مشاهده نسخه کامل
: سوال در ارتباط با فن 12cm گیرین
باسلام.
دوستان انگار این فن های های 12 سانتی گیرین که 3تومن هم قیمت داره ... نقش دکر دارن نه؟؟
خیلی مسخرس هرچی باهاش ور رفتم آخر نفهمیدم از کدوم طرفش باد میزنه ، چون اصلا جون نداره ، هر دو طرفشم یه جوره از لحاظ باد دهی ... (تازه خریدم)
طبق سایت گرین فن پشتی که زیر پاور هست هوارو باید بده بیرون درسته (طرفی که برچسب سبز گیرین روبه بیرون باید باشه)؟
حالا اون یکی فنرو رو هوا دهی گرافیک گزاشتم (یعنی برعکس بالایی نصب کردم برچسب سبز طرف داخله که هوارو بده تو) ...
اما اصلا تغییری حس نمیکنم و هوایی که از طرف فن خارج میشه به بیرون هم حجمش بیشتره و خنکتره نسبت به داخل کیس ..
امیدوارم منظورمو فهمیده باشین چون متاسفانه امکان عکس گذاشتنو ندارم..
بسیار ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بخش سخت سخت افزارم مسئله ایه باسه خودش تنها جاییش که سریع دوستان مورد توجه قرار میدن برای راهنمایی کردن فقط بخش مشاوره برای خریده ..
بازم بسیار ممنون.
roteal2007
30-08-2010, 15:31
باسلام.
دوستان انگار این فن های های 12 سانتی گیرین که 3تومن هم قیمت داره ... نقش دکر دارن نه؟؟
خیلی مسخرس هرچی باهاش ور رفتم آخر نفهمیدم از کدوم طرفش باد میزنه ، چون اصلا جون نداره ، هر دو طرفشم یه جوره از لحاظ باد دهی ... (تازه خریدم)
طبق سایت گرین فن پشتی که زیر پاور هست هوارو باید بده بیرون درسته (طرفی که برچسب سبز گیرین روبه بیرون باید باشه)؟
حالا اون یکی فنرو رو هوا دهی گرافیک گزاشتم (یعنی برعکس بالایی نصب کردم برچسب سبز طرف داخله که هوارو بده تو) ...
اما اصلا تغییری حس نمیکنم و هوایی که از طرف فن خارج میشه به بیرون هم حجمش بیشتره و خنکتره نسبت به داخل کیس ..
امیدوارم منظورمو فهمیده باشین چون متاسفانه امکان عکس گذاشتنو ندارم..
بسیار ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ترتیب جلو کیس باد به داخل
زیر کیس باد با داخل .
بالای کیس باد به بیرون
پشت کیس باد به بیرون.
بغل کیس فن روی cpu باد به بیرون.
بغل کیس فن روی گرافیک باد به داخل.
در هر حالت با استدلال بر بالا رفتن هوای گرم به بالا و هوای خنک به پایین و رعایت اصل همرفتی جریان های درست داده شدند.
شما یه نیگا به فن پاور بنداز هر جا آرم فن بیرون بود یعنی فن باد رو به جهت آرم هدایت میکنه.
به ترتیب جلو کیس باد به داخل
زیر کیس باد با داخل .
بالای کیس باد به بیرون
پشت کیس باد به بیرون.
بغل کیس فن روی cpu باد به بیرون.
بغل کیس فن روی گرافیک باد به داخل.
در هر حالت با استدلال بر بالا رفتن هوای گرم به بالا و هوای خنک به پایین و رعایت اصل همرفتی جریان های درست داده شدند.
شما یه نیگا به فن پاور بنداز هر جا آرم فن بیرون بود یعنی فن باد رو به جهت آرم هدایت میکنه.
خیلی ممنون از جوابی که دادی ...
بله همین جوره که شما میگین انجام ... طرف برچسب دار باد میزنه اما از بس زورش کمه هیچی هس نمیشه ...
اول فنو جلو کیس گذاشتم از جلو بده داخل از زیر پاورم خارج اما اصلا جون نداره هیچ تاثیری نداشت بنظرم ...
برداشتمش گذاشتمش رو همون بغل کارت گرافیک بهتر جواب میده فکر کنم ...
خوب بلخره فن 3 تومنی با یه فن 20 تومنی یه فرقی باید داشته باشه دیگه ...
میخواستم ازین مطلب مطمئن بشم که که همون طرف برچسب دار بادو به بیرون میزنه یا برعکسش ..
ممنون.
roteal2007
30-08-2010, 16:48
خیلی ممنون از جوابی که دادی ...
بله همین جوره که شما میگین انجام ... طرف برچسب دار باد میزنه اما از بس زورش کمه هیچی هس نمیشه ...
اول فنو جلو کیس گذاشتم از جلو بده داخل از زیر پاورم خارج اما اصلا جون نداره هیچ تاثیری نداشت بنظرم ...
برداشتمش گذاشتمش رو همون بغل کارت گرافیک بهتر جواب میده فکر کنم ...
خوب بلخره فن 3 تومنی با یه فن 20 تومنی یه فرقی باید داشته باشه دیگه ...
میخواستم ازین مطلب مطمئن بشم که که همون طرف برچسب دار بادو به بیرون میزنه یا برعکسش ..
ممنون.
همون طرف که ذکر کردین درسته....کجای کاری الان فن اومده 500 تک تومنی!!!
گرین که از معروف هاست اما شما هم انتظار پرتاب باد در حد کولر آبی خونه رو نداشته باشی ها!!1
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.