 تا 480 باید تهوییه مناسبی داشته باشندواسه همین هم سعی کنید تو سیم کشی داخلی یه کم با سلیقه باشید

a1i
01-09-2010, 09:10
شما تو بخش مشاوره برای خرید سیستم تاپیک بزن ...
از اونجایی که هنوز تهیه نکردین دوستان سیستم یهتری بهتون پیشنهاد میدن همچنین برای کولر راهنماییتون میکنن ...

اگر 4 تا 480 میخواین بزارین ... خوب یهو یه باربیکیو بخرین بهتر جواب میده ها؟:31:

همچنین کاربردتون هم ذکر کنین ...

dehghani1375
01-09-2010, 12:29
ممنون:11: دیدم دوباره کیسو واقعا فوق العاده بود یعنی از انتک هم بهتره؟ پاور رو اطلاع ندارم اگه می گید خوبه من هیچ حرفی ندارم ولی کورسیر رو هم ببینید اگه نظرتون عوض شد بگین و راستی راجع به v10 اگه اونو بگیرم فن سی پیو استک خودش و ایر فالو رم هارو باید بی خیال شم دیگه نه؟
راستی جز v10 چیز دیگه ای هم باید برا تهویه تهیه کنم یا نه بقیش رو کیسه و هیچی دیگه هم لازم نداره؟

dehghani1375
01-09-2010, 15:45
اینم باحاله ها ولی من رو هاف ایکس بیشتر نظرمه اگه این بهتره بگین

من جز این کیس و هاف ایکس کیس دیگه ای نمی خوام بگین کدومش رو بگیرم؟؟؟؟
یکی هم تو همین فروم تو قسمت راهنمایی برا خرید کل سیستم گفت ایرجواب نمی ده برا سی پیو باید لیکویید بزاری درست می گفت؟
اگه باید مایعی بذارم از چه مارکی خوبه؟

dehghani1375
01-09-2010, 20:57
کولر مستر یه کولینگ لیکولید زده که تنها کولینگشه 600 دلار :18: واقعا قیمت همینه برا لیکویید؟:13:؟

aga hadi
01-09-2010, 21:34
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم دوباره کیسو واقعا فوق العاده بود یعنی از انتک هم بهتره؟ پاور رو اطلاع ندارم اگه می گید خوبه من هیچ حرفی ندارم ولی کورسیر رو هم ببینید اگه نظرتون عوض شد بگین و راستی راجع به v10 اگه اونو بگیرم فن سی پیو استک خودش و ایر فالو رم هارو باید بی خیال شم دیگه نه؟
راستی جز v10 چیز دیگه ای هم باید برا تهویه تهیه کنم یا نه بقیش رو کیسه و هیچی دیگه هم لازم نداره؟

خواهش می کنم. من گفتم هاف از این نظر بهتره که بزرگه و بردتون و 4 480 روش نصب میشه و تهویه ی مناسبی هم داره. و می تونید در ایران گیر بیارید

پاور خیلی خوبی هستش و این نظر شخصیم هست. می تونید از دیگر دوستان نظرشونو بپرسید :40:
:31: دوست عزیز قاعدتا باید وقتی فن سی پی یو میگیرید باید بی خیال دیگری باشید. رم هارم نمیدونم شاید بشه فن نصب کرد

نه دیگه لازم نیست. بازم میگم اگه می خواهید در خرید قطعات موفق باشید حتما خوب تحقیق کنید :11:

اینم باحاله ها ولی من رو هاف ایکس بیشتر نظرمه اگه این بهتره بگین
کد:
من جز این کیس و هاف ایکس کیس دیگه ای نمی خوام بگین کدومش رو بگیرم؟؟؟؟
یکی هم تو همین فروم تو قسمت راهنمایی برا خرید کل سیستم گفت ایرجواب نمی ده برا سی پیو باید لیکویید بزاری درست می گفت؟
اگه باید مایعی بذارم از چه مارکی خوبه؟

این دیگه سلیقه ی شخصیه ولی من بجاتون بودم هاف می گرفتم.کلا از کیس های ترنسفور مر خوشم نمیاد
من تا حالا این سی پی یو رو از نزدیک ندیدم بخاطر همین نمی تونم جواب قطعی بدم.اگه بتونه با فن خودش سر کنه با v10 که ....

تو واتر کولر خیلی اطلاعات ندارم و نمی خوام تو این مدل راهنماییتون کنم

dehghani1375
01-09-2010, 22:27
کیس حله همینو می خرم قیمتش چنده؟
پاورم اگه خوبه من حرفی ندارم با این وجود همون طور که گفتین تحقیق لازمه.
ولی کولینگ رو با توجه به سی پیو کسی می دونه که مایع بگیرم یا نه یا اینکه باید کجا پست بزنم؟

aga hadi
02-09-2010, 01:25
کیس حدود 200 تومن.
بله پاور خوب. کم صدا با کارایی بالا

dehghani1375
02-09-2010, 02:03
اقا هادی ممنون :40:اساتید محترم به نظر شما می تونم با یه v10 و یه کولر گرافیک کارو جمع کنم یا خیال خودمو راحت کنم مایعی بذارم؟

dehghani1375
02-09-2010, 02:54
اگه مایعی لطفا مدل رو هم ذکر کنید.