ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای دفعه ی هزارم میپرسم!(چرا کسی کمک نمیکنه)پارس آنلاین- شاتل- فن آوا

B.J.U
29-08-2010, 19:36
دوستان واقعا متاسفم که تاپیک های تکراری میزنم ولی تا جوابم رو ندید ول نمیکنم
من توی مرکز آزادگان هستم یعنی همون عباس آباد و خیابان بهشتی و خرمشهر...
پیش شماره ی 8851 دارم هرکی برای پیش شماره های 8852-8853 هم میدونه جواب بده
از کدوم ISP بگیرم؟
سرعت 128 مد نظرم هست
کدوم ISP با کیفیت تره و قطعی کمتر داره
(نظر خودم رو پارس آنلاین-شاتل-فن آوا هست دیگه از بین این 3 تا بگید
کار بردم 95 درصد دانلود هست و 5 درصد وب گردی
راستی یکی از دوستام با پیش شماره ی 8854 از شاتل گرفته و راضی هست
حالا باز بهتره پارس بگیرم یا شاتل؟
در ضمن اگه میشه یه مودم خنک و 2 پورت وایرلس ایسوز معرفی کنید

منتطرم

طبق راهنمایی های دوستان فهمیدم که فن آوا خوب نیست!
الان اول پارس مد نظرمه بعد شاتل

M0hsen3D
29-08-2010, 20:04
دوستان واقعا متاسفم که تاپیک های تکراری میزنم ولی تا جوابم رو ندید ول نمیکنم
من توی مرکز آزادگان هستم یعنی همون عباس آباد و خیابان بهشتی و خرمشهر...
پیش شماره ی 8851 دارم هرکی برای پیش شماره های 8852-8853 هم میدونه جواب بده
از کدوم ISP بگیرم؟
سرعت 128 مد نظرم هست
کدوم ISP با کیفیت تره و قطعی کمتر داره
(نظر خودم رو پارس آنلاین-شاتل-فن آوا هست دیگه از بین این 3 تا بگید
کار بردم 95 درصد دانلود هست و 5 درصد وب گردی

منتطرم

هر کدوم عشقته:31:ولی من در کل از شاتل رازی هستم قطعی که اصلا نداره شبا هم حدود 1.5 گیگ میزنیم تو رگ:31:

pashangparsi6
29-08-2010, 20:11
یه موقع شاتل نگیری. هر جای دیگه که می گیری از شاتل نگیر. به نظر من که پیش از هر کدوم پارس آنلاین یه چیز کمابیش مطمئن هست و بعد از اون صبا با وجود اینکه هر از چندی به مشکل بر می خوره پینگ و سرعت عالی داره و پس از اون هم گویا مخابرات که البته این یکی رو زیاد آگاهی ازش ندارم.

شاتل = بدبختی، پینگ بالا، قطع شدن های پیاپی شبانه، پاسخ گویی های بی مورد پشتیبانی، تورنت تعطیل، اسکایپ تعطیل و ..

M0hsen3D
29-08-2010, 20:35
یه موقع شاتل نگیری. هر جای دیگه که می گیری از شاتل نگیر. به نظر من که پیش از هر کدوم پارس آنلاین یه چیز کمابیش مطمئن هست و بعد از اون صبا با وجود اینکه هر از چندی به مشکل بر می خوره پینگ و سرعت عالی داره و پس از اون هم گویا مخابرات که البته این یکی رو زیاد آگاهی ازش ندارم.

شاتل = بدبختی، پینگ بالا، قطع شدن های پیاپی شبانه، پاسخ گویی های بی مورد پشتیبانی، تورنت تعطیل، اسکایپ تعطیل و ..
تاپیک صبانت بازه بفرما برو وضعیت رو مشاهده کن شما اگه دنبال درد سر و قطعی های بسیار و افت شدید سرعت در شب میگردی برو صبانت الان شاتل دردسر و اذیتش از دیگر شرکت ها کمتره و تا حالا من قطعی مشاهده نکردم در مورد سرویس شبانه هم من نظری ندارم البته برای خودم که خوبه شبی حدود 1.5 گیگ دان دارم. خلاصه خود دانید من نظرمو گفتم.:5:
در ضمن هیچ مورد از این چیزهایی که درمورد شاتل گفتید من تا حالا مشاهده نکردم.

esfehanei
29-08-2010, 20:40
منم شاتل دارم
البته قم هستم
تا این ثانیه که دارم این پست رو مینویسم خوب بوده این قطعی که میگن رو نداشتم تا حالا
شبا هم دانلود میکنم نزدیک یه گیگ
فقط یه بار نزدیک 3روز خراب بود شبانه ولی روزا همیشه عالیه

Ship Storm
29-08-2010, 21:25
من پارس آنلاین دارم سرعت عالیه اما هنوز زیاد تست نکردم و باهاش نبودم که بخوام ببینم چطور سرویس دهنده ای هست ولی امیدوارم خوب باشه

