مشاهده نسخه کامل
: آموزش كامل و جامع #C : سي شارپ
سلام
منظورت یه Task Manager کوچولو ست دیگه نه؟
اگه اره بگو تا به نمونه برات بذارم؟
نه..منظورم قسمت services هست كه درونش سرويس هايي نظير dhcp client ,computer browser و غيره هست
Open-Source
12-06-2011, 12:21
سلام دوستان
من يه برنامه ساده با سي شارپ ميخوام بنويسم كه بوسيله اون سرويس هاي ويندوز ايكس پي رو استارت يا استاپ كنم..چه بايد بكنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط این پست رو به بخش Net. منتقل کن.:10:
(من موندم چرا این تاپیک رو اینجا زدن؟!!!):13:
haghshenasmahdi
26-06-2011, 14:45
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-می خواستم بدونم چطور میشه به یک پنجره که واسه خودم نیست دسترسی داشته باشم وبتونم چند تا کلیک رو شبیه سازی کنم مثلا my Computer
2-سایز پنجره رو تغییر بدم
3-و یک کلید از کلید های کیبرد رو شبیه سازی کنم
(C# Visual )
اگه امکانش وجود داره دوستان کمک کنید
یک دنیا ممنون
pooria_googooli
29-06-2011, 10:29
دوستان من بدجور هنگیدم . یه جا کارم ایراد داره متوجه نمیشم . کد زیر رو نگاه کنید .
ارور میده که : the name getnum3 does not exist in current context
دوستان من بدجور هنگیدم . یه جا کارم ایراد داره متوجه نمیشم . کد زیر رو نگاه کنید .
سلام
تابع getnum3 به صورت استاتیک تعریف شده
اون کلمه static رو حذف کن
امیدوارم مشکلت حل بشه
fatemeeeee
05-07-2011, 21:12
سلام
یه سوال داشتم اگه جوابمو بدید ممنون میشم.
چه جوری میتونیم یک پشته بسازیم که هم در آن کاراکتر درج شه و هم یک رشته از کاراکترها؟البته در++c.
Mr Mohabat
07-07-2011, 12:28
چه جوری میتونیم یک پشته بسازیم که هم در آن کاراکتر درج شه و هم یک رشته از کاراکترها؟البته در++c.
به نظر من یه کلاس یا struct بساز و آرایه پشته را از نوع کلاس یا struct ساخته شده بساز
مثلا
و پشته را یه صورت
موفق باشید
یه سوال داشتم
موقع اتصال به بانک Sql چطور میشه کانکشن استرینگ رو به صورت ریشه تعریف کرد تا در همه سیستم ها کار کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mr Mohabat
22-07-2011, 08:30
به نظر من به صورت public static تو یه کلاسی تعریف کنی میشه همه جا استفاده کرد
با تشکر از دوست عزیزم اما بحث یه چیز دیگه است
مثلا این کانکشن استرینگ منه :
Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="F:\Last\Book\BackUp 2\Mostafa\bin\Debug\Library.mdf";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True
اما اگه پروژه رو حتی به یه پوشه دیگه کپی کنم برنامه به بانک اطلاعاتی sql وصل نمیشه حالا چه برسه به اینکه تو یه کامپیوتر دیکه بخوام اجراش کنم
حالا کسی هست بگه چطور این کانکشن استرینگو عوض کنم که تو تمام سیستم ها بشه به بانک اطلاعاتی دسترسی داشت
کسی نیست جواب بده پروژه دارم لطفا
akharwarbaz
24-07-2011, 04:35
با تشکر از دوست عزیزم اما بحث یه چیز دیگه است
مثلا این کانکشن استرینگ منه :
Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="F:\Last\Book\BackUp 2\Mostafa\bin\Debug\Library.mdf";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True
اما اگه پروژه رو حتی به یه پوشه دیگه کپی کنم برنامه به بانک اطلاعاتی sql وصل نمیشه حالا چه برسه به اینکه تو یه کامپیوتر دیکه بخوام اجراش کنم
حالا کسی هست بگه چطور این کانکشن استرینگو عوض کنم که تو تمام سیستم ها بشه به بانک اطلاعاتی دسترسی داشت
سلام
شما از این کد استفاده کنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه
سلام بچه ها چه جوری یک event برای دکمه های کیبورد تعریف کنم؟
مثلا میخوام اگه کلید e زده شد فلان کار انجام شه
ممنون
hadis.it
28-07-2011, 11:36
سلام
مرسی خیلی خوب بود.
نقطه خور
28-08-2011, 22:52
با سلام
لطفا اگر می توانید بازی Pacman را که به زبان سی شارپ پیاده سازی شده قرار دهید. یا آدرس سایتی که آن را داشته باشد برای من بفرستید.
