ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقض قانون دوم ترمودینامیک ( آیا واقعیت دارد؟!؟ )



babak_deghat
29-08-2010, 22:45
توسط يك مخترع جوان صورت گرفت؛
توليد موتور الكتريكي با قابليت تأمين انرژي همزمان در ايران
خبرگزاري فارس: يك مخترع جوان چهار‌محال و بختياري موتور الكتريكي را اختراع كرده است كه ضمن تأمين نياز خود، قابليت تأمين چند دستگاه ديگر را نيز به صورت همزمان دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


عباس الماسي امروز در حاشيه نخستين نمايشگاه اختراعات مجمع عالي نخبگان ايران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بيان اينكه اين دستگاه موتور الكتريكي و ژنراتور برق با قابليت توليد توان مورد نياز خود است، اظهار داشت: اين دستگاه سيستمي ساده و در عين حال پيچيده دارد.
وي افزود: اين دستگاه به اين لحاظ ساده است كه گفته مي‌شود از نظر علم، بشر به آن توان نرسيده كه بتواند قوانين فيزيك را نقض كند اما ما به جرأت مي‌گوييم كه قانون دوم ترمو ديناميك را نقض مي‌كنيم.
مخترع جوان چهار‌محال و بختياري ادامه داد: بر اين اساس كه اين موتور نه تنها برق خود را براي توان راه‌اندازي خود توليد مي‌كند بلكه به عنوان يك ژنراتور و توليد كننده برق چه براي مصارف صنعتي و چه براي مصارف كشاورزي مي‌تواند برق توليد كند.
الماسي با بيان اينكه امروزه بسياري از چاه‌هاي كشاورزي سوخت‌هاي ديزلي مصرف مي‌كنند، اظهار داشت: با توجه به اينكه سوخت‌هاي ديزلي هزينه زيادي را ايجاد مي‌كنند، به فكر ساخت چنين دستگاهي افتادم.
اين مخترع جوان چهار‌محال و بختياري افزود: با اين موتور چند كار را مي‌توان انجام داد و در عين حال كه اين موتور را مي‌توان به عنوان ماشين لباسشويي در نظر گرفت؛ مي‌توان به عنوان تامين كننده برق ساختمان نيز از آن استفاده كرد، يعني دو كار همزمان را با هم انجام مي‌دهد.
الماسي در ارتباط با عملكرد اين دستگاه، تصريح كرد: روشن كردن اين دستگاه توسط يك باطري 12 ولت است. اين باطري برق را به 220 ولت جريان غير مستقيم تبديل مي‌كند و به موتور مي‌دهد، موتور روشن شده ژنراتور را به‌كار مي‌اندازد. ژنراتور كه به‌كار افتاد وارد سيستم سوئيچينگ نرم مي‌شود. پس از وارد شدن به آن تغييراتي ايجاد مي‌شود و به الكتروموتور مي‌رسد. وقتي الكتروموتور، برق ژنراتور را دريافت كرد، برق باطري بصورت خودكار قطع مي‌شود و اجازه ورود به سيستم را نمي‌دهد و به صورت همزمان جريان به صورت ثابت قرار مي‌گيرد.
وي با اشاره به اينكه ايده اين اختراع هشت سال پيش به ذهنم خورد، اظهار داشت: در حال حاضر برخي موتورهاي خودرو بنزين و برق را همزمان مصرف مي‌كند و خودروهايي هستند كه با 12 باطري 12 ولت كار مي‌كنند كه موتور اين ماشين‌ها از سيستم جريان مستقيم پيروي مي‌كند و هزينه بالايي را در بر دارد در صورتي كه با همان موتور و با 2 ميليون تومان جايگزين مناسبي را مي‌توان در نظر گرفت.
مخترع جوان چهار‌محال و بختياري با بيان اينكه از آغاز اجراي اين طرح پژوهشي 8 ميليون تومان هزينه شده است، گفت: اين هزينه‌ها به صورت شخصي انجام شده و به دليل اينكه از نظر علمي انجام غير ممكن است؛ تا بخواهيم اثبات كنيم زمان طولاني صرف مي‌شود.
وي افزود: براي توليد اين دستگاه هنوز صحبتي با كارخانجان و سازمان‌ها نشده است.
الماسي اظهار داشت: ساخت اين دستگاه غير‌قابل باور است ولي ما غير ممكن را ممكن كرديم و ثابت كرديم كه «ما مي‌توانيم».
اين دستگاه در اداره‌كل ثبت شركت‌ها و مالكيت‌هاي صنعتي به شماره دفتر ثبت 38801237 و شماره دفتر ثبت اختراع 58864 ثبت شده است.




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------


الماسي در ارتباط با عملكرد اين دستگاه، تصريح كرد: روشن كردن اين دستگاه توسط يك باطري 12 ولت است. اين باطري برق را به 220 ولت جريان غير مستقيم تبديل مي‌كند و به موتور مي‌دهد، موتور روشن شده ژنراتور را به‌كار مي‌اندازد. ژنراتور كه به‌كار افتاد وارد سيستم سوئيچينگ نرم مي‌شود. پس از وارد شدن به آن تغييراتي ايجاد مي‌شود و به الكتروموتور مي‌رسد. وقتي الكتروموتور، برق ژنراتور را دريافت كرد، برق باطري بصورت خودكار قطع مي‌شود و اجازه ورود به سيستم را نمي‌دهد و به صورت همزمان جريان به صورت ثابت قرار مي‌گيرد.


این قسمتش رو هر کی فهمید برای منم توضیح بده

alidata2010
29-08-2010, 22:56
ما نفهمیدیم اگه انرزیشو خودش تامین میکنه پس باطری چیکارس

eng.j.mehrdad
29-08-2010, 22:58
معلومه که چرته ، به عنوان یک مهندس برق می گم مزخرفه، نه ببخشید *************** !

reza3600
29-08-2010, 23:22
قانون دوم ترمودینامیک که میگه هیچ فرایندی که نتیجه ی خالص اون فرایند انتقال انرژی از جسمی با دمای پایین به دمای بالاتر است غیرممکنه. ماشینهای دایمی که قانون دوم رو نقض میکنند اگر اشتباه نکنم باید ماشین های گرمایی باشند نه الکتریکی به این صورت که مثلن انرژی گرمایی دریا رو بگیرند و باهاش یه کشتی رو حرکت بدند.
احتمالن منظورش قانون اوله که پایستگی انرژی هست.
قانون پایستگی انرژی حداقل در سطح ماکروسکوپی چنان بر اساس ازمایشات گوناگون تایید شده که برای ردکردنش به جای ساخت ماشین باید یه نظریه فیزیکی جدید بسازه و تازه توضیح بده که چرا تا حالا نقض پایستگی انرژی دیده نشده.

توجه: در سطح کوانتومی انرژی برای بازه های زمانی کوتاه میتونه نقض بشه. یعنی هرچی میزان انرژی نابود یا تولید شده بیشتر باشه مدت زمان دوام این نقض شدگی هم کمتره.

ocz
29-08-2010, 23:37
خیلی دور از ذهنه که این حرف صحت داشته باشه
چون بجای تبدیل انرژی داره تولید انرژی انجام میده و این مساله طبق قوانین فیزیک غیر ممکنه

amin666
31-08-2010, 11:25
من هم ربط این موضوع رو با قانون دوم نفهمیدم!تا اونجا که م می دونم این قانون فقط در مورد انر÷ی گرمایی صحبت می کنه نه الکتریکی!ولی از جمله آخر خط یکی مونده به آخر و البته منبع خبرگذاری می شه حدس زد هدف از این خبر چی بوده!