IVAN
29-08-2010, 21:29
تاپیک صبانت بازه بفرما برو وضعیت رو مشاهده کن شما اگه دنبال درد سر و قطعی های بسیار و افت شدید سرعت در شب میگردی برو صبانت الان شاتل دردسر و اذیتش از دیگر شرکت ها کمتره و تا حالا من قطعی مشاهده نکردم در مورد سرویس شبانه هم من نظری ندارم البته برای خودم که خوبه شبی حدود 1.5 گیگ دان دارم. خلاصه خود دانید من نظرمو گفتم.:5:
در ضمن هیچ مورد از این چیزهایی که درمورد شاتل گفتید من تا حالا مشاهده نکردم.
آقا شما که مشهدی سرعتت اینه. اجازه بده کسانی که تهران هستن ایشون رو راهنمایی کنن. مشهد کجا تهران کجا!؟

4MaRyAm
29-08-2010, 21:38
الان نزدیک به 10 ماهه که شاتل استفاده میکنم، و اکو 128 دارم و هیچ وقت قطعی نداشته، به جز 2 مورد که اونم همگانی بوده و اعلان کردن که فلان روز چند ساعت قطعی دارن و عذرخاهی کردن.
سرعت دانلود شبانه کمتر از زمان روز هست .
در قبال هزینه ای که پرداخت میکنم واقعا راضی هستم

M0hsen3D
29-08-2010, 21:53
آقا شما که مشهدی سرعتت اینه. اجازه بده کسانی که تهران هستن ایشون رو راهنمایی کنن. مشهد کجا تهران کجا!؟
حالا شما که تو تهران تشریف دارین یگین ببینیم وضعیتتون چه جوریه؟؟ ماهم داریم از همین شاتلی که تو تهران سرویس میده سرویس میگیریم حتی چند مورد ip تهران به من داده بودند درضمن این دوستمون esfehanei هم که تو قم هستند حرف منو تائید میکنن!دوست عزیز حالا من نمیخوام از شاتل تعریف کنم ولی میخوام بگم اینجوری هم که شما میگین نیست.

B.J.U
29-08-2010, 22:06
پس فن آوا حذف شد
حالا دوستان بین شاتل و پارس نظر بدن

B.J.U
29-08-2010, 22:13

منتطرم

این هم جواب بدید

IVAN
29-08-2010, 22:43
حالا شما که تو تهران تشریف دارین یگین ببینیم وضعیتتون چه جوریه؟؟ ماهم داریم از همین شاتلی که تو تهران سرویس میده سرویس میگیریم حتی چند مورد ip تهران به من داده بودند درضمن این دوستمون esfehanei هم که تو قم هستند حرف منو تائید میکنن!دوست عزیز حالا من نمیخوام از شاتل تعریف کنم ولی میخوام بگم اینجوری هم که شما میگین نیست.
من تهران نیستم. جایی که هستم برای سرویس اکو 512 یکی از دوستان از این شرکت سرویس گرفته ولی سرعت دانلود شبانه اش بیشتر از 50-60 نمیره. به همین دلیل اون مطلب رو گفتم. همه شهرها که شرایط یکسانی ندارن!
ــــــــــــــــــــــ
برای مودم ما مودم دو پورت وایرلس نداریم یا تک پورته یا 4 پورت. همگی مودمها داغ میکنن ولی مسئله اینکه کدوم تاثیری از این گرما نمیگیره. از برندهای tp-link یا d-link یکی رو انتخاب کنید. linksys رو فعلا در نظر نگیرید بنا به دلایلی.

M0hsen3D
29-08-2010, 22:53
راستی یکی از دوستام با پیش شماره ی 8854 از شاتل گرفته و راضی هست
حالا باز بهتره پارس بگیرم یا شاتل؟

خوب حالا که دوستتون از شاتل گرفته راضی دیگه اینجا عاقلانه است برین شاتل بگیرین دیگه چون کسی هست تو منتقطون از شاتل گرفته و راضی هست.
خوب در مورد مودم :
این مورد پیشنهاد میشه
به قیمت 80.000T

ASUS - DSL-G31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصاتش:

ASUS ADSL Modem/Router DSL-G31
11g Wireless ADSL Modem with ASUS EZ UI embedded

EZ UI (Easy User Interface) - Manual/CD Free
2-in-1 device for wireless Internet connection sharing
EZQoS - Quality of Service

Wireless ADSL Modem Router 54Mbps

ADSL/ADSL 2/2+
54Mb 802.11g WiFi
2.4Ghz Frequency
4x RJ45 10/100 Ports
2dbi Detachable Ant
WiFi Range: 100 Meter
Packaged with Splitter

این هم سایت خریدشه با مشخصات بیشتر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

M0hsen3D
29-08-2010, 23:02
من تهران نیستم. جایی که هستم برای سرویس اکو 512 یکی از دوستان از این شرکت سرویس گرفته ولی سرعت دانلود شبانه اش بیشتر از 50-60 نمیره. به همین دلیل اون مطلب رو گفتم. همه شهرها که شرایط یکسانی ندارن!
ــــــــــــــــــــــ
برای مودم ما مودم دو پورت وایرلس نداریم یا تک پورته یا 4 پورت. همگی مودمها داغ میکنن ولی مسئله اینکه کدوم تاثیری از این گرما نمیگیره. از برندهای tp-link یا d-link یکی رو انتخاب کنید. linksys رو فعلا در نظر نگیرید بنا به دلایلی.
خوب دوست عزیز مگه سرعت 512 رو معمولا رو چند میبندن؟!! اینکه سرعت شبانش 50-60 هست کاملا طبیعی و ایشون حق هیچ اعتراضی ندارن واین سرعت حق ایشون هست .:46:

B.J.U
29-08-2010, 23:08
ممنونم
پس شد همون شاتل
سرعت 128 با مودم ASUS DSL G31 Router

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

از دوستان ممنونم که راهنمایی کردن

Saeed System
29-08-2010, 23:17
من 1 سال و 2 ماهه از پارس آنلاین سرویس دارم بد نبوده.

من بیشتر با تمدید آنلاینش حال میکنم که با کارت شتابی 3 شوت تمدید میشه و اشتراک جدید رو استفاده میکنی.

کلا قیمتاش به نظر من برای من گرونه ...128 با حجم 8 گیگ سرعت دانلود 105 پینگ در باز ی کانتر سرور تهران 100

ماهی 26 تومن ...شبها افت سرعت تا 50 ...

اگر تمدید نکنی یه سرویس داره یه نام littel more که به صورت رایگان 5 روز با حجم 1.5 گیگ تمدید میکنه مجانی

ولی وقتی پول جور شد برای اشتراک از اشتراک ماه بعد 1.5 گیگ + 5 روز عینا کم میشه...

کلا جدیدا 6 ماهه قطع نشده...ولی 1 سال پیش چند باری حدود 1 ساعت کلا سرویس قطع میشد...

باز چیزی یادم بیاد بهت میگم ..:11:

baghozi
30-08-2010, 00:18
من حدود 7 ماه هست که از شاتل گرفتم خطم 128 هست که روی 512 بسته شده برای تمامی کاربران همینطور هست
شبها به صورت متوسط 1200 مگ دانلود دارم
پشتیبانی شاتل هم از تمامی شرکت ها بهتر هست
برای اعیاد یا روز تولد هم ترافیک هدیه میده
در کل من درطول این مدت راضی هستم

dj234
30-08-2010, 11:58
از سال 86 با شاتل هستم
معایب:
شبا سرعت میاد پایین
همین
مزایا : قطعی نداره - پشتیبانی خوب - احترام به کاربر و ................
من الان اکو 2 مگ دارم راضیم ازش

esfehanei
30-08-2010, 13:41
دقیقا درسته
شاتل فقط عیبش اینه که شبا سرعتش میاد پایین اونم بعضی وقتا
من که روز و شبم برای دانلود سرعتش معمولا یکیه

pashangparsi6
30-08-2010, 21:28
خب پس تصویب شد آقا از شاتل بگیرید شما با ضمانت دوستان هیچ کدوم از مشکلاتی که گفتم رو نداره

ARAS71
30-08-2010, 22:03
از سپنتا بگیر سرعتش مال من 118 نه بیش تر نه کمتر

B.J.U
30-08-2010, 23:25
سپنتا ساپورت نمیکنه توی محله ی ما

SAEEDSAMSUNG
31-08-2010, 00:07
پارس آنلاین که افتضاح شده.... کاری به سرم آورد که از هرچی اینترنت زده شدم

Amirdb
03-09-2010, 19:42
من از پارس آنلاین استفاده میکنم اما مثل اینکه الان متوجه شدم شاتل بهتره

ebi_za20
04-09-2010, 18:10
پارس انلاین نسبت به همه شرکتها گرونتره ولی خدایش سرعتشم بالا هست.
شاتل یکی از دوستام گرفته میگه پشتیبانی عالیه ولی دانلود رایگانش 8-9 کیلو بیشتر نمیشه اون سرعت 1مگ گرفته و سرعت دانلودش معمولا 200 هست.شاتل 1 چیزیش که خیلی باحاله اینه که تا 1 تولدی عیدی ... میشه ترافیک رایگان میده.من با اینش خیلی حال میکنم
amirdb جان من دوستم از پارس میگیره خیلی راضیه که میگه چه 1مگ بگیری چه 256 سرعت دانلود زیر 250 نمیاد!شما دانلود رایگان سرعت چند دانلود میکنی
حالا خودمو بگم از صبا میگیرم 1مگ دارم سرعت دانلود 250(معمولا) سرعت شبانه هم 90 تا 110 هست قطعی نداره

black_19_night
01-10-2010, 12:30
شاتل به صرفه ترينه اگه هزينه واست مهمه