با تشکر.
tara12514
30-08-2011, 09:06
دوستان سلام
من چند تا فرم طراحي كردم اما واقعا ظاهرشون به نظرم بده كسي مي تونه هم تو كد نويسي وهم تو ظاهرشون به من كمك كنه من برنامه رو به عنوان ضميمه ميذارم من نمي تونم فايل شو ضميمه كنم فايلش زيپه كسي مي تونه كمكم كنه
ممنون لطفا ادامه بدید:11:
hossinforughi
26-11-2011, 11:45
سلام من با اكسس زياد كار كردهام و الان ميخوام از سي شارپ استفاده كنم ارتباط بين ديتا بيس اكسس و سي شارپ را چگونه برقرار كنم؟چگونه در سي شارپ ميشه از داخل يك فرم فرم بعدي را فراخواني كرد؟ديتا بي شارپ چطوري ايجاد ميشه ؟
hossinforughi@gmail.com با تشكر فروغي
Open-Source
26-11-2011, 21:49
سلام من با اكسس زياد كار كردهام و الان ميخوام از سي شارپ استفاده كنم ارتباط بين ديتا بيس اكسس و سي شارپ را چگونه برقرار كنم؟چگونه در سي شارپ ميشه از داخل يك فرم فرم بعدي را فراخواني كرد؟ديتا بي شارپ چطوري ايجاد ميشه ؟
hossinforughi@gmail.com با تشكر فروغي
sara9068
23-12-2011, 14:56
سلام خسته نباشید
من یه فرم تو اکسس درست کردم یه ستون نوع کالا و ستون بعدی قیمت هستش می خوام وقتی نوع کالا وارد شد خودکار توستون بعدی قیمت واردشه.
ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدارور میده که : the name getnum3 does not exist in current context
aziz bayad sarasari motagheyerto tarif koni
...
private static string getnum3(int num3)
...
getnum3 به صورت private تعریف شده و خارج از کلاس MyTools قابل دستیابی نیست.یا public کن یا internal
nazaninj
20-08-2012, 23:05
سلام مرسی از مطالب خوب شما.
اگه میشه مطالبی راجع ب 3Dmax هم بذارید.
با تشکر
نازنین
sh68_sari
23-09-2012, 14:26
سلام دوستان من رشتم ارشد عمران خاک و پی میخونم..میخوام برم برنامه نویسی یاد بگیریم...بنظرتون سی شارپ برم یا متلب؟؟؟ لیسانسم هم فیزیک بوده با برنامه نویسی کلی یه آشنایی دارم
sh68_sari
23-09-2012, 14:45
در ضمن کلاس برم یا خودم از رو کتاب بخونم؟؟ خوآموزی منم خوبه ها!!!
سلام میشه برنامه ای که میشه با اون ضرایب معادله درجه دو رو بهش داد و ریشه های معادله رو دریافت کرد و برام بنویسید
arash.sw90
20-10-2012, 20:29
سلام میشه برنامه ای که میشه با اون ضرایب معادله درجه دو رو بهش داد و ریشه های معادله رو دریافت کرد و برام بنویسید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم کد برنامه ی معادله ی درجه 2
فقط ضرایب معادله رو بدین :)
سلام مطالب خیلی خوب است اما جواب سوال من و نمی ده
52828378
17-12-2012, 23:16
سلام
من باید یک فرم login درست کنم شنیدم باید از ado.netاستفاده کنم،لطفا اگه بلدین کامل توضیح بدین من هیچی c# بلد نیستم،
اگه ممکنه یه سی دی خوب برای اموزش کامل ado.netبهم معرفی کنید،:n13:
mahbobeh90
14-04-2013, 11:25
سلام ممنون میشم جواب بدین
من چطوری میتونم با استفاده از تابع split یک جمله ای رو که از ورودی گرفتمو کلماتشو تفکیک کنم.میخوام نوع کلماتشو شناسایی کنکم.باید از همین تابع استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
سلام
عرف جاری در انجمن NetFramework. آن است که دوستان هرسوال را درموضوع مشخص در قالب یک تاپیم مجزا مطرح بفرمایند.
درنتیجه پیشنهاد میکنم، دوستان بجای پرسش سوالات در یک تاپیک مشخص (مخصوصاً این تاپیک که با هدف آموزش ایجاد شده) آنها را مستقیم در سطح انجمن مطح کنند تا مهدوده موضوع هر تاپیک مشخص باشد.
برای اینکار کافی است از دکمه "ايجاد گفتگو جديد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" استفاده نمائید.
pouyapor
14-04-2013, 12:20
با سلام و وقت بخیر
خواستم ببینم شما از کتابی استفاده می کنید برای آموزش؟ چه کتابهایی استفاده می کنید؟
ممنونم
ho3ein2014
02-04-2014, 02:13
با سلام خدمت دوست عزیز
WooKMaN
من آموزشی در رابطه با سی شارپ دارم که فکر کنم بدرد شما بخوره
این آموزش ها به صورت فیلم هستند
برